|
!!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!!
|
|
۱۳:۵۴, ۲۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۲۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام کلمه های قلمبه سلمبه بلدم اما دوست دارم ساده بنویسم.این دهمین چله است که خدا کمکمون کرده و کنار هم آیه های خدا رو مرور میکنیم.این چله ها برای من یه دنیا برکت داشت بهترینش آرامشیه که دارم والبته دوستهای خوب هم چله ایم.این چله برام ازبقیه ی چله ها متفاوت تره اونم به این دلیل که تو ماه مبارک رمضانه. امیدوارم چله ی متفاوتی هم بشه. برای همتون دعا میکنم. تو تک تک لحظه هام به یاد همه هستم. شما هم برای هممون دعا کنید. این چله تقدیم به شهید محراب امیرالمومنین علی (علیه السلام)ان شاءالله شروع چله اولین روز ماه مبارک رمضانه. باصلوات حضورتونو اعلام کنید و تاپیک رو به روز نگه دارید. یاعلی ![]() ومن الله توفیق ![]() این بچه هارو دعا کنید 1. مه پاره 2. نرگس مهدوی 3.ثارالله 4.فدایی ولایت 5.محمدتروست 6.بیدل 7.رکن الهدی 8. حضرت عشق 9.مجتبی 110 10.سوشیانت 11. بچه های گم نام 12.قاتل مرگ 13.مجنون العباس 14.ساویور 15.عبدالرحمن 16. علی املشی همینا یادم بود فعلا راستی ! یه برنامه حفظ هم داریم که اولین باره این تصمیمو گرفتیم. میتونید علاوه برچله تو حفظ هم شرکت کنید و تا جایی که تونستید حفظ کنید.برای کسانی که حفظ کنن سوره ی یس رو یک جایزه ی معنوی دارم. ![]() (۲۷/خرداد/۹۴ ۱۷:۲۵)sarallah نوشته است: برای روان سازی برنامه حفظ ، برنامه رو به صورت دو روز یه بار نوشتیم که هر کس بسته به میل خودش میتونه روزی 3-4 خط حفظ کنه و یا هر دو روز یکجا نصف صفحه.
|
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۶, ۲/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۴ ۰:۳۳ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۴ ۰:۱۸)Rangheshafagh نوشته است: بله پشت پرده خبرا زیاده...البته بنده به جای اینکه تلاش کنم تا کسیو پیدا کنم ، ترجیح میدم به نشانه اعتراض صحنه رو ترک کنم... همین الان خبر رسیده خواجه حافظ شیرازی ، از اول ماجرا در جریان ریز مسائل هست ![]() نقل قول:اتفاقا اینجوری کردیم و ادامه دارداینطور که معلومه ، چله های ما دست های پشت پرده پیدا کرده در حد لیگ برتر خلیج فارس!!! ما که 10 تا چله گذرونیدیم همچین کاری نکردیم...حالا کجا ایجوری کردیدو ادامه دارد ، نمیدونم والا... ولی گفته باشم ، تک خوری اصلاخوب نیست ! |
|||
|
|
۰:۴۹, ۲/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۴ ۰:۵۰ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
ای بابا!
شما که نمیتونید لو بدین آخه چرا مارو به این روز انداختین آخه؟ ![]() من شبا از فضولی خوابم نبره شما جوابگو هستین؟ ![]() ![]() من هم دعای معراج رو خیلی دوست دارم
|
|||
|
|
۱۲:۲۹, ۲/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۲/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
خب معلوم شد عروسمون کی هستن
![]() خانوم رنگ شفق رمز موفقیتشونم گفتن بعللله ![]() حالا می مونه دستهای پشت پرده که از موضوع اطلاع داشتن ![]() دستهای پشت پرده سریعا خودتون رو معرفیکنید تا مامورین پشت پرده شمارو شناسایی نکردن ![]() ولی جدا خودتون بیاین بگید عروس شدین دوماد شدین متاسفانه امکان شیرینیگرفتن وجود نداره ![]() ولی امکان شادی چرا ![]() پیشنهاد چله بعدی هم عالیه سوره مزمل+حدیث کسا
|
|||
|
|
۱۷:۳۸, ۲/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۴ ۱۷:۲۲)رکن الهدی نوشته است: خب معلوم شد عروسمون کی هستن از ما گذشته ![]() ![]() فعلا حدس بزنین و دعا کنین |
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۲/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۴ ۲۰:۱۹ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
. . هیچ اتفاقی در دنیا مهمتر از انتخاب یک همسفر برای بقیه عمر نیست . . . در زندگی مشترک شما وقتی به خوشبختی واقعی میرسید که همسرتان را خوشبخت کنید. اماخوشبختی واقعی در دنیا فقط با یک چیز میسر میشود دوست داشتن و دوست داشته شدن عاشق کسی بودن به انسان قدرت و نیرو میبخشد و معشوق کسی بودن به انسان شجاعت پس ازدواج به شما هم قدرت میدهد هم شجاعت. آغاز و شروع زیبای یک عمر عشق، اعتماد، مشارکت، تحمل و پشتکار را به شما تبریک میگویم ان شاالله سال های سال در کنار هم عاشق باشید . ![]() خیلی ذوف کردم. خیلی خوشحالم. مبارکتون باشه. دست عروس خانومو بگیرید بیارید اینجا اگه دلتون خواست البته ازتجربیاتتون که به درد ما میخوره ،بگید.![]() ![]() تشکر از معرفتتان. خووووووووووووب بریم سراغ پرکردن تنهایی های خودمون. بچه ها سوره بعدی همون مزمل باشه + زیارت عاشورا؟ |
|||
|
|
۲۰:۱۶, ۲/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۰۰, ۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۴ ۲۰:۱۶)رکن الهدی نوشته است: ای بابامن همینجا بصورت رسمی تکذیب می کنم وهر گونه نسبت های غیر واقعی به اینجانب را به شدت محکوم می نمایم!!! |
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
اعضای محترم اینا فقط حدسیات بود بخدا
![]() من هیچ گونه اطلاعی ندارم....حتی نمی دونم عروس است یا داماد احیانا سرکار نباشیم صلوات
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,836 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,056 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,105 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,468 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,575 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,966 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,460 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

کلمه های قلمبه سلمبه بلدم اما دوست دارم ساده بنویسم.این دهمین چله است که خدا کمکمون کرده و کنار هم آیه های خدا رو مرور میکنیم.این چله ها برای من یه دنیا برکت داشت بهترینش آرامشیه که دارم
والبته دوستهای خوب هم چله ایم.این چله برام ازبقیه ی چله ها متفاوت تره اونم به این دلیل که تو ماه مبارک رمضانه. امیدوارم چله ی متفاوتی هم بشه.![[تصویر: 77530ee2d8da8c031.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/77530ee2d8da8c031.jpg)
راستی ! یه برنامه حفظ هم داریم که اولین باره این تصمیمو گرفتیم. میتونید علاوه برچله تو حفظ هم شرکت کنید و تا جایی که تونستید حفظ کنید.
![[تصویر: yasin_chele.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8193831142/yasin_chele.jpg)
اما چطوری حفظ روزانه رو انجام بدیم که هم سریع باشه و هم با کیفیت؟
و در مرحله آخر سه بار از حفظ بخونید
توجه داشته باشید که حفظ ترتیب صفحات در این قسمت انجام میشه پس قرآن رو بسته نگه دارید و آیه اول صفحه بعدی رو حدس بزنید و نگاه نکنید.

![[تصویر: 22644.jpg]](http://up.2refigh.ir/up/2refigh/Pictures/22644.jpg)