|
ویژه تولد تالار 93 - رادیو بیــــــــداری
|
|
۳:۲۸, ۲۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۲۲:۴۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ![]() الحمد لله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت مولانا و مولاتنا امیرالمومنین علی بن ابی طالب و فاطمةالزهـــــرا سیدة النســـاء العالمیــــــن و اولادهــــــم المعصومیــــــن علیهــــم الســـلام ![]() سلام به هم تالاری های بزرگوار و عرض تبریک عید سعید غدیر ![]() به حول و قوه الهی اولین برنامه رادیو بیداری رو به مناسبت عید بزرگ ولایت و چهارمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه تقدیمتون میکنیم. کلی هم توش برنامه های خوب از مصاحبه و کلیپ و نمایشنامه خوانی و طنز و... داریم، توضیح اضافه نمیدم که خودتون برید گوش بدید ![]() دوستان بسیاری در این کار کمکمون کردن که جا داره از تک تکشون تشکر کنم و به همه خدا قوت بگم: سید ابراهیم، MohammadMeraj، آفتاب، سرباز منتظر، هادی...، ساجد، مجید املشی، pelaq ،یاسین، زینب خانوم،نورالسادات ،میلاد.م،Agha sayyed،مصباح،Havbb 110،حضرت عشق،mahdy30na ،مجتبی110،شهیداسکندر ،boghz ،بیداری اندیشه، علی 110 ،حسن عزتی و یه بنده خدا و با تشکر از خانواده تالاریمون(عین آخر سریالها شد )پ.ن2: قرار بود صبح عید، کار ارائه بشه ولی علی رغم تلاش بسیار دوستان، یه سری مشکلات فنی باعث تاخیر در پخشش شد که پوزش ما را پذیرا باشید. یا علـــــــــــــــی
![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۹, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
ما اگه بخوایم فایل صوتی ای بفرستیم باید چیکار کنیم؟ چی بگیم؟به کجا بفرستیم؟! اصلا جریان چیه
|
|||
|
|
۲۰:۳۰, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۳ ۱۵:۴۹)فدايي ولايت نوشته است: ما اگه بخوایم فایل صوتی ای بفرستیم باید چیکار کنیم؟ چی بگیم؟به کجا بفرستیم؟! اصلا جریان چیه سلام خدمت برادر گرامی عرضم به خدمتتون که یه فایل صوتی ضبط میکنید مثلا با گوشی تون بعد تو نت اپلود میکنید و ادرس لینکش رو میزارید. بعد در رادیو پخش میشه،اگه تمایل داشتین با اسم خودتون و اگه نه،اسمی برده نمیشه حالا محتواش چی میتونه باشه؟ 1- مداحی 2-دکلمه خوانی 3-انتقادات و پیشنهادات 4-سخنی با امام چون این قسمت به محرم مربوطه درواقع باید به محرم مربوط باشه |
|||
|
|
۳:۴۱, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
نمیشه ایمیل کنیم یا یه جا تو همین بیداری اندیشه آپلود کنیم؟
|
|||
|
|
۱۰:۰۱, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
نقل قول:نمیشه ایمیل کنیم یا یه جا تو همین بیداری اندیشه آپلود کنیم؟فکر کنم مشکل شما نبود هاست برای آپلود هست به این آدرس برید فایل رو بدون نیاز به ثبت نام آپلود کنید. روی "انتخاب فایل" کلیک کنید و فایل صوتی رو انتخاب کنید. خودش آپلود می کنه و آخر سر لینکش رو به شما می ده. اگه این هم نشد برید Persiangig.com اگه این هم نشد برید Rapidshare.com اگه این هم نشد برید Gigfa.com اگه این هم نشد اونوقت اگه ایمیلتون از گوگل بود(جیمیل بود) گوگل 5 گیگ فضای رایگان برای شما در نظر گرفته اونجا می تونید آپلود کنید. یا حق |
|||
|
|
۱۰:۳۷, ۳۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۳ ۱۲:۱۳ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت بزرگواران گرامی
دوستان میتونن از طریق این ایمیل هم کاراشون رو بفرستن. radio.bidari@chmail.ir اپلود رو هم که اقای بیدل گرامی توضیح دادن،که فکر کنم میل بزنید راحتر باشه سوالاتی رو که دوستان از بنده در خصوصی میفرستن اینجا هم جواب میدم که اگه سوال شخص دیگه ای هم بود بتونه استفاده کنه. دوستان از مطالب این تاپیک هم میتونید استفاده کنید. واقعا از همه دوستانی که در پ خ به بنده ایده میدن و با رادیو همکاری میکنن،فایل میفرستن بسیار سپاسگزارم ،ان شاالله اقا اباعبد الله علیه السلام،هدیه ای در خور کرم خودشون به دوستان عنایت کنند،ان شاالله - باید صدا رو ضبط کنیم خام بفرستیم یا میشه افکت و نوحه هم روش گذاشت ؟؟؟ کار خام رو حتما برامون بفرستید.چون ممکنه بعدا ایده ای به ذهن دوستان برسه و بخوان از خود خام ها استفاده کنن.اما اگه در کنارش کسی دوست داشت افکتی اضافه کنه هیچ محدودیتی نداره. - مدت زمانش چقدر باشه؟ بخاطر محدودیت زمانی،فایلتون در حد یک دقیقه باشه لطفا. -در مورد محتوا هم خیلی سوال میشه که دوباره عرض میکنم. اگه میتونید مداحی کنید برامون بفرستید. اگه نه ،دوست دارید شعر بخونید،از تاپیکایی که داریم،شعر و متن کوتاه موجوده،میتونید استفاده بفرمایید. اگه خودتون دلنوشته دارید،همونو بخونید اگه انتقاد و پیشنهاد دارید در نهایت اینه که فقط بگید : السلام علیک یا اباعبدلله مهمترین هدف،مشارکت دوستان هست که هر کار جمعی برکتش بیشتره دیگه چه برسه به اینکه برای ارباب باشه. - چندتا میشه فرستاد؟ محدودیتی در تعداد نداریم.اگه زمان باشه کاربیشتری پخش میشه و اگه زان محدود باشه،بهترین کاراتون گلچین میشن. - تا کی وقت داریم؟ ان شا الله دیگه تا 3 محرم دوستان بفرستن،به بعضی دوستان در پ خ گفتم که 5-6 روز وقت دارن،اما الان اصلاح میکنم تا 3 محرم میتونید بفرستید. یا علی التماس دعا |
|||
|
|
۹:۴۰, ۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۳ ۹:۴۱ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
دوستانی که قصد فرستادن فایل صوتی دارن بیزحمت زودتر اقدام کنن چون چند روز دیگه بیشتر باقی نمونده التماس دعا
|
|||
|
|
۱۲:۰۸, ۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
در ابتدایش گفته می شود لیطفؤوا نور اللهَ در حالی که درستش نور اللهِ است.
|
|||
|
|
۳:۰۵, ۸/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۳ ۳:۰۶ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام بنده ،به تازگی گوش دادم فایل صوتی رادیو بیداری رو عالی بود واقعاً خدا قوت دست همگیتون درد نکنه. ان شاءالله شاهده برنامه های رادیویی بیشتر و بهتر از این ببعد باشیم و به هدف معنویه مورد نظرتون برسید. موفق باشید یا علی |
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۱۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام چند وقتیه که می خواستم یه چند خطی بنویسم در مورد اولین برنامه رادیو بیداری که بالاخره امروز موفق شدم. قبلش هم بگم که مواردی که بنده کمترین عرض می کنم٬ از منظر یک شنونده است و در کمال احترام و قدردانی بابت زحمات دوستان بیان می شود ولاغیر و خدا می داند که جز این نیست. ان شاءالله خداوند به همه دوستان جزای خیر عطا فرماید.آمین - ایده موج یابی و قرارگرفتن روی موج بیداری اونم با کلام حضرت امام رحمة الله علیه واقعاً خوشمزه بود! متشکرم ـ صدای جناب آقای مجری خیلی خوب بود ولی حیف که حس و حال عید رو نداشتند! احتمالا از همین برنامه به استقبال محرم رفته بودند! - مصاحبه طولانی بدون فاصله و تنفس وسط برنامه از نوآوری های شما بود. یه لحظه احساس کردم کلیپی که دارم می شنوم بجای رادیو بیداری٬ یه مصاحبه است که مقداری موسیقی و کلام بهش منگنه شده! - در مورد بخش طنز: ایکاش ریتم سایر بخش ها و حس و حال مجری محترم هم با این بخش یکسان می شد تا قدری از این حال و هوا دربیاد! - میکس هم خوب بود ان شاءالله بهتر هم می شه به مدد حضرت ولی عصر علیه السلام - اما سناریو! فک نکنم بزرگواران کلا اعتقادی بهش داشته باشن! شوخی کردم - و اما نمایش: احساس می شد دوستان برای اولین بار بود که کار نمایشی می کردند و در برخی موارد حتی احساس می شد که برای اولین بار متنی با این الفاظ را بیان می کنند. ان شاءالله در آینده٬ بهتر خواهد شد. مطمئنم! ـ در مورد بخشی که در بین «صدای پیام بازرگانی تلویزیون» عهده دار تبلیغ تاپیکهای مفید بود: یه وقتایی یه چیزایی به هم نمی خوره یعنی ذاتاً با همدیگه در تضادند و موقعی که کنار هم قرار می گیرند علی رغم اینکه ممکنه در ظاهر عیان نباشه ولی در باطن یه جور لطیفه تلخه! اگه قصدتون از انتخاب این آهنگ تداعی پیام بازرگانی تلویزیونه٬ تا شنونده رو آماده کنید تبلیغات بشنوه و بعدش از چیزی بگید که خلاف انتظار ناخودآگاه مخاطبه (یجور غافلگیری) نمیدونم شاید قابل دفاع باشه... اما برای بنده که این آهنگ تداعی کننده همه اونچیزایی است که در تقابل جدی با اهداف این تالاره (البته شایدم بنده در این مدت اشتباه متوجه شدم!) تبلیغ تجملگرایی٫مصرف گرایی٫تحریک طمع٫راحت طلبی٫ روحیه اشرافیگری و... خیلی چیزای دیگه که همه دوستان خودشون استادند! ایکاش فکر دیگه ای بکنید برای این قسمت. نوآوری انجام بدید بجای تقلید اونم به این شکلی که واقعاً آزار دهنده است و... یه نکته آخری هم عرض کنم؟! این اشتباهاتی که در بیان آیات قرآن کریم بود٬ واقعاً دور از انتظاره... لطفا دقت کنید. حتی جا داره که اشتباهات ویرایش بشه و همینطور باقی نمونه که... خیلی دوست داشتم خداوند توفیق می داد تا در برنامه محرم٫ خدمتگزار بودم. هنری که نداریم می دونم ولی حداقلش این بود که کف استودیو رو یه آب و جاروی مشتی می کردیم و نوکری نوکرای امام حسین سلام الله علیه قسمتمون می شد. مخلص هرچی باصفا و عاشق اهل بیت علیهم السلام هم هستیم دربست یاعلی التماس دعا |
|||
|
|
۱۰:۲۳, ۱۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت برادران و خواهران بزرگوار
از همه دوستانی که انتقادات و پیشنهادات خودشون رو زحمت میکشن و میفرستن بسیار ممنونیم. ان شاالله با کمک شما دوستان کاستی ها برطرف و هر قسمت بهتر از قبل بشه. . . . . همچنان پذیرای انتقادات و پیشنهادات بزرگواران هستیم....... اگه سخنرانی گوش دادید که براتون جالب بوده،لینکش رو برامون بفرستید به همراه موضوع،نام سخنران و خلاصه ای از محتوا که براتون جالب بود. اگه شعر یا دکلمه ای دارید مناجات زیبا دارید خلاصه دریغ نفرمایید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| رادیو بیـــــــــــداری 5 ... ویژه برنامه ی نوروز فاطمی | آفتاب | 6 | 18,094 |
۱۰/فروردین/۹۴ ۱۷:۴۱ آخرین ارسال: شیدا |
|
| رادیو بیـــــــــــــداری 4 ... تولد یک انقلاب | شیدا | 15 | 13,053 |
۲۵/بهمن/۹۳ ۱۲:۲۸ آخرین ارسال: رضوانه |
|
| رادیو بیـــــــــــــداری 3 ... ویژه برنامه ماه صفر | شیدا | 14 | 14,153 |
۸/دی/۹۳ ۱۶:۰۷ آخرین ارسال: یاســین |
|
| رادیو بیـــــــــــــداری ... ویژه برنامه محرم | شیدا | 20 | 15,864 |
۱۹/آبان/۹۳ ۱۲:۰۴ آخرین ارسال: عقیق |
|

![[تصویر: bes01.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8144394742/bes01.jpg)
![[تصویر: 07.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8143582626/07.jpg)
![[تصویر: antena_radio_sony.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8145894984/antena_radio_sony.jpg)

![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)
)![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)