|
پاسخگویی متاهلین تالار درباره ازدواج
|
|
۱۰:۰۹, ۲/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۳ ۸:۰۵ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
با سلام خدمت همه عزیزان تالار بیداری اندیشه بنده در این اینجا از همه متاهل ها و مجردهای تالار دعوت می کنم تا در این موضوع شرکت کرده و ان شاء الله با بحث ها و مشورت هایی که با هم خواهیم داشت، دیدمان را نسبت به ازدواج و زندگی متاهلی تغییر دهیم (البته به سمت بهتر شدن) مباحث این بخش به دو دسته کلی تقسیم می شوند: سوالاتی که مجردین مطرح کرده و متاهلین بنا به مطالعات و البته تجریبات خود به پاسخگویی خواهند پرداخت. و بیان راهکارهایی که متاهلین در زندگی خود استفاده کرده و در اختیار سایر متاهلین قرار خواهند داد. البته دقت داشته باشیم که زندگی هر "زوج" خاص و منحصر به فرد می باشد و در واقع نمی توان یک نسخه کلی برای همه افراد پیچید. *** با توجه به مطالب گفته شده، بحث را آغاز می کنیم و برای شروع آن، بنده یک سوال مطرح می کنم: متاهلین گرامی تالار، هدف اصلی شما از ازدواج چه بوده و تا کنون چه مقدار به اهداف خود دست پیدا کرده اید؟ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: اضافه شده در تاریخ پنج مرداد ساعت 9:50 نوشته است:به علت منحرف شدن بحث اصلی در چند صفحه اول، برای ارسال سوالات لطفا این ارسال را مطالعه فرمائید اضافه شده در تاریخ هفت مرداد ساعت 18:38 نوشته است:حالا بنده یک سوال از متاهلان عزیز می پرسم، لطفا تمامی مباحث پیرامون این سوال باشد |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۶:۳۳, ۲۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
من اگه مجرد بودم، حتماً دست از بد عذایی برمیداشتم و هر چی که لازم بود برای بدنم میخوردم.
برگر و فست فود نمیخوردم. شیر میخوردم. خلاصه این که سبک زندگیم رو بهتر میکردم. همین... من چون توی مجردیم همه تفریح و همه کاری که دوست داشتم بکنم، رو کردم، هیچ وقت آرزو نداشتم که اگه مجرد بودم، این کارا رو میکردم. فقظ پشیمونم که چرا به پدر و مادرم کم احترام گذاشتم. کاشکی یکم مودب تر بودم. |
|||
|
|
۹:۵۲, ۲۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
سلام
منم مثل دوستان اعتقاد دارم باید به پدر و مادر بیشتر احترام میزاشتم.بیشتر اطاعت میکردم و بیشتر بهشون کمک میکردم. در کارهای منزل به مامانم کمک میکردم به جای اینکه درسامو بیشتر بخونم. در دوران مجردی بهترین دوره ایه که شما با اعضای خانواده که هر کدوم یه شخصیت دارن،میتونید تعامل سازنده برقرار کنید،یعنی اگه با خواهر یا برادرتون اختلاف دارید با گفتگوی مهربانانه،نه حتی با جدل احسن(دیگه چه برسه به غیر احسن) حلش کنید. یاد بگیریم همه حرفامون رو با محبت بزنیم،به همه اعضای خانواده. اینا بهترین تمرینه هر چقدر اون منیت کمرنگ شه،در زندگی زناشویی راحتر و سبکبال تر میشه ادم . |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۲۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
دوستان ممنون به خاطر ارسالهای خوبتون.
![]() خیلی خوب بودن. ![]() اگه شماره بذارید خیلی خوب میشه. چون میخوام بعدا جمع بندی کنم. کارم راحت تر بشه ![]() ممنون. یه آیه الکرسی تقدیم به همتون.
|
|||
|
|
۱۸:۳۶, ۲۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
مایی که مجردیم حوش به حالمونه پس!!
![]() من سفرهای مجردی و گروهی زیاد داشتم. ![]() هرکاری که در توانم بود با حمایت خونواده م انجام دادم. ![]() مثلا تو سن 17 سالگی ویراستار و نویسنده یه مجله ی خوبو معروف بودم. ![]() الانم دارم از تمام فرصت استفاده می کنم تا دوران خوبم و خوب به پایون برسونم. ![]() اگه متاهل بشم و اگه کسی این سئوال و ازم می پرسید می گفتم خدا رو شکر هر دوره ای سختی و شیرینی خاص خودشو داره ![]() به نظرم خوبه که هروزمون و خوب شروع کنیم و که هیچ وقت حسرت چیزی و نخوریم.هروزمون پر از دوران های مجردی و متاهلیه! وقتی والدین اجازه یک کاریو نمی دن به همون اندازه سخته که فرزندت یا همسرت نمیذاره کاری و انجام بدی! نقش ها فقط عوض می شن. از زندگیتون نهایت لذت و ببرید.
|
|||
|
|
۱۸:۴۳, ۲۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
البته من فک میکنم با پدرومادر
راحت تر میشه کنار اومد تا با همسر![]() آخه پدرومادر دلشون واسمون میسوزه ولی ماباید دلمون واسه همسر بسوزه
|
|||
|
|
۹:۱۹, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
(۲۶/آبان/۹۳ ۱۸:۴۳)mahpare نوشته است: البته من فک میکنم با پدرومادر عزیزم ، پدر و مادر همسر هم مثه پدر مادر خود آدم چه فرقی میکنه؟ بهتره قبل از ازدواج به پدر مادرامون بیشتر احترام بزاریم و بیشتر دوسشون داشته باشیم ، چون شاید بعدا وقت کمتری برای این امور داشته باشیم ، تازه این باعث میشه در آینده رفتار بهتری هم با خانواده همسرمون داشته باشیم. |
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام نقل قول:تو این تاپیک میخوام متاهل ها بیان و بگن اگه مجرد بودن و هنوز متاهل و متعهد نشده بودن،چه کارایی میکردن....ممنون از دعوتتون ![]() ضمن اینکه توصیه های دوستان بسیار بجا بود، بنده هم می خواستم عرض کنم که عزیزم هییییییچ کاری احتیاج نیست بکنی بجز دعا. فقط دعا. که بهترین چیزه (البته در همه جا) اگر شما (إن شاءالله) همسری شایسته نصیبتون بشه، بعداز ازدواج هم می تونید به همه خواسته هاتون لباس عمل بپوشانید چه بسا خیلی فراتر از خواسته هاتون... اگر همسرتون هم مشوّق شما در جهت نیل به اهدافتون باشه، شما بسیار موفّق تر از اونی خواهید شد که در خانه پدری متصوّر آن بودید... پس فقط هرآنچه می خواهید، از خداوند منّان بخواهید و امر ازدواجتان را بطور تامّ و تمام به او بسپرید (تفویض کنید) که إن شاءالله خودش مناسب ترین و هم کفو ترین رو نصیبتون میکنه تاجاییکه حتی خودتون هم گمانشو نمی کردید... و بعد تلاشهای خودتون درجهت کمک و محبّت به پدر و مادر و بدست آوردن دل اونها (همانطور که دوستان فرمودند) و در جهت کسب مهارتهای رفتاری و ارتباطی نقل قول:مثلا یکی ممکنه بگه من اگه مجرد بودم قبل از ازدواجم فلان سخنرانیو گوش میدادم، یا فلان کتابو میخوندم، یا وزنمو کم میکردم،یا ..... یا مثلا فلان اخلاق بدمو ترک میکردم... بله البته که مطالعۀ یکسری کتابهای مفید و معتبر و گوش دادن به یکسری سخنرانی های سودمند، حتمأ میتونه راهگشا باشه و تجربیات شما رو زیاد کنه همانطور که خودم هم اینکارو کردم و راضی هستم چون هنوز خیلی از مطالب مفید آنها در ذهنم هست و درجای خود، برام تداعی میشه. و البته ترک رذایل و کسب فضایل اخلاقی، همیشه و همه جا لازم و مؤثره. در این مورد هم همینطور با آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری
|
|||
|
|
۲۰:۴۰, ۲۷/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۳ ۲۰:۴۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۳ ۱۶:۴۲)Banoo نوشته است: بسم الله الرّحمن الرّحیم ممنون از جواب خوبتون ![]() راستش حق باشماست .اما منظور من بیشتر کاراییه که قبل از ازدواج باید انجام بدیم تا آماده ی ازدواج بشیم.... مثلا من دوستی داشتم میگفت من اگه مجرد بودم سعی میکردم خودمو عادت بدم تو خونه همیشه ظاهری آراسته داشته باشم و مرتب باشم... تا وقتی ازدواج کردم این کار برام سخت نباشه ![]() جریان همون شلوارکردی و برخی خانم ها در خانه.... ![]() یا یکی دیگه از دوستام میگفت : من حاضرجوابیمو ترک میکردم ![]() یکی دیگه میگفت سعی میکردم راه های ابراز علاقه رو یاد بگیرم![]() بعضی چیزا با تمرین درست میشه اما ممکنه ما بعداز ازدواج فرصت تمرین نداشته باشیم... درمورد پدرومادر که تقریبا همه روش تاکید داشتن هم خیلی قابل تامله![]() ترک خودخواهی هم که ... اینا همش جای کار داره ... کاش بتونیم ی کارگاه راه بندازیم و دوستان اگه مطالب ارزشمندی دارن که قابل استفاده و عمل کردن باشه اونجا بذارن... ازدواج مهم نیست ، خوب زندگی کردن مهم است ![]() یه صلوات عنایت کنید ![]() (۲۷/آبان/۹۳ ۹:۱۹)nasimesaba نوشته است: عزیزم ، پدر و مادر همسر هم مثه پدر مادر خود آدم چه فرقی میکنه؟ شیب؟ ![]() شیب دار؟ ![]() بام؟ ![]() نسیم جان من ب پدرومادر همسر عزیزم چکاردارم؟ مخلصشونم هستم. پسر به این دست گلی ![]() تربیت کردن دادن دست من![]() من اصلا حرفی زدم راجع ب پدرومادر همسر عزیزم![]() اما با تیکه دوم موافقم
|
|||
|
|
۹:۱۵, ۲۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
ببخشید عزیزم
من چی گفتم ![]() منظورم این بود که اصلا ولش کن منم با این جمله نقل قول:مخلصشونم هستم. 1000% موافقم ------------------------------------- در مورد حرفای بانوی عزیز هم : واقعا قبول دارم شما از خدا بخواید ، خودش همه چی رو براتون درست میکنه |
|||
|
|
۱۶:۴۵, ۲۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
باسمه تعالی
با عرض سلام مجدد نقل قول:منظور من بیشتر کاراییه که قبل از ازدواج باید انجام بدیم تا آماده ی ازدواج بشیم....عزیزم بنده که به نوعی اشاره به اکثر این موارد داشتم! در قالب ترک رذایل اخلاقی و یادگیری مهارتهای ارتباطی... شما هم که تقریبأ همه ملزومات را از برکت تجربه دوستان می دونید!! پس بسم الله... ![]() فقط کافیه عمل کنی موفق باشی...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کارگاه آمادگی پیش از ازدواج براساس تجربهی متاهلین(پرده اول) | mahpare | 17 | 7,265 |
۳/اسفند/۹۳ ۲۲:۰۷ آخرین ارسال: mahpare |
|
| قابل توجه متاهلین و یا در شرف تاهل | Admirer | 92 | 31,595 |
۳/آبان/۹۳ ۱۲:۳۰ آخرین ارسال: نورالسادات |
|
| ویژه متاهلین و مجردین :-) | یاســین | 9 | 13,212 |
۱۴/مهر/۹۳ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: mahpare |
|
| اظهار نظر جنجالی طناز طباطبایی، درباره دلایل ازدواج نکردن | DRiVeR | 25 | 9,755 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۷ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| احادیث امام صادق (علیه السلام) درباره ازدواج | جویای حقیقت | 0 | 1,857 |
۲۲/شهریور/۹۱ ۱۳:۱۷ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|

تربیت کردن دادن دست من
پسر به این دست گلی ![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)
تربیت کردن دادن دست من