کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویژه تولد تالار 93 - رادیو بیــــــــداری
۳:۲۸, ۲۲/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۲۲:۴۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: bes01.jpg]
[تصویر: 07.jpg]
الحمد لله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت مولانا و مولاتنا امیرالمومنین علی بن ابی طالب و
فاطمةالزهـــــرا سیدة النســـاء العالمیــــــن و اولادهــــــم المعصومیــــــن علیهــــم الســـلام

[تصویر: antena_radio_sony.jpg]

سلام به هم تالاری های بزرگوار و عرض تبریک عید سعید غدیر
Rose
به حول و قوه الهی اولین برنامه رادیو بیداری رو به مناسبت عید بزرگ ولایت و چهارمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه تقدیمتون میکنیم. کلی هم توش برنامه های خوب از مصاحبه و کلیپ و نمایشنامه خوانی و طنز و... داریم، توضیح اضافه نمیدم که خودتون برید گوش بدید[تصویر: angel.png]

دوستان بسیاری در این کار کمکمون کردن که جا داره از تک تکشون تشکر کنم و به همه خدا قوت بگم:

سید ابراهیم، MohammadMeraj، آفتاب، سرباز منتظر، هادی...، ساجد، مجید املشی، pelaq ،یاسین، زینب خانوم،نورالسادات ،میلاد.م،Agha sayyed،مصباح،Havbb 110،حضرت عشق،mahdy30na ،مجتبی110،شهیداسکندر ،boghz ،بیداری اندیشه، علی 110 ،حسن عزتی و یه بنده خدا و با تشکر از خانواده تالاریمون(عین آخر سریالها شد[تصویر: biggrin.png])

پ.ن1: هر گونه انتقاد و پیشنهادی کاملا پذیرفته می شود.
پ.ن2: قرار بود صبح عید، کار ارائه بشه ولی علی رغم تلاش بسیار دوستان، یه سری مشکلات فنی باعث تاخیر در پخشش شد که پوزش ما را پذیرا باشید.

یا علـــــــــــــــی[تصویر: heart.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Mohammad Trust ، Havbb 110 ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، MohammadMeraj ، مجتبی110 ، السا ، حسن عزتي ، هادی... ، سید ابراهیم ، میلاد.م ، mahdy30na ، Agha sayyed ، آفتاب ، sarallah ، soora ، حسنیه ، SAViOR ، Night_World ، Farzaneh ، مهسا110 ، مهشاد ، میم.حسین.الف ، بیداری اندیشه ، انتصـار ، عبدالرحمن ، ساقی ، آسمانه سجادی ، ساجد ، أین المنتظر ، mohamad ، Mahdy2021 ، فاطمه خانم ، Hadith ، m.hossein ، نرگس مهدوی ، 135 ، Banoo ، نورالسادات ، Ramin_Ghn ، حضرت عشق ، سیمرغ ، boghz ، عقیق ، azade ، یه بنده خدا ، مصباح ، فدايي ولايت ، یاوران مهدی ، nafas ، ali0077 ، 21200 ، Justice Bringer ، حسن.س. ، fiftynine

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۲۳, ۲۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #21

خب مسلما کار قوی و عالی بود بار اول و دومم نداره کار خوب خوبه دیگه چیه همش یه جمله کلیشه ای می گید آقا من ورژن جدید این جمله رو دارم" منتظر پیشرفت روزافزون برنامه هستیم "
فقط چندتا نکته که به نظرم اومد ... حالا تا نظر شما چی باشه
1-ابتدا تشکر می کنم از صدا پیشگان اما برخی احساس میشد خجالت میکشن و با لحن خاصی سخن میگن یکم صدا قوت داشته و تسلط بد نیست صداپیشگم یه جورایی بازیگریه
2-بجای آهنگ پیام بازرگانی و بعضی از نماهنگ ها بهتره یه موزیک اختصاصی بسازید برای رادیو بعد فرمت ثابتی رو دنبال کنه هر قسمت . چگونه بسم الله بگیم ، ترتیب آیتم ها چطور باشه . گردانندگان هر آیتم مشخص باشه یه تم خوب و جذاب داشته باشه
3-مصاحبه با مدیرانم بد نیست یا مثلا مناظره کاربران مختلف السلقیه Big Grin(خوراکم دعواس)
4-استعداد یابی کنید ببینید سایر کاربرا چه توانایی دارن کمک بگیرید از همه تعداد سازنده جا داره خیلی بیشتر باشه (حالا یا ثابت باشن با مقطعی) که ریتم خاصی بگیره برنامه مثلا هر جمعه ساعت 10 صبح برنامه بیاد تو تالار
5-یه بخشم به عنوان سخنان کاربران نظرات و پیشنهادت و سایر چیزا کاربرهای دیگه داشته باشن به عنوان بخش پایانی که به طور مستند خودشون از خودشون ضبط کردن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، sarallah ، شیدا ، هادی... ، آفتاب ، شهیدطیبه واعظی ، MohammadMeraj ، حسن عزتي ، سید ابراهیم ، Farzaneh ، مجید املشی ، ساجد ، السا ، حضرت عشق
۹:۵۴, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
بسم الله

این کار بسیار فوق العاده و شنیدنی می باشد. پیشنهاد می کنم که دوستان به هیچ وجه و بهانه ای شنیدن آن را از دست ندهند.

با سپاس
یا علی مدد

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، حسن عزتي ، MohammadMeraj ، سید ابراهیم ، Farzaneh ، مجید املشی ، آفتاب ، هادی... ، sarallah ، میم.حسین.الف ، نرگس مهدوی ، مجتبی110 ، ساجد ، السا ، حضرت عشق
۱۷:۵۵, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و خسته نباشید
خییییییلی عالی بود. هم ایده، خوب و بی نظیر بود هم اجرای آن. بویژه تاریخچه و بخش نمایش. چون همانطور که میدانید، شیوه نمایشی مؤثرتر از شیوه های دیگر در آموزش است. لذا تأثیر این بخش میتواند خیلی بیشتر از مطالب نوشتاری در تالار باشد.
إن شاءالله توفیقاتتان روزافزون باد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، MohammadMeraj ، حسن عزتي ، یاســین ، شیدا ، سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، هادی... ، آفتاب ، میم.حسین.الف ، ساجد ، السا ، حضرت عشق
۱۹:۱۷, ۲۴/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۳ ۱۹:۱۸ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #24
آواتار
عاقا من الان دقت کردم...
منظور این کاربرای بخش طنز «خیلیییییی» واضح بود!!! Big Grin
انصافا شما هم مثل من کاملا متوجه شدید؟؟! یا من خیلی تیزم؟! HuhSmile

خواهشا یه کم پیچشش رو بیشتر کنید!!!!!
الان اون بوق هم نمیزاشتید فرقی نداشت!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، هادی... ، آفتاب ، ساجد ، MohammadMeraj ، یاســین ، السا ، حضرت عشق ، حسن عزتي
۱۹:۵۶, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
علی جان وقتی میگی دقت کردی یعنی اینقدا هم ظاهری نبوده...Big Grin افعال معکوس بود این الان؟

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، هادی... ، شیدا ، آفتاب ، ساجد ، یاســین ، حضرت عشق ، حسن عزتي
۰:۴۳, ۲۵/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۳ ۰:۵۸ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #26
آواتار
الان که دارم مینویسم تازه دارم گوش میکنم.
خیلی زیباست دست همه ی شما درد نکنه... خسته نباشیدSmile
من تو تالار تقریبا یه تازه واردم ولی احساس غرور میکنمAngel
باز هم منتظر رادیو بیداری هستیمRose

دوستان بخش پیام بازرگانیش که خوب بود چرا بهش ایراد گرفتیدHuh اتفاقا چون موسیقیه تکراری و همیشگیه پیام بازرگانی روشه خیلی ملموس تره. جالب بود تا اینجاBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، آفتاب ، شیدا ، ساجد ، میم.حسین.الف ، Mohammad Trust ، هادی... ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، MohammadMeraj ، یاســین ، السا ، Farzaneh ، حضرت عشق ، حسن عزتي
۱۶:۱۴, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #27
آواتار
بسم الله
دست مریزاد.
خداقوت
خیلی زحمت کشیدید
من واقعاشاهد زحمات وعرق ریختن های همه بودم بخصوص تدوین کارخیلی سخته.
انشاالله که تاثیرمثبتش رادرزندگیهاتون ببینیدHeart
تاشماره بعدی
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، یاســین ، سید ابراهیم ، شیدا ، السا ، هادی... ، آفتاب ، Farzaneh ، نرگس مهدوی ، حضرت عشق ، حسن عزتي
۱۷:۴۹, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
[تصویر: 81456504639948755461.png]

سلام به شما خوبان

از لطف شما نسبت به اولین برنامه رادیو بیداری بسیار سپاسگزارم و همینطور انتقادهایی که به کار داشتید.

خبر دااااااغ اینکه دومین برنامه رادیو بیداری هم به امید خدا در راهه Smile

دوستان بزرگوار میتونید انتقاد ها و پیشنهاداتون رو درباره برنامه و تالار به صورت صوتی ضبط کنید و برامون بفرستید (همونطور که در پایان برنامه هم بهش اشاره شده بود) علاوه بر اون چون برنامه بعدی ان شاءالله در ماه محرم پخش میشه میتونید متن یا شعر یا دلنوشته درباره مولا امام حسین(علیه السلام) و یاران عزیزشون رو هم با صدای خودتون ضبط کنید و بفرستید

نکته ی دیگه این که خواهر خوبم یاسین عزیز، مسئول روابط عمومی رادیو هستن (یعنی پل ارتباطی شما و تیم رادیویی) پس هر مطلبی و موردی رو که فکر میکنید باید به اطلاع تیم رادیو برسونید با ایشون هماهنگ کنید

و باز هم نکته ای دیگه اینکه فایل های صوتی پیشنهادها یا شعر و متن محرم رو تا 30 مهر ماه برای خانوم یاسین بفرستید
و خیلی هم طولانی نباشه لطفاAngel

ممنون از همکاری شما عزیزان

یا علی / التماس دعا

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، السا ، میم.حسین.الف ، سید ابراهیم ، هادی... ، آفتاب ، Ali#59 ، عبدالرحمن ، sarallah ، MohammadMeraj ، Farzaneh ، نرگس مهدوی ، مجید املشی ، حضرت عشق ، حسن عزتي ، شهیدطیبه واعظی
۲۲:۳۹, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #29
آواتار
(۲۵/مهر/۹۳ ۱۷:۴۹)شیدا نوشته است:  [تصویر: 81456504639948755461.png]

دوستان بزرگوار میتونید انتقاد ها و پیشنهاداتون رو درباره برنامه و تالار به صورت صوتی ضبط کنید و برامون بفرستید (همونطور که در پایان برنامه هم بهش اشاره شده بود) علاوه بر اون چون برنامه بعدی ان شاءالله در ماه محرم پخش میشه میتونید متن یا شعر یا دلنوشته درباره مولا امام حسین(علیه السلام) و یاران عزیزشون رو هم با صدای خودتون ضبط کنید و بفرستید

یعنی خانم ها هم میتونن دلنوشته هاشون رو ظبط کنن و بفرستن؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، نرگس مهدوی ، مجید املشی ، آفتاب ، حضرت عشق ، شیدا ، حسن عزتي
۲۲:۵۶, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #30
آواتار
سید ابراهیم دو هفته قبل از انتشار رادیول به ماها پیام داده که ببخشید باهاتون شوخی کردیم

این چه وضع حلالیت طلبیدنه؟

حالا ما که بخشیدیم ولی قبلش یه نخسه برامون برفستید ببینیم بابت بخشش چقدر میشه کاسب شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، نرگس مهدوی ، مجید املشی ، آفتاب ، یاســین ، شیدا ، حسن عزتي
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]