|
چهارمین کارگاه معنویت
|
|
۱۹:۱۰, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۳ ۰:۲۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده شدم مسول راه اندازی چله ها ![]() الحمدالله خیلی خوبه ![]() خوب حرف زیادی ندارم .شرایطو میگمو التماس دعا دارم. 1) قرائت سوره الرحمن به مدت 40 روز 2)استماع سخنرانی (اگه عشقتون کشید هرچی یاد گرفتید بیاید درحد یه جمله بنویسید بقیه ام استفاده کنن) 3)دعا برای بقیه ومن الله توفیق 1. مه پاره 2. نرگس مهدوی 3.ثارالله 4.فدایی ولایت 5.محمدتروست 6.بیدل 7.رکن الهدی 8. حضرت عشق 9.مجتبی 110 10؟ سه چهار نفرهم بیشتر جا نداریم... ان شاالله شروع چله اواخرآبان هست... شرایط بعدی متعاقبا اعلام میشه. التماس دعا... هرکسی ام پاشو بذاره تو این تاپیک و ارسال داشته باشه گیرمیفته و باید شرکت کنه تو چله ![]() هر سه شرط فوق اجباری است
|
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۵, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
|
خواهش میکنم رکن الهدی عزیز
![]() آقای بیدل! جریان این دخترکوچولو چیه ؟میشه واضح بگید؟
|
|||
|
|
۱۹:۴۶, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
نقل قول:خواهش میکنم رکن الهدی عزیزیکی دو تا نیستن زیادن فکر کنم چند هزار تا دختر و پسر کوچولو باشن توی محک توی علی اضغر توی الزهرا تو هفده شهریور تو رسول اکرم جای جای کشور بستری هستن من به خاطر شرایطم با چند تا از این بچه ها ارتباط داشتم بچه های سرطانی. از سرطان خون گرفته تا ... این بچه ها نیاز به عاطفه دارن بیشتر از دارو نیاز به دیده شدن دارن ولی قبل از این که کسی اونا رو ببینه خدا پسشون می گیره این دختر کوچولو رو هم اواخر آبان ماه خدا از ما پس گرفت چند روز قبلش هم یه پسر بچه رو پس گرفت با هر دوتاشون دوست بودم این جریان بیدله از 12 سالگی چیزی که برای من جالبه اینه که این بچه ها همه و همه و همه عاشق داستان ماهی سیاه کوچولو (از صمد بهرنگ) هستن شاید همه شون مثل ماهی سیاه کوچولو هستن بگذریم چند روز از چله گذشته؟ |
|||
|
|
۲۰:۲۱, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
|
اگه از 27آبان حساب کنیم می شه20روز یعنی نصفه چله گذشت
![]() آقای بیدل ماهی کوچولوهای شما برای ما عزیز هستن واگه خدا قبول کنه هم شما هم دوستای کوچولوتون رو دعا می کنم من خودم هز نزدیکانم با اینقضیه دست و پنجه نرم کرده و الحمدالله شفای خودش رو از کریم اهل بیت امام حسن مجتبی گرفت برای شما هم به عشق این کریم اهل بیت دعا خواهیم کرد
|
|||
|
|
۰:۴۳, ۱۸/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۳ ۱۵:۴۹ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
|
خیلی ناراحت شدم...
خدا همه ی مریضارو چه روحی چه جسمی شفا بده ان شاالله. خوب ![]() چلچله های عزیز. من دیروز ختم سوره واقعه ام تموم شد براهمتونم دعا کردم ![]() فک کنم خیلی سرمون خلوت شده فقط سوره الرحمن رو داریم. موافقید چله یس یا حشر رو شروع کنیم؟
|
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۱۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
|
یک سوالی د اشتم؟
تشکر چه معنی ای داره؟ میگم سخنرانی دانلود کردید،میاید تشکرمیزنید میرید! میگم چله جدید شروع کنیم،بازتشکرمیزنید میرید... این چه وضعشه آخه؟!
|
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۱۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
![]() سلام من مثل قبل ، نظری راجع به چله جدید ندارم! سخنرانی هارو هم دانلود کردم اما نه کاملا |
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۱۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
|
من وضعیت عجیبی دارم
نیتم رو از این چله(الرحمن) گرفتم یعنی حاجت روا شدم رفت الآن حاجتم جلوی چشمامه روی میزم بعد یک سال بدو بدو و خودترکانی آخر سر خدا به من رسوندش حالا منتظرم ببینم کیا تو این چله حاجت روا شدن یا حق
|
|||
|
|
۱۱:۱۲, ۲۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
سلام بچه های چله ای
![]() عزاداری هاتون قبول من می خواستم درخواست خانوم مسءول رو پی گیری کنم وپیشنهاد بدم چله جدید رو از فردا که اربعینه شروع کنیم ان شالله تا آخر ماه ربیع الاول ![]() هممونم می دونیم اصل اینه که خومون رو عادت بدیم به خوندن روزانه چندصفحه از قران و اینکه بازم هممون معتقدیم در هرحال خدا برکت این خوندنها رو شامل حال زندگیمون خواهد کرد و چون خودش از خیر و صلاح ما بهتر از هرکسی آگاه ان شالله بهترینها رو نصیب زندگیمون می که پس خواهشاتشکر نزنید قبولی خودتون رو اعلام کنید وبفرمایید سوره حشر یا یس من خودم حشر رو انتخاب می کنم
|
|||
|
|
۱۲:۴۳, ۲۱/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۳ ۱۲:۴۴ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
|
سلام چلچله ها...
![]() چقدرخوبه عادت کردیم هرشب قرآن بخونیم ...من که وقتی نمیخونم انگار یه چیزی گم کردم... قبلنا کمتر پیش میومد وسطای چله ، یادم نره که بخونم واغلب چله هام نصفه رها میشد ![]() اما خداروشکر الان خیلی خوب شده ![]() بچه ها چندتاچیز میخواستم بگم. یکی اینکه از همه تون و به خصوص آقای بیدل ، میخوام که برای یکی از دوستام دعا کنن. ایشون موضوع پایان نامش تولید رادیودارو برای بیماران سرطانی هست. تاحالا خوب پیش رفته و یه چیزی حدود 200 میلیون تاحالا هزینه داشته. از من خواستم برای پیش رفتن کارش دعا کنم . منم گفتم از شماها هم بخوام که دعا کنید ان شاالله به نتیجه برسه ![]() خواهش دوم اینکه سوره ی حشر رو از فردا شروع کنیم. ان شاالله. موافقت خودتون و همراهیتون رو اعلام کنید. برای کارابرای گرامی: فیروزه ساویور بچه های گم نام ثاراالله هم،در کنار بچه های چله دعا کنید.ممنون
|
|||
|
|
۱۴:۳۷, ۲۱/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۳ ۱۴:۳۸ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
|
برادران و خواهران دینی خودم
سلام ![]() میون تلاوت هاتون خواهر حقیرتون رو که از یاد نبردین ![]() اگرچه چند روزی نبودم ولی دلم همش با چله بود و چشمم به دعا و نفس حق شما. این روزا دلم خیلی هوس کربلا رو داره. اگه دلاتون رو راهی کربلا و ضریح آقا کردین ما رو هم یاد کنید. یه چیزی به شما بزرگوارانی که دارید سوره ی الرحمن هم میخونید درباره ی چله ی سوره ی حشر بگم که حیف از دستش بدین: نقل قول:از نبی مکرم اسلام صلی الله علیه وآله وسلم روایت شده است: هر کس سوره حشر را قرائت کند بهشت و جهنم و عرش و کرسی و حجاب های آن و آسمان های هفتگانه و زمین های هفتگانه و هوا و بادها و پرندگان و درختان و کوه ها و خورشید و ماه و فرشتگان، همگی بر او درود و صلوات می فرستند و برای او طلب مغفرت و آمرزش می کنند و اگر همان روز یا شب قرائت سوره حشر، از دنیا برود شهید محسوب می شود.اگر بیشتر میخواید درباره ی فضیلت این سوره بخونید،کلیک کنید در پناه خدا التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,841 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,059 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,123 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,501 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,595 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 18,009 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,471 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)
![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)