|
دلایل خلافت شیخین ابوبکر عمر عثمان بعد از پیامبر ( ص )مباحثه
|
|
۱۸:۰۳, ۱۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۲ ۷:۳۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
بعد از این که در این تاپیک در مورد جانشینی جناب ابوبکر بحث شد و طرف بحث انصراف داد . خواهر محترم دیگری تقاضای بحث در تاپیک جدید را داشت تاپیک قبلی به احترام عزیزان اهل سنت . این تاپیک ایجاد شد . دوستا مثل همیشه فقط یک نفر بحث میکند و بقیه در پیام خصوصی کمک کنند احترام طرفین و مقدسات یکدیگر کاملا رعایت شود . اگر کسی توهینی انجام داد بی تعارف یک هفته محروم میشود سوال اول بنده چه دلایلی دارید که خلافت ابوبکر بعد از پیامبر را توجیه کند . یا به عبارتی ایشان بر اساس چه دلایلی از قران و سنت به جانشینی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رسید و اینکه چه شد که ایشان خلیفه شد ایا پیامبر جانشیت تایین کردند ؟ چرا؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۷, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #201
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) نقل قول:در خصوص حضور شما عزیزان و سروران در تالار ما؛ چند ماه قبل خانم عقیلی (عایشه) نظرسنجی گذاشتن که لینک تالارمون را بدیم که در کمال تعجب نه فقط اهل تسنن بلکه حتی کاربران شیعه هم مخالفت کردن و گرچه آتوسا خیلی شلوغ کرد و انجمن را به هم ریخت تا بتونه رای را برگردونه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدایی هر چی خواستم یه چیزی بنویسم ، دیدم هیچی گویاتر از تصاویر بسیار پربار بالا نیست ... الله اکبر ... ... |
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #202
|
|||
|
|||
|
سلام
پیشا پیش عیدتون مبارک (۵/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۵)دل آرام نوشته است: نکته دیگه اینکه (ان شاءالله دوستان ناراحت نشن) من به عنوان یه فرد بی طرف نظر میدم و باید بگم طبق چیزی که دیدم و خوندم در این تالار کسی در حد و اندازه های خانم عقیلی وجود نداره. راست میگن ![]() چون همه رو حرفشون سند و مدرکی رو که ارایه میدادند قبول داشتن ولی ایشون طبق گفته خودشون خیر. نمونه ای از سطح خانم عایشه (۲۰/اسفند/۹۲ ۲۳:۳۷)عایشه نوشته است: دو کلمه هم از پدر عروس بشنوید که نه خودش نه هیچ یک از مسئولان تالارش!! جرات و توان مناظره در شرایط برابر و مساوی با مرا ندارند و به هزاران کلک و حیله و دروغ و فریب متوسل شدند تا بنده را محروم کنند که نتوانستند و حالا مرا نیمه مسدود کردند:و اما (۲۰/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۰)عایشه نوشته است: بنده مشاور ارشد و ناظر عقیدتی چند تالار هستم. با کاربران عادی مانند شما مناظره نمیکنم. مایل نیستم بعدها در تالارها بگویند که عقیلی با کاربران عادی که علمی ندارند مناظره میکند! مشاور عقیدتی بودن اگه اینه با این نوع بیان و سطح عفت کلام ،که دیگه باید فکری به حال ما بقی عقاید ادیان منحرفه کرد. کاربر عادی رو بهتر میتونین قانع کنند. اگر میخواین دوباره بحث کنین دیگه چرا میانجی گری میکنید ، خو بیایین و بحث کنید. اگر هم دیگه کاری با اینجا ندارین چرا پس نامه رسان شده اید. ما که اینجا هستیم.شما هم تشریف بیارین. مهمان حبیب خداست. اگه مایل به مباحثه هستید بسم الله این هم بد نیست دوستان نگاه کنن ، شاید کمی نکته از توش یاد بگیرید 51392.01.30* ويژه برنامه تريبون آزاد ( با موضوع مناظره با شبکه وهابي کلمه) 8 - * حجت الاسلام و المسلمين عباسي و کارشناسان شبکه وهابي کلمهتريبون آزاد ![]() ![]() 61392.01.29* ويژه برنامه تريبون آزاد ( با موضوع مناظره با شبکه وهابي کلمه) 7 - * حجت الاسلام و المسلمين عباسي و سجودي از شبکه وهابي کلمهتريبون آزاد ![]() ![]() 71392.01.28* ويژه برنامه تريبون آزاد ( با موضوع مناظره با شبکه وهابي کلمه) 6 - * حجت الاسلام و المسلمين عباسي و سجودي از شبکه وهابي کلمهتريبون آزاد ![]() ![]() 81392.01.24* ويژه برنامه تريبون آزاد ( با موضوع مناظره با شبکه وهابي کلمه) 5 - * حجت الاسلام عباسيتريبون آزاد ![]() ![]() 91392.01.22* ويژه برنامه تريبون آزاد ( با موضوع مناظره با شبکه وهابي کلمه) 4 - * حجت الاسلام عباسيتريبون آزاد ![]() ![]() 101392.01.21* ويژه برنامه تريبون آزاد ( با موضوع مناظره با شبکه وهابي کلمه) 3 - * حجت الاسلام عباسيتريبون آزاد ![]() ![]() 111392.01.21* ويژه برنامه تريبون آزاد ( با موضوع مناظره با شبکه وهابي کلمه) 2 - * حجت الاسلام عباسيتريبون آزاد ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #203
|
|||
|
|||
|
آیینه چون قد تو بنمود راست خود شکن آینه شکستن خطاست...
گرچه این آینه در قسمت هایی یکم موج داره و تصویر کاریکاتور گونه نشون داده اما ایشون (کاربر سایت برادر ناتنی ها) چون از بیرون داره نگاه می کنه یک سری نکات قابل تامل گفته که من قبولش دارم اما بهش اشاره نمی کنم،.. دعوا می شه!!! ![]() شاید بجای گارد گرفتن بهتره یکم روش فکر کنیم! البته ایشون نیتشون چیز دیگه ای هست اما به قصد و غرضش کاری نداشته باشید!! |
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #204
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چند وقت پیش دیدم مادرم میاد کتابها یا رمانهایی در اینترنت هست را دانلود میکند میخوند بهش یه پیشنهاد دادم گفتم بجای خوندن رمانها بیا یه تاپیک معرفی میکنم بخون کاربردش برایت بهتره اما بشرط اینکه هر جا شبهه برخورد کردی و سوال برایت پیش امد از من سوال کنی تا اونو برطرف کنم با قبول شرط این تاپیک و دو سه تاپیک مربوطه را بهش معرفی کردم دیدم دیگه همش اینها را میخواند و میخندد! بعد از یه مدت پرسیدم علت خنده اش را، گفت :واقعا لذت بردم از منطق پشت حرفها و جواب به طرف مقابل و اینکه طرف مقابل هر چی از کتب خودشان منطق و دلیل برایشان می اوردند بجای داشتن منطق برخوردهایی میکرد که موجب خنده ام میشد خداا را شکر که مولایم شد علی. |
|||
|
|
۰:۳۴, ۱۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۳ ۰:۴۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #205
|
|||
|
|||
|
دوستان اهل سنتی که این بحث رو خوندن
یکی از شگردهای تبلیغاتی که نمونش رو در انتخابات همه کشور ها میبینیم اینه که طرف بازنده ادعای برنده شدن میکنه تا اذهان رو بر عکس نتیجه واقعی به سمت خودش متمایل کنه اینکه مدام تاکید میشه که کودکان ما بیان بحث کنن اصلا مورد قبول نیست فقط با علمایی که میدونم اهل معرفت و شعور هم هستن بحث میکنیم(که نشانه عالم هم همینه ) . به دیده منت . خانم عقیلی شما ماه ها عمومی و خصوصی انواع و اقسام فحش ها رو به ما دادن که همش موجوده اونوقت ... بنده با اینکه فشار زیادی از طرف دوستان بهم وارد مشد که تا کی باید فحش و ناسزا بشنویم با اینترنت نفتی همراه اول از زندگیم مایه میزاشتم میومدم . کما اینکه این حرف فقط تحقیر طرف مناظره هست . عالم باید با عالم بحث کنه بقیه نگاه کنند . عالمی در حد بالا . نوجوانانتون هم سوالاتشون رو از شبکه ولایت بپرسند یا بحث کنند. خوشحال هم باشین که ما در حد خانم عقیلی نبودیم و بنده جاهل با رشته غیر مرتبط با ایشون بحث میکردم . اگر عالمی جای بنده بود چه میشد!! بنده اصلا قصد تحمیل عقیدم رو نداشتم و ندارم فقط قصدم این بود که دوستان ۲ مذهب از هم شناختی پیدا کنند تا این مترسک تکفیر و توهین و ... که دشمنان اسلام ساختن در نظرشون رنگ ببازد بنده همون وقت هم گفتم اگر میبینید مناظره فایده نداره مباهله میکنیم . بسم الله بزارید خدا قضاوت کنه دوستان اهل سنت هم بخونن و خودشون قضاوت کنند . هیچ پستی هم از خانم عایشه پاک نشد و همه موجوده بنده هم اگر وقت نداشته بودم و ندارم مهم نیست . شما استدلال رو ببینید حالا استدلال کننده سبز باشه یا زرد یا مرورشکی متمایل به صورتی ! معاون باشه یا ابدارچی یا بقال سر کوچه! دوستان اهل سنت خودشون اهل کمال و با شعور و دارای فهم هستند . اهل تحقیق و تفکر . لازم نیست شما به شعورشون توهین کنید و لقمه در دهانشون بزارید و به جاشون فکر کنید خودشون میخونند و قضاوت میکنند یا حق در ضمن بنده مدت هاست با دنیای مجازی خداحافظی کرده ام . الان هم از هیستوری موزیلا این تاپیک اومد بالا !! التماس دعا یه نکته دیگری الان یادم اومد که همون وقت هم پیشنهاد دادم به یک جای بیطرف بریم برای مناظره تا کسی ادعای حذف و مسدودی نکند یا دو تا وبلاگ درست میکنیم هر کسی جواب خودش رو در وبلاگ خودش بزاره یا بیایم تالار شما که هیچ یک قبول نشد !!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شاهکار احتجاج مولا علی در دلایل سکوتش در برابر غصب خلافت!!! | علی 110 | 17 | 12,776 |
۸/فروردین/۰۳ ۱۵:۱۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| تفاوت حکومت ابوبکر با جمهوری اسلامی ایران | aaaaa | 12 | 4,513 |
۲۳/بهمن/۹۳ ۱:۱۶ آخرین ارسال: aaaaa |
|
| دلایل قرانی عدم عدالت صحابه+دیگر دلایل | وحید110 | 5 | 3,537 |
۲۰/مرداد/۹۳ ۲۳:۵۱ آخرین ارسال: jemill hasanov |
|
| میزان کدورت فاطمه سلام الله علیها از شیخین چه اندازه بود؟ | عالم مقدس لاهوت | 5 | 2,917 |
۱۹/تیر/۹۳ ۱:۳۲ آخرین ارسال: عالم مقدس لاهوت |
|
| شاهکارهای علمی ابوبکر | ذوالفقار | 0 | 1,122 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۴ آخرین ارسال: ذوالفقار |
|
| اهل بیت پیامبر چه کسانی هستند؟مباحثه | عالم مقدس ملکوت | 38 | 16,131 |
۲۹/اسفند/۹۲ ۲:۱۹ آخرین ارسال: al-shia |
|
| آیا عمر،ابوبکر را اغفال کرد؟ | صبح صادق | 20 | 7,292 |
۱۴/بهمن/۹۲ ۱۱:۴۶ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|

و دوستای خوبش را به تالار ما بیاره اما متاسفانه نشد. 

) ![[تصویر: video_save.png]](http://velayattv.com/images/video_save.png)
![[تصویر: sound_save.png]](http://velayattv.com/images/sound_save.png)