|
جملات پیشنهادی برای شبکه های مجازی
|
|
۲۳:۳۷, ۲۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۳ ۲:۵۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان گرامی لطفا جملات منحصراً ارزشی و ترجیحا ابداعی خودتون رو برای پخش در این تاپیک قرار بدید خواهشا از بحث در مورد جملات بپرهیزید که حامد حذف می کنه! لطفاً از آوردن جملات عمدتا جعلی از کوروش و گاندی و زرتشت و ... خودداری کنید لطفا از آوردن جملات کلیشه ای خودداری کنید از آوردن جملات جعلی از بزرگان دین جدا خودداری کنید عکس نوشته ها رو هم میتونید در این تاپیک قرار بدید مثل کارای مهرداد در ضمن در نرم افزار وایبر محدودیت کاراکتر در حد 1000 تاست از طریق این سایت یا امثال این سایت تعداد کاراکترها رو بشمارید تا متنتون از دست نره HAVBB 110 نوشته است: نمونه اول: (البته ساخت خودم نیست) نقل قول:جشنواره فیلم های 10دقیقه ای بود AOL Instant Messenger BlackBerry Messenger Facebook Messenger Google Talk BAND Google Hangouts Hike Messenger ICQ Indoona IRC Networks iMessage KakaoTalk Kik Libon Line Microsoft Messenger service Nimbuzz ooVoo Palringo QQ Skype Skype Qik Snapchat Tango Telegram TextSecure Threema Tox Upptalk Viber WeChat WhatsApp Windows Messenger service AIM Baidu Hi BlackBerry Messenger CSipSimple Facebook Messenger FaceTime Fetion Gadu-Gadu IBM Sametime ICQ IMVU Indoona Linphone Palringo Qnext Skype Telegram Tencent QQ TextSecure Tox WeChat WhatsApp Yahoo! Messenger عبدالرحمن نوشته است:شخصی کتابی نوشت که موجب گمراهی مردم شد ولی بعد توبه کرد خداوند به پیامبر آن زمان وحی کرد که به عزتم قسم او را نمی بخشم مگر این که آنها که با خواندن این کتاب منحرف شده اند را به راه راست بازگرداند |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۲, ۱۸/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۳ ۱۷:۱۴ توسط آوا.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
مڹ بہ همہ ایڹ پستاے " الڪے مثلا" خندیدم...
جز یہ نفر ڪ پسٺـــــ گذاشتہ بود: مامانم اومد مدرسہ کارناممو گرفت... الکے مثلا منم مادر دارم...
|
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۱۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
شخصی کتابی نوشت که موجب گمراهی مردم شد ولی بعد توبه کرد خداوند به پیامبر آن زمان وحی کرد که به عزتم قسم او را نمی بخشم مگر این که آنها که با خواندن این کتاب منحرف شده اند را به راه راست بازگرداند
دوستان این صفحات مجازی که امروز در دست ماست در حکم کتاب و تریبون است لذا در استفاده درست از آن کوشا باشیم هر مطلبی ننویسیم هر مطلبی را کپی نکنیم هر نسبتی ندهیم هر انتقادی نکنیم هر مطلبی را رواج ندهیم اگر اشتباه کردیم تصحیحش کنیم هرمطلبی را بدون منبع وتحقیق بازنشرنکنیم به شایعات دامن نزنیم یادمان باشدهرعکس ولطیفه ای را انتشارندهیم که آثار آن دیگر قابل جبران نیست درعوض نشر صلوات واحادیث وروایات میتواند بعنوان باقیات الصالحات برای ماباقی بماندکه پیامبراسلام فرمودندهرکه برمن صلواتی بنویسدتا آن نوشته ازبین نرفته برای اوثواب نوشته میشود خلاصه این که فضای مجازی آثارش حقیقی است ومن یعمل مثقال ذره خیرا یره فمن یعمل مثقال ذره شرا یره مطلب رو حامد به ارسال اول اضافه کرد ولی چون مهمه اینجا هم زدم |
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۲۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۳ ۲۱:۱۹ توسط help me.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
آقایون ......خانما .......
دوستانی که برای گرفتن هر مراسم و برنامه مذهبی بهانه میگرفتید و ناله میکردید که اینکارها رو رها کنید و به فقرا رسیدگی کنید حالا وقتشه ! فقرا و گرسنه ها منتظرند ! به جای گرفتن ولنتاین و تقدیم بهترین کادو در گرانترین رستورانها به عشقتان! به فقرا و گرسنه ها کمک کنید به جای خرید خرس و الاغ قرمز، دو کیلو گوشت قرمز برای فقرا بخرید! فقرا، گرسنه ها، مریض های بی پول، یتیم های بی سرپرست و ... در روز 14 فوریه منتظرتان هستند!! !!! دوستان توجه کردید جدیدا توی گروههای مجازی پیامهایی میاد با این مضون ، که پیغامی رو میگذارن بعد چند خط پایین تر که میروند ، میگن الکی..... دقت کنید بزرگواران ، امیر المؤمنین علی علیه السلام فرمودند : ایمان بر قلب کسی که دروغ بگوید وارد نمیشود هرچند به شوخی باشد؛ پس از کم شدن پیامهایی که قومیتها و ملیتها و مذاهب را به سخره میگرفت ، حالا بوی این به مشام میرسد که پیامهایی دارند رواج پیدا میکنند که دروغ و... را نزد ما کوچک و آسان کنند. ظاهر این پیامها خنده دار است اما مدام دارند با کلمه ی «الکی» دروغ را البته ابتدا به شوخی رواج میدهند. مراقب باشیم.... التماس دعا |
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
اگر از گناه مطهری
رجایی هست که بهشتی شوی اگر باهنر شهادت آشنایی مفتح درهای بهشت خواهی شد اگر با همت تقوا پیشه کنی صیاد دل ها می گردی |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
#همه_جای_زمین_سرای_من_است
#حکومت_جهانی_یکپارچه_اسلامی |
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۲۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
الکی مثلا من یه دروغ میخوام بگم تا بخندونمتون ...
. . . . . . . . ولی نه چون پیامبرمون (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به اباذر غفاری فرمود : اى اباذر! «واى به حال» كسى كه براى آنكه مردم را #بخنداند #دروغ بـگوید! بحار الانوار، ج ۷۴، ص ۴۸. |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۲۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۳ ۲۳:۰۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
☝️اون کیه كه
تو نیویورک و کالیفرنیا 400هزار نفر مقلد داره؟ . ☝این مرد 75ساله کیه این قدر عاشق و فدایی داره؟ . ☝کدام 75سالهای اینقدر لطیف و تودلبرو و معشوق و دوستداشتنیه؟ . ☝قد کل معشوقهای دنیا عاشق داره غلیظتر و شدیدتر و شیفتهتر تا پای جان با رنگ خون؟ . ☝کدوم رهبری در دنیا هشت سال سردار جبهههای جنگ بوده؟ . ☝کدوم فرمانده جنگی 8سال رئیس جمهور بوده؟ . ☝کدوم رهبریه که یکی از دشمناش عطاالله مهاجرانی. میگه تو زندگینامهاش نه یک برگ سیاه بلک بچههاش اینقدر سالم و پاکن؟ چطور تربیتشون کرده؟ . ☝همون که هفتهای دوبار خارج فقه و اصول میگه؟ . ☝رئیس جمهور روسیه میگه بیشتر از من به روسیه مسلط بود . ☝همون که آیتالله جوادی میگه وقتی مهمانش بودم اجازه نداد پسرش با ما ناهار بخوره که از بیت الماله . ☝همون که به خاطر نگهداری پدر درس را و قم را رها کرد . ☝همون که دستش هنوز هم به خاطر ترکشها عذاب دارد و چهرهاش عذاب زداست . ☝کدام مرجع شیعه میتونست این همه عالم سنی را مدیریت کند؟ . . ☝پسر امیر امارات میگه بابام میگه عالم اسلام یک مرد داره آنهم سیدعلی . ☝کوفی عنان رئیس سابق سازمان ملل میگه دیدم در اوج معنویت در اوج سیاست بود باید رئیس سازمان ملل او بود . ☝پوتین: آنچه دیدم منطبق بود بر داستانهایی که زنم از مسیح از کتاب آسمانیاش برایم تعریف میکند . ✋حالا این سیّاس کیست؟ . ☝کسی است که وقتی آیت الله بهجت کاملترین نفس عالم در بیمارستان بستری بود و به همان درد مرحوم شد پسرش میگه دیدم در ساعات آخر عمرش پدرم ختم صلوات گرفته گفتم چرا؟ گفت آقای خامنهای کردستانند! آخرین عمل بهجت صلوات برا سلامتی اوست . ☝او کیست که پسر آقای پهلوانی میگه وقتی ایشان قم آمدند آقا سید عبدالله جعفری به من زنگ زدند پیرمرد نود و اندی سالهای که قبلهء عرفا بعد آقای بهجت بود و کسالت داشت، که مرا برای دیدار آقای خامنهای ببر و پسر آقای پهلوانی میگفت آن ابرمرد توحید خم شد دست سید علی را بوسید . ☝بیا باورکن دشمنانمان هم ماندهاند و از دشمنی این مرد پشیمان شدهاند! . ☝افتخار میکنیم به نفسش به قدمش به نورش . ☝یکی از اساتید اخلاق میگفت: دشمن این مرد عاقبت به خیر نخواهدشد لبیک یا خامنه ای |
|||
|
|
۱:۱۶, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۲۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۰:۰۲, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
چشم هایت،
" وزیر پیشنهادی علوم " اند و من، " اصولگرا ترین نماینده مجلس" هر چقدر هم که توجیه کنی بازهم، هر نگاهت را " فتنه " می بینم! . . . . . میدونم یه کم لوس بود ولی قشنگه...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عضویت در شبکه های اجتماعی موبایلی، خطری برای امنیت ملی | Mahdy2021 | 72 | 31,135 |
۱۷/فروردین/۹۷ ۱۳:۵۱ آخرین ارسال: قلب |
|
| هشدار به کاربران درباره جاسوسی منافقین در شبکههای مجازی+سند | Jim.m | 3 | 3,032 |
۱۴/بهمن/۹۶ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| سن مجاز کودکان برای ورود به شبکههای اجتماعی تعیین شد | mahdy30na | 0 | 1,358 |
۷/بهمن/۹۴ ۱:۰۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| سربازان فضای مجازی بسم الله بگید (فرصتی برای شما) | soheyl68 | 20 | 10,154 |
۲۸/مرداد/۹۴ ۱۷:۰۱ آخرین ارسال: ماحی |
|
| برای اولین بار : وظایف کاربران ارزشی در شبکه های اجتماعی | padeshah_2009 | 1 | 2,430 |
۸/فروردین/۹۲ ۱۹:۰۴ آخرین ارسال: غربت تشیع |
|
| گوگل پلاس، شبکه ای اجتماعی یا شبکه ای جاسوسی؟ | Hadith | 3 | 3,597 |
۳۰/مهر/۹۰ ۰:۴۹ آخرین ارسال: Hadith |
|

دارم...