|
!!!چله ششم ،چله سوره یس
|
|
۲۳:۳۹, ۱۳/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۳ ۲۲:۴۰ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خداروشکر چله ی ششم هم داره راه میفته. شروع چله ان شاالله از فردا هست. همراهان با ارسال صلوات هم حضورشونو اعلام کنن هم تاپیکو نورانی کنن. چهل روز باهم سوره یس میخوانیم. خواندن معنی سوره ی یس برای شرکت کنندگان (حداقل یک بار در چهل روز) اجباری نیست ![]() بچه های چله های قبل رو از دعاتون فراموش نکنید. حضرت عشق نرگس مهدوی فدایی ولایت بچه های گم نام رکن الهدی ثارالله ساویور فیروزه سابرینا کوروش کبیر محمد تروست بیدل سیمرغ سوشیانت . . . بقیه اسماشون یادم نیس هرکی یادشه اد کنه. ممنون ![]() این یه جفت گل هم تقدیم به زوج های آینده تاپیک ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۶, ۲۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۳ ۲۰:۴۷)Ali#59 نوشته است: اینجا رو! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۲۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
نقل قول:رسوا چرا؟!! من که خودم معمارو مطرح کردم! |
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۲۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۳ ۲۰:۵۹ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
الان عروس خانوم چند سالشه؟!
احتمالا دوم سوم دبیرستانن دیگه؟! آقای فدایی الان دخترا تا دانشگاه قبول نشن قصد ازدواج ندارن ![]() یادم باشه داداشم نفرستم تا مدرسه اش تموم نشده بره راهیان نور...والا این سفر معنوی هم از دست رفت:cool |
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۲۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۳ ۲۰:۵۵)فدايي ولايت نوشته است: الان ینی رفتی واکاوی کردی تاریخچه مارو رو کنی؟نه به جان خودت! داشتم تایپیک مهدوم (!) خنده حلال رو برای یادآوری خاطرات میخوندم خیلی اتفاقی به این پست خوردم!!! فقط یه نصیحت دوستانه : مهریه بالای 400 تا بدی رفته تو پاچت بیچاره ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۲۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۳ ۱۹:۵۹ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
ویرایش شد...............!
معذرت
|
|||
|
|
۱:۳۸, ۲۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
اگه میدونستم همچین برخوردی دارید اصلا مطرحش نمیکردم! جدی میگم
![]() درضمن ماجرا به همین سادگی که فکر میکنید اصلا نیست . من فقط گفتم دعا کنید تا یه سری اتفاقات بیفته و یه سری شون هم نیفته! اگه سفر امسال که ان شالله میریم ، شخص مورد نظر نباشه ، خیلی چیزهای اساسی تو زندگی من تغییر میکنه ، اگه باشه هم چیزهای اساسی تری تغییر میکنه...گفتم که ، پیچیدست.البته نیازی هم به توضیح بیشتر نیست ، بالاخره هرکسی تو ذهنش یا بین خودش و خدای خودش یه چیزایی داره دیگه ،چطور بگم
|
|||
|
|
۲:۲۶, ۲۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
چون بخورد آن گندم اندر فخ بماند چند او یاسین و الانعام خواند بعد در ماندن چه افسوس و چه آه پیش از آن بایست این دود سیاه آن زمان که حرص جنبید و هوس آن زمان میگو کای فریادرس آن زمان که دیو می شد راه زن آن زمان باید یاسین خواند این بنده حقیر و سیاه رو را از دعای خیر خودتان محروم نفرمایید . التماس دعا |
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۲۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۲۹/دی/۹۳ ۱:۳۸)فدايي ولايت نوشته است: اگه میدونستم همچین برخوردی دارید اصلا مطرحش نمیکردم! جدی میگم حق باشماست . ویرایش شد... یادم نبود: مجازی هستیم ولی دلمان مجازی نیست میشکند.... معذرت میخوام... سوره ی یس امروزم تقدیم به جناب سرگروه و آقای میم حسین الف.... ![]() امیدوارم منو ببخشید
|
|||
|
|
۰:۵۳, ۳۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۳ ۰:۵۵ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۲۹/دی/۹۳ ۲۰:۰۱)mahpare نوشته است: حق باشماست . ویرایش شد... یادم نبود: مجازی هستیم ولی دلمان مجازی نیست میشکند....ای بابا...من که منظورم به شما نبود فقط ! کلا گفتم ![]() خیلی ممنون ![]() بچه ها واقعا نمیتونم بگم چه دعایی واسم بکنین ، چون واقعا اینو میدونم که حداقل توی تین قضیه ، خودم شاید صلاح خودمو ندونم.پس ازتون خواهش میکنم دعا کنید هرچی صلاحه ، پیش بیاد... ![]() آخه همونطور که قدیمیا به شدت میدونن در قضیه قبلی خودم اصلا صلاح خودمو نمیدونستم ، یعنی البته بعدا فهمیدم که اون چیزی که میدونستم اشتباه بوده
|
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
عاقو به این سوالا جواب بده مام در جریان باشیم دیگه
![]() (۲۸/دی/۹۳ ۲۰:۵۷)رکن الهدی نوشته است: الان عروس خانوم چند سالشه؟! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)