|
مهم ترین دغدغه زندگی من
|
|
۱۷:۳۶, ۲۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
وقتی از خواب بیدار می شم دوست دارم به هوای یه مسئله خاص روزم و شروع کنم و وقتی به این فکر می کنم که کاری ندارم انجام بدم دوست دارم بیدار نشم چون می گم نباید بدون هدف یه روز و شروع کرد.
نابینایی بهم گفت هر روزش یک رنگ،در صورتیکه من هرگز نفهمیدم چرا به یه روزش سفید و یا یه روزش سبز می گفت! انسان اگه دغدغه نداشته باشه که روزش روز نیست.انسان اگه در ماهش دغدغه نداشته باشه که ماهش ماه نیس ،و اگه دغدغه ش سال نباشه که سالش سال نیست چه برسه عمرش! وقتی مدرسه می رفتیم دغدغه مون مشق شب بود یا غصه مون دیکته هر شب بود ،بزرگتر که شدیم دغدغه مون امتحان های دانشگاه و واحدهای پاس نشده و باز که بزرگتر که شدیم به فکر تشکیل زندگی و بچه داری و ... هر کسی یه دغدغه داره که حتی شب و روزش و نمی فهمه،آدم وقتی دغدغه داره خوابش نمی بره!آدم وقتی دغدغه داره متمرکز یه چیزه. تا حالا شده بی دغدغه باشین ؟مهم ترین دغدغه زندگیتون چیه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۴, ۱۵/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۳ ۲۲:۳۳ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
""""جوانی یعنی دغدغه مند بودن برای آینده """" .............................................................................................................................................................. دغدغه مند بودن این است : که در راه رضایت خداوند سبحان ، خود را نبینی و کارِ اساسی کنی ، نه در قول و حرف بلکه در عمل ! |
|||
|
|
۱۰:۱۵, ۱۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه ي دوستان
در اين دوران كه به زعم اكثر علما در آخرالزمان به سر مي بريم مهمترين دغدغه شيعه بايد امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و ظهور شريف شان باشد و لاغير.اگر غير از اين بود در حق امام زمانمون جفا كرده ايم كه در اين صورت خدا هم ازمون راضي نخواهد بود. |
|||
|
|
۱۳:۳۹, ۱۸/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۳ ۱۳:۴۰ توسط آسمانه سجادی.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
آدم های زیادی هستن که حتی نمی دونند معنی دغدغه چیه؟
چرا سفارش شده بعد از انجام کاری به کار دیگه ای مشغول باشیم. و داشتم به این فکر می کردم خب چرا... چرا امام حسین(علیه السلام) با خانواده شون باید مکه رو ترک می کردند و به کربلا می رفتن؟ چرا با خانواده؟
|
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۱۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
حضرت علی(علیه السلام) میفرماید: التّلطّف فی الحیلة اجدی من الوسیلة؛ ظرافت و دقّت در برنامه ریزی بهتر از امکانات است. قرآن کریم درباره اصحاب کهف که از خواب طولانی بیدارشدند می فرماید : یکی از آن ها گفت : «اکنون یک نفر را با این سکه ای که دارید به شهر بفرستید تا بنگرد کدامین نفر از آن ها غذای پاکتری دارند ، از آن مقداری برای روزی شما بیاورد، امّا باید نهایت دقت را به خرج دهد و هیچ کس را از وضع شما آگاه نسازد، چرا که اگر آن ها از وضع شما آگاه شوند سنگسارتان می کنند، یا به آیین خویش شما راباز می گردانند ...»1 در این آیه قرآن کریم از برنامه ریزی اصحاف کهف خبر داده و هم از دقّت و ظرافت کاری آن ها در برنامه ریزی که باید از غذای پاک و حلال خریداری شود، و در رفت و آمدها مسئله امنیتی را مراعات کند و... این ها دقت ها وظرافت های برنامه ریزی است. 1- فابعثوا احدکم بورقکم هذه الیال مدینة فینظر ایها ازکی طعاماً فلیئتکم برزقٍ و لیتلطف و لا یشعرنّ بکم احداً.(سوره کهف، ایة 19-20). |
|||
|
|
۲:۵۲, ۲۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: «انّ العمر محدودٌ لن یتجاوز احدٌ ما قدر له...؛ منتخب میزان الحکمه، ص371، تنبیه الخواطر عمر محدوداست هیچ کس از مقداری که برای او تعیین شده است رد نمی کند.» ..... و فرمود: «کنعلی عمرک اشحّ منک علی درهمک و دینارک؛ منتخب،ص371، مکارم الاخلاق، ج2، ص364ح2661 بر عمر (و زمان) حریص تر باش تا نسبت به درهم و دینار.» |
|||
|
|
۱۲:۳۹, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
امروزه دغدغه های زیادی توی ذهن جوونای ما وجود داره ! آینده ، کار ، زندگی مشترک آینده ، خیلی از دوستان من دیگه کلا امید ندارن بتونن ازدواج کنن چون 30 سالشونه هنوز نتونستن یه کار خوب داشته باشن چه برسه به زندگی مشترک
|
|||
|
|
۱۶:۴۸, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
میدونید چرا ؟
چون دغدغه شون اون چیزی نیست که باید باشه! منم توی سنی هستم که خیلی فکرم مشغوله، ولی یه راهی و پیدا کردم که دیگه نگران نیستم چی می خواد بشه. می دونید چرا ماه بروی مداری قرار گرفته که دنباله رو خورشیده؟ اینجا نقش ماه و خورشید چیه؟ ![]() سوره شمس می تونه جواب بده،خواستین می تونیم در موردش حرف بزنیم. می دونید چرا هیچکدوم بی نظم نمی شن مثلا تصادف سیاره ای تو کهکشان نداریم!؟ چرا سیاره ها بهم نمی خورن؟ ![]() فکر می کنید چه چیزی باعث شده همشون توی یه مدار خاص و به دور خورشید بچرخند. اینجاست که باید پرسید نقش خورشید اینجا چیه؟
|
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۲۳/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۳ ۲۳:۰۶ توسط آسمانه سجادی.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
امام و دغدغه
امام حسین(علیه السلام)حرکتشان یک حرکت سازنده ساز است یعنی ایشان با یک فرهنگ و مدل ،زندگی مبارزه می کنند. این اشتباه است که ما فکر کنیم ماجرای کربلا تنها جدال امام با یزید بود. قیام امام حسین(علیه السلام) ارزشمند است به خاطر اینکه ،با خانواده و یک بچه ی شیرخواره تا آدم شصت اندی ساله مثل خود ایشان را جمع می کند برای اینکه بین این گروه یک مدل زندگی و فرهنگ وجود دارد که امام می خواهند این فرهنگ را در مقابل فرهنگی که در جامعه هست ارائه کنند. قیام امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)تا هرحرکت دیگری باید مبتنی بر فرهنگ سازی باشد و حتما خانواده را به عنوان محور اصلی قیام نیاز دارد. پس در این دغدغه یاری باید به این موضوع توجه کنیم. برای آنکه خانواده منشاء اثر شود باید چه شکل و نظامی داشته باشد؟ هانی چیت چیان |
|||
|
|
۰:۰۳, ۲۵/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۳ ۰:۱۲ توسط آسمانه سجادی.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
دغدغه یعنی
نمازت قضا نشه! برای آنکه خانواده اثر و منشاء یک قیام باشد چه شرایطی دارد؟ برای پاسخ به این سوال دلالت بر سوره مبارکه نساء باشد که زن و مرد و خانواده و ایتام از بحثهای اصلی سوره بوده و به تبین بستر های خانوادگی یک جهاد و آسیب شناسی بسترهای خانوادگی که جامعه کند پرداخته است. "الرجال قوامون علی النساء " را ویژگی مرد و "حافظات للغیب " ویژگی زن این خانواده است که خیلی از بایدها و نبایدها با خواندن سوره بدست میآید. در خطبه های امام علی (علیه السلام) نیز که در مورد خانواده و زنان مطرح شده است، نیز بر این موضوع دلالت دارد. در واقع امیر المومنین (علیه السلام) با فرهنگ غلط جامعه آنروز که زنش و خانواده اش به جای آنکه تولید مبارزه و جهاد کنند، تولید قعود و نشستن میکند،مبارزه می میکند. مولفه های زیادی برای یک خانواده هست اما نکته مهم و خلاصه همه ویژگی ها آن است که در خانواده چه زن، چه مرد، چه فرزند، فرضشان باید این باشد که ما بناست تا جهاد کنیم. هانی چیت چیان |
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۲۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
نه برای نماز .... بلکه برای نماز اول وقت دغدغه داشت باشیم زیرا ....... نماز اول وقت حضور بر سر قرار با معشوق است. قراري که معشوق براي عاشق مي گذارد، در هنگامه نماز اول وقت مي باشد . به همین جهت انسان نمازگذار بايد براي حاضر شدن بر سر قرار خود را آماده کند و به پاکی ها آراسته نماید و آن آماده بودن جهت تکبيره الاحرام در اول وقت مي باشد عرفا مي گويند: وقتي عاشق در حوزه عشق بازي اصرار داشته باشد و مرتب بر در خانه معشوق بکوبد و به جاي خسته عشق شدن، کشته عشق شود و معشوق پافشاري او را در عشق بازي ببيند، در اينجا انقلابي صورت مي گيرد و معشوق خود عاشق مي شود و وضعيتي پيش مي آيد که خدا مي شود عاشق و بنده مي شود معشوق . حديث قدسي: و من عشقته قتلته (معشوق خدا کشته عشق است) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |