کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟
۲:۱۹, ۲۴/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۴ ۲:۲۰ توسط آیات.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام حق

سلام

همیشه برایم عجیب بود چرا چنین پرسشی در پروفایل کابرها قرار داده شده؟

آیا این مستند اینقدر مهم هست؟ آیا شخصیت کاربر را می تواند معرفی کند؟

آیا دعوتی است جهت تماشای مستند؟

؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saba ، مجید املشی ، Mahdy2021 ، Eve ، mahdy30na ، افشین ، در جستجوی سختی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۵۳, ۲۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام
(۲۴/خرداد/۹۴ ۲:۴۴)مجید املشی نوشته است:  مستند ظهور (Arrivlas) مستندی هست که میتونه برای فردی که اسیر روزمره گیهاست هست تلنگری باشه و یا به مثابه جرقه ای در ذهن و آگاهی بخش در زمینه ی آنچه در دنیا میگذره. به این مستند مثل هر اثر مستند دیگه ای میتوان نقدهایی وارد نمود. اما روی همه رفته مستندی مفید و ارزشمند به حساب میاد.
عرایضم رو جهت تایید دوست خوبم آقا مجید میگم
بنده قبل از تماشای مستند ظهور نه تنها دچار همین روزمره گی ها بودم، بلکه از نظر اعتقادی هم دچار مشکل بودم
یه جورایی مسلمان شناسنامه ای ...
تا اینکه DVD مستند توسط یکی از اقوام به دستم رسید
اولش با بی حوصلگی کلیپ ها رو تماشا می کردم اما بعد از چند قسمت اول به شدت حریص شدم تا سایر قسمت ها رو ببینم
دقیقاً مشاهده آخرین قسمت مستند مصادف شد با ثبت نام بنده در تالار
اولش گفتم بیام ببینم این سایت بیداری اندیشه چه جور جایی هست و به قول معروف حرف حسابش چیه
اولش توی همین بخش یه مقداری فعالیت کردم ولی دیدم دارم درجا میزنم تا اینکه در بخش اصول عقاید شیعه با دوست خوبم علی110 آشنا شدم و باقی ماجرا که الان در خدمت شما هستم ...

به نظر بنده هنوز هم که مدت زیادی از پخش شدن این مستند میگزره هنوز هم حرف هایی برای گفتن داره
کاری ندارم که عبدالله هاشم کی بود یا بعداً چه کار کرد
مهم این هست که توی این مستند حرفی برای گفتن داشت

با تشکر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، حدیث عشق ، Eve ، میم.حسین.الف ، Greena
۱۳:۱۶, ۲۵/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۴ ۱۳:۱۷ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #12
آواتار
به نام خدا

درسته که نقدهایی به این مستند وارد است اما طرز فکر خیلیها از جمله خودم را نسبت به خیلی وقایعی که پیرامونمون میگذره و نسبت به آنها بی اطلاع بودیم، تغییر داد و نشان داد که باطن برخی زیباییهای زندگی مدرن و امروزی،‌ بسیار پلید میباشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، Eve ، میم.حسین.الف ، سید ابراهیم
۱:۰۱, ۴/تیر/۹۴
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام

بعضی از دوستان از جمله دوست خودم این نظررو دارن که این مستندها خودش فریبه و حتی اگه فریب نباشه یه جور درگیریه بیخوده از لحاظ فکری .

خود من قبل از دیدن این مستند به دوستم میگفتم بابا برو قرآن حدیث و... رومطالعه کن چیه همش در مورد جن و... میخونی ومیبینی ..

بعدکه خودم مستند رو دیدم متوجه خیلی چیزهای جدید پیرامونم شدم ....که البته با بعضی از بخشهای مستند هم موافق نیستم، چون انسان باید وقتش رو بهینه استفاده کنه و هر مستند یا مطلبی ارزش خوندن و دیدن نداره

برای اون دوستان هم که چند قسمت دیدن و بعد گفتن جالب نیست موافقم چون تا قسمت 6 یا 7 شما برداشتتون یه فیلم سازه توهم توطئه ای هستش ولی شما باید عجول نباشید و حداقل نیمی از هر مطلب یا مستندی رو بررسی کنید و بعد بتونید تازه نظری بدید ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، در جستجوی سختی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]