کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همکاری برای ساخت سایت چند رسانه ای شیعه(انگلیسی)
۱۱:۴۲, ۱۳/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۴ ۱۸:۳۱ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #1
آواتار
از جناب عبدالرحمن عزیز به خاطر اینکه زحمت شروع و مدیریت چنین کار ارزشمندی رو کشیدن تشکر میکنم..

متنم یکم طولانیه اما حتما بخونید

راستش اصلا فکر نمیکردم بچه های تالار در چنین مواردی همکاری کنن و انقدر کار گروهی خوبی رو داشته باشیم...

اما حالا که میبینم چنین کاری ممکنه یه پیشنهادی دارم

حتما تا حالا کلمه shia یا shia muslims رو در گوگل سرچ کردید (اگر تا حالا سرچ نکردید لازم نیست الان هم بکنید!) تصاویری که نمایش داده میشه واقعا فاجعه هست.

قبلا فقط تصویر خون و خونریزی یه عده جاهل بود ولی الان چیزهای بدتری هم نشون داده میشه که هیچ ربطی به مذهب شیعه نداره

شاید از هر 10 تصویر 9 تاش برای ضربه زدن به شیعه هست و اون کسی که برای اولین بار میخواد در مورد شیعه تحقیق کنه با دیدنش پا به فرار میزاره

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTmcs8ay7n-ZZUClYdDcPW...BCZ1RQ0KJQ]
SadSadSad
حتی برداشتن بعضی تصاویر هندو ها رو که روی آتیش راه میرن و کار های عجیب میکنن رو به شیعه نسبت دادن!Sad

نظرتون در مورد راه اندازی یه سایت شیعی به زبان انگلیسی با محوریت محتواهای چند رسانه ای(عکس، تصاویر گرافیکی ،کلیپ ، فیلم ،آهنگ و...) چیه؟

کارمون به این صورته که سایتی راه اندازی میشه و مثل الان بچه ها به صورت گروهی محتوا میسازن و در سایت قرار میدن با هشتگ ها و تگ های مخصوص(مثل shia)

این سایت به عنوان یک مرجع قرار میگیره و میشه از محتواهایی که درش قرار گرفته در سایت های مختلف استفاده کرد و همچنین اگر خوب تلاش کنیم میتونیم نتایج جستجوی تصویری گوگل و ... رو هم عوض کنیم.

راه اندازی و تامین هاست و دامین و ... با من هستش و البته اگه کسی از دوستان در این زمینه هم تجربه داره میتونه کمک کنه.

البته در صورت موافقت طرح های دیگه ای هم برای تشویق تولید محتوا دارم.

اگر موافقید تا بیشتر توضیح بدم...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Wakeup ، mahdy30na ، سدرة المنتهی ، عبدالرحمن ، شیدا ، azade ، فدايي ولايت ، السا ، مجید املشی ، faateme-313 ، مجتبی110 ، Ali#59 ، نرگس مهدوی ، Agha sayyed ، Eve ، سیمرغ ، aakbarib ، sabrina ، حضرت عشق ، MohammadMeraj ، آفتاب پنهانی ، Muhammad-Ali ، al-shia ، vahrakan ، أین المنتظر

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۶, ۲۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
http://wp-persian.com/
من ازین تا بحال استفاده نکرده م ولی فکر میکنم برای کاری که میخواهید انجام بدید مناسب باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، sarallah ، عبدالرحمن ، aakbarib ، حضرت عشق ، Ali#59
۱۱:۳۰, ۲۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۳/اسفند/۹۳ ۲۱:۵۵)سیمرغ نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

من این تاپیکو تازه دیدم
چقدر جالب! قرار بود با چند تن از دوستان همینکارو انجام بدیم

من تو بخش محتوا آماده هستم. یه سری مطالب هم جمع آوری کردم از قبل
ان شاء الله کار خوب پیش بره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین

خیلی هم خوبAngel

(۲۳/اسفند/۹۳ ۲۳:۲۶)Eve نوشته است:  http://wp-persian.com/
من ازین تا بحال استفاده نکرده م ولی فکر میکنم برای کاری که میخواهید انجام بدید مناسب باشه.

به احتمال زیاد با همین سیستم کار میکنیم

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Wakeup ، عبدالرحمن ، aakbarib ، حضرت عشق ، Ali#59
۱۳:۴۱, ۲۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #23

خوبه تصمیم خوبیه...به شرطی که واقعا تمام سعی خودتون رو تو این ضمینه انجام بدید چند ماهی وقت میبره البته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، Wakeup ، عبدالرحمن ، aakbarib ، حضرت عشق ، Ali#59
۱۴:۵۲, ۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #24
آواتار
با سلام و احترام
دوستداران و عاشفان حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
از آنجایی که سایتی به نام hojatollah.com با مضمون عرفان اسلامی شیعی مدت هاست راه اندازی شده است و یکی از برنامه های توسعه ی آن راه اندازی بخش های انگلیسی، فرانسوی و سایر زبان های بین المللی می باشد، لذا از علاقه مندان و صاحب نظران دعوت به عمل می آید تا در صورت تمایل با این سایت همکاری نمایند.
توضیح1: این سایت به هیچ شرکت، موسسه، نهاد، سازمان، ارگان، گروه، دسته، حزب، دولت، انجمن، قوم، فرقه، اتحادیه وابسته نیست.
توضیح 2: این سایت در نظر دارد پورتال های جامع و کامل در رابطه با چهارده معصوم، بخش جامع حدیث، بخش جامع ادعیه و زیارات و سرویس های دیگری را با امکانات پیشرفته و در زبان های مختلف راه اندازی نماید.

برای اعلام آمادگی می توانید از بخش تماس با ما این سایت یا از طریق ایمیل khadem@hojatollah.com استفاده نمایید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، aakbarib ، حضرت عشق ، Ali#59
۱۸:۰۷, ۱۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #25
آواتار
سلام خسته نباشید خدمت دوستان علی الخصوص آقا ناظر جدید!Wink
بنده هم تو قسمت محتوا تا حدی که بتونم انجام وظیفه می کنم اگه کاری باشه!
ان شاء الله که این کارها در توسعه تمدن اسلامی کمک بزرگی باشه!
.
.
.
اللهم صل علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک و ما احصاه کتابک...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، sarallah ، یاســین
۱:۲۷, ۲۰/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #26

سلام
ببخشید بنده وقت نکردم تمام پست ها رو بخونم،فقط تو یکی دوتا پست متوجه شدم میخواید از وردپرس استفاده کنید. به نظرم اگر اسکریپت اختصاصی داشته باشید بهتر باشه، البته بستگی به ابعاد کار داره. چون تو پست اول گفتید:
نظرتون در مورد راه اندازی یه سایت شیعی به زبان انگلیسی با محوریت محتواهای چند رسانه ای(عکس، تصاویر گرافیکی ،کلیپ ، فیلم ،آهنگ و...) چیه؟

خب با این احوالات که میخواید علاوه بر متن بر روی فایلهای چند رسانه ای هم کار کنید یا به یک قالب پیچیده وردپرس احتیاج دارید (که امکان داره رایگانش هم پیدا بشه و با کمی سفارشی کردن کار راه بیفته) یا باید اسکریپت اختصاصی خودتون رو داشته باشید. به نظرم اگر میخواید کار بلند مدتی انجام بدید بهتره اسکریپت اختصاصی داشته باشید که به مرور زمان تمامی جوانبش تکمیل بشه. برای اسکریپت اختصاصی بنده میتونم کمک کنم. در مورد کانفیگ سرور و . . . کمکی نیاز داشتید اطلاع بدید در خدمتم. کلا هر کمکی که از دستم بر میاد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، حضرت عشق ، یاســین
۱۳:۰۵, ۲۶/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #27
آواتار
گزارش 2:

دامین و نام سایت با همکاری بچه های تالار انتخاب شد که ان شا الله به زودی اعلام میشه.

طراحی و برنامه نویسی سایت هم به صورت عملی آغاز شده که از دوستان خواهش میکنم برای بحث در این مورد به تاپیک زیر مراجعه کنن و نظراتشونو اعلام کنند.

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-38...#pid335265

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجتبی110
۱۹:۰۰, ۲۶/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #28

کار جالبیه
من تازه واردم ولی میتونم بهتون کمک کنم
اکثریت مسلمونای خارج کشور سنی ان
شیعه واقعا مظلوم واقع شد
میتونم تو بخش نوشتن متنهای انگلیسی بهتون کمک کنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، مجتبی110
۱۸:۱۴, ۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #29
آواتار
دوستان کاربران شبکه افسران کمپینی رو تشکیل دادن و دارن روی این موضوع کار می کنن...

از اونجایی که رتبه این سایت بالاست و محتواهای اون سریعا روی موتور های جستجو تاثیر میزاره پیشنهاد میکنم حتما در این کار مشارکت کنید.

میتونید در زمینه بازنشر و یا تولید محتوای انگلیشی پیرامون شیعه و عاشورا کمک کنید.

http://www.afsaran.ir/
۲۱:۲۵, ۱۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #30
آواتار
آقای
و
عزیز یا ناظر عزیز لطفا اون عکس هایی که گذاشتید رو حذف کنید چون خودتان هم انگلیسی نوشتید شیعه مسلمان و هم اون عکس های بد رو گذاشتید و تعداد این عکس ها رو در گوگل افزایش دادید و با اینکارتون شاید کمک به دشمنان بشه...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]