|
!!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!!
|
|
۱۳:۵۴, ۲۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۲۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام کلمه های قلمبه سلمبه بلدم اما دوست دارم ساده بنویسم.این دهمین چله است که خدا کمکمون کرده و کنار هم آیه های خدا رو مرور میکنیم.این چله ها برای من یه دنیا برکت داشت بهترینش آرامشیه که دارم والبته دوستهای خوب هم چله ایم.این چله برام ازبقیه ی چله ها متفاوت تره اونم به این دلیل که تو ماه مبارک رمضانه. امیدوارم چله ی متفاوتی هم بشه. برای همتون دعا میکنم. تو تک تک لحظه هام به یاد همه هستم. شما هم برای هممون دعا کنید. این چله تقدیم به شهید محراب امیرالمومنین علی (علیه السلام)ان شاءالله شروع چله اولین روز ماه مبارک رمضانه. باصلوات حضورتونو اعلام کنید و تاپیک رو به روز نگه دارید. یاعلی ![]() ومن الله توفیق ![]() این بچه هارو دعا کنید 1. مه پاره 2. نرگس مهدوی 3.ثارالله 4.فدایی ولایت 5.محمدتروست 6.بیدل 7.رکن الهدی 8. حضرت عشق 9.مجتبی 110 10.سوشیانت 11. بچه های گم نام 12.قاتل مرگ 13.مجنون العباس 14.ساویور 15.عبدالرحمن 16. علی املشی همینا یادم بود فعلا راستی ! یه برنامه حفظ هم داریم که اولین باره این تصمیمو گرفتیم. میتونید علاوه برچله تو حفظ هم شرکت کنید و تا جایی که تونستید حفظ کنید.برای کسانی که حفظ کنن سوره ی یس رو یک جایزه ی معنوی دارم. ![]() (۲۷/خرداد/۹۴ ۱۷:۲۵)sarallah نوشته است: برای روان سازی برنامه حفظ ، برنامه رو به صورت دو روز یه بار نوشتیم که هر کس بسته به میل خودش میتونه روزی 3-4 خط حفظ کنه و یا هر دو روز یکجا نصف صفحه.
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۱, ۲۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۸:۱۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۲۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۳۶)فدايي ولايت نوشته است: خب من طبق رسم هرساله دعوت کردم به دعای عهد دیگه... چرا اصرار دارید همه چی توی این تاپیک صورت بگیره؟! من هییییچ اصراری ندارم همه چی تو این تاپیک باشه. اگه بخواید برای تاپیک شما هم تو این تاپیک تبلیغ میکنم ![]() منظورم چیزی به جز دعای عهد بود. مثلا موقع دعای سحر من همیشه دارم سحری میخورم گفتم شاید اینجوری اگه باهم هماهنگ کنیم مجبور بشمو بخونم. |
|||
|
|
۱۸:۲۹, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
منم بعد کلی مباحثه شیرین با آقا فدایی ولایت و خانم مه پاره منم هستم فقط یه زحمت دارم که در ادامه به دوستام میدم
![]()
|
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
نقل قول:فقط یه زحمت دارم که در ادامه به دوستام میدمیا ابالفضل نقل قول: منظورم چیزی به جز دعای عهد بود. مثلا موقع دعای سحر من همیشه دارم سحری میخورم گفتم شاید اینجوری اگه باهم هماهنگ کنیم مجبور بشمو بخونم.خب اون موقع که ما هم در حال خوردن هستیم مشکلش چیه !!
|
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام
شرط خاصی داره؟ یا همین که چهل روز تصمیم بگیریم گناه نکنیم کافیه؟ آخه من زیاد دوست ندارم قول بدم مثلا چهل روز پشت سر هم سوره ی یس بخونم و بعد نتونم انجامش بدم. هر وقت حال داشته باشم میخونم
|
|||
|
|
۱۹:۰۸, ۲۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۹:۰۹ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۸/خرداد/۹۴ ۱۸:۵۷)فدايي ولايت نوشته است: یا ابالفضل میخوام قبلش بخورم یا بعدش که به دعا برسم ![]() (۲۸/خرداد/۹۴ ۱۸:۵۸)Islam نوشته است: سلام اگه گناه نکنید که خوبه . اما موضوع تاپیک 40 روز خوندن سوره ی یس هست. واگه یه روز یادتون رفت قضا کنید
|
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۲۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم خدمت دوستان گرامی و همیشگی چلچله ها!!!!
من هم هستم... یه روز دیر کردم ولی ایشالا از اون طرف یه روز بیشتر می خونم... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم اجمعین [/b] [b]پ ن: خانم مهپاره ممنون از اینکه تو هر کارگاه و چله برای من هم دعا می کنید! . . . . . اگر دیر آمدم مجروح بودم اسیر قبض و بسط روح بودم... [/b] 1-mahpare 2-sarallah 3-نرگس مهدوی 4-فدایی ولایت 5-fafa* 6-soshiant 7-amrtat71 8-Bamdaad 9-حدیث عشق 10-رهگذر. 11و 12- m.sky67 و خواهر شوهر گرامی 13- Anti gods [b] 14-رکن الهدی 15-Bidel.s 16- حضرت عشق
|
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۳۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
دوستان خدا قوت نماز و روزه هاتون قبول حقیه پیشنهاد براتون اوردنبرای حفظاین لینک رو دانلود کنید من که بسیار از صوتش لذت می برم
http://www.aparat.com/v/8OdQZ/%D8%AA%D9%...8%B1%DB%8C |
|||
|
|
۰:۵۸, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام . یک وقت هایی هست که میشینی و میگی خدایا من دیگه کم اوردم اصلا بیخیال.همه چی باخودت .الان من همچی وضعی دارم.
کی داره حفظ میکنه سوره یس رو؟ چرا از هیچ کس صدایی درنمیاد؟
|
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۴ ۰:۵۸)mahpare نوشته است: سلام . یک وقت هایی هست که میشینی و میگی خدایا من دیگه کم اوردم اصلا بیخیال.همه چی باخودت .الان من همچی وضعی دارم.روزه ایم متوجه ای روزه ![]() شوخی کردم..من که دارم مرور می کنم دوستان یهمطلبی رومتوجه شدم گفتم بیام حتما اینجاهم بگم من یه صوتی رو از یه کارشناس دینی گوش می دادم که ایشون بشدت تاکید داشتن برای رفع مشکلاتتون چهل روز حدیث کسا بخونید چون این حدیث اهل بیت وپنج تن آل عباس وبسیار راه گشا در زندگی محبان اهل بیت بهترین حالتشم چهل بین الطلوعین هست چون هرکاریکه در این زمان انجام می شه هم موندگارتره هم مجرب تر اینه کهمن خودم تصمیم گرفتم این ختم رو شروع کنم به امید خدا شمام که دنبال یه دعای خوب بودید این پیشنهاد منه به نظرم امکان نداره دست خالی برگردیم
|
|||
|
|
۱:۱۱, ۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
لینکت اشکال داره رکن الهدی!
راستی باحدیث کسا مواقم. از فردا شروع کنیم ![]() هرکس هست صلوات بفرسته تو تاپیک. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. راستی اگر برای ا ز د و ا ج همدیگه دعا میکنید برای یک ازدواج خوب دعا کنید ازدواجی که دونفر دلشون و ذهنو فکرشون مال هم باشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,818 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,028 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,059 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,452 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,540 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,922 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,418 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

کلمه های قلمبه سلمبه بلدم اما دوست دارم ساده بنویسم.این دهمین چله است که خدا کمکمون کرده و کنار هم آیه های خدا رو مرور میکنیم.این چله ها برای من یه دنیا برکت داشت بهترینش آرامشیه که دارم
والبته دوستهای خوب هم چله ایم.این چله برام ازبقیه ی چله ها متفاوت تره اونم به این دلیل که تو ماه مبارک رمضانه. امیدوارم چله ی متفاوتی هم بشه.![[تصویر: 77530ee2d8da8c031.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/77530ee2d8da8c031.jpg)
راستی ! یه برنامه حفظ هم داریم که اولین باره این تصمیمو گرفتیم. میتونید علاوه برچله تو حفظ هم شرکت کنید و تا جایی که تونستید حفظ کنید.
![[تصویر: yasin_chele.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8193831142/yasin_chele.jpg)
اما چطوری حفظ روزانه رو انجام بدیم که هم سریع باشه و هم با کیفیت؟
و در مرحله آخر سه بار از حفظ بخونید
توجه داشته باشید که حفظ ترتیب صفحات در این قسمت انجام میشه پس قرآن رو بسته نگه دارید و آیه اول صفحه بعدی رو حدس بزنید و نگاه نکنید.