کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
!!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!!
۱۳:۵۴, ۲۴/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۲۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلامSmileکلمه های قلمبه سلمبه بلدم اما دوست دارم ساده بنویسم.این دهمین چله است که خدا کمکمون کرده و کنار هم آیه های خدا رو مرور میکنیم.این چله ها برای من یه دنیا برکت داشت بهترینش آرامشیه که دارمHeartوالبته دوستهای خوب هم چله ایم.این چله برام ازبقیه ی چله ها متفاوت تره اونم به این دلیل که تو ماه مبارک رمضانه. امیدوارم چله ی متفاوتی هم بشه.Smileبرای همتون دعا میکنم. تو تک تک لحظه هام به یاد همه هستم. شما هم برای هممون دعا کنید. این چله تقدیم به شهید محراب امیرالمومنین علی (علیه السلام)

ان شاءالله شروع چله اولین روز ماه مبارک رمضانه.

باصلوات حضورتونو اعلام کنید و تاپیک رو به روز نگه دارید.

یاعلیHeart
ومن الله توفیق
[تصویر: 77530ee2d8da8c031.jpg]

این بچه هارو دعا کنید
1. مه پاره

2. نرگس مهدوی

3.ثارالله

4.فدایی ولایت

5.محمدتروست

6.بیدل

7.رکن الهدی

8. حضرت عشق

9.مجتبی 110

10.سوشیانت
11. بچه های گم نام
12.قاتل مرگ
13.مجنون العباس
14.ساویور
15.عبدالرحمن
16. علی املشی همینا یادم بود فعلاBlushراستی ! یه برنامه حفظ هم داریم که اولین باره این تصمیمو گرفتیم. میتونید علاوه برچله تو حفظ هم شرکت کنید و تا جایی که تونستید حفظ کنید.
برای کسانی که حفظ کنن سوره ی یس رو یک جایزه ی معنوی دارم.Big Grin

(۲۷/خرداد/۹۴ ۱۷:۲۵)sarallah نوشته است:  برای روان سازی برنامه حفظ ، برنامه رو به صورت دو روز یه بار نوشتیم که هر کس بسته به میل خودش میتونه روزی 3-4 خط حفظ کنه و یا هر دو روز یکجا نصف صفحه.

مزیت حفظ کردن نیم صفحه به صورت یکجا اینه که بعدا در اتصال محفوظات بهم کارتون راحت تره و کمتر سر آیات رو فراموش می کنید.
[تصویر: yasin_chele.jpg]
------------------------------------------------------------------------------------------

Huhاما چطوری حفظ روزانه رو انجام بدیم که هم سریع باشه و هم با کیفیت؟

سعی میکنم خلاصه بنویسم.

Smileسه بار آیه جدید رو از روش میخونید

( اگر آیه بزرگ بود میتونید به چند قسمت تقسیمش کنید به خصوص افرادی که تجربه حفظ ندارن اما من پیشنهاد میکنم همیشه آیه رو یکجا کامل حفظ کنید)

میتونید در این سه بار از نوار و سی دی ترتیل هم استفاده کنید تا حسن حفظتون کامل و قرائتتون هم بهتر بشه.

Smileبعد قرآن رو می بندید و سعی می کنید از حفظ یک بارآیه رو بدون نگاه کردن به قرآن بخونید (اگر نتونید درست و کامل بخونید مشکلی نداره ولی سعیتونو بکنید)

اینجا اگر دوست داشته باشید میتونید معنی رو هم بخونید که خیلی مفیده و به حفظ هم کمک می کنه

Smileدر مرحله بعد سه بار با دقت از روی آیه بخونید(در این مرحله سعی نکنید از حفظ بخونید و حتما از روی قرآن بخونید تا حافظه تصویریتون تقویت بشه)

Angelو در مرحله آخر سه بار از حفظ بخونید (در دفعه سوم باید بتونید آیه رو کامل ، بدون مکث و غلط بخونید اگر نشد انقدر تکرار کنید تا موفق بشید.

------------------------------------------------------------------------------------------

خب آیه جدید رو حفظ شدیم.

آیه بعدی رو هم با همین روش حفظ میکنیم

Huhحالا نوبت به وصل کردن آیات بهم هست.

Smileبرای این کار کل آیاتی که تا حالا حفظ کردید رو از اول تا آخر بخونید.

مثلا آیه 1 و 2 رو حفظ کردیم.

پس شروع میکنیم از آیه 1 تا 2 یکبار از حفظ بخونیم.

برای تقویت حفظ در این مرحله میتونید یکبار هم بالعکس این کارو انجام بدید که فوق العاده موثره

یعنی اول آیه 2 و بعد هم 1 رو میخونیم.

حالا میریم سراغ آیه بعد برای حفظ کردن و به همین ترتیب بعد از حفظ هر آیه این روند رو تکرار میکنیم

Huhبعد از انجام حفظ روزانه نوبت به تثبیتش هست.

Smileبرای تثبیت باید حفظ روزانه رو 3 بار از اول تا آخر از حفظ بخونیم.

توجه کنید که دفعه سوم باید بدون مکث و غلط بخونید و اگر نشد باید تکرار کنید.

Smileبرای اتصال نیم صفحات و یا 3-4 خطی هایی که حفظ کردید به هم باید مثل مراحل قبل عمل کنید.

یعنی دو یا چند بخش رو پشت سر هم بخونید و در صورت تمایل به صورت برعکس

Huhخوب بریم سراغ تثبیت روزانه(روز قبل)

از اونجایی که حفظ روزانه در حافظه موقت هست اگر روز بعد مرور و تثبیت نشه تا حد زیادی فراموش میشه و باید دوباره حفظ کرد.

پس مقادیر مشخص شده در جدول تثبیت روزانه رو بعد از انجام حفظ روزانه باید قرائت کنیم.

Smileنحوه انجام این کار هم به صورت خوندن 3 مرتبه ای هست که قبلا توضیح دادیم.

یعنی هر نیم صفحه یا یک صفحه رو باید سه بار از حفظ بخونیم (بدون نگاه کردن به قرآن)

Huhاما مرور

Smileتعداد دفعه هایی که در مرور صفحات خونده میشه به خودتون بستگی داره اما معمولش همون یکبار خوندن از حفظ هست.

یعنی تعداد صفحاتی رو که مشخص شده یکبار از حفظ بخونید

Coolتوجه داشته باشید که حفظ ترتیب صفحات در این قسمت انجام میشه پس قرآن رو بسته نگه دارید و آیه اول صفحه بعدی رو حدس بزنید و نگاه نکنید.

در آخر برنامه 3 تا تثبیت کل داریم که برای تثبیت قسمت هایی که درست حفظ نکردید و یا افزایش کیفیت حفظتون به صورت خوندن 3 مرتبه ای هست.

در پایان هم باید تا چند روز کل محفوظات رو مرور کنیم تا حسابی توی ذهنمون بشینه.

2 تا نکته مهم: Dodgy

Heartیه موردی داریم به نام توهم یادگیری (در اینجا توهم حفظ شدن) و این موقعی انجام میشه که شما مرتبا وقتی دارید حفظتون رو میخونید قرآن رو باز میکنید و میخونید و یا قبل از اینکه مرور کنید از روی قرآن میخونید که این کار خیلی مضریه و باعث میشه فکر کنید محفوظاتتون کاملا آمادس در حالی که اصلا اینطور نیست.

پس به هیچ وجه در حین خوندن از حفظ اگر فراموش کردید به قرآن نگاه نکنید مگر این که به کل فراموش کردید

اینجا نگاه کنید ولی صفحه رو از اول بخونید.

Heartنکته دوم اینه که بعد از اتمام برنامه حداقل هفته ای یکبار(تا یکی دو ماه و بعدش هر دو هفته یکبار) محفوظات رو مرور کنید و گرنه به مرور زمان از یادتون میره.

امیدوارم حفظ خوبی داشته باشیدAngel
Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، فدايي ولايت ، رکن الهدی ، fafa* ، sarallah ، saba ، mahdy30na ، Anti gods ، نرگس مهدوی ، علی املشی ، fatemeh ، حضرت عشق ، حسن عزتي ، Mohammad Trust

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۲۱, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #91
آواتار
چندیست هوای چشم من بارانیست

هرخشت دلم بیانگر ویرانیست

بیماری دوری از خراسان دارم

تجویز پزشک من حرم درمانیست.....

من سوره الرحمن رو پیشهاد میکنمSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، علی املشی ، حضرت عشق ، نرگس مهدوی ، رکن الهدی ، sarallah ، Anti gods
۲۲:۲۶, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #92
آواتار
سوره مزمل عالیه ....
واقعا هرکی خونده دست خالی برنگشته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، علی املشی ، حضرت عشق ، sarallah ، Anti gods
۲:۱۱, ۱/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۴ ۳:۲۸ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #93
آواتار
سلام به همه دوستان عزیز و گرامی...بالاخره این چله ها و چلچله ها کار دست ما داد...امشب اخرین شبی هست که منم مثل بچه های این تاپیک مجردم...و فردا شب دیگه وارد مرحله دیگه ای از زندگی میشم...و البته این ماجرا به هیچ عنوان باعث نمیشه که از جمع باصفای شما خارج بشم... مگر اینکه دوستان بخوان مارو بیرون بندازن که ...به قول بچه ها: امشب آخرین شب مجردیم هست
.........................................
دعایم کن دعایم کن ........ برای بهترین هایم دعایم کنبرای خیر عقبایم دعایم کن... برای خیر دنیایم دعایم کن.دعا در عوض دعا...فردا اولین دعام بعد عقد شما هستید ان شاء الله...
ایشالا که دوستان مجرد دیگه هم به جمع متاهل ها بپیوندند...
.
.
.
تا حال به لب داشتم این زمزمه هر دم ... لحظات جوانی به فدای سر مادرزین پس به دعا گویم و در ذکر سجودم... هر قطره خونم به فدای سر مادر
.
.
شعرو همین الان گفتم... تقدیم به بچه های با صفای چلچله...
شب و روزتون فاطمی...
یا مــــــــــ ا د ر!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، sarallah ، فدايي ولايت ، علی املشی ، Ali#59 ، نرگس مهدوی ، Rangheshafagh ، رکن الهدی ، mahpare ، Anti gods ، ali0077
۱۱:۱۷, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #94
آواتار
(۱/مرداد/۹۴ ۲:۱۱)حضرت عشق نوشته است:  سلام به همه دوستان عزیز و گرامی...بالاخره این چله ها و چلچله ها کار دست ما داد...امشب اخرین شبی هست که منم مثل بچه های این تاپیک مجردم...و فردا شب دیگه وارد مرحله دیگه ای از زندگی میشم...و البته این ماجرا به هیچ عنوان باعث نمیشه که از جمع باصفای شما خارج بشم... مگر اینکه دوستان بخوان مارو بیرون بندازن که ...به قول بچه ها: امشب آخرین شب مجردیم هست.........................................دعایم کن دعایم کن ........ برای بهترین هایم دعایم کنبرای خیر عقبایم دعایم کن... برای خیر دنیایم دعایم کن.دعا در عوض دعا...فردا اولین دعام بعد عقد شما هستید ان شاء الله...ایشالا که دوستان مجرد دیگه هم به جمع متاهل ها بپیوندند...تا حال به لب داشتم این زمزمه هر دم ... لحظات جوانی به فدای سر مادرزین پس به دعا گویم و در ذکر سجودم... هر قطره خونم به فدای سر مادرشعرو همین الان گفتم... تقدیم به بچه های با صفای چلچله...شب و روزتون فاطمی...
یا مــــــــــ ا د ر!
چه بی خبر برادر ، سکته زدم Big Grin خیلی یهویی بود
حالا منم یه شعری دارم که یهوییه...
بادا بادا مبارک بااادا ایشالله مبارک بادا CoolBig Grin
ماشالله مشخصه سرتونم خیلی شلوغه همچین بدو بدو نوشتین متنو بدون اسپیس و اینتر و ...
ولی چقدر فوق العاده ، که همچین شبی به فکر این بروبچ بودید و اومدید پست گذاشتیدAngel آخه توی مواردی که من دیدم ، مورد داشتیم طرف شب عقد و عروسی ، نفس کشیدنشو یادش رفته ...چه برسه به اینکه شما بیاید تالار و پست بذارید Big Grin

راستی ، شما دقیقا با چله کدوم سوره بود که اینطوری شدین؟ بگین ازین به بعد همون چله رو بگیریم Happy

خ_______ب ، جاب حضرت عشق هم که رفتنی شدن...بعدی؟!؟!؟؟!؟ Bi Dandoon
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، علی املشی ، نرگس مهدوی ، Rangheshafagh ، رکن الهدی ، حضرت عشق
۱۳:۱۸, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #95
آواتار
کلی مبارک هست ایشالله خوشبخت بشین
بگم بعدی کیه آقای فدایی؟؟؟؟
حدس بزنین ؟؟؟؟WinkWinkBig GrinBig Grin
ایشالله هم بگین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، رکن الهدی ، حضرت عشق ، sarallah ، Anti gods
۱۳:۲۹, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #96
آواتار
(۱/مرداد/۹۴ ۱۳:۱۸)Rangheshafagh نوشته است:  کلی مبارک هست ایشالله خوشبخت بشین
بگم بعدی کیه آقای فدایی؟؟؟؟
حدس بزنین ؟؟؟؟WinkWinkBig GrinBig Grin
ایشالله هم بگین
یا خدا
کیه نفر بعدی؟! Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rangheshafagh ، رکن الهدی ، sarallah ، Anti gods
۱۳:۳۴, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #97
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۵۷)فدايي ولايت نوشته است:  ماکه 9 تا گذروندیم هیچ مشکلی نداشتم Blush اتفاقا دوستان خیلی اصرار بر قرآن دارن...ادعیه رو میشه اختیاری هم خوند دیگه

(۱/مرداد/۹۴ ۱۳:۲۹)فدايي ولايت نوشته است:  یا خدا
کیه نفر بعدی؟! Huh
حدس بزنین مژدگانی دارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، فدايي ولايت ، رکن الهدی ، sarallah ، Anti gods
۱۳:۳۷, ۱/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۴ ۱۳:۳۸ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #98
آواتار
سلام
چه خبر مسرت بخشی بعد از چند وقت واقعا با تمام وجودم احساس شادی کردم... ان شاءالله که سکوی پرتابتون باشه به سمت قله های معنویتSmile

ولی یهویی هم نبود جناب فدایی ولایت کاملا مشخص بود Big Grin... من هربار میومدم تا ببینم آقای حضرت عشق یا خانم مهپاره حرفی میزنن یا نهCool

نفر بعدی هرکس هست خودش بیاد خودشو معرفی کنه تا من دوباره حس کنجکاویم گل نکرده...Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، Rangheshafagh ، رکن الهدی ، sarallah
۱۳:۴۳, ۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #99
آواتار
نقل قول:
ولی یهویی هم نبود جناب فدایی ولایت کاملا مشخص بود
[تصویر: biggrin.png]
...
چیش مشخص بود آخه Huh ما که نفهمیدیم چیزی...

نقل قول:چه خبر مسرت بخشی بعد از چند وقت واقعا با تمام وجودم احساس شادی کردم...
راستش وقتی این خبرو خوندم ، حس اعضای اون گروهیو داشتم مثل ناسا که بعد از مدت ها کار گردن ، تونستن اولین فضاپیماشونک هوا کننBig Grin

نقل قول:حدس بزنین مژدگانی دارم
والا من که نیستمConfused به خودم که دیگه اعتماد دارمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، Rangheshafagh ، رکن الهدی ، sarallah ، پارمیس ، Ali#59
۱۳:۴۸, ۱/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۴ ۱۳:۴۹ توسط Rangheshafagh.)
شماره ارسال: #100
آواتار
(۱/مرداد/۹۴ ۱۳:۴۳)فدايي ولايت نوشته است:  چیش مشخص بود آخه Huh ما که نفهمیدیم چیزی...

راستش وقتی این خبرو خوندم ، حس اعضای اون گروهیو داشتم مثل ناسا که بعد از مدت ها کار گردن ، تونستن اولین فضاپیماشونک هوا کننBig Grin

والا من که نیستمConfused به خودم که دیگه اعتماد دارمBig Grin

پس پارمیس جان من کو ؟؟ پارمیس بیا حدست رو بگو؟
کیا این مدت نایاب و کمیاب بودن از چله ای ها حدس بزنین حوب
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، فدايي ولايت ، رکن الهدی ، sarallah ، پارمیس
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]