|
!!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!!
|
|
۱۳:۵۴, ۲۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۲۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام کلمه های قلمبه سلمبه بلدم اما دوست دارم ساده بنویسم.این دهمین چله است که خدا کمکمون کرده و کنار هم آیه های خدا رو مرور میکنیم.این چله ها برای من یه دنیا برکت داشت بهترینش آرامشیه که دارم والبته دوستهای خوب هم چله ایم.این چله برام ازبقیه ی چله ها متفاوت تره اونم به این دلیل که تو ماه مبارک رمضانه. امیدوارم چله ی متفاوتی هم بشه. برای همتون دعا میکنم. تو تک تک لحظه هام به یاد همه هستم. شما هم برای هممون دعا کنید. این چله تقدیم به شهید محراب امیرالمومنین علی (علیه السلام)ان شاءالله شروع چله اولین روز ماه مبارک رمضانه. باصلوات حضورتونو اعلام کنید و تاپیک رو به روز نگه دارید. یاعلی ![]() ومن الله توفیق ![]() این بچه هارو دعا کنید 1. مه پاره 2. نرگس مهدوی 3.ثارالله 4.فدایی ولایت 5.محمدتروست 6.بیدل 7.رکن الهدی 8. حضرت عشق 9.مجتبی 110 10.سوشیانت 11. بچه های گم نام 12.قاتل مرگ 13.مجنون العباس 14.ساویور 15.عبدالرحمن 16. علی املشی همینا یادم بود فعلا راستی ! یه برنامه حفظ هم داریم که اولین باره این تصمیمو گرفتیم. میتونید علاوه برچله تو حفظ هم شرکت کنید و تا جایی که تونستید حفظ کنید.برای کسانی که حفظ کنن سوره ی یس رو یک جایزه ی معنوی دارم. ![]() (۲۷/خرداد/۹۴ ۱۷:۲۵)sarallah نوشته است: برای روان سازی برنامه حفظ ، برنامه رو به صورت دو روز یه بار نوشتیم که هر کس بسته به میل خودش میتونه روزی 3-4 خط حفظ کنه و یا هر دو روز یکجا نصف صفحه.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۶, ۲۶/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۴ ۰:۲۸ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
![]() خوشحالم که بازم توفیق همراهی دارم. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۰:۵۰, ۲۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۰:۵۸, ۲۶/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۴ ۱۰:۵۸ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
خوب مثل اینکه خانم مهپاره تشریف ندارن
برنامه رو براشون ارسال کرده بودم که بزارن توی تاپیک و لی نیستن. خانم مهپاره لطفا بعد از اینکه تشریف آوردید برنامه رو به پست اول اضافه کنید. به زودی توضیحات نحوه حفظ رو هم قرار میدم ![]() |
|||
|
|
۱۱:۴۵, ۲۶/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۴ ۱۱:۴۹ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
میشه یه توضیح مختصر بدین که این چله صرفا قرائته یا همراه با حفظ سوره؟ممنون در ضمن فکر میکنم اگر مطالب زیر به پست اول اضافه بشه بد نیست: فضیلت و خواص سوره یس: یس، و نام های دیگرش «عزیزه؛ معمّه(شامل شونده)، مدافعه قاضیه(دفع كننده برآورده) سی و ششمین سوره قرآن است كه مكی و دارای 83 آیه است. از رسول گرامی اسلام روایت شده قرائت كننده این سوره نزد خداوند شریف خوانده می شود و این سوره برای قاری خود شفاعت می كند. در روایتی دیگر از ایشان آمده: سوره «یس» در تورات «معمّه: شامل شونده» نام دارد چون خیر دنیا و آخرت را شامل حال قرائت كننده خود می كند و بلاهای دنیا و سختی های آخرت را از او دور می كند. و نیز «قاضیه: دفع كننده برآورنده» نامیده می شود چون از قاری خود، هر بدی را دفع كرده و همه حاجت های او را روا می كند و قرائت آن سوره پاداشی برابر بیست حج دارد. و گوش سپردن به صدای قرائت آن، معادل با ثواب هزار دینار انفاق در راه خداست. در فضیلت این سوره از حضرت محمد صلی الله علیه و آله وسلم نقل شده: هر كس سوره «یس» را قرائت نماید مانند آن است كه ده بار قرآن را ختم نماید. [sup]2[/sup] ایشان همچنین فرمودند: هر كس سوره «یس» را برای رضای خدا بخواند خداوند او را خواهد بخشید و اجری همانند 12 ختم قرآن به او خواهد داد و اگر برای مریض در شرف مرگی خوانده شود، به تعداد حروف این سوره 10 فرشته نزد او به صف شده و برای او استغفار كرده و شاهد قبض روحش بوده و جنازه اش را تشییع می كنند و بر او نماز گزارده و شاهد دفنش هستند. از جابر جعفی روایت شده كه امام باقر علیه السلام فرمودند: هر كس سوره یاسین را در عمر خود یك بار بخواند خداوند به شماره تمام آفریده هایش در این جهان و آن جهان و آنچه در آسمان است به عدد هر یك 2000 حسنه در نامه عملش ثبت فرماید و به همین مقدار از گناهان او محو سازد و دچار تنگدستی و زیان و بدهكاری و خانه خرابی نشود و بدبختی و دیوانگی نبیند و مبتلا به جذام و وسواس و دودلی و بیماری های مضر نگردد و خداوند سختی و دشواری مرگ را بر او آسان كند و خود متصدی و مباشر قبض روح او باشد و از جمله كسانی خواهد بود كه خداوند فراخی زندگی او را به عهده گرفته و ضامن خوشحالی او هنگام مرگ گردیده و خشنودیش را آخرت تضمین كرده و همه فرشتگان آسمان و زمین را خطاب فرموده كه من از بنده راضی هستم پس برای او آمرزش بطلبید. آثار و بركات سوره پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله وسلم به امیرالمؤمنین فرمودند: ای علی! «یس» را بخوان كه در آن ده اثر است: هر كه آن را قرائت كند: 1) اگر گرسنه باشد سیرگردد؛ 2) اگر تشنه باشد، سیراب گردد؛ 3) اگر عریان باشد، پوشانیده گردد؛ 4) اگر عزب باشد، ازدواج كند؛ 5) اگر ترسان باشد، امنیت یابد؛ 6) اگر مریض باشد، عافیت یابد؛ 7) اگر زندانی باشد، نجات یابد؛ 8) اگر مسافر باشد، در سفرش یاری شود؛ 9) نزد میت خوانده نمی شود مگر اینكه خدا بر او آسان گیرد؛10) اگر گمشده داشته باشد، گمشده اش را پیدا كند. http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=157423 |
|||
|
|
۱۲:۱۱, ۲۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۶/خرداد/۹۴ ۱۱:۴۵)Anti gods نوشته است: سلامسلام این چله ها که حالا به دهمیش رسیده از اون ابتدا در عین داشتن چند عضو متغیر چند عضو ثابت داشته و داره. سوره ی یاسین هم برای چندمین بار هست که برای این چله ها انتخاب شده و به خاطر همین هم اعضای ثابت کمی با این سوره مانوس تر هستند به همین خاطر بنا بر این شد که به مناسبت ماه مبارک رمضان این سوره رو در حین قرائت چهل شبه حفظ کنیم که زحمت برنامه ی حفظ رو هم جناب sarallah کشیدن. حالا انتخاب با خود شماست اگر تمایل دارین میتونید در برنامه ی حفظ هم شرکت داشته باشین.
|
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۲۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
الهم صل علی محمد و آل محمد نیت اولم واس خودمه. می خوام این ۲۰ ام برم مشهد... بعد بیش از ۵ بار برنامه کنسل شدن طی دو سال متوالی... بگید ان شا الله نیت دومم هم... واس خودمونه. می خوام همه دل داده ها به مراد دلشون برسن. اونایی که آرزوشونه برن قبر شش گوشه رو ببینن اونایی که آرزوشونه برن کبوتر های بقیع رو ببینن اونایی که آرزوشونه... از دست شهید محراب... یه کاسه شیر بخورن اونوقت بیان برای من تعریف کنن |
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۲۷/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۱۹:۴۶ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
برای روان سازی برنامه حفظ ، برنامه رو به صورت دو روز یه بار نوشتیم که هر کس بسته به میل خودش میتونه روزی 3-4 خط حفظ کنه و یا هر دو روز یکجا نصف صفحه.
مزیت حفظ کردن نیم صفحه به صورت یکجا اینه که بعدا در اتصال محفوظات بهم کارتون راحت تره و کمتر سر آیات رو فراموش می کنید. ------------------------------------------------------------------------------------------ اما چطوری حفظ روزانه رو انجام بدیم که هم سریع باشه و هم با کیفیت؟سعی میکنم خلاصه بنویسم. سه بار آیه جدید رو از روش میخونید( اگر آیه بزرگ بود میتونید به چند قسمت تقسیمش کنید به خصوص افرادی که تجربه حفظ ندارن اما من پیشنهاد میکنم همیشه آیه رو یکجا کامل حفظ کنید) میتونید در این سه بار از نوار و سی دی ترتیل هم استفاده کنید تا حسن حفظتون کامل و قرائتتون هم بهتر بشه. بعد قرآن رو می بندید و سعی می کنید از حفظ یک بارآیه رو بدون نگاه کردن به قرآن بخونید (اگر نتونید درست و کامل بخونید مشکلی نداره ولی سعیتونو بکنید)اینجا اگر دوست داشته باشید میتونید معنی رو هم بخونید که خیلی مفیده و به حفظ هم کمک می کنه در مرحله بعد سه بار با دقت از روی آیه بخونید(در این مرحله سعی نکنید از حفظ بخونید و حتما از روی قرآن بخونید تا حافظه تصویریتون تقویت بشه) و در مرحله آخر سه بار از حفظ بخونید (در دفعه سوم باید بتونید آیه رو کامل ، بدون مکث و غلط بخونید اگر نشد انقدر تکرار کنید تا موفق بشید.------------------------------------------------------------------------------------------ خب آیه جدید رو حفظ شدیم. آیه بعدی رو هم با همین روش حفظ میکنیم حالا نوبت به وصل کردن آیات بهم هست. برای این کار کل آیاتی که تا حالا حفظ کردید رو از اول تا آخر بخونید.مثلا آیه 1 و 2 رو حفظ کردیم. پس شروع میکنیم از آیه 1 تا 2 یکبار از حفظ بخونیم. برای تقویت حفظ در این مرحله میتونید یکبار هم بالعکس این کارو انجام بدید که فوق العاده موثره یعنی اول آیه 2 و بعد هم 1 رو میخونیم. حالا میریم سراغ آیه بعد برای حفظ کردن و به همین ترتیب بعد از حفظ هر آیه این روند رو تکرار میکنیم ------------------------------------------------------------------------------------------ بعد از انجام حفظ روزانه نوبت به تثبیتش هست. برای تثبیت باید حفظ روزانه رو 3 بار از اول تا آخر از حفظ بخونیم.توجه کنید که دفعه سوم باید بدون مکث و غلط بخونید و اگر نشد باید تکرار کنید. برای اتصال نیم صفحات و یا 3-4 خطی هایی که حفظ کردید به هم باید مثل مراحل قبل عمل کنید.یعنی دو یا چند بخش رو پشت سر هم بخونید و در صورت تمایل به صورت برعکس ------------------------------------------------------------------------------------------ خوب بریم سراغ تثبیت روزانه(روز قبل)از اونجایی که حفظ روزانه در حافظه موقت هست اگر روز بعد مرور و تثبیت نشه تا حد زیادی فراموش میشه و باید دوباره حفظ کرد. پس مقادیر مشخص شده در جدول تثبیت روزانه رو بعد از انجام حفظ روزانه باید قرائت کنیم. نحوه انجام این کار هم به صورت خوندن 3 مرتبه ای هست که قبلا توضیح دادیم.یعنی هر نیم صفحه یا یک صفحه رو باید سه بار از حفظ بخونیم (بدون نگاه کردن به قرآن) ------------------------------------------------------------------------------------------ اما مرور تعداد دفعه هایی که در مرور صفحات خونده میشه به خودتون بستگی داره اما معمولش همون یکبار خوندن از حفظ هست.یعنی تعداد صفحاتی رو که مشخص شده یکبار از حفظ بخونید توجه داشته باشید که حفظ ترتیب صفحات در این قسمت انجام میشه پس قرآن رو بسته نگه دارید و آیه اول صفحه بعدی رو حدس بزنید و نگاه نکنید.------------------------------------------------------------------------------------------ در آخر برنامه 3 تا تثبیت کل داریم که برای تثبیت قسمت هایی که درست حفظ نکردید و یا افزایش کیفیت حفظتون به صورت خوندن 3 مرتبه ای هست. ------------------------------------------------------------------------------------------ در پایان هم باید تا چند روز کل محفوظات رو مرور کنیم تا حسابی توی ذهنمون بشینه. ------------------------------------------------------------------------------------------ 2 تا نکته مهم: ![]() یه موردی داریم به نام توهم یادگیری (در اینجا توهم حفظ شدن) و این موقعی انجام میشه که شما مرتبا وقتی دارید حفظتون رو میخونید قرآن رو باز میکنید و میخونید و یا قبل از اینکه مرور کنید از روی قرآن میخونید که این کار خیلی مضریه و باعث میشه فکر کنید محفوظاتتون کاملا آمادس در حالی که اصلا اینطور نیست.پس به هیچ وجه در حین خوندن از حفظ اگر فراموش کردید به قرآن نگاه نکنید مگر این که به کل فراموش کردید اینجا نگاه کنید ولی صفحه رو از اول بخونید. نکته دوم اینه که بعد از اتمام برنامه حداقل هفته ای یکبار(تا یکی دو ماه و بعدش هر دو هفته یکبار) محفوظات رو مرور کنید و گرنه به مرور زمان از یادتون میره.امیدوارم حفظ خوبی داشته باشید
|
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۲۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
اللهم صلی علی محمد و ال محمد
اللهم عجل لولیک الفرج خدا توفیق بده من هم در این طرح بابرکت شرکت میکنم. ما دونفریم.من و خواهر همسرم |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۲۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
چرا چله ی سوره؟
خوبه ها اما نمیشه من هیچ وقت نتونستم ختم کنم. کاش در کنارش ادعیه هم بود |
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۲۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,819 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,029 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,060 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,452 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,541 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,923 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,419 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

کلمه های قلمبه سلمبه بلدم اما دوست دارم ساده بنویسم.این دهمین چله است که خدا کمکمون کرده و کنار هم آیه های خدا رو مرور میکنیم.این چله ها برای من یه دنیا برکت داشت بهترینش آرامشیه که دارم
والبته دوستهای خوب هم چله ایم.این چله برام ازبقیه ی چله ها متفاوت تره اونم به این دلیل که تو ماه مبارک رمضانه. امیدوارم چله ی متفاوتی هم بشه.![[تصویر: 77530ee2d8da8c031.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/77530ee2d8da8c031.jpg)
راستی ! یه برنامه حفظ هم داریم که اولین باره این تصمیمو گرفتیم. میتونید علاوه برچله تو حفظ هم شرکت کنید و تا جایی که تونستید حفظ کنید.
![[تصویر: yasin_chele.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8193831142/yasin_chele.jpg)
اما چطوری حفظ روزانه رو انجام بدیم که هم سریع باشه و هم با کیفیت؟
و در مرحله آخر سه بار از حفظ بخونید
توجه داشته باشید که حفظ ترتیب صفحات در این قسمت انجام میشه پس قرآن رو بسته نگه دارید و آیه اول صفحه بعدی رو حدس بزنید و نگاه نکنید.