|
جملات پیشنهادی برای شبکه های مجازی
|
|
۲۳:۳۷, ۲۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۳ ۲:۵۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان گرامی لطفا جملات منحصراً ارزشی و ترجیحا ابداعی خودتون رو برای پخش در این تاپیک قرار بدید خواهشا از بحث در مورد جملات بپرهیزید که حامد حذف می کنه! لطفاً از آوردن جملات عمدتا جعلی از کوروش و گاندی و زرتشت و ... خودداری کنید لطفا از آوردن جملات کلیشه ای خودداری کنید از آوردن جملات جعلی از بزرگان دین جدا خودداری کنید عکس نوشته ها رو هم میتونید در این تاپیک قرار بدید مثل کارای مهرداد در ضمن در نرم افزار وایبر محدودیت کاراکتر در حد 1000 تاست از طریق این سایت یا امثال این سایت تعداد کاراکترها رو بشمارید تا متنتون از دست نره HAVBB 110 نوشته است: نمونه اول: (البته ساخت خودم نیست) نقل قول:جشنواره فیلم های 10دقیقه ای بود AOL Instant Messenger BlackBerry Messenger Facebook Messenger Google Talk BAND Google Hangouts Hike Messenger ICQ Indoona IRC Networks iMessage KakaoTalk Kik Libon Line Microsoft Messenger service Nimbuzz ooVoo Palringo QQ Skype Skype Qik Snapchat Tango Telegram TextSecure Threema Tox Upptalk Viber WeChat WhatsApp Windows Messenger service AIM Baidu Hi BlackBerry Messenger CSipSimple Facebook Messenger FaceTime Fetion Gadu-Gadu IBM Sametime ICQ IMVU Indoona Linphone Palringo Qnext Skype Telegram Tencent QQ TextSecure Tox WeChat WhatsApp Yahoo! Messenger عبدالرحمن نوشته است:شخصی کتابی نوشت که موجب گمراهی مردم شد ولی بعد توبه کرد خداوند به پیامبر آن زمان وحی کرد که به عزتم قسم او را نمی بخشم مگر این که آنها که با خواندن این کتاب منحرف شده اند را به راه راست بازگرداند |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۳۹, ۲۶/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۳ ۷:۴۰ توسط آوا.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
تو لاین ۳۰۰ دوست!
تو وایبر ۲۰۰ دوست!! توی موبایل ۱۰۰ دوست!!! وقت ناراحتي ۱ همراه!!!!! اما داخل قبر تنهای تنهام ....!!!!! مراقب باشیم فریب دنیا را نخوریم، در تاريكي قبر چراغ چشم گريانم حسين است... آی اهل نت، بی اهل بیت(علیهم السلام) نشید. _______________________ |
|||
|
|
۲:۱۲, ۲۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۲۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۷:۱۳, ۳۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
◆خــدايـــا◆
⇨براي دوستانم⇦ ⇨ايمان غواص هاي والفجر هشت⇦ ⇨شجاعت خط شكناي كربلاي پنج⇦ ⇨استقامت جانبازان شيميايي⇦ ⇨ثواب اشك جاماندگان ازشهدا⇦ ⇨سلوک شهيدان باكري وهمت⇦ ⇨وعزت شهداي گمنام را⇦ ازدرگاهت خواستارم |
|||
|
|
۱:۰۷, ۲/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۳ ۱:۰۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
آقا این گزینه نظامی رو بذارید اونور روش چایی نریزه...!
_آبدارچی کاخ سفید به اوباما (هر روز) ))))
|
|||
|
|
۲:۰۴, ۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۳:۲۷, ۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
تقدیمی به تمامی زوجهایی که در زندگی قرار بر رسیدن گذاشته اند. ایستگاه آحر بود. دستم را لای موهای نرم و مشکی اش فروبرده بودم. سرش را روی شانه ام گذاشته بود و اشکهایش دانه دانه نوازشم میکردند. قلبم را که گرو گذاشته بودم پس نداد. آرام در گوشش گفتم: «به امید دیدار...» سرش را از روی شانه ام برداشت. موهایش پریشان شد. با بغض گفت: «قرارمان این نبود!» از گریه اش گریه ام گرفت. اورکت ارتشی ام را روی دوشم انداخت. ساک آبی ام را دستم داد. از زیر قرآن ردم کرد و پشت سرم آب نپاشید. توی کوچه با لبخند گفت: «زنده برنگردی!!» خندیدم. *** داغی گلوله را که کنار قلبم احساس کردم، دیدم جلوتر با چادر سفید کنار خدا ایستاده است. زودتر از من رسیده بود. سینی چایی دستش بود و با لبخند میگفت: «خسته نباشی آقا! به خانه ات خوش آمدی!!»
|
|||
|
|
۱۲:۳۸, ۱۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
حیای گربه رفته! در دیزی چرا بازه؟!!
|
|||
|
|
۱۳:۲۴, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
مرا از این میان برگزیدند : برای" نهایت" برای" شرافت" برای" انسانیت" و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای : " نفس کشیدن " " دیدن " " شنیدن " " فهمیدن " و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمید من منتخب گشته ام : برای" قرب " برای" رجعت " برای" سعادت " من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده: به" انتخاب " به" تغییر " به" شوریدن " به" محبت " و وای بر من اگر قدر ندانم…، وای بر من.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عضویت در شبکه های اجتماعی موبایلی، خطری برای امنیت ملی | Mahdy2021 | 72 | 31,339 |
۱۷/فروردین/۹۷ ۱۳:۵۱ آخرین ارسال: قلب |
|
| هشدار به کاربران درباره جاسوسی منافقین در شبکههای مجازی+سند | Jim.m | 3 | 3,052 |
۱۴/بهمن/۹۶ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| سن مجاز کودکان برای ورود به شبکههای اجتماعی تعیین شد | mahdy30na | 0 | 1,366 |
۷/بهمن/۹۴ ۱:۰۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| سربازان فضای مجازی بسم الله بگید (فرصتی برای شما) | soheyl68 | 20 | 10,208 |
۲۸/مرداد/۹۴ ۱۷:۰۱ آخرین ارسال: ماحی |
|
| برای اولین بار : وظایف کاربران ارزشی در شبکه های اجتماعی | padeshah_2009 | 1 | 2,438 |
۸/فروردین/۹۲ ۱۹:۰۴ آخرین ارسال: غربت تشیع |
|
| گوگل پلاس، شبکه ای اجتماعی یا شبکه ای جاسوسی؟ | Hadith | 3 | 3,610 |
۳۰/مهر/۹۰ ۰:۴۹ آخرین ارسال: Hadith |
|

))))