|
ویژه تولد تالار 93 - رادیو بیــــــــداری
|
|
۳:۲۸, ۲۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۲۲:۴۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ![]() الحمد لله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت مولانا و مولاتنا امیرالمومنین علی بن ابی طالب و فاطمةالزهـــــرا سیدة النســـاء العالمیــــــن و اولادهــــــم المعصومیــــــن علیهــــم الســـلام ![]() سلام به هم تالاری های بزرگوار و عرض تبریک عید سعید غدیر ![]() به حول و قوه الهی اولین برنامه رادیو بیداری رو به مناسبت عید بزرگ ولایت و چهارمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه تقدیمتون میکنیم. کلی هم توش برنامه های خوب از مصاحبه و کلیپ و نمایشنامه خوانی و طنز و... داریم، توضیح اضافه نمیدم که خودتون برید گوش بدید ![]() دوستان بسیاری در این کار کمکمون کردن که جا داره از تک تکشون تشکر کنم و به همه خدا قوت بگم: سید ابراهیم، MohammadMeraj، آفتاب، سرباز منتظر، هادی...، ساجد، مجید املشی، pelaq ،یاسین، زینب خانوم،نورالسادات ،میلاد.م،Agha sayyed،مصباح،Havbb 110،حضرت عشق،mahdy30na ،مجتبی110،شهیداسکندر ،boghz ،بیداری اندیشه، علی 110 ،حسن عزتی و یه بنده خدا و با تشکر از خانواده تالاریمون(عین آخر سریالها شد )پ.ن2: قرار بود صبح عید، کار ارائه بشه ولی علی رغم تلاش بسیار دوستان، یه سری مشکلات فنی باعث تاخیر در پخشش شد که پوزش ما را پذیرا باشید. یا علـــــــــــــــی
![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۳, ۲۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
خب مسلما کار قوی و عالی بود بار اول و دومم نداره کار خوب خوبه دیگه چیه همش یه جمله کلیشه ای می گید آقا من ورژن جدید این جمله رو دارم" منتظر پیشرفت روزافزون برنامه هستیم "
فقط چندتا نکته که به نظرم اومد ... حالا تا نظر شما چی باشه 1-ابتدا تشکر می کنم از صدا پیشگان اما برخی احساس میشد خجالت میکشن و با لحن خاصی سخن میگن یکم صدا قوت داشته و تسلط بد نیست صداپیشگم یه جورایی بازیگریه 2-بجای آهنگ پیام بازرگانی و بعضی از نماهنگ ها بهتره یه موزیک اختصاصی بسازید برای رادیو بعد فرمت ثابتی رو دنبال کنه هر قسمت . چگونه بسم الله بگیم ، ترتیب آیتم ها چطور باشه . گردانندگان هر آیتم مشخص باشه یه تم خوب و جذاب داشته باشه 3-مصاحبه با مدیرانم بد نیست یا مثلا مناظره کاربران مختلف السلقیه (خوراکم دعواس)4-استعداد یابی کنید ببینید سایر کاربرا چه توانایی دارن کمک بگیرید از همه تعداد سازنده جا داره خیلی بیشتر باشه (حالا یا ثابت باشن با مقطعی) که ریتم خاصی بگیره برنامه مثلا هر جمعه ساعت 10 صبح برنامه بیاد تو تالار 5-یه بخشم به عنوان سخنان کاربران نظرات و پیشنهادت و سایر چیزا کاربرهای دیگه داشته باشن به عنوان بخش پایانی که به طور مستند خودشون از خودشون ضبط کردن |
|||
|
|
۹:۵۴, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله
این کار بسیار فوق العاده و شنیدنی می باشد. پیشنهاد می کنم که دوستان به هیچ وجه و بهانه ای شنیدن آن را از دست ندهند. با سپاس یا علی مدد |
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و خسته نباشید خییییییلی عالی بود. هم ایده، خوب و بی نظیر بود هم اجرای آن. بویژه تاریخچه و بخش نمایش. چون همانطور که میدانید، شیوه نمایشی مؤثرتر از شیوه های دیگر در آموزش است. لذا تأثیر این بخش میتواند خیلی بیشتر از مطالب نوشتاری در تالار باشد. إن شاءالله توفیقاتتان روزافزون باد. |
|||
|
|
۱۹:۱۷, ۲۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۳ ۱۹:۱۸ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
عاقا من الان دقت کردم...
منظور این کاربرای بخش طنز «خیلیییییی» واضح بود!!! ![]() انصافا شما هم مثل من کاملا متوجه شدید؟؟! یا من خیلی تیزم؟! ![]() ![]() خواهشا یه کم پیچشش رو بیشتر کنید!!!!! الان اون بوق هم نمیزاشتید فرقی نداشت! |
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
علی جان وقتی میگی دقت کردی یعنی اینقدا هم ظاهری نبوده...
افعال معکوس بود این الان؟
|
|||
|
|
۰:۴۳, ۲۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۳ ۰:۵۸ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
الان که دارم مینویسم تازه دارم گوش میکنم.
خیلی زیباست دست همه ی شما درد نکنه... خسته نباشید ![]() من تو تالار تقریبا یه تازه واردم ولی احساس غرور میکنم ![]() باز هم منتظر رادیو بیداری هستیم ![]() دوستان بخش پیام بازرگانیش که خوب بود چرا بهش ایراد گرفتید اتفاقا چون موسیقیه تکراری و همیشگیه پیام بازرگانی روشه خیلی ملموس تره. جالب بود تا اینجا
|
|||
|
|
۱۶:۱۴, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله
دست مریزاد. خداقوت خیلی زحمت کشیدید من واقعاشاهد زحمات وعرق ریختن های همه بودم بخصوص تدوین کارخیلی سخته. انشاالله که تاثیرمثبتش رادرزندگیهاتون ببینید ![]() تاشماره بعدی یاعلی |
|||
|
|
۱۷:۴۹, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
![]() سلام به شما خوبان از لطف شما نسبت به اولین برنامه رادیو بیداری بسیار سپاسگزارم و همینطور انتقادهایی که به کار داشتید. خبر دااااااغ اینکه دومین برنامه رادیو بیداری هم به امید خدا در راهه ![]() دوستان بزرگوار میتونید انتقاد ها و پیشنهاداتون رو درباره برنامه و تالار به صورت صوتی ضبط کنید و برامون بفرستید (همونطور که در پایان برنامه هم بهش اشاره شده بود) علاوه بر اون چون برنامه بعدی ان شاءالله در ماه محرم پخش میشه میتونید متن یا شعر یا دلنوشته درباره مولا امام حسین(علیه السلام) و یاران عزیزشون رو هم با صدای خودتون ضبط کنید و بفرستید نکته ی دیگه این که خواهر خوبم یاسین عزیز، مسئول روابط عمومی رادیو هستن (یعنی پل ارتباطی شما و تیم رادیویی) پس هر مطلبی و موردی رو که فکر میکنید باید به اطلاع تیم رادیو برسونید با ایشون هماهنگ کنید و باز هم نکته ای دیگه اینکه فایل های صوتی پیشنهادها یا شعر و متن محرم رو تا 30 مهر ماه برای خانوم یاسین بفرستید و خیلی هم طولانی نباشه لطفا ![]() ممنون از همکاری شما عزیزان یا علی / التماس دعا |
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۵/مهر/۹۳ ۱۷:۴۹)شیدا نوشته است: یعنی خانم ها هم میتونن دلنوشته هاشون رو ظبط کنن و بفرستن؟ |
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سید ابراهیم دو هفته قبل از انتشار رادیول به ماها پیام داده که ببخشید باهاتون شوخی کردیم
این چه وضع حلالیت طلبیدنه؟ حالا ما که بخشیدیم ولی قبلش یه نخسه برامون برفستید ببینیم بابت بخشش چقدر میشه کاسب شد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| رادیو بیـــــــــــداری 5 ... ویژه برنامه ی نوروز فاطمی | آفتاب | 6 | 18,104 |
۱۰/فروردین/۹۴ ۱۷:۴۱ آخرین ارسال: شیدا |
|
| رادیو بیـــــــــــــداری 4 ... تولد یک انقلاب | شیدا | 15 | 13,058 |
۲۵/بهمن/۹۳ ۱۲:۲۸ آخرین ارسال: رضوانه |
|
| رادیو بیـــــــــــــداری 3 ... ویژه برنامه ماه صفر | شیدا | 14 | 14,174 |
۸/دی/۹۳ ۱۶:۰۷ آخرین ارسال: یاســین |
|
| رادیو بیـــــــــــــداری ... ویژه برنامه محرم | شیدا | 20 | 15,877 |
۱۹/آبان/۹۳ ۱۲:۰۴ آخرین ارسال: عقیق |
|

![[تصویر: bes01.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8144394742/bes01.jpg)
![[تصویر: 07.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8143582626/07.jpg)
![[تصویر: antena_radio_sony.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8145894984/antena_radio_sony.jpg)

![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)
)![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)

(خوراکم دعواس)

![[تصویر: 81456504639948755461.png]](http://www.shiaupload.ir/images/81456504639948755461.png)