|
آسیب شناسی جریان های مبارزه با فراماسونری
|
|
۱۶:۳۷, ۹/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۱۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خدای ناکرده قصد جسارت ندارم (من کوچیک همه دوستان توی سایت هستم)
چند وقته پیچیدیم به پر و بال این شخصیت و اون شخصیت از شریعتی مورد شبهه قرار گرفتن تا احمدی نژاد حالا فراماسون باشه.که چی؟! موسوی هم توی لژ استامبول بوده!!!یه ماسون چه باید می کرد که این نکرد!! می خوایم به کجا برسیم؟ دوستان مواظب باشید شناخت دشمن هدف نشودکه متاسفانه داره میشه!!!(این از نگرانی های امام خامنه ای و از دغدغه های ایشون است) شما فهمیدی فلانی ماسونه،برنامه های اون ها رو هم فهمیدید برید این ها رو منتشر کنید،شما هم برنامه بگذارید..مواضع دشمن رو بشناسید و بر علیه اون برنامه بچینید..ماهم جبهه خودتون رو قوی کنیم...بگیم مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)کیه؟برای چی ظهور می کنه!چرا ما باید مقدمات ظهور اون رو بچنیم. به نظر من ما این کار رو نمی کنیم و با پرداختن به شخصیت ها و افراد داریم به یه صورت دیگه بازی می خوریم.انقدر درگیر این گروه شدیم که یادمون رفته باید ما هم برنامه ریزی کنیم. به قول اقای جلیلی:من رو با فراماسونری،اون یکی رو با شیطان پرستی،اون یکی رو با توسعه درگیر می کنن و کار خودشون رو جلو می برن. با عرض ارادت خودم رو به تمامی اساتید و بزرگوارهای این سایت عزیز ابراز می کنم،و به قولی نوکر همتون هم هستم. http://943.blogfa.com |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۲, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
مصداق از آن ور بام افتادن که میگویند این است مثل اینکه...
|
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۲۱/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۰ ۱۷:۲۳ توسط میرزا احمد.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۰ ۰:۵۸)aminmostafavi65 نوشته است: واندر جواب شما رو داد دوست عزیز . اگه یه کوچولو طرحهای اسلیمی ، ایرانی و یا کلا هنر رو دیده بودین این نظرتون نبود . خواهشا مهربونانه تر باش با دنیا . منم نفوذ رو قبول دارم ولی هر چیز رو نمی شه نصب داد مثل این می مونه که شما بگی چون گردو گرده می شه فوتبال باهاش بازی کرد (۲۱/مهر/۹۰ ۹:۵۸)MahyarTpour نوشته است: بنده خیلی حقیقت رو دوست دارم و حقیقت رو قبول می کنم ولی حرف های بی مورد و افراطی رو نه پیشنهاد می کنم کمی در مورد نماد تو تالار جستجو کنید یا از دوستان آگاه تر یا مدیران سوال کنید و مطالب آنها را جستجو کنید هر گردی گردو نیست ! ![]() خیلی وقت پیش در مورد اینجور ارتباط نماد ها صحبت شد این عکس هم در حد همون مثال گردو است اگه سخنان استاد رائفی پور می فهمین وقتی نماد گرایی در سطح وسیع انجام بشه می شه هر چیزی رو تمثیل کرد هدف نمادگرایی افراطی فراماسونری ، ربط دادن همه به خودشون هست و کاشتن این باور در ذهن شما . مثلا سبک موسیقی ها و.... کمی بیشتر مطالعه کنید |
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
در ایران تمام این چیزها تقلیده طرف نمیدونه چیه کاری که میکنه اینم از جهالتشه
مشکل ما همینه ندانستن |
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۲۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سلام. صحبت های شما وقتی درسته که هم معمار یا طراح رو بشناسی یا اینکه بدونی به این علت طراحی کرده . پس یعنی نه کسی دیگه طرح مثلثی بزنه ، نه 5 ضلعی ، نه دو تا ستون ؟ اگه یه بار لازم بود دو تا ستون جلوی یه ساختمونی باشه نذارن ستونرو ، بریزه پایین ساختمون ؟ هرجور مایلی به هر حال .
|
|||
|
|
۱۶:۳۲, ۲۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۰ ۹:۵۸)MahyarTpour نوشته است: من میخوام جواب قسمت آرم شبکه ها رو بهت بدم دوست عزیز درباره آرم شبکه یک که به نظر هممون مشکوکه یکی از رفیقای ما رفت کلـــــــــــی تحقیق کرد این آرم شبکه یک، نماد ایرانه خط شکسته بالایی نماد رشته کوه های البرز خطشکسته سمت چپ نماد رشته کوه زاگرس دایره وسط هم بیابان های مرکز ایران تازه اگر موارد بالا رو قبول نکنی و بگی آرم شبکه یک، نماد چشم باشه چشم راسته نه چپ ![]() در ضمن نقل قول:aminmostafavi65: دقیقا همین طوره شما اول باید ببینی هدف و نیت اون فرد از آرم یا ساختمونی که ساخته چی بوده و خود اون شخص کی بوده نه این که هرچی دیدی سلیقه ای بگی ماسونیه!
|
|||
|
۱۴:۰۸, ۲۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۲۰/مهر/۹۰ ۱۵:۲۴)aminmostafavi65 نوشته است: به عنوان مثال این 3 سه عکس که یکی از دوستان به عنوان طرحهای ماسونی ارسال کردند نه تنها ماسونی نیستند بلکه فقط و فقط ایده ها و طرحهای معماری میباشند . البته ما به زیبایی و یا نا زیبا بودن این بناها نخواهیم پرداخت . سلام ، اون دوتا عکس بالا مال وبلاگ من (ماسون یاب) هستش . من تمام اون پستها رو حذف کردم و الآن وبلاگم کلاً داره یک مسیر دیگه ای رو میره . . . من فقط میتونم بگم این موارد کاملاً بچه گانه هستن و مبدا اونها کسی نیست جز آقای رائفی پور! برای اطلاع بیشتر به فایلهای جلسات پرسش و پاسخ ایشون مراجعه کنید . . . ایشون خودشون این مسائل رو انحرافی دونستن و به اشتباه خودشون اعتراف کردن . من فقط میتونم بگم اگر من چنین مطلبی در یک وبلاگ با بازدید متوسط گذاشتم ، آقای رائفی پور این مسائل و مسائل خیلی سطحی تر (مثل ماسون بودن سونیک یا ماریو بخاطر دستکش سفید) رو در صدها دانشگاه کشومون ، از جمله پلی تکنیک و امثالهم بیان کردن . . . |
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۲۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
نقل قول:نماد بانک ها رو هم ببینی باز یه بهونه میاری چون دلــــت نمیخواد حقیقت رو قبول کنی...پیش خودت فکر می کنی که دولت ما یه دولت مقدس امام زمانیه، در صورتی که کاملاً فراماسونیه و اسلام رو در ایران ریشه کن کرده.اگر اسلام در ایران ریشه کن شده پس قیام و انقلاب ما از کجاس؟ یه سری چیز ها رو تو ذهنت تحلیل کردی امر بهت مشتبه شده ! اینهایی هم که می گی دلیل ندارن ! شما اگه حقیقت رو میدونی خواهشا با دلیل بگو! |
|||
|
۱۹:۵۴, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
بنظر من ریشه ی همه ی این اشتباهات و مطالب ساده انگارانه و سطحی در سخنرانی های به اصطلاح مهدوی و فراماسونری هستش که توسط یک عده آدم شهرت طلب و سودجو ایراد میشه . . .
من وبلاگنویس وقتی میبینم فلان شخص در فلان دانشگاه معتبر مثلاً میگه "ماریو ماسون است چون دستکش سفید دارد" به این نتیجه میرسم که اون برج به اون عظمت با اون راس نورانی حتماً حتماً ساخته ی دست ماسونهاست و یا حداقل یک نماد فراماسونری است . . . از نتایج شرم آور این بحثهای کودکانه میشه به نظریه ی ماسون بودن امام (رحمة الله علیه) اشاره کردد که میگفتن چون در ساعت 9 و 33 دقیقه وارد کشور شدن پس . . . که بی شک عامل این نظریه ی احمقانه ، ادعای فراماسونری بودن سریال قهوه تلخ بخاطر انجام فلان حرکت در دقیقه ی 33 قسمت نهم این سریال بود . . . از این احمقانه تر یادآوری و پاسخ به این نظریه ی بی شرمانه در یکی از جلسات پرسش و پاسخ عمومی بوده که فایلش تو اینترنت هست!!! یادمون باشه : هر انحرافی ، ریشه در جایی دارد . . . شما نباید وبلاگنویسها رو مقصر بدونید ، باید ریشه ی انحراف فکری شون رو که من سخنرانی های آدمهای بی صلاحیت میدونمش ، کشف کنید . . . . |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.
یه مبحثی هست که گفتم خیلی مهمه راجع به این مبحث گفتم بگم که خواهشا بهش توجه کنین چونکه موضوع خیلی مهمیه... دوستان من که داشتم توی این قسمت از تالار میگشتم یه چیزایی پیدا کردم که برخلاف کاری بود که باید بکنیم. اونم این بود که ما زیاد داریم به نماد شناسی موشکافانه عمل میکنیم اینکار خیلی خوب بود منتها دیگه الان که دوستان میدونن که اطراف ما دشمن وجود داره دیگه فکر نکنم به صلاح باشه دیگه این موضوع رو کشش بدیم... نمادشناسی خیلی مهمه مخصوصا الان ولی چونکه دیگه فهمیدیم در صنعت هامون نفوذ شده دیگه بهتره این فیلم ها و بازی ها رو دیگه خیلی وارد نماد شناسیاشون نشیم اما یه نکته ی خیلی مهم هم هست که باعث اشتباه نشه. اینکه نمادشناسی هنوز هم از اهمیت خودش برخورداره منتها برای مسایل جهانی - سیاسی که بودنشون باعث این میشه که بفهمیم توی این حرکت سیاسی یا توی این پارلمان یا توی یک مذاکرات بین کشورهای دیگه حرکتی صهیونیست یا شیطان پرستی وجود داره. البته اینها نظر منه چونکه من دیدم سرمون دیگه خیلی رفته توی بازی ها تک تک و یا فیلم ها دیگه اینقدر نماد شناسی که ما رو از باز کردن مسایل سیاسی روز در جهان باز میداره و حتی مسایل مهمتر... بنابراین انتقادات شما ممکنه تاثیر بذاره این فعلا به نظر من درست اومد شاید این جوری نباشه... |
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
به نام یزدان پاک
آیا هر نمادی شبیه نمادهای فراماسونری دلیلی بر ماسونی بودن انهاست ؟ اگر اینگونه است پس چرا ؟ آیا شیطنتی در کار بوده یا می توان آنقدر روشن فکر بود که گفت "هر گردی که گردو نیست " ![]() ![]() لطفا اهل فن پاسخ دهند . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: jordan%20masoni%20tower.jpg]](http://zkabbalah.persiangig.com/jordan%20masoni%20tower.jpg)
![[تصویر: a6.jpg]](http://www.imgsrc.com/imgbank/a6.jpg)
![[تصویر: baharestan.jpg]](http://edalatkhahi.ir/main/img/2010/10/baharestan.jpg)