کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدوم شوهر خوبه؟
۱۲:۱۳, ۱۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت همه.
این مدتی که نبودم خیلی توی نت میگشتم.
درباره این که جوونای ما کجا گیرن که ازدواج اینقدر سخته؟
دیدم خیلی از بچه ها گیرن.
گیر کسانی که دارن به خاطرش زندگی هاشون رو تباه میکنن و اون ها وجود خارجی ندارن.
عکس های زیر رو میشناسین؟

[تصویر: q1txreywl3fprumpsc06.png]

یکیش افسر مین جان گو ئه تو یانگوم که عااااشق یانگوم بود.
یکیش جومونگ افسانه ایه که عاشق سوسانو بود.
یکیش اون افسره است تو سریال سرنوشت که عاشق خانوم دکتره میشه.
یکیش هم بازیگر نقش دکتر لی تو بیمارستان چونا ست که عاشق خانوم دکتر قصه میشه.
چند تا چیز توی همه اینا مشترکه که باعث میشه دخترای ما عاشق اینا بشن.
بی تعارف بگم...
پسرهای بازیگر کره ای هم به خاطر ژنتیکشون و هم به خاطر این که مجبورن به جای سربازی کمربند سیاه تکواندو داشته باشن، اکثراً خوش هیکلن.
لزوماً لخت نمیشن که هیکل شیش تیکه شون رو به نمایش بذارن، از روی لباس هم خوش اندامیشون مشخصه.
همه شون توی فیلم ها پسرهای مغروری هستن که به دخترا محل نمیذارن، اما ناگهان عاشق یه دختری میشن که اولش هم ممکنه بچزوننش، اما بعد از 20 تا 50 قسمت بلاخره میگیرنش.
صحنه های محرک جنسی توی فیلماشون نیست.
نهایتاً دست دختر رو توی فیلم میگیرن.
اما...
یه امای گنده...
چی میشه که دخترای ما عاشق اینا میشن؟
چی میشه که دخترای ما زندگیشون فنا میشه به خاطر اینا، بدون این که خودشون بدونن؟
من به شما میگم...
چند تا موضوع توی این مساله دخیله...
یکی حرفهای عاشقونه ایه که نویسنده روزها و هفته ها در موردش فکر میکنه و مینویسه که اینا تو فیلم بگن.
یکیش موقعیت هاییه که نویسنده خلق میکنه که اینا اون حرف ها رو توش بزنن.
اکثراً این ها عشقشون رو جلوی ضلع سوم مثلث به دختره ثابت میکنن.
خوب معلومه که هر دختری باشه خوشش میاد.
نکته بعدی اینه که اینا توی فیلم ها واسه عشقشون فداکاری میکنن.
یعنی توی فیلماشون اکثراً توی یه نقطه ای از فیلم از خودشون میگذرن که عشقشون راحت باشه.
شاید همین موضوع باعث بشه که عشقشون هم طولانی بشه، اما جذاب میشه.
نکته بعدی ای که باعث میشه این فیلم ها تاثیر بذارن، موسیقی فیلم هاشونه.
موسیقی های آرام و بسیار تاثیر گذار که در کنارش شعرهایی خونده میشه که واسه ما که کره ای بلد نیستیم شبیه زمزمه میمونه.
دلیل دیگه اینه که مردهای داستان های کره ای دنبال روابط جنسی نیستن و دختر فیلم رو واسه خودش میخوان.
همین باعث میشه که تمام دخترها چنین مردهایی رو آرزو کنن.
همه این ها باعث میشه سریال های کره ای بین مردم محبوب بشن.
علی الخصوص بین دخترها.
تا اینجاش که چیز جدیدی نبوده و همه این ها رو میدونستیم.
من از خانومای تالار یه سوالی داشتم.
مجرد و متاهل فرقی نداره.
شما بین شخصیت های خیالی که نویسنده ساعت ها و شاید روزها وقت برای خلقش گذاشته، و حضرت علی (علیه السلام) کیو برای ازدواج ترجیح میدین؟
آدمی که واقعاً وجود خارجی داشته و سر تا پا عشق به همسر بوده.
تمام شجاعت هایی که کره ای ها توی فیلماشون نشون میدن که با شمشیر میزنه، طرف 10 دیقه بعد میفته رو زمین، به گفته آقای رحیم پور ازغدی منصوب به امامان ما بوده.
آدمی که خدا واسه خلق کاراکترش وقت گذاشته.
همه مون میدونیم که با پاسخ ما، امام علی یا افسر مین جان گو نمیاد خواستگاری ما...
اما خواهشاً پاسخ بدین که دوست دارین همسر ایده آلتون چه طوری باشه؟
این رو هم در نظر بگیرین که شاید اگه همسر امام علی بودین، زیاد از خونه بیرون نمیرفتین و واقعاً باید رعایت تمام اصول اسلامی رو هم میکردین.
متاهل ها پاسخ بدن که دوست دارن همسرشون شبیه کی باشه؟!
وقتی این روزا به روضه های ایام فاطمیه گوش میدم، از صمیم قلب عشق به همسر رو میتونم تو رفتارها و گفتارهای ایشون و حضرت زهرا حس کنم.
چطور بدون این که فیلمش رو ببینم، میتونم عشق سرشار بین این دو رو درک کنم؟!
من مطمئنم که اگه صدا و سیما اندکی شعور داشت و سریالی با موضوع رفتار علی ابن ابی طالب در خانواده میساخت، دخترها عاشق چنین شخصیتی میشدن.
وقتی دخترها عاشق چنین شخصیت هایی بشن، مسلماً مردها هم تلاش خواهند کرد که خودشون رو به اون کاراکتر نزدیک کنن.
به خدا قسم اگه داستان زندگی این دو رو کره ای ها ازش فیلم بسازن، همه میخکوب تلویزیون میشن.

پ.ن:
شهادت دلخراش حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو به پیشگاه همسرشون تسلیت میگم.
بقیه ائمه اولادشون هستن و فکر نمیکنم کسی به اندازه علی ابن ابی طالب غصه دار این مطلب باشه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رکن الهدی ، Silence ، mohammad reza ، Mohammad Trust ، سیمرغ ، سدرة المنتهی ، Ali#59 ، عقیق ، السا ، azade ، انتصـار ، mahdy30na ، مجنون العباس ، یاســین ، sarallah ، افشین ، بیداری12 ، عشقم کربلا ، faateme-313 ، آیات ، nasimesaba ، معلم

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۳۵, ۱۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
اولش که تاپیکو دیدم خواستم یچیزی بگم گفتم فعلا مناسب نیست

حالا این کره ای ها و امثالهم به کنار

ولی من هنوز نتونستم علاقه دخترای دهه هفتاد و هشتادی رو به امثال تتلو [تصویر: 705820_bad.gif] تحلیل کنم

صفحات نمونش رو قرار نمیدم اول صبی حالتون بد نشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، رکن الهدی ، یاســین ، عقیق ، افشین ، زینب خانوم ، azade ، ترنم ، عشقم کربلا ، nasimesaba
۱۰:۲۸, ۱۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
با عرض سلام
البته اینو یه کارشناس مسائل نوجوانان باید نظر بده حالا ما هم یه نظری میدیمSmile

چیزی که به ذهن من میرسه اینه
در ساختار وجودی انسان ما یه چرخه داریم که انسان با رشدش درواقع اون چرخه رو هم سیر میده.
در سنین کودکی انسان به شدت محسوسات براش مهمه.یه چیز تو مایه های حواس پنجگانه.اصلا درک انتزاعی نداره.
بعد قوه تخیل و قوه وهمیه بوجود میاد.
وهمیه همونی که باعث داستان سازی ذهنی میشه.

سنین نوجوانی دقیقا در این برهه قرار گرفتن.یعنی ذهن فواران داستان سازی داره و مخصوصا در دخترخانوم ها مشهود تره.
یعنی اصلا عجیب نیست و جزو رشدشونه اما مرحله بعدی تعقل هست که وقتی تعقل میاد این وهم رو کنترل میکنه که کو،بشینیم تا تعقل در اینا با این تربیت اسف باره والدین شکل بگیره.
این سن طبیعیه که عاشق خواننده ها و بازیگرا و حتی شخصیتهای علمی .... بشن(جنبه مثبتش اینه که در اون سن فوران احساسات داره،دوست داره عشق بورزه،بدشانسیش این بوده که جامعه اش مریضه)،اما اگه جامعه زرنگ باشه الگو و مدل درست و حسابی دست اینا میده ....

داخل پرانتز یه چیز بی ربط هم بگم در سنین کودکی حیا رو به کودک القا میکنیم چون تعقل نداره،اما وقتی بزرگ شد،خود قوه تعقل حیای جدیدی به ادما میده.همین تعقل قوه وهمیه رو هم سر و سامان میده،فقط خواستم به اهمیتش پی ببریم.
حالا چون هنوز عقل نیومده هنوز زیبایی ظاهر رو به باطن،بازیگرا رو به مثلا امام علی ترجیح میده.
اینم داشته باشید که در اسلام بچه از حدود 14 سالگی کم کم باید وارد حیطه عقل بشه.(عقب مونده هم که هستیمBig Grin)

حالا دو نکته

1- در کودکی الان دیگه کسی به بچه اش حیا یاد نمیده و املی میدونن،اونوقت تو سن نوجوانی مادر و پدرا چوبشو میخورن.
مورد بعدی
طهارت در حواس(چشم و گوش و ..) باعث میشه قوه وهمیه در کنترل ما دربیاد.اما اگه من هر چیزی گوش بدم و هر چیزی رو نگاه کنم(که همه مونم میدونیم چیا هست) ورودی های خودمون رو الوده کردیم و همون قوه خیال و وهم ما رو الوده میکنه.
نکته2-
باز هم بخاطر والدین و ماهواره،طفل در کودکی هر چیزی دیده،قوه تخیل پره تصویره نامناسبه و در سن بلوغ ،اینا میزنه بالا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عقیق ، رکن الهدی ، افشین ، مجید املشی ، زینب خانوم ، azade ، faateme-313 ، السا ، Eve ، nasimesaba
۱۱:۴۶, ۱۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۲/اسفند/۹۳ ۲۲:۰۸)زینب خانوم نوشته است:  گه زن کامل رو حضرت زهرا (سلام الله علیها) در نظر بگیریم و مرد کامل رو حضرت علی (علیه السلام)...
همه بگین!
آیا واقعاً با همه این شرایط مرد کامل رو برای انتخاب همسر انتخاب میکنین؟
یعنی خودتون هم برای کامل شدن قدم برمیدارین؟
خیلی از بچه های امروزی حتی حاضر نیستن زن علی ابن ابی طالب بشن.
اما باااور کنین از خداشون زن جومونگ بشن.
این یعنی خطر!!!!
من یه این سوال خیلی فک کردم ...بعد با خودم دیدم خب مثلا امثال من واقعا واقعا واقعا حاضرن 4بچه بیارن با پوشیه برن بیرون قید درس وکار بیرون رو بزنن و واقعا کلی هم سختی بکشن فقط بخاطر داشتن همسری که منش حضرت امیرالمونین رو داشته باشه
یخورده که بیشتر فک کردم دیدم خب این کار ها رو خیلیا انجام می دن اصنم شوهرشون انقدر ادم خوب و وارسته ای نیست
پس به نظرم این شرایط صرفا واسه ادمایی خیلی سخته که اصن با این باورا بزرگ نشدن ومدام سعی می کنن بگن اون ماله قدیماس اگه حضرت زهرا الانم بود هم درس می خوند هم دانشگاه می رفت وهم...خلاصه ترجیح می دن شرایط رو به نفع خودشون تغییر بدن
اما اونی که منو امثال من باید باهاش امتحان شیم به نظرم یه نکاته دیگه ای هستن که با اجازه زینب خانوم مطرح می کنم
1.حضرت علی وقتی رفتن خواستگاری خانوم تنها یک شتر یک زره ویک شمشیر داشتن ....همین وتازه اون زره شد مهریه وجهیزیه حضرت
خب در زمان فعلی مصادیقش رو در زمان جنگ تو زندگی های شهدا می تونیم پیدا کنیم عموما پاسدار یا بسیجی بودن که با دست خالی رفتن خواستگاری وازدواج کردن
2.حضرت زهرا توی اون زندگی سخت با 4فرزند هرگز از همسرش خواهش ویا در خواستی نکرد هرگز سعی نکرد اونو از تصمیماتش منصرف کنه وبه طور کلی به همسرش بیشتر از خودش اعتماد واطمینان داشتند

3.هرگز از همسرشون بخاطر شرایط سخت اقتصادی ومالی شکایت نکردن گله نکردن کاری که توی خون ما خانوماس و واقعا حفظ کردن خودمون از گله وشکایت بخاطر شرایط زندگی واقعا سخته

4.حضرت زهرا بهترین هاش رو برای دیگران می خواست نمونه اش دادن لباس عروسیش الان ما دخترا اگه لباس عروسیمون برا خودمون باشه چند حالت داره یا اونو قاب می کنیم می زنیم تو کمد که 100سال یادگاری بمونه یا اگرم بخوایم بدیمش به مستحق شب عروسی هیچ وقت این کارو نمی کنیم

5.همه می دونیم خورد وخوراک این خانواده در چه حد ومقداری بوده ...مهم تر از اون دیگران رو به حق خودشون وفرزندانشون ارجح می دونستن ...واین برای خود من یکی خیلی سخته فرزند خودم گرسنه باشه وغذا رو بدم به فقیر ویتیم
من فک می کنم من وکسایی که مثله من فکر می کنن باید ببینن اینجوری می تونن زندگی کنن واین شرایط رو بپذیرن تا خدا کسی مثله امیرالمونین نصیبشون کنه یا نع...البته منظوره زینب خانوم هم همین بود من فقط بیشتر توضیح دادم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، زینب خانوم ، azade ، السا ، nasimesaba
۱۱:۴۶, ۱۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #14

نقل قول:آدمی که خدا واسه خلق کاراکترش وقت گذاشته.
همه مون میدونیم که با پاسخ ما، امام علی یا افسر مین جان گو نمیاد خواستگاری ما
دوست عزیز، برای من قابل هضم نیست چطور شما یک تاپیک میزنی و نام امیرالمؤمنین رو در کنار نام افسر مین جان گو و جومونگ!!! قرار میدی؟؟! هدف شما از این تاپیک چی بوده دقیقاً؟ که امام علی رو با یه مشت بازیگر مقایسه کنی؟
واقعاً تخیلیه بعضی از این تاپیکای اینجا.

نقل قول:همه این ها باعث میشه سریال های کره ای بین مردم محبوب بشن.
علی الخصوص بین دخترها.
نمیدونم منبع و مدرک شما چیه و طبق کدوم آمار به محبوبیت بازیگرای کره ای بین دختران ایرانی پی بردین. چنین محبوبیتی وجود خارجی نداره (و نداشته).

جالبه واقعاً برام. نام امام علی رو هم تراز چه کسانی قرار میدن اونم تو این تالار ... اقلاً با سلمان فارسی مقایسه میکردین بیشتر قابل هضم بود. چه ویژگی ای دیدین تو این بازیگرا که ناخودآگاه با امام علی مقایسه شون کردین؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، زینب خانوم ، ترنم ، اسکای ، آفتاب
۱۱:۴۹, ۱۳/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۳ ۱۱:۵۰ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #15
آواتار
اولا ایشون مقایسه نکردن؟؟؟؟؟
میزان محبوبیت رو بررسی کردن
دوما شما مرد هستین ما می دونیم همجنس های خودمون بیشتر به چه کسانی علاقه مند می شن یا شما ؟...ما با دختران نوجوان بیشتر در ارتباطیم یا شما؟؟؟؟؟؟

اصن بحث مقایسه نبودا!!!!بحث میزان شناخت دخترای ما از این شخصیت ها بود
بهتر تاپیک رو کامل مطالعه کنید وبعد قضاوت کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، مجید املشی ، السا
۱۱:۵۶, ۱۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #16

دوست عزیز حتی آوردن نام امام علی در کنار این بازیگرا یه توهین به ایشون محسوب میشه. بله یه عده هم میگفتن مردا عاشق زنان کره ای و امثال سوسانو میشن که نمیدونم از کجاشون این آمارو در آورده بودن که کذب محض بود. عیناً همین در مورد بازیگران مرد کرده ای هم کذب محضه و سیاه نماییه. جالب اینه که میگن بین امام علی و مین جان گو کدوم رو انتخاب میکنین؟!! مثل این میمونه من بگم بین حضرت زهرا و سوسانو!!! کدوم رو انتخاب میکنی؟ این توهین به حضرت زهرا نیست که اسم شریفش در کنار همچین کسی آورده بشه؟؟؟؟!!
جلل الخالق.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، ترنم ، فاطمه خانم ، آفتاب
۱۲:۲۹, ۱۳/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۷ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #17
آواتار
نه اقای محترم توهین نیست...
شما تو مدرسه دخترونه کار کردین؟
با دخترای الان که از حضرت علی وحضرت زهرا فقط تو کتابا خوندن بجاش با بازیگرا تو سریالا زندگی کردن برخورد داشتین؟
من برخورد داشتم...بعله خیلی از دخترای الان جومونگ وافسر مین رو انتخاب می کنن چون باهاشون با شخصیتشون با اخلاقشون وحتی با عشق ورزیشون زندگی کردن
اصن همین که الان شیوه ازدواج تو جامعه ما داره به سبک غربی نزدیک نزدیکتر می شه نشون دهنده چیه ؟
این فرهنگ از کجا اومده ؟
همین الان تویه گروهی بودم که بین دخترای متاهل !!!بحث بود ایا برای شما اولویت با فرزنداوری یا کار و درس 95درصد گفتن کارو درس...
خب این فرهنگ از کجا اومده این که دختره می گه من که یدونه بچه می خوام تا35سالگی هم وقت دارم الان دکتری رو بگیرم کار وبارم رو محکم کنم پول جمع کنم ...
این شبیه اخلاق حضرت زهراس یا بازیگرای هالییود؟
کدومش سیاه نمایی وکذبه ...شما تو این کشور زندگی نمی کنید!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم
۱۶:۳۷, ۱۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام.

ممنون از شما. موضوع خوبیه.

روابط عاطفی بین مرد و زن در فیلم های کره ای خیلی جذابه! معلومه هر دختری آرزوی چنین مورد توجه و محبت قرار گرفتن رو داره ولی فکر نمی کنم این موضوع ارتباط چندانی با نوع استیل یا قیافه اون مرد داشته باشه. ولی رفتار و منش آروم نژاد اون ها واقعا برای دخترها جذابه.

فکر می کنم ما که اعتقاد داریم امام علی علیه السلام همه چی تمومه پس جای هیچ شکی تو انتخاب نیست. ولی از اون جا که رهزن دل ودین زیاده ، یک معتقد در سردوراهی ها همیشه جانب عقل رو می گیره هرچند نفسش بسیار فتنه انگیزی کنه و رنگ ولعاب بیشتری بده به موضوع. اون زندگی ای که توش نام ویاد خدا و فرستادگان معصوم خدا نباشه ،حتی درکنار خوش مشرب ترین و خوش سیماترین و مهربان ترین و جذاب ترین مردان، برای یک معتقد دل داده جهنمه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Eve ، زینب خانوم ، رکن الهدی ، السا
۱۷:۲۸, ۱۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
ممنون از همه دوستان.
بچه ها!
یه نکته ای!
امام علی (علیه السلام) زشت نیستا...
خوشگل تر از همه ایناست.
قد و بالاش هم عاااالی.
حرف من چیز دیگه ایه.
من دارم میگم فرض کنین به جای شخصیت های موهومی، شخصیت واقعی علی ابن ابی طالب که اینا انگشت کوچیکش هم نمیشن بیاد خواستگاری شما.
علی ابن ابی طالب خوشگل و خوش قد و بالاست.
اما لباس مارک دار نمیپوشه.
شاید لباساش کهنه هم باشه، اما تمیزه.
علی ابن ابی طالب واااقعاً شجاعه و جنگجوئه.
یعنی بیرون از خونه با دشمناش مثل شیره.
توی خونه با زن و بچه اش اونقدر مهربونه که کسی فکر نمیکنه این همون آدمه.
علی ابن ابی طالب همه خوبی هایی که اونا سعی دارن تو فیلماشون نشون بدن، داره.
با یه تفاوت...
اگه میخوای زن علی ابن ابی طالب بشی، دیگه مثل زن های سریال کره ای نمیتونی باشی.
من نمیتونم کارهایی که کره ای ها تو فیلماشون نشون میدن رو مثال بزنم که علی ابن ابی طالب اونطوری نیست.
چون نمیخوام تو ذهن کسی نقش مزخرفی ببندم.
اما توجه کنین...
کره ای ها دارن آدمای خوب رو تو فیلماشون عین امام ما نشون میدن، با این تفاوت که ...
میفهمین منظورمو؟
یعنی مثلاً جومونگ عاااشق سوسانوئه و دلیره و همه کار واسه سوسانو و بچه هاش میکنه، تا اینجاش عین امام ماست.
اما ممکنه یه ذره زیرآبی هم بره.
ممکنه گاهی که خبر مرگ زنش رو بهش میدن، یکی دو پیک مشروب هم بخوره.
یعنی شخصیت های خوبی که ما میشناسیم رو و برامون آشناست رو با فرهنگ غربی و بودایی قاطی میکنن و به خوردمون میدن و خوشمون هم میاد.
و اما نکته بعدی همونیه که رکن الهدی عزیزم بهش اشاره کرد.
کسی حاضره شوهرش یه مرد همه چی تموم باشه، اما خودش از خونه بیرون نره و با نامحرم 5 تا کلمه بیشتر صحبت نکنه و ...
من میدونم که حضرت زهرا واسه سلمان کلاس میذاشته و بهش درس میداده و یا حضرت زینب جلوی اون همه نامحرم تو دربار ابن زیاد و یزید سخنرانی کرده.
لطفاً عمق مطلب و روزهای عام زندگی این عزیزان رو در نظر بگیرین.
کسی حاضره شوهرش همه چی تموم باشه و یه مرد واااقعی باشه، اما پوشیه بپوشه؟
کسی حاضره شوهرش خوشگل و خوش قد و بالا باشه و تو خونه به معنی واقعی کلمه مهربون باشه، اما واسه خرید تا پاساژ نره؟
کسی حاضره شوهرش همه جور فداکاری ای واسه اش بکنه، اما اون زن حتی یک بار هم ازش خونه و آسایش نخواد؟
بهتر نیست رو خودمون کار کنیم؟
گاهی خوبه که مثال های نامتعارف زده بشه که ما به خودمون بیایم.
بهتر نیست توقعاتمون رو کم کنیم؟
با این توقعات ما، اگه کسی مثل علی ابن ابی طالب هم همسر ما بشه، کارمون حتماً به طلاق می انجامه.
پسرای امروزی که جای خود دارن که کوه مشکلن...Smile
تو رو خدا منظورم رو بگیرین که من هی مجبور نشم بیام توضیح بدم.
باشه؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری12 ، رکن الهدی
۱۸:۲۸, ۱۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام به همه.Smile

موضوع مبحث موضوع جالبیه اما راستش منم زیاد خوشم نیومد که امام علی(علیه السلام)رو تو مثال اوردین.

اصلا جالب نیست که ی دختر فرض کنه امام علی (علیه السلام)خاستگارشه!اونم در کنار این بازیگران.

طبیعیه همه دختران شیعه حتی بدحجابهاشون اگه دوره امام بودن ایشون رو انتخاب میکردن.

بهتر بود دوتا پسر از قشر مذهبی و غیر مذهبی رو با هم مقایسه میکردیم بعد میپرسیدیم با این مقایسه ها کدوم رو انتخاب میکردیم.Smile

یا حتی مقایسه ی بازیگر مثل اینا با ی پسر مذهبی خوب خیلی بهتر میتونه جواب بدهSmile

موفق باشیدSmile

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، faateme-313 ، Ali#59 ، آفتاب ، فاطمه خانم ، nasimesaba
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]