|
open mind
|
|
۰:۵۵, ۲۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱:۰۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یه چیزی بگم بهتون بر نخوره اما همه این کارا و حرفا رو میزنید که دارید بیداری اندیشه می کنید؟ مثلا به ضرر اینا یعنی (ماسون ها- آمریکا- این دست اندرکاران) میشه نه اصلا، اونا از خداشونه که مردم بفهمن که چیو دارن تبلیغ میکنن قراره که چی بشه بهتره که ذهن مردم باز باشه. وگرنه سایتایی مثل شما و بقیرو تو یه سوت نابود میکردند. این شما هاین که ذهنتون بستس بعدشم کسایی که از این چیزا خبر ندارن وقتی میفهمن حداقل از 100 درصدی که من دیدم 60 درصد Illuminati رو تشویق میکنه حتی طرفدار میشه، پیرو میشه، با هاشون هم عقیده میشه چرا؟ چون تو دینش که مثلا اسلامه، اسلامی که تحریف شده از دین فقط برای توجیه کاراشون استفاده میکنن، نه امنیت داره نه آزادی اندیشه بهش زورم می گن.همین امثال خودتونم تو دانشگامون طرفدارن . اونوقت شماها نشستین اینجا میگین داریم دست رو میکنین! انقدر فکرتون مریض شده که فکر کنم (بدلیل صحبت خارج از نزاکت ویرایش شد)! بعضیاتونم میان توسایت میگن پناه بر خدا اینا کین دیگه واااااای ... انگار آدم ندیدن. خدا خودش میدونه چی به چیه. همین بزرگای شما وقتی 11 سپتامبر پیش امد، امدن تو رسانه ها گفتن خدا انتقام گرفت از آمریکا حالا شما ها هم نشستید میگید این حیله ی خودشون بود..این کاراتون نمیگم بده اتفاقا خوب هم هست ولی به اندازه. کسیو مسخره نکنید اونان که دارن شمارو مسخره میکنن و میخوان شماها بیشتر تبلیغ کنید.!
منو امثال من بهتون می خندیم واقعا ... امیدوارم بیدار شید، بیداری های اندیشه ه ه ه هه هه ههه ههه هه. |
|||
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۸, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۰ ۱۸:۳۲ توسط gaga.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
روبرو شدن با حقیقت سخت نیست چون اصلا حقیقتی نیست.
بازم میگم حرف زیاد برای گفتن دارم اما جمعتون رو صمیمی ندیدم سایتی مشابه سایت شما ما هم داریم(البته فی*ل*تره) که آدم هایی با طرز فکر شما همیشه حرف خودشونو تو سایت ما می زنن و ما رو هم خیلی دوست دارن چون اونجا همه با هم دوستن ما به افکارشون خیلی خیلی احترام می زاریم به اونا هم یاد دادیم تا احترام بزارن اونا با خوشونت های رکیک میان تو سایت اما آخرش پشیمون از کار خود میشن اما تو این سایت همتون دنبال کوچیک کردن دیگرانیین. من کمی تند وارد شدم اما شما با تمام ادب بی ادبب موج میکنید. چون شماها طاقت حقیقت رو ندارید من شجاعت داشتم تا امدم بین کلی مخالف. |
|||
|
۱۸:۳۷, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۰ ۱۸:۳۸ توسط MEHJR.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۰ ۱۸:۲۸)gaga نوشته است: روبرو شدن با حقیقت سخت نیست چون اصلا حقیقتی نیست. خواهش ميكنم گذشته اي رو كه ميگيد بهم بي احترامي كرديد رو كنار بذاريد و حرف هاي زياد واسه گفتنون رو بزنيد. خوشحال ميشم با ديدگاههاي شما آشنا بشم. اين رو جدي ميگم. درضمن ميشه بگيد منظورتون از اصلا حقيقتي نيست چيه؟ |
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
(فکر میکنند متدینین خالی از اندیشه هستند و لی نمیدونند تنها دینه که به سوالات و خواسته های بشر کاملترین جواب رو داده)
بله متدینین خالی از اندیشه اند. دینتون تحذیف شده بفهمید. آخر عمرشه دیگه. فکر می کنید انقدر میگن 2012 میاد زمین نابود میشه یعنی زمین قارچ بر میداره نخیر. قراره عصر جدید تفکری نو خالی از مذهبو دین داری بیاد.بیشتر نمیگم چون هنگ میکنید. |
|||
|
۱۸:۴۱, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۱ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۰ ۱۸:۲۸)gaga نوشته است: روبرو شدن با حقیقت سخت نیست چون اصلا حقیقتی نیست.سلام جناب مغلته. شما اصلا جواب های دوستان رو خوندید ؟میشه فقط به همین سوال جواب بدید که شما چه طور به خدا اعتقاد دارید ولی به دین نه؟به قول یکی از دوستان حتی ماشین لباسشویی هم بروشور داره تو چطور میخای بدون دین خدا رو بشناسی ؟ |
|||
|
|
۱۸:۴۲, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۳ توسط gaga.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
خوب خدای من از من بروشور نمی خواد
آره خوندم.چند بار هم خوندم. |
|||
|
۱۸:۴۴, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
همش ميگيد كه به من توهين مي كنيد و با من با اخترام برخورد نمي كنيد. بد نيست يه نگاه به لحن صحبتاتون بندازيد.
اگه ميخواهيد بحث رو ادامه بديد بياييد و از يه موضوع شروع كنيم منطقي بحث كنيم تا كاربران اين سايت نظرات خودشونو در مورد ديدگاههاي شما بگن. |
|||
|
۱۸:۴۵, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۰ ۱۸:۵۲ توسط gaga.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
خدای من میگه هر صبح که پامیشی یادم باش. بگو مرسی که این همه نعمت قشنگ بهم دادی و.. کلی حرف. خدای من منو آزاد آفریده نگغته تو چارچوب قواعد باش قواعدی که تا به نسل تو رسیده تحریف شده
برادر anti mason چرا به من میگی مغلته؟ در ضمن یه روز از این اسمی که عنوان کاربریته پشیمون میششششییییییییییییییییییی. (همش ميگيد كه به من توهين مي كنيد و با من با اخترام برخورد نمي كنيد. بد نيست يه نگاه به لحن صحبتاتون بندازيد.) . من مثل شما ها گرگ تو پوست بره نیستم در کمال ادب بی ادبی کنم. من رو بازی میکنم . حرف بازی هم بلد نیستم . آخر بی ادبیم هم همینطوریه. خدام گفته بی ادب نباش و الا سوسکت میکنم.
|
|||
|
۱۸:۵۲, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
به نظر شما قران هم تحريف شده؟
خداي شما به شما نگفته كه با چه راه و روشي زندگي كنيد. در حاشيه: دوستان ما در قبال تمامي كارهامون مسئوليم. بياييد در سايه احترام متقابل اين بحث رو پيش ببريم. نقل قول:من یه دانشجوی رشته گرافیکم که بخاطر اینکه تصویری از خدا کشیده بودم معلقم کردن یه ترم. پس ببینید با این کاراشون از این دین زده شدم. اين خانم فقط به خاطر عمل اطرافيان از اسلام زده شدن. من نميخوام تو اين احساس نفرت شريك بشم. شما هم شريك نشيد. |
|||
|
|
۱۸:۵۶, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
قبل از اون اتفاق حداقل احترام می زاشتم به این دین. هر جا هم بد می گفتن می گفتم:
موسی به دین خویش عیسی به دین خویش. در ضمن در من تنفری نیست. اینو راست میگم من همتونو دوست دارم |
|||
|
۱۸:۵۸, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۰ ۱۸:۵۹ توسط MEHJR.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
نقل قول:من مثل شما ها گرگ تو پوست بره نیستم در کمال ادب بی ادبی کنم. من رو بازی میکنم . حرف بازی هم بلد نیستم . شما كه من رو اصلا نمي شناسيد چطور من رو گرگ تو پوس بره ميدونيد؟ ديدگاه من درمورد مخالفانم اينه كه: نظر مخالف باعث ميشه انسان پيشرفت كنه چون وقتي فقط با موافق خودت حساب داشته باشي ضعف هاي خودت رو نمي فهمي. من به شما به چشم كسي نگاه ميكنم كه ديدگاههاي من رو نقد ميكنه شما هم همين ديد رو نسبت به كاربران اين سايت داشته باشيد. نقل قول:در ضمن در من تنفری نیست. اینو راست میگم من همتونو دوست دارم منظورم تنفر از دين بود |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |