کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
open mind
۰:۵۵, ۲۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱:۰۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یه چیزی بگم بهتون بر نخوره اما همه این کارا و حرفا رو میزنید که دارید بیداری اندیشه می کنید؟ مثلا به ضرر اینا یعنی (ماسون ها- آمریکا- این دست اندرکاران) میشه نه اصلا، اونا از خداشونه که مردم بفهمن که چیو دارن تبلیغ میکنن قراره که چی بشه بهتره که ذهن مردم باز باشه. وگرنه سایتایی مثل شما و بقیرو تو یه سوت نابود میکردند. این شما هاین که ذهنتون بستس بعدشم کسایی که از این چیزا خبر ندارن وقتی میفهمن حداقل از 100 درصدی که من دیدم 60 درصد Illuminati رو تشویق میکنه حتی طرفدار میشه، پیرو میشه، با هاشون هم عقیده میشه چرا؟ چون تو دینش که مثلا اسلامه، اسلامی که تحریف شده از دین فقط برای توجیه کاراشون استفاده میکنن، نه امنیت داره نه آزادی اندیشه بهش زورم می گن.همین امثال خودتونم تو دانشگامون طرفدارن . اونوقت شماها نشستین اینجا میگین داریم دست رو میکنین! انقدر فکرتون مریض شده که فکر کنم (بدلیل صحبت خارج از نزاکت ویرایش شد)! بعضیاتونم میان توسایت میگن پناه بر خدا اینا کین دیگه واااااای ... انگار آدم ندیدن. خدا خودش میدونه چی به چیه. همین بزرگای شما وقتی 11 سپتامبر پیش امد، امدن تو رسانه ها گفتن خدا انتقام گرفت از آمریکا حالا شما ها هم نشستید میگید این حیله ی خودشون بود..این کاراتون نمیگم بده اتفاقا خوب هم هست ولی به اندازه. کسیو مسخره نکنید اونان که دارن شمارو مسخره میکنن و میخوان شماها بیشتر تبلیغ کنید.!
منو امثال من بهتون می خندیم واقعا ... امیدوارم بیدار شید، بیداری های اندیشه ه ه ه هه هه ههه ههه هه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۴۰, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #71
آواتار
خانوم گاگا . دوست گرامی
امیدوارم مطالب رو خونده باشید .
این که ارتباط خودتون را با خدا حفظ میکنید خیلی خوبه
ایا شما نماز را در جهت رضای خدا می خوانید؟ با تکبیر و رکوع و سجود؟ فقط اذکار را ترجمه کرده اید؟میتوانید متنی را که می خوانید برای بنده اینجا یا در پیام خصوصی ارسال کنید ؟
مدت زیادی من هم دنبال همین سوال بودم . حتی قران رو هم فقط معنیش رو میخوندم . اما جریاناتی رو فهمیدم که خوشحال میشم با شما به اشتراک بزارم . و باعث شد .....
موفق باشی و در پناه خدا
۵:۲۶, ۲/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۰ ۱۰:۳۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #72
آواتار
(۳۰/خرداد/۹۰ ۰:۰۸)gaga نوشته است:  باهاتون کاملا ابتدایی حرف می زنم.
. بعدش بزرگ شدم احساس کردم به جز ماما وپدر به یکی دیگه نیاز دارم اصلان بدون اون فلجم. خودمو ساختم . شخصیت سازی کردم اخلاق و رفتاری که الان دارم رو خودم ساختم. من کاملا متفاوتم. همیشه نمره دین و زندگیم و قران و از این حرفا 20 بود حتی الان دانشگاه که کلی اصاب خورد کنه. پس تا چشم باز کردم همش کلام های خدا بوده عادت هم ندارم چیزی تو دیواری حفظ کنم کلیدی یاد می گیرم...... پس بالا ترین نورو انتخاب کردم تا اگه هر چی می خوام ازش بخوام ( قوربونش برم هیچ وقتم دست رد به سینم نزده) . همیشه به یادشم به زبان خودم باهاش حرف می زنم نه عربی به خاطرش به بنده های بینواش کمک میکنم و . . . خیلی با هم خوبیم
مهم این نیست که در عشق شکست بخوری ، مهم این است که در عشقی
که به خدا داری شکست نخوری . .

خانوم گاگا به این فرمایشتون واقعا غبطه میخورم . شاید به همین دلیل و پاکی نیت باشه که خداوند اینجا فرستادتت.
در مورد خدا چند تا نکته کوچولو بگم . چون خدا رو خیلی دوست داری و بهش عشق میورزی . و میدونم که اونم خیلی دوست دارهHeart
خداوند یعنی کمال مطلق این یعنی چی؟ یعنی هر خوبی و فضیلتی که وجود داره خداوند داره و بهترینش رو داره . و اخرشه ! هیچ بدی هم نداره .
یعنی هر کاری که انجام بده اول از روی دانش و مصلحته و بهترین کار ممکنه . اگه اینطور نباشه که خدا نیستDodgy
خداوند گار متعال کار بیهوده و بی دلیل . ظالمانه و دور از عدالت رو انجام نمیده
خداوند مهربان و دوست داشتنیه و بنده هاش رو شدیدا و عمیقا دوست داره پس هر کاری بهشون میگه از روی همین عشق و علاقه هست .Heart
خداوند علمش از همه بیشتره و همه چیز رو میدونه پس اگر چیزی میگه مطمئنا و یقینا و بدون شک از روی حساب و کتابه .
خداوند خیر و سلاح بندش رو می خواد و دوست داره ارزشمند ترین افریدش به بهترین چیزهای دنیا برسه .
خداوند عادله و ظالم نیست

دوست عزیز اگر این چند تا جمله رو قبول داری به من بگو تا گفتگو رو ادامه بدیم .
از هم صحبتی با شما خوشحالم
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا
۱۵:۵۲, ۲/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۰ ۱۶:۰۹ توسط gaga.)
شماره ارسال: #73
آواتار
(۳۰/خرداد/۹۰ ۱:۵۱)فاطمه خانم نوشته است:  خانم عزيز ناراحتي نداره بحث ما
يك كم با همديگه گپ مي زنيم تا بتونيم با همديگه نقاط مشترك پيدا كنيم .
خوب الحمدلله شما خدا رو قبول داري . به خاطر همين بهت تبريك مي گم
جدي مي گم اصلا شوخي نيست.
خوب اگه برات اشكال نداره كم كم شروع كنيم
اگه موافقي كمي در باره عربي گپ بزنيم
باشه؟

فاطمه خانم( شمارو شستیم گذاشتیم کنار با گپ زدن خیلی فرق میکنه). نمی خوام باهاتون لج بازی کنم اما از نظر من شما منو شستی گذاشتی کنار پس دیگه نظر دادنت تو این تاپیک چه معنی داره.(حرف های کاربر های دیگرو مو به مو می خونم حتی noteبر می دارم اما از مال شما رد میشم) برید تا میتونید امثال منو بشورید بذارید کنار. فکر کنم خودتون از قلبتون خبر داشته باشید من نقاط مشترکی هم نمی بینم . یه چیزی می دونستم جوابتونو نمی دادم.
شایدم من انقدر حساسم که کسی رو اینطوری ناراحت نمی کنم و اینطورم انتظار ندارم. اونوقت کاربر AnTiMasOn به من میگن به همه احترام نمی زاری. خودشون که تو پیام های خصوصی کلی خوردمون می کنن بعد میگن جنبه نداری من جنبم خیلی هم بالاست اما بعضی چیزا تو کتم نمیره.. . . بیخیال
مرسی از شما خوب باهام گپ زدید.
(۳۰/خرداد/۹۰ ۱۹:۰۶)meshkat نوشته است:  یه خواهش دیگه هم داشتم و اونم اینه که مبانی اعتقادی خودتون رو مشخص کنید تا ما بدونیم که چطور و با چه منابعی به سوالات شما پاسخ بدیم.
مثلا مشخص کنید که آیا اسلام رو به عنوان یه دین الهی قبول دارید یا خیر؟یا قرآن رو تا چه حد قبول ؟معتقد به امام زمان هستید یا خیر؟
با مشخص شدن این مسائل ما خیلی راحتتر میتونیم به سوالات شما پاسخ بدیم و با شنیدن نظرات شما چیزهای بیشتری ازتون یاد بگیریم.حداقلش اینه که راحتتر حرف همدیگه رو میفهمیم.

کم کم دارم به امام زمان را میشناسم وپیدا می کنم حال که فهمیدم واسه چی میاد وحدث های خودمم کمی درست بود.
قران رو هم قبول دارم اما اگه فارسی بود بهتر (میدونم خیلی یک دنده ام) اما قبول دارید اون دینی که تو این زمونه ازمون می خوان خیلی مقایرت داره با حرف های قران یا اسلام.(حیف که نمی تونم اینجا سیاسی حرف بزنم و الا خیلی از ابهامات بچه های سایت در موردم حل میشد ) فقط یک کلمه از هزاران هزار مورد موجود در این مورد. چرا به اسم دین دارن مخالف هاشونو از بین میبرن( نه جواب بدید نه حرف فقط محض اطلاع این جمله رو گفتم).
از نظر من دین مسیحیت یا یهودیت هم تحریف شده است . پس دینی که بشه توش رخنه کرد مشکل داره . حالا شاید تا زمان امام 11 اینطور نبوده اما الان در اوج خودشه.. . . اگه بخوام حرف بزنم دلیل بیارم میشه سیاسی. . .
چرا دنیای ما نباید دنیایی باشه که هر کس بر اساس باور قلبیش بخواد دیندار باشه . چرا باید تحمیل بشه یه دینی به مردمش. کشور هایی که عیسی به دین خودش موسی به دین خودش هستند مگه مشکل دارن اونی که می خواد نماز می خونه حجاب رعایت میکنه اونی که نمی خواد نمی کنه.
ای خدا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا مونده تو گلوم کلی حرف. . .

(۲/تیر/۹۰ ۵:۲۶)وحید110 نوشته است:  [quote='gaga' pid='27132' dateline='1308512310']

دوست عزیز اگر این چند تا جمله رو قبول داری به من بگو تا گفتگو رو ادامه بدیم .

این حرفهارو که عمیقا قبول دارم و توش شکی هم نمیبینم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، خیبر110
۱۶:۲۳, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #74
آواتار
(۲/تیر/۹۰ ۱۵:۵۲)gaga نوشته است:  
(۳۰/خرداد/۹۰ ۱:۵۱)فاطمه خانم نوشته است:  خانم عزيز ناراحتي نداره بحث ما
يك كم با همديگه گپ مي زنيم تا بتونيم با همديگه نقاط مشترك پيدا كنيم .
خوب الحمدلله شما خدا رو قبول داري . به خاطر همين بهت تبريك مي گم
جدي مي گم اصلا شوخي نيست.
خوب اگه برات اشكال نداره كم كم شروع كنيم
اگه موافقي كمي در باره عربي گپ بزنيم
باشه؟

فاطمه خانم( شمارو شستیم گذاشتیم کنار با گپ زدن خیلی فرق میکنه).
مرسی از شما خوب باهام گپ زدید.

من ناراحتم که یه وقت فاطمه خانوم ناراحت نشند . :s
ببین عزیز ، من نوشتم که بچه های گاگالوژیست یه بیوگرافی از لیدی گاگا بذارن اینجا .
فاطمه خانوم لطف کرد و لینک مربوط به لیدی گاگا رو گذاشت و منظورشون از شستیم گذاشتیم کنار لیدی گاگا به معنای واقعی بود ؛ نه جناب عالی .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۱۶:۲۹, ۲/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۰ ۱۶:۴۳ توسط MEHJR.)
شماره ارسال: #75
آواتار
سلام

نقل قول:قران رو هم قبول دارم اما اگه فارسی بود بهتر (میدونم خیلی یک دنده ام)

يه سوالي كه ازتون داشتم به نظر شما قران متعلق به يك قوم خاص هست يا متعلق به همه؟
اگر قرآن متعلق به يك قوم خاص هست كه بر فرض كه فارسي بود اونوقت تمام زبانهاي دنيا مثل روسي، فرانسوي و .... ميتونستن اعتراض كنن كه قرآن براي ما نيست!!!!
اما اگر فكر مي كنيد قرآن براي هدايت همه مردم اومده اونوقت تكليف زبانش چي بود؟ بالاخره قرآن بايد به يه زبوني نازل بشه يا نه؟
دليل عربي بودن قرآن به نظر من اينه كه عربي از لحاظ صرف و نحو زبان بسيار كاملي است. مثلا تو فارسي وقتي توي متن مي نويسيم "او" نميشه تشخيص داد اين او زنه يا مرد اما تو عربي ميشه. اين يه مثال ساده بود و قصدم بيان ساده ترين چيزي بود كه به ذهنم رسيد.

نقل قول:دینی که بشه توش رخنه کرد مشکل داره . حالا شاید تا زمان امام 11 اینطور نبوده اما الان در اوج خودشه

اگه يه سري به تاريخ بزنين مي بينين كه تحريف اسلام دقيقا بعد از زمان مرگ پيامبر شروع شده نه بعد از زمان امام 11ام. به عنوان نمونه در اسلام نميشه نماز مستحبي رو جماعت خوند اما عمر در زمان حكومتش اين رو باب كرد. يا مثلا بحث اختيار در خوردن روزه كه به مسافر اختيار داده ميشه كه ميتونه روزشو نگه داره يا بخوره كه اين هم يكي ديگه از خدمات عمر به اسلام بوده:s
اينجا جاي بحث سياسي نيست و من هم قبول دارم كه چيزايي كه الان هست خيلي روال درستي نداره اما بحث اينه كه چه آرمان و هدفي رو براي خودمون متصور ميشيم. موندن در وضعيت فعلي درست نيست اما اينكه به كجا مي خواهيم برسيم مهمه. (بگذريم)
درمورد رخنه در دين، در قرآن دو دسته آيه وجود داره محكمات و متشابهات.
محكمات كه شكي درشون نيست اما آيات متشابه بايد تفسير بشن. دليل نياز ما به معصومين هم همينه. تا ارتباط با معصوم نداشته باشيم نمي تونيم از تفسير 100% درست اين آيات بهره مند بشيم. البته نميخوام تفاسير اين آيات رو ببرم زير سوال اما تا امام معصوم به تفسير اين آيات نپردازن امكان تفسير نادرست وجود داره.
مثالي كه ميتونم بزنم اينه كه بعد از واقعه عاشورا وقتي حضرت زينب رو به مجلس ابن زياد بردن، ابن زياد با استناد به يك آيه از قرآن شهيد شدن امام حسين رو به خدا نسبت داد. به آيه قرآن استناد كرد و از اون آيه سوء استفاده كرد.
يا در جريان خوارج هنگامي كه خوارج استناد به آيه قرآن ميكردن حضرت علي عليه السلام فرمودند سخن حقي است كه دارن ازش استفاده باطل مي كنن. (نقل به مضمون كردم)
راهكاري كه خدا براي جلوگيري از نفوذ در دينش قرار داده ارتباط با امام معصوم است.

نقل قول:چرا دنیای ما نباید دنیایی باشه که هر کس بر اساس باور قلبیش بخواد دیندار باشه . چرا باید تحمیل بشه یه دینی به مردمش. کشور هایی که عیسی به دین خودش موسی به دین خودش هستند مگه مشکل دارن

درمورد اين بخش از حرفاتون، ايني كه شما گفتيد بر فرض صحت عيب حكومته نه عيب اسلام.

نقل قول:اونی که می خواد نماز می خونه حجاب رعایت میکنه اونی که نمی خواد نمی کنه.

واما ...
درمورد احكام فردي هر كسي اختيار داده سوال و جوابش هم با خداست.
اما وقتي كسي در جامعه اسلامي زندگي مي كنه بايد قوانين اجتماعي اسلام رو رعايت كنه. حجاب يكي از اون قوانينه.
يكي از مثالهاي اين مورد بحث روزه هستش. خدا به ما دستور داده كه اگه بنا به دليلي (مريضي، سفر و...) يا حتي بي دليل روزه ماه رمضان رو خورديد، نمي تونيد در ديد روزه داران و در انظار عموم روزتون رو بخوريد.
در اسلام حق هيچ گونه قانون شكني علني به كسي داده نشده و قوانين اجتماعي اسلام براي همه لازم الاجراست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، وحید110 ، MohammadMeraj ، فاطمه خانم ، خادمة الزهرا
۱۶:۲۹, ۲/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۰ ۱۷:۲۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #76
آواتار
اپتدا اینکه اونی که شستنش و فاطمه خانوم گفت شما نبودی سو تفاهم شده . لیدی گاگای اصلی بود .چند وقت پیش بر سر لیدی گاگا و همجنس بازی صحبت میکردیم ...... ای دی شما با اون شباهت پیدا کرده .
خوب دوست گرامی اگر عمیقا این ها رو قبول داری و در خدایی خدا شکی نداری .
پس وقتی در دین به یک مسعله مثل حجاب میرسی که میبینی به مذاقت خوش نمیاد ۲ حالت پیش میاد . یا این که این دستور خدا نیست که هیچ....
یا این که دستور خداست و اگر بگی نمی خوام و نمیتونم و .... یعنی داری میگی خدای نکرده من از خدا بهتر حالیمه!! این که نشد رفاقت این که نشد بندگی!!
اگر گوش نکنیم و اون کمالی رو که خدا می خواد بهش برسیم . دیگه نمیرسیم .
خدا همه حرفای تو رو اجابت کرد و دست رد به سینت نزد . تو هم باید اطاعت کنی . اونم فقط به خاطر خودت . چون خدا نفعی از اطاعت من و تو نمیبره! از رو رحمتشه که اینقد اصرار داره ادمای خوبی باشیم
در مورد همه دستوراتش صدق میکنه . اون لینکی دادم خوندید علم دین عقل (اگه خونده باشید ) میبینید که ما باید اجرا کنیم و وقتی دانستیم که امر خداست به جای رد دنبال دلیلش باشیم . مثلا من خودم این رو امتحان کردم برام جالب بود .
مثلا اونجا که نوشتید به خدا میگم بعضی چیزات رو قبول ندارم! جور در نمیاد . اگه خدا حتی یک اپسیلون در کارش جهالت و بدی باشه که دیگه خدا نیست!
در تاپیک حجاب هم دوستان مطالب خوبی رو گفتن اگه از اول بخونی یا پستهای حقیر رو هم بخونی که در جرم شناسی هم مطالعاتی داشتم فکر نکنم سوالی دیگه برات پیش بیاد .
خوب اگر بازم سوالی بود بفرمایید تا باز با هم بیشتر صحبت کنیم
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، MEHJR ، فاطمه خانم
۱۶:۳۵, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #77
آواتار
من گفتم تا امام 11 که حداقل باز تا اون موقع اونها بودن که انحرافاتو بازم جمعو جور کنن.
۱۶:۴۳, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #78
آواتار
خانوم گاگا
اگر شما با دین اسلام اشنا باشید.میبینید برای جلوگیری از انحراف تدابیر محکم و کارایی اندیشیده شده . (علوم اسلامی)
قران و سنت پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و معصومین(علیه السلام) هم هست .
ضمن اینکه ما اعتقاد داریم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند . زنده و حی و حاضر و خیلی امور رو هدایت میکنند . که نمونه داستان هاش هم زیاده و قابل تایید . این طور نیست که ده رو داده باشند دست دزد ....
اگر دوستان فرصت بدن نکته نکته جلو بریم . به همه اینها هم خواهیم رسید .
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MEHJR ، خیبر110 ، fazel
۱۶:۴۶, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #79
آواتار
باشه در مورد فاطمه خانم تند رفتم. ازش عذرت می خوام. اما اگه 1 بار دیگه بخونید حرفاشونو گفته بود (خانم عزيز ناراحتي نداره بحث ما)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، خیبر110 ، MEHJR
۱۶:۵۵, ۲/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۰ ۱۶:۵۶ توسط MEHJR.)
شماره ارسال: #80
آواتار
(۲/تیر/۹۰ ۱۶:۳۵)gaga نوشته است:  من گفتم تا امام 11 که حداقل باز تا اون موقع اونها بودن که انحرافاتو بازم جمعو جور کنن.

اون پست اتفاقي نصفه و نيمه ارسال شد، ويرايشش كردم اگه يه لطفي بكنين دوباره بخونين ممنون ميشم.

هدف من از بيان اون مطالب: ميخواستم بگم كه حتي در زماني كه حضرت علي عليه السلام هم در جامعه بودن افرادي مثل عمر بودند كه در دين انحراف ايجاد كنن.
به نظر من اين بحث رخنه در دين به بحث اختيار مرتبط ميشه. خدا نميخواد به كسي كيفر و پاداش كامل اعمالشو در اين دنيا بده پس به آدمها فرصت داده تا هر كاري ميخوان بكنن و در دنيايي ديگر به حساب و كتاب كامل اعمال انسان ها ميپردازه. حالا يكي از اين اختيار سوء استفاده ميكنه و در دين خدا انحراف ايجاد مي كنه. اين نه عيب دينه نه ناتواني خدا (نعوذ بالله) بلكه اين كار در سايه اختيار اون فرد انجام ميشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا