کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 1.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شما از هیچ درست شده اید
۱۰:۳۵, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #1

با توجه به یافته های علم فیزیک به خصوص در زمینه کوانتوم میتوان گفت شما در واقع از هیچ درست شده اید .

فضای اتم از یک هسته درست شده . در اطراف آن هم الکترون هایی در حال گردش هست .
اما جالب اینکه اگر اندازه اتم و پروتن و الکترون را در نظر بگیریم .
99.999% از فضای اتم خالی است . بر طبق این مورد

اگر همه الکترون ها و پروتن ها و.... را که در کره زمین هست به هم بفشاریم کره زمین به اندازه یک توپ پینگ پونگ میشود !

[تصویر: atom_space_3.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، namekarbary ، MohammadSadra ، sarallah ، pop110 ، مجتبی110 ، anti

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۴۴, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #51
آواتار
(۲۴/دی/۹۳ ۲:۲۵)namekarbary نوشته است:  خوب چون جناب ابراهیم طبق معمول تاپسک رو نخوندن و قصدش رو هم ندارن من فقط یه بار دیگه توضیح مس.دم گه هیچ کد نظر جناب داوکینز هیچ کوانتومیه که نه اذتباطی با فلسفه داره نه فلسفه.صلاحیت اظهار نظر در موردش رو داره

جناب کاربری گرامی آنقدر در این ارسال غلط املایی داشتید که حقیقتا متوجه منظورتان نشدم.

اتفاقا باید به محضرتان برسانم که مطالب این تاپیک را دقیقا مطالعه کردم فقط در اینکه ایجاد کننده آن ارسال شما بودید یا ریچارد اشتباه کردم وگرنه اصل مطلب همان بود که بیان شد. هنوز اعتقاد دارم که نه فیزیک و نه کوانتوم و نه هر علم اینچنینی صلاحیت ورود به این حوزه ها را ندارند.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، رکن الهدی ، Ali#59 ، هادی... ، حضرت عشق
۱۵:۴۰, ۲۴/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۳ ۱۵:۴۱ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #52

گفت: می دونی هاوکینگ گفته فلسفه مرده!
چون می گه فلسفه نتونسته مثل سایر علوم رشد کنه! و علم (ساینس) به تنهایی می تونه جهان رو توصیف کنه!
پس به زمان مرگ فلسفه رسیدیم!

گفتم: "فلسفه مرده؟؟؟" اثبات خود این جمله نیاز به "فلسفه" داره!

به سبک کیهانWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، رکن الهدی ، سید ابراهیم ، Ali#59 ، اولولالباب ، MohammadSadra ، هادی... ، Wachowski ، حضرت عشق
۱۸:۲۳, ۲۴/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۳ ۱۸:۲۷ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #53

(۲۴/دی/۹۳ ۱۳:۴۴)سید ابراهیم نوشته است:  جناب کاربری گرامی آنقدر در این ارسال غلط املایی داشتید که حقیقتا متوجه منظورتان نشدم.
پست قبل من اصلاح شد.
(۲۴/دی/۹۳ ۱۳:۴۴)سید ابراهیم نوشته است:  اتفاقا باید به محضرتان برسانم که مطالب این تاپیک را دقیقا مطالعه کردم فقط در اینکه ایجاد کننده آن ارسال شما بودید یا ریچارد اشتباه کردم وگرنه اصل مطلب همان بود که بیان شد. هنوز اعتقاد دارم که نه فیزیک و نه کوانتوم و نه هر علم اینچنینی صلاحیت ورود به این حوزه ها را ندارند.

متاسفانه تاپیک رو دقیق مطالعه نکردید. عرض کردم این هیچ کوانتوم با اون هیچ که در فلسفه بیان می شه متفواته. طبق معمول نه خودتون می فهمید که چه می گید نه اجازه می دید دیگران متوجه بشن.

(۲۴/دی/۹۳ ۱۵:۴۰)مجتبی110 نوشته است:  گفت: می دونی هاوکینگ گفته فلسفه مرده!
چون می گه فلسفه نتونسته مثل سایر علوم رشد کنه! و علم (ساینس) به تنهایی می تونه جهان رو توصیف کنه!
پس به زمان مرگ فلسفه رسیدیم!

گفتم: "فلسفه مرده؟؟؟" اثبات خود این جمله نیاز به "فلسفه" داره!

به سبک کیهانWink
ایشون منظورشون این بود که سوالات چگونگی ه روزی فلاسفه سعی در پاسخش داشتن با علم پاسخ داداه میشه. باز هم انتقاد حاصل از فهم نصفه و نیمه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ریچارد داوکینز
۱۸:۵۸, ۲۴/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۳ ۱۹:۰۵ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #54
آواتار
جناب نام کاربری گرامی اصلا کجا بنده سخن از هیچ گفته ام که میفرمایید هیچ فلسفی و هیچ فیزیک کوانتوم یکی نیستند، سخن بنده خیلی قبل از این هاست... اینکه فیزیک در این موارد نمیتواند اظهار نظر کند.

از دوستان گرامی ام خواهش میکنم در حول این مسئله فقط صحبت کنند. اینکه قران در مورد نحوه خلقت انسان چه نظری دارد اتفاقا موضوع خیلی خوبی میتواند باشد، اما در تاپیکی دیگر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، هادی... ، رکن الهدی ، Ali#59 ، حضرت عشق
۱۹:۱۴, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #55

(۲۴/دی/۹۳ ۱۸:۵۸)سید ابراهیم نوشته است:  جناب نام کاربری گرامی اصلا کجا بنده سخن از هیچ گفته ام که میفرمایید هیچ فلسفی و هیچ فیزیک کوانتوم یکی نیستند، سخن بنده خیلی قبل از این هاست... اینکه فیزیک در این موارد نمیتواند اظهار نظر کند.
در پست شماره 42:

نقل قول:این جمله ابتدایی شما در این تاپیک هست:
با توجه به یافته های علم فیزیک به خصوص در زمینه کوانتوم میتوان گفت شما در واقع از هیچ درست شده اید .

این مسئله خلقت و یا صدور معلول از علت بحث فلسفی نیست؟؟؟
۱۹:۱۸, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #56
آواتار
دوست گرامی! من اصلا بیانم در مورد خود هیچ نیست... خوبه در جمله پایین تر توضیح هم دادمSad

بیان من در مورد نحوه خلقت هست. صدور معلول از علت. این مسئله در قد و قامت فیزیک نیست. گرامی!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۱۹:۲۰, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #57

(۲۴/دی/۹۳ ۱۹:۱۸)سید ابراهیم نوشته است:  دوست گرامی! من اصلا بیانم در مورد خود هیچ نیست... خوبه در جمله پایین تر توضیح هم دادمSad

بیان من در مورد نحوه خلقت هست. صدور معلول از علت. این مسئله در قد و قامت فیزیک نیست. گرامی!

آین که شد عذر بدتر از گناه. تاپیک در مورد علیت نیست و بحث شما به موضوعش ارتباطی پیدا نمی کنه.
۱۹:۲۷, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #58
آواتار
موضوع تاپیک در مورد نحوه خاصی از خلقت اشاره دارد... درست شدن انسان از چیزی... این خود به علت مادی بر میگردد.

در ضمن ما در فلسفه اسلامی خلفت و نحوه آن را زیرشاخه ای از بحث علیت می دانیم.

اینکه این را شما نمیتوانید و یا نمیخواهید متوجه شوید به همان دلیل است که این بنده حقیر بارها در این ارسالات تاکید داشته ام که این علوم نمی توانند وارد این مسئله شوند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Wachowski ، حضرت عشق
۱۹:۳۰, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #59

(۲۴/دی/۹۳ ۱۹:۲۷)سید ابراهیم نوشته است:  موضوع تاپیک در مورد نحوه خاصی از خلقت اشاره دارد... درست شدن انسان از چیزی... این خود به علت مادی بر میگردد.

در ضمن ما در فلسفه اسلامی خلفت و نحوه آن را زیرشاخه ای از بحث علیت می دانیم.

اینکه این را شما نمیتوانید و یا نمیخواهید متوجه شوید به همان دلیل است که این بنده حقیر بارها در این ارسالات تاکید داشته ام که این علوم نمی توانند وارد این مسئله شوند.

خیر دوست عزیز. تاپیک در مورد نحوه خلقت انسان نبود. یک بحث فیزیکی بود.
این که علوم تجربی می تونن در مورد "نحوه" پیدایش انسان صحبت کنن، بله می تونن.
این که در مورد چیستی انسان می تونن صحبت کنن: دلیلی وجود نداره که نتونن.
۱۹:۳۸, ۲۴/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۳ ۱۹:۴۷ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #60
آواتار
من نمیدانم درست شدن انسان ربطی به خلقت دارد یا نه... این را میگذاریم به قضاوت خوانندگان. Wink

در مورد قسمت دوم فرمایشتان تاکید میکنم علوم تجربی به علت داشتن شدت خطاپذیری شدید صلاحیت ارائه نظر نهایی در این موارد را ندارند.

چیستی انسان؟ بله اگر انسان را تنها یک موجود مادی و خاکی بیش ندانیم تازه شاید بتوانیم به برخی از نظرات این علم عنایتی داشته باشیم ولی انسانی که حقیقتش نفس است که غیرمادی است... این حقیقت غیر مادی را چگونه علم تجربی میخواهد بررسی کند؟؟؟؟؟

صحبت در اینمورد بسیار جذاب و البته مهم است. ولی حیف که بنده دارم جایی میرم که چند وقتی به نت دسترسی ندارم. انشالله در اولین فرصت برمیگرد و به سوالات احتمالی دوست عزیزم نام کاربری پاسخ میدهم البته در حد وسع و توانم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Wachowski ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا