کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



موضوع بسته شده  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بلای یک بند قطعنامه شورای امنیت بر بند بند "قدرت موشکی" ایرا
۱۳:۳۶, ۲۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
"آمریکایی‌ها با گنجاندن چنین متن مهمی در پیش‌نویس قطعنامه عملاً یک "پرش دوگام" از مؤلفه‌های قدرت و امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران را در دستور کار خود قرار داده‌ و موضوع موشکی را از همین حالا در ذیل موضوع هسته‌ای گنجانده‌اند".

بر اساس آنچه در مذاکرات وین میان ایران و 1+5 جمع‌بندی شده است، امروز بناست یک قطعنامه توسط شورای امنیت سازمان ملل به رأی گذاشته شود. با این حال پیش‌نویس این قطعنامه که توسط برخی رسانه‌های خارجی منتشر شده است، دارای موارد بسیار مهم و حساسی است، اما میان همه این موارد، بند مربوط به فعالیت‌های موشکی جمهوری اسلامی ایران از اهمیتی صدچندان برخوردار است.
در پاراگراف 3 ضمیمه B آمده است: «از ایران خواسته می‌شود "هیچ" فعالیتی مرتبط با "موشک‌های بالستیک" طراحی شده با "قابلیت" حمل تسلیحات هسته‌ای صورت ندهد، از جمله شلیک هرگونه موشک با استفاده از چنین فناوری‌های مربوط به موشک‌های بالستیک، تا زمان 8 سال پس از «روز پذیرش برجام» یا تا زمانی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گزارشی ارائه دهد که «جمع‌بندی مبسوط» را تأیید کند، بسته به اینکه کدام زودتر اتفاق افتد».
درباره این بند از قطعنامه شورای امنیت، نکات بسیار مهمی وجود دارد. سعی ما در ذیل بر آن است که به 3 سؤال بسیار کلیدی درباره این بند از قطعنامه بپردازیم. این سؤالات اساسی به این شرح خواهد بود: اولاً این تحریم عجیب چه موشک‌هایی را شامل می‌شود؟ ثانیاً هدف از این تحریم چیست؟ و ثالثاً هدف راهبردی آمریکا و برخی کشورهای غربی از این بند قطعنامه شورای امنیت چه می‌تواند باشد؟
[تصویر: 139309051727383184167514.jpg]
1 ــ یکی از نقاط ابهام اولیه در قرائت این بند از قطعنامه آنجا بروز می‌کند که از موشک‌های با "قابلیت حمل تسلیحات هسته‌ای" سخن گفته شده است؛ برای برخی در نگاه اول این چنین به نظر می‌رسد که با توجه به قید چنین عبارتی در قطعنامه، لاجرم موشک‌های بالستیک متعارف فعلی ایران با توجه اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره تأکید داشته است که هیچ‌گاه به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نخواهد بود، مشمول این بند از قطعنامه نخواهد شد، اما شوربختانه داستان به‌گونه‌ای دیگر است.
اساساً انواع موشک‌ها و خاصّه موشک‌های بالستیک، از 4 بخش اصلی تشکیل می‌شوند که عبارتند از 1 ــ کنترل و هدایت، 2 ــ بدنه، 3 ــ موتور و 4 ــ سر جنگی. این موشک‌ها از منظر مأموریت نیز به 2 گروه 1 ــ موشک‌های حامل علمی ــ تحقیقاتی (موشک‌های حامل ماهواره و محموله‌های فضایی) و 2 ــ موشک‌های بالستیک جنگی تقسیم‌بندی می‌شوند. نکته ویژه ماجرا آن است که اکثریت قریب به اتفاق موشک‌های بالستیک متعارف و حتی موشک‌های کروز "قابلیت" حمل کلاهک هسته‌ای را در بخش "سر جنگی" خود دارا هستند.
بنابراین بر اساس این بند از پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت، تقریباً تمام موشک‌های بالستیک جمهوری اسلامی ایران اعم از شهاب3، قدر، قیام، سجیل، فاتح و ... مشمول تحریم خواهند شد. و ایران در بازه زمانی قیدشده در این قطعنامه حق "هیچ فعالیت"ی روی این موشک‌ها و صدالبته اقدام برای ساخت، تست، فروش و ... موشک‌های پیشرفته‌تر نخواهد داشت!
[تصویر: 139309081145548814180274.jpg]
مسئله آنجا بغرنج‌تر می‌شود که طبق این بند از پیش‌نویس قطعنامه، جمهوری اسلامی ایران حتی حق تست و آزمایش یا به‌کارگیری موشک‌های حامل ماهواره و یا حامل محموله‌های فضایی را نیز نخواهد داشت و بدین ترتیب کشورمان از یک علم بسیار مهم و حیاتی در دوره کنونی نیز برای سالها محروم خواهد شد!
[تصویر: 13920415175228312799974.jpg]
2 ــ سؤال دوم در این یادداشت (هدف از درج چنین بند عجیبی در قطعنامه شورای امنیت) یقیناً پاسخ‌های متعددی از منظر سیاسی و راهبردی دارد، با این حال از یک پاسخ فنی بسیار مهم در این باره نیز نباید غافل بود. اساساً یکی از مسائل و دغدغه‌های کلیدی آمریکا و رژیم صهیونیستی آن است که سامانه‌های دفاع موشکی آمریکا با بهره‌گیری از موشک‌های THAAD و سامانه Aegis و همچنین سامانه و موشک‌های Arrow متعلق به رژیم غاصب صهیونیستی هنوز به تکامل، قدرت بالای درگیری و مقابله با موشک‌های جمهوری اسلامی ایران نرسیده است. پرواضح است که این خلأ زمانی 5 الی 8ساله تحریم سفت و سخت موشکی ایران سبب رشد، تکامل و بهینه‌سازی این سامانه‌های دفاعی دشمنان و به‌ویژه رژیم صهیونیستی خواهد بود و در انتهای این بازه 8ساله (که از منظر علمی و با احتساب روند شتاب علمی در جهان، مدت زمان بسیار طولانی محسوب می‌شود) قدرت موشکی ایران بازدارنده نخواهد بود.
3 ــ در ارزیابی راهبردی از قید چنین بندی در پیش‌نویس قطعنامه، اولاً باید اذعان کنم پیش از این تصور بنده و برخی دیگر بر آن بود که مسئله موشکی جمهوری اسلامی ایران، فاز بعدی پروژه بحران‌سازی و مسئله‌سازی آمریکا و غرب علیه توانمندی‌های راهبردی ایران خواهد بود. به‌عبارت دیگر پیش از این اعتقاد داشتم غرب با گنجاندن و اصرار بر مسئله PMD پس از یک دوره "استراحت هسته‌ای"، فاز موشکی ایران را کلید خواهد زد و با بازگرداندن فوری تحریم‌ها به‌بهانه‌های موشکی، مذاکرات دیگری را برای محدودسازی قدرت دفاعی ایران درخواست خواهد کرد. بنده در یادداشت دغدغه‌های فراهسته‌ای در مذاکرات هسته‌ای (اینجا) به این مورد اشاره کرده بودم.
[تصویر: 139211161022398332055364.jpg]
موشک بالستیک نقطه‌زن فاتح 110
با این حال به نظر می‌رسد آمریکا و برخی متحدان غربی‌اش به‌تفسیر و زعم خود زمین توافقنامه وین را حاصلخیزتر از آن دیده‌اند که همین حالا تنها یک محصول در آن بکارند. به‌بیان دیگر، آمریکایی‌ها با گنجاندن چنین متن مهمی در پیش‌نویس قطعنامه عملاً یک "پرش دوگام" از مؤلفه‌های قدرت و امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران را در دستور کار خود قرار داده‌ و موضوع موشکی را از همین حالا ذیل موضوع هسته‌ای گنجانده‌اند.
بدین ترتیب در صورت عدم ممانعت جدی از تصویب چنین بندی در قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل عملاً این اتفاقات خواهد افتاد؛ اولاً طی مدت زمان اجرای توافقنامه، غرب به‌اصطلاح خود با بهره‌گیری از موضوعی تحت عنوان افزایش "زمان گریز هسته‌ای" از طریق اقداماتی همچون از بین رفتن ذخیره اورانیوم 20 درصد، کاهش مواد به 300 کیلوگرم و حفظ همین میزان، کاهش سانتریفیوژهای فعال ایران، تبدیل فردو از یک مرکز غنی سازی به مرکز تحقیقات فیزیک، خیال خود را از موضوع هسته‌ای ایران آسوده‌تر از پیش خواهد ساخت.
و ثانیاً از طریق مهار قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران و عقب راندن آن (با احتساب سرعت رشد علم در دنیا و توقف علم موشکی در ایران بر اساس قطعنامه)، توان بازدارندگی موشکی را نیز تا حد زیادی از ایران خواهد ستاند. و پس از آن قادر خواهد بود فازهای آتی خود علیه جمهوری اسلامی ایران را بسیار راحت‌تر از پیش کلید بزند. فراموش نباید کرد که اساساً مهمترین دغدغه آمریکا در مواجهه با جمهوری اسلامی ایران نه ترس از سلاح هسته‌ای، بلکه توانایی بازدارندگی موشکی بسیار جدی جمهوری اسلامی ایران است. چه آنکه آمریکایی‌ها علی‌رغم ادعاهای تبلیغاتی خود همواره از یک نکته مهم به‌خوبی آگاه بوده و هستند که ایران هیچ‌گاه دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست. با این حال جمهوری اسلامی ایران در ارتقای توان بازدارندگی موشکی خود همواره جدی بوده است.
a.abdollahi83@gmail.com

منبع :خبرگزاری تسنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، فاطمه خانم ، السا ، soshiant ، مصباح ، آیات ، عدالت ، MEEAAD ، خیبر110 ، MohammadSadra ، fiftynine ، amirak ، Islam ، دیدگاه نوین ، سدرة المنتهی ، علی املشی ، غریب ، شهیدطیبه واعظی ، میم.حسین.الف

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۲۷, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #61
آواتار
(۳۱/تیر/۹۴ ۲:۰۲)Islam نوشته است:  همونطور که حضرت اقا فرمودند، کلید حل مشکلات در داخل کشور هست نه در وین و ژنو و لوزان و... .

این نوع تفکر که مشکلات با رفع تحریم ها حل میشه پذیرفته شده نیست. هیچ کشوری تو دنیا پیشرفت نکرد مگر اینکه رو پای خودش ایستاد. از همین امریکا بگیرید تا ژاپن و روسیه و سوئد و... .

ما باید روی توان خودمون حساب باز کنیم. دکتر احمدی نژاد علی رغم زحمت های زیادی که کشید، اما نتونست اونطور که باید کشور رو متکی به درون کنه. حرکت هایی انجام شد اما کافی نبود. از دکتر روحانی انتظار میره که این تلاش رو بکنند و به خواسته ی رهبر که چاه های نفت باید بسته بشه لبیک بگن.

ما دوره ای رو که تحریم های نفتی و بانکی خاصی نداشتیم رو گذروندیم.اما واقعا در این دوره که کم هم نبوده کشور پیشرفت شگرفی کرده؟ یا درهای چاه های نفت بسته شده؟! مسلما نه. همین ها نشون میده که مشکل از داخله.
این حساسیتی که نسبت به تحریم ها به وجود اومد واقعا اشتباه بود.

از دوستان خواهش میکنم دعا کنیم تا توجه دولتمردانمون بیش از پیش به داخل معطوف بشه و در این امر موفق باشند به حق امام علی (علیه السلام)
سپاس از زحمتهای احمدی نژاد،فعلا هرچی داریم میکشیم از سر مدیریت و بی لیاقتی اینشونه....

اینکه تو سازمان ملل یک کشور رو تهدید به نابودی کنی،شجاعت نیست،حماقته...
دنیای واقعی که دنیای کودکانه نیست وقتی بازیت ندادن بری یه توپ پلاستیکی بخری بگی خودم بازی میکنم!!
وقتی تحریمها رو کاغذ پاره میگفت باید فکر اینجا میکرد...
باز خدارو شکر یک مقدار از پولا بلوک شد وگرنه باقی دوستان زحمتهای بیشتری میکشیدن و ما بیشتر شرمنده میشیدم!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، Ali#59 ، LifeLover
۷:۴۳, ۳۱/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۴ ۱۱:۲۸ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #62

چرا؟؟؟؟
آخه چرا همه چیو به احمدی نژاد ربط میدین؟
احمدی نژاد توی سیاست های خارجیش بد نبود و اتفاقا اسلامی عمل میکرد.
اما خدا از سر تقصیراتش نگذره که کل مملکت رو به رحیم مشایی جن باز فروخت.
به خاطر رحیم مشایی با ولی فقیه در افتاد.
دزدی شد...
اختلاس شد...
با اعتقادات مردم بازی شد و قص علی هذا.
این که سازمان مللی که حق نداره اسرائیل رو محکوم کنه رو تایید نکرد کار عاقلانه ای کرد.
هیچ مسلمونی نباید بپذیره مادامی که قوانینش به نفع اسلام تغییر کنه.
و قطعا خونه راکفلر محاااااله با اسلام رابطه خوشی داشته باشه.
ما از احمدی نژاد دفاعی نمیکنیم.
داریم ... میگیم.
چقدر مغلطه؟؟؟؟
چقدر فرافکنی؟؟؟؟
یعنی بچه ها اینهمه دارن دلیل عقلی میارن براتون.
چرا شما فقط و فقط به حرف ظریف و کدخدا اعتماد دارین؟؟؟؟
اینهمه نماینده مجلس و اینهمه استراتژیستهای مملکت و اینهمه نظانیونمون حالیشون نیست فقط ظریف فهمید؟؟؟؟؟
سکوت همه فقط و فقط واسه اینه که اگه شکافی بین ما پیدا شه یه 88 دیگه و برکناری نظام اتفاق میفته.
وگرنه این توافق نامه در واقع حماقت نامه ماست.
دفاع بی دلیل نکنید.
تنها چیزی که بلدید بگید اینه که رهبر مخالفت نکرده.
رهبر اگه مخالفت کنه فردا 100 تا نخاله مثل من میریزن تو کوچه خیابون و میگن "مرگ بر اصل ولایت فقیه"
ولی فقیه رو دیکتاتور میبینن.
ایشون چاره ای جز سکوت نداره.
منتظره سرشون به سنگ بخوره.
فقط به حق علی و اولادش امیدوارم با یه ضربه کوچیک متوجه بشن و مملکت رو دو دستی تقدیم کدخدا و داعش نکنن.
قطعا اون موقع هم در رفتن و ما دستمون هم بهشون نمیرسه که به خاطر این خیانتشون محاکمه شون کنیم.
تاریخ دوباره داره تکرار میشه.
دست یه علی ای داره بسته میشه که ناموسش سیلی بخوره....
فهمیدنش اونقدر سخته؟
امضای آقای خیبر عااااالیه.
درس بگیریم که سیستم اقتصادی دنیا مشکل داره.
نه روابط ما...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت
۸:۵۶, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #63
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم


فقط می تونم بگم متاسفم برا بعضی اظهارات و قضاوت ها!!!!
این تاپیک داره می گه که چیا به واسطه ی مذاکرات رفت و چیا به دست!!!!! آمد

آخه دیگه چه ربطی به احمدی نژاد داشت؟؟!!!!!!!!
چه ربطی به کارهای دولت اوشون داره؟؟؟!!!

البته اگه یه خورده ریز نگا کنیم می بینیم که بی ربطم نیستا!!!
اگه اون همه دستاوردای هسته ای و تسلیحاتی و موشکی تو اون دوره به دست نمیومد، الان ما چیزی تو چنته نداشتیم که بخوایم باهاش بشینیم سر میز مذاکره
مذاکراتمون مستقیم می رفت رو قضیه ی حقوق بشر و دفاع از سوریه و حزب الله و امثالهم



بنده حامی احمدی نژاد نیستم
به شدت هم به یک سری کارهای ایشون انتقاد دارم


ولی :
ولا یجرمنکم شنئان قوم علی الا تعدلوا، اعدلوا هو اقرب للتقوی (آیه 8 سوره مائده)
هیچ گاه دشمنی با کسی، شما رو به ترک عدالت نشونه. طوری رفتار کنید که به تقوا نزدیکه



بعد از ضیافت افطار هیئت دولت با رهبری، همش از خودم می پرسیدم، رهبر فقط و فقط به یک تشکر از تیم مذاکره کننده اکتفا کردند. دیگه حتی مثل روز عید فطر(چه خطبه نماز چه دیدار با سفرا و هیئت دولت)، اصلا بحث هسته ای و مذاکرات رو باز نکردند

ولی :
ولی در عوض عمده سخنان خودشون رو بر محور همین آیه ی قرآن و نامه ی حضرت امیر به مالک قرار دادند :
قضاوت منصفانه درباره مسئولان قبلی

و در ادامه فرمودند :
مردم در قضاوتهای با فکر و تأمل و جمع بندی شده اشتباه نمی کنند و از اینگونه قضاوتهای مردم می توان فهمید که کدام مسئول صالح است و کدام مسئول نه...



یه خورده انصاف بد نیست!!!!
وگرنه، ما هم می تونیم دیپلماسی بین المللی فعال آقایون رو هم اینجا ردیف کنیم!!!! که باعث شد یه کشور 800 هزار نفری که اصلا نمی دونیم کجای نقشه ی جغرافیاییه برا ایران رجز بخونه


یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، سید ابراهیم ، ام ابیها ، خیبر110 ، Islam ، sagheb ، vahrakan
۱۱:۱۵, ۳۱/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۴ ۱۱:۱۹ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #64
آواتار
اینجا همه میگن من حامی احمدی نژاد نیستم اما تا اسم احمدی نژاد میاد شروع به حمایت ازش میکنند! Smile
الکی مثلا من از احمدی نژاد بدم میاد Wink

(۳۱/تیر/۹۴ ۷:۴۳)ام ابیها نوشته است:  چرا؟؟؟؟
آخه چرا همه چیو به احمدی نژاد ربط میدین؟
احمدی نژاد توی سیاست های خارجیش بد نبود و اتفاقا اسلامی عمل میکرد.
اما خدا از سر تقصیراتش نگذره که کل مملکت رو به رحیم مشایی جن باز فروخت.
به خاطر رحیم مشایی با ولی فقیه در افتاد.
دزدی شد...
اختلاس شد...
با اعتقادات مردم بازی شد و قص علی هذا.
بهتره بگید احمدی نژاد رو چشمش زده بودند،یا مثلا سحرش کرده بودند...
چون این صحبت ها از زبان شخص شخیص ایشون ساطع شد ===== [b]لینک

نه مشایی،نه رحیمی،نه هیچ جن باز و جادوگر دیگه ای Big Grin

(۳۱/تیر/۹۴ ۷:۴۳)ام ابیها نوشته است:  این که سازمان مللی که حق نداره اسرائیل رو محکوم کنه رو تایید نکرد کار عاقلانه ای کرد.
هیچ مسلمونی نباید بپذیره مادامی که قوانینش به نفع اسلام تغییر کنه.
و قطعا خونه راکفلر محاااااله با اسلام رابطه خوشی داشته باشه.
ما از احمدی نژاد دفاعی نمیکنیم.
داریم از گندهایی که حسن کلید داره سرمون میاره میگیم.
چقدر مغلطه؟؟؟؟
چقدر فرافکنی؟؟؟؟
یعنی بچه ها اینهمه دارن دلیل عقلی میارن براتون.
چرا شما فقط و فقط به حرف ظریف و کدخدا اعتماد دارین؟؟؟؟
اینهمه نماینده مجلس و اینهمه استراتژیستهای مملکت و اینهمه نظانیونمون حالیشون نیست فقط ظریف فهمید؟؟؟؟؟
سکوت همه فقط و فقط واسه اینه که اگه شکافی بین ما پیدا شه یه 88 دیگه و برکناری نظام اتفاق میفته.
وگرنه این توافق نامه در واقع حماقت نامه ماست.
دفاع بی دلیل نکنید.
تنها چیزی که بلدید بگید اینه که رهبر مخالفت نکرده.
رهبر اگه مخالفت کنه فردا 100 تا نخاله مثل من میریزن تو کوچه خیابون و میگن "مرگ بر اصل ولایت فقیه"
ولی فقیه رو دیکتاتور میبینن.
ایشون چاره ای جز سکوت نداره.
منتظره سرشون به سنگ بخوره.
فقط به حق علی و اولادش امیدوارم با یه ضربه کوچیک متوجه بشن و مملکت رو دو دستی تقدیم کدخدا و داعش نکنن.
قطعا اون موقع هم در رفتن و ما دستمون هم بهشون نمیرسه که به خاطر این خیانتشون محاکمه شون کنیم.
تاریخ دوباره داره تکرار میشه.
دست یه علی ای داره بسته میشه که ناموسش سیلی بخوره....
فهمیدنش اونقدر سخته؟
امضای آقای خیبر عااااالیه.
درس بگیریم که سیستم اقتصادی دنیا مشکل داره.
نه روابط ما...

یه مثال میزنم براتون.
معاویه هیچ وقت با علویون خوب نمیشد.
مشرکین هیچ وقت با مسلمانان خوبن میشدند.
با این حال،ما در زمان پیامبر و امامان اون زمان پولتیک های خاص خودمون رو داشتیم.
امام حسن هیچ وقت نیومد جلوی کاخ سبز داد بزنه،مرگ بر معاویه
Wink
چون میدونست بی فایده ست و طرفدارای معاویه بیشتر از ایشون هستند.
حالا احمدی نژاد در سازمان ملل حرف اشتباهی نزده،اما یه نگاه نکرده که از بین کل مردم جهان چند نفر با حرفاش موافقن!
اصلا تاثیری داره؟ یا فقط کشور رو به بیچارگی میکشونه؟
در ضمن سیستم اقتصادی دنیا مشکل نداره،بحران یونان عوامل خاص خودش رو داشت.


(۳۱/تیر/۹۴ ۸:۵۶)مصباح نوشته است:  فقط می تونم بگم متاسفم برا بعضی اظهارات و قضاوت ها!!!!
این تاپیک داره می گه که چیا به واسطه ی مذاکرات رفت و چیا به دست!!!!! آمد

آخه دیگه چه ربطی به احمدی نژاد داشت؟؟!!!!!!!!
چه ربطی به کارهای دولت اوشون داره؟؟؟!!!

البته اگه یه خورده ریز نگا کنیم می بینیم که بی ربطم نیستا!!!
اگه اون همه دستاوردای هسته ای و تسلیحاتی و موشکی تو اون دوره به دست نمیومد، الان ما چیزی تو چنته نداشتیم که بخوایم باهاش بشینیم سر میز مذاکره
مذاکراتمون مستقیم می رفت رو قضیه ی حقوق بشر و دفاع از سوریه و حزب الله و امثالهم
فکر کنم یه بیست سی تایی علامت تعجب گذاشتید!!! Cool
اما اشتباهتون اینجاست که احمدی نژاد میتونست با یه کم اعتدال به جای افراط ما رو از مذاکره با آمریکا بی نیاز کنه.
اون وقت همین امتیازها رو هم مجبور نبودیم بدیم. ولی عملکرد ایشون باعث شد که امروز همه دنیا به ما شک داشته باشند.
والا ابوبکرالبغدادی هم نمیاد یه کاری کنه که دو دستی خودش رو بندازه تو مهلکه!


(۳۱/تیر/۹۴ ۸:۵۶)مصباح نوشته است:  بعد از ضیافت افطار هیئت دولت با رهبری، همش از خودم می پرسیدم، رهبر فقط و فقط به یک تشکر از تیم مذاکره کننده اکتفا کردند. دیگه حتی مثل روز عید فطر(چه خطبه نماز چه دیدار با سفرا و هیئت دولت)، اصلا بحث هسته ای و مذاکرات رو باز نکردند

ولی :
ولی در عوض عمده سخنان خودشون رو بر محور همین آیه ی قرآن و نامه ی حضرت امیر به مالک قرار دادند :
قضاوت منصفانه درباره مسئولان قبلی

و در ادامه فرمودند :
مردم در قضاوتهای با فکر و تأمل و جمع بندی شده اشتباه نمی کنند و از اینگونه قضاوتهای مردم می توان فهمید که کدام مسئول صالح است و کدام مسئول نه...
هر کسی از ظن خود شد یار من از درون من نجست اسرار من!

(۳۱/تیر/۹۴ ۸:۵۶)مصباح نوشته است:  
یه خورده انصاف بد نیست!!!!
وگرنه، ما هم می تونیم دیپلماسی بین المللی فعال آقایون رو هم اینجا ردیف کنیم!!!! که باعث شد یه کشور 800 هزار نفری که اصلا نمی دونیم کجای نقشه ی جغرافیاییه برا ایران رجز بخونه
Big Grin
نه اینکه در دیپلماسی بین المللی فعال دولت قبلی هیچ کشوری ما رو تهدید نمیکرد Cool
البته آقای احمدی نژاد سرمایه گذاری فعالی در این کشورها داشتند،احتمالا رئیس جمهور جیبوتی (بنده خدا!) دیده احمدی نژاد رفته و دیگه هیچکس نمیاد اون کشور،گفته تهدید کنیم شاید اثری داشت!
من ترجیح میدم جیبوتی تهدیدمون کنه تا این که باهامون پیمان گسترش روابط اقتصادی ببنده!! Happy
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۱:۲۵, ۳۱/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۴ ۱۱:۳۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #65
آواتار
(۳۱/تیر/۹۴ ۱۱:۱۵)Ali#59 نوشته است:  اینجا همه میگن من حامی احمدی نژاد نیستم اما تا اسم احمدی نژاد میاد شروع به حمایت ازش میکنند! Smile
الکی مثلا من از احمدی نژاد بدم میاد Wink

بهتره بگید احمدی نژاد رو چشمش زده بودند،یا مثلا سحرش کرده بودند...
چون این صحبت ها از زبان شخص شخیص ایشون ساطع شد ===== [b]لینک

نه مشایی،نه رحیمی،نه هیچ جن باز و جادوگر دیگه ای Big Grin


یه مثال میزنم براتون.
معاویه هیچ وقت با علویون خوب نمیشد.
مشرکین هیچ وقت با مسلمانان خوبن میشدند.
با این حال،ما در زمان پیامبر و امامان اون زمان پولتیک های خاص خودمون رو داشتیم.
امام حسن هیچ وقت نیومد جلوی کاخ سبز داد بزنه،مرگ بر معاویه
Wink
چون میدونست بی فایده ست و طرفدارای معاویه بیشتر از ایشون هستند.
حالا احمدی نژاد در سازمان ملل حرف اشتباهی نزده،اما یه نگاه نکرده که از بین کل مردم جهان چند نفر با حرفاش موافقن!
اصلا تاثیری داره؟ یا فقط کشور رو به بیچارگی میکشونه؟
در ضمن سیستم اقتصادی دنیا مشکل نداره،بحران یونان عوامل خاص خودش رو داشت.


فکر کنم یه بیست سی تایی علامت تعجب گذاشتید!!! Cool
اما اشتباهتون اینجاست که احمدی نژاد میتونست با یه کم اعتدال به جای افراط ما رو از مذاکره با آمریکا بی نیاز کنه.
اون وقت همین امتیازها رو هم مجبور نبودیم بدیم. ولی عملکرد ایشون باعث شد که امروز همه دنیا به ما شک داشته باشند.
والا ابوبکرالبغدادی هم نمیاد یه کاری کنه که دو دستی خودش رو بندازه تو مهلکه!


هر کسی از ظن خود شد یار من از درون من نجست اسرار من!

Big Grin
نه اینکه در دیپلماسی بین المللی فعال دولت قبلی هیچ کشوری ما رو تهدید نمیکرد Cool
البته آقای احمدی نژاد سرمایه گذاری فعالی در این کشورها داشتند،احتمالا رئیس جمهور جیبوتی (بنده خدا!) دیده احمدی نژاد رفته و دیگه هیچکس نمیاد اون کشور،گفته تهدید کنیم شاید اثری داشت!
من ترجیح میدم جیبوتی تهدیدمون کنه تا این که باهامون پیمان گسترش روابط اقتصادی ببنده!! Happy


به نام خدا


کاربر محترم، متاسفانه مشکل شما و امثال شما این هست که امریکا و چند نوچه غربی و شیطانیش را قدرت مطلق و به قول استاد و پرزیدنتتان !!!! کدخدای جهان میدانید در حالیکه اینها هیچکدام در برابر عظمت خداوند و اراده او ذره ای هم بیش نیستند.

فرعونیان هم زمانی قدرتمندترین و مدرن ترین تمدن روی زمین بودند اما قوم بنی اسرائیل که بیشترشان مستضعف و کارگر و برده آنها بودند به اذن خداوند جایگزین فرعونیان شدند و فرعونیان بخاطر غرور پوشالیشان به عذاب خداوند دچار شدند و همگی نابود شدند.

چه اشکالی دارد که از چند کشور مستضعف یا مظلوم یا مقاوم در برابر استکبار جهانی حمایت شود. آیا به نظر شما این بدتر است یا پیروی از فرامین و خواسته های شیطان بزرگ و باج دادن به او ؟؟؟؟؟؟؟

تز افرادی که مخالف کمک به مظلوم و موافق حمایت از ظالم هستند دقیقا مانند تز کوفیان در برابر سیدالشهدا (علیه السلام) در کربلا میباشد.

اگر شما و امثال شما، ارتباط با شیطان بزرگ و نوچه هایش را ارتباط با جهان میدانید پس یا ظلم پذیر هستید یا ظلم جو چون آمریکا عین ظلم و عین استکبار و دارای غرور یعنی بدترین صفت میباشد.

جالبه که آمریکا در بین تمام کشورها بدترین ضربه ها را به ایران زده چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب و بعد بخشی از مردم این همه سینه چاک رابطه با شیطان بزرگ هستند که مسبب بخش اعظمی از عقب افتادگیهای امروز ایران است.

اینجاست که باید گفت که قدرت مسخ ملتها و توده ها که در دست ابزار تکنولوژیک و رسانه ای امپریالسم بین المللی میباشد به چه حد است که ملت ، اکنون دشمن خودشان را دوست و دوست خودشان را دشمن میبینند و منکر را معروف و معروف را منکر میدانند. این همان پیش‌بینی آخرالزمانی و معکوس شدن حقایق است که متاسفانه تفکر شما نمیخواهد این حقیقت تلخ را قبول کند چون به شدت تحت تاثیر رسانه های استعماری دچار شستشوی ذهنی شده است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۱۱:۴۷, ۳۱/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۴ ۱۱:۴۹ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #66
آواتار
خب چند تا نکته
  1. کدخدا یعنی همون قدرت! قدرت جهانی یا کدخدای ده...فقط یک استعارست.نمیدونم چرا دوستان هر چی میشه هی میگن این دولت آمریکا رو کدخدا میدونه،بعد هم وا اسلاما و...!!! این که آمریکا کدخداست آیا تعریف از آمریکاست؟
    کدخدا نمیتونه ظالم باشه؟ کدخدا نمیتونه مستکبر باشه؟؟
  2. من نه آمریکا رو قدرت مطلق میدونم،نه ارتباط با آمریکا رو راه حل مسائل و مشکلات داخلی.
    آمریکا نمیتونه مشکلات ما رو حل کنه،اما میتونه برامون مشکلات جدیدی درست کنه!
    کما این که خیلی از مشکلات اقتصادی کنونی ما ناشی از همین تحریم هاست.
    اما افزایش فساد اقتصادی،افزایش فساد اخلاقی،گسترش طلاق،ضعف های فرهنگی،افراطی گری یا اکثر مشکلات داخلی دیگه تماما به خودمون مربوطند و کلید حل این مشکلات هم در دست آمریکا نیست.
  3. حمایت از مظلوم کار بسیار درست و به جائیه که جمهوری اسلامی 30 ساله تا جای ممکن انجام داده.اما با سیاست و روند درست. همکاری اقتصادی ایران به عنوان یکی از مهم ترین کشورهای خاور میانه با کشورهایی مثل جیبوتی یا گامبیا نتیجه ش میشه همین که اینها فکر میکنند واقعا خبریه!
    این خبر رو ببینید : لینک
    لازم به ذکره که این همون کشوریه که خانم مصباح میگن ما رو تهدید کرده!
  4. این که آمریکا بدترین ضربه رو به ایران زده هم آنچنان درست نیست.خب البته این یک مسئله کیفی هستش نه کمی که بشه دقیق اندازه گیری کرد،اما کشورهای دیگه ای هم بودند که ما بسیار از دستشون ضربه خوردیم و امروز باهاشون روابط خوبی داریم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۲:۳۸, ۳۱/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۴ ۱۲:۴۸ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #67
آواتار
(۳۱/تیر/۹۴ ۱۱:۴۷)Ali#59 نوشته است:  خب چند تا نکته
  1. کدخدا یعنی همون قدرت! قدرت جهانی یا کدخدای ده...فقط یک استعارست.نمیدونم چرا دوستان هر چی میشه هی میگن این دولت آمریکا رو کدخدا میدونه،بعد هم وا اسلاما و...!!! این که آمریکا کدخداست آیا تعریف از آمریکاست؟
    کدخدا نمیتونه ظالم باشه؟ کدخدا نمیتونه مستکبر باشه؟؟
  2. من نه آمریکا رو قدرت مطلق میدونم،نه ارتباط با آمریکا رو راه حل مسائل و مشکلات داخلی.
    آمریکا نمیتونه مشکلات ما رو حل کنه،اما میتونه برامون مشکلات جدیدی درست کنه!
    کما این که خیلی از مشکلات اقتصادی کنونی ما ناشی از همین تحریم هاست.
    اما افزایش فساد اقتصادی،افزایش فساد اخلاقی،گسترش طلاق،ضعف های فرهنگی،افراطی گری یا اکثر مشکلات داخلی دیگه تماما به خودمون مربوطند و کلید حل این مشکلات هم در دست آمریکا نیست.
  3. حمایت از مظلوم کار بسیار درست و به جائیه که جمهوری اسلامی 30 ساله تا جای ممکن انجام داده.اما با سیاست و روند درست. همکاری اقتصادی ایران به عنوان یکی از مهم ترین کشورهای خاور میانه با کشورهایی مثل جیبوتی یا گامبیا نتیجه ش میشه همین که اینها فکر میکنند واقعا خبریه!
    این خبر رو ببینید : لینک
    لازم به ذکره که این همون کشوریه که خانم مصباح میگن ما رو تهدید کرده!
  4. این که آمریکا بدترین ضربه رو به ایران زده هم آنچنان درست نیست.خب البته این یک مسئله کیفی هستش نه کمی که بشه دقیق اندازه گیری کرد،اما کشورهای دیگه ای هم بودند که ما بسیار از دستشون ضربه خوردیم و امروز باهاشون روابط خوبی داریم.


به نام خدا


آمریکا چگونه قدرت جهانی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آمریکا با استعمار نوین کشورهای کمتر توسعه یافته و ایجاد چندین جنگ خانمانسوز و کشتار میلیونها نفر انسان به قدرت رسید. آمریکا همان کشوریست که بخاطر بالا بردن قیمت گندم، صدها هزار تن گندم را به دریا ریخت تا قیمت گندم پایین نیاید اما حاضر نشد بخش کوچکی از همین گندم را به کودکان اتیوپیائی بخشش کند تا از گرسنگی نمیرند.

آمریکا همان کشوریست که با بمباران ویتنام با بمبهای ناپالم، کشتار وحشتناکی را در آن کشور موجب شد.

آمریکا همان کشوریست که با حمله هسته ای به هیروشیما و ناکازاکی، آن فاجعه را ببار آورد.

آمریکا همان کشوریست که با به وجود آوردن طالبان و داعش و القاعده، با یک تیر دو هدف زد یکی تخریب اسلام و دیگری جنگ نیابتی با جبهه مقاومت توسط همین گروه‌ها.

و هزاران مورد دیگر که از حوصله بحث خارج است.

پس بهتر است بگوییم آمریکا یک قدرت شیطانی میباشد نه یک قدرت عادل و طرفدار حق.

حال میرسیم به بحث خودمان. بنده نمیگویم که با شیطان بزرگ روابطمان عادی نشود بلکه عقیده بنده بر این است که عادی سازی روابط با توجه به منافع ملی و عدم باج دادن به شیطان بزرگ باشد.

چرا فعالیت در مورد انرژی هسته ای در ایران باید محدود باشد آیا پذیرش این محدودیته تحمیلی شیطان بزرگ توسط ایران، پذیرش ظلم و حرف زور نیست؟؟؟؟؟

به آمریکا چه ربطی دارد که موشکهای بالستیک ایران توانایی حمل چه نوع کلاهکی را دارند ؟؟؟؟؟

آیا ما راجب به امور داخلی آمریکا مداخله میکنیم ؟؟؟؟؟ آیا امنیت ملی آمریکا را تاکنون تهدید کرده ایم ؟؟؟؟؟

تنها موردی که ایران امنیت منافع آمریکا را آنهم در مقیاس بسیار کوچک به خطر انداخت، تسخیر سفارت جاسوسی آمریکا بود که البته به نظر بنده آن کار هم اشتباه و به نوعی تندروی و عجله بود و به احتمال قوی هم دستهایی پشت پرده در آن جریان نقش داشتند و جالب اینکه برخی از افرادی که در ان جریان نقش داشته اند الان مدافع سینه چاک شیطان بزرگ هستند.

مگر ما به کدام کشور حمله کرده ایم. تمام گروههای تروریستی بدنام دنیا هم که زاده همان استکبار یا نوچه هایش هستند.

شما میگویید که اگر قبول نمیکردیم، حمله نظامی میشد یا اوضاع اقتصادی کشور بسیار بدتر از قبل میشد.
خوب فکر میکنید الان که کوتاه آمده ایم همه چیز حل میشود، مطمئن باشید نه تهدید نظامی برطرف شده و وضع اقتصادی مملکت هم درست نخواهد شد هیچ، بلکه باجی بزرگ هم به استکبار داده ایم و کلی از دستاوردهایمان را هم با دست خودمان به باد دادیم.

ببینید قرارداد هسته چقدر ضعیف بوده که حتی کره شمالی که نه به اسلام اعتقاد دارد و نه ادعای ام القرائی جهان اسلام را دارد، توافق ایران با آمریکا را ننگین میداند و سخنگوی آن کشور میگوید که هرگز زیر بار قراردادی مانند آنچه ایران، امضا کرد نمیرویم و بعد با افتخار و قدرت میگوید چون ما هسته ای هستیم البته این دلیلی بر تائید سیاست های حاکم بر کره شمالی توسط بنده نیست، فقط نظر یک کشور غیرمذهبی و بدون ادعا در مورد اسلام را گفتم.

بحث در این خصوص زیاد است و به مرور توضیحات بیشتری خواهم داد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۱۲:۵۱, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #68
آواتار
کی گفت آمریکا یک دولت عادل و طرفدار حقه،دوست پرحاشیه من؟! Angel

این که وضع اقتصادی کشور بعد از توافق بهتر میشه،که دیگه حرفی نیست.
چون این بهتر شدن شروع شده و حالا ایشالله بعدا کم کم خودتون می بینید.
درباره جنگ هم که در حقوق بین الملل معروفه که قطعنامه سایه جنگه...همین که شر شش قطعنامه تهدید آمیز شورای امنیت از سر ما کم شد خودش کلی ما رو از جنگ دور کرد.

درباره موضع کشورهای خارجی درمورد توافق هسته ای.
اگه یه کشور خارجی بیاد بگه ایران توافق رو برده و این توافق نباید امضا بشه چون به نفع ایرانه،شما میاید میگید که اینا با هم هماهنگند و اون داره نقش پلیس بد رو بازی میکنه.
حالا همون کشور بیاد بگه آمریکا توافق رو برده،همه میان میگن بفرمایید :|
دار و ندارمون به باد رفت Smile
خب موضعتون رو مشخص کنید دیگه!
بالاخره حرف کشورهای دیگه ملاک هست یا نیست.
اگر هست،چه بگن ایران برده چه بگن آمریکا برده هست.
اگر نیست چه بگن ایران برده چه بگن آمریکا برده نیست!

البته پر واضحه که کره شمالی در مقابل آمریکا دست پر تری داره و قاعدتا اگر بخواد مذاکره هسته ای کنه جور دیگه ای مذاکره میکنه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۱۲:۵۴, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #69
آواتار
(۳۱/تیر/۹۴ ۱۲:۳۸)عدالت نوشته است:  
ببینید قرارداد هسته چقدر ضعیف بوده که حتی کره شمالی که نه به اسلام اعتقاد دارد و نه ادعای ام القرائی جهان اسلام را دارد، توافق ایران با آمریکا را ننگین میداند و سخنگوی آن کشور میگوید که هرگز زیر بار قراردادی مانند آنچه ایران، امضا کرد نمیرویم د.

از همه بدتر اینه که ما بخوایم حرفای این کره شمالی رو مهم حساب کنیم.
اینا جکن تو دنیا!!!!
خود همینا که گفتن ما باج به آمریکا نمیدیم تو سال 2008 در پی توافقی با آمریکا در عوض گرفتن کمکهای مالی و امنیتی یه بخش از نیروگاههای هسته ای خودشون رو تعطیل و نابود کردن.
اینم لینکش:مرکز علمی و تحقیقات اتمی یونگ‌بیون
دیگه ادعای شرف و عزت و ننگین بودن معاهده و این چیزا از زبون اینا خیلی پررویی هست....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۱۱, ۳۱/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۴ ۱۳:۴۷ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #70
آواتار
(۳۱/تیر/۹۴ ۱۲:۵۱)Ali#59 نوشته است:  کی گفت آمریکا یک دولت عادل و طرفدار حقه،دوست پرحاشیه من؟! Angel

این که وضع اقتصادی کشور بعد از توافق بهتر میشه،که دیگه حرفی نیست.
چون این بهتر شدن شروع شده و حالا ایشالله بعدا کم کم خودتون می بینید.
درباره جنگ هم که در حقوق بین الملل معروفه که قطعنامه سایه جنگه...همین که شر شش قطعنامه تهدید آمیز شورای امنیت از سر ما کم شد خودش کلی ما رو از جنگ دور کرد.

درباره موضع کشورهای خارجی درمورد توافق هسته ای.
اگه یه کشور خارجی بیاد بگه ایران توافق رو برده و این توافق نباید امضا بشه چون به نفع ایرانه،شما میاید میگید که اینا با هم هماهنگند و اون داره نقش پلیس بد رو بازی میکنه.
حالا همون کشور بیاد بگه آمریکا توافق رو برده،همه میان میگن بفرمایید :|
دار و ندارمون به باد رفت Smile
خب موضعتون رو مشخص کنید دیگه!
بالاخره حرف کشورهای دیگه ملاک هست یا نیست.
اگر هست،چه بگن ایران برده چه بگن آمریکا برده هست.
اگر نیست چه بگن ایران برده چه بگن آمریکا برده نیست!

البته پر واضحه که کره شمالی در مقابل آمریکا دست پر تری داره و قاعدتا اگر بخواد مذاکره هسته ای کنه جور دیگه ای مذاکره میکنه.

به نام خدا

اینها همه جنگ روانی برای به اشتباه انداختن مردم هست. به هر حال عمال داخلی شیطان بزرگ هم خرابکاریهای اقتصادی بسیاری کردند و تا توانستند در زمان تحریم کارشکنی اقتصادی کردند حالا همانها برای اینکه بگویند ببینید وضع دارد بهتر میشود یخورده سر کیسه را شل کرده اند ولی همه اینها برای فریب است.

البته بماند که در فاصله پذیرش همین توافقنامه هم قیمت برخی کالا به خصوص لبنیات هم چند درصدی گران شد.

اما تهدید اصلی برای اقتصاد ایران، ورود شرکتها و کارخانه های بین المللی و وابسته به امپریالیسم به ایران و تهدید همین تولید بی رمق داخلی میباشد. ورود این شکرتها مساویست با نابودی خیلی از کارخانجات و تولیدیهای داخل که توان رقابت با شرکتهای بزرگ و چند ملیتی را ندارند.

در واقع ورود به سازمان تجارت جهانی برای کشورهایی مانند ایران که میخواهند روی پای خود بایستند، سمی مهلک میباشد که فقط این کشورها را وابسته تر میکند.

کاربر محترم اقتصاد ایران، به نفت وابسته است و اکنون ایران در معرض تهدید بزرگتری به نام پایین آمدن قیمت نفت میباشد که حتی ممکن است تاثیر آن بر اقتصاد ایران از تحریمها هم بسیار شدیدتر و مهلک تر باشد.

شما همین امروز را نگاه نکنید، بلکه به فرداهایی بنگرید که خیلی چیزها عوض شده و نفت ایران هم ته کشیده و فن آوری هسته ایش هم دکوری بیش نبوده.

جنگ از ما خیلی دور شده !!!!!!!!!!! واقعا عجیبه که همچین حرف میزنید. فکر کردید آنها جرات حمله داشتند ؟؟؟؟؟ چرا به کره شمالی پس حمله نمیکنند که کلکسیون قطعنامه بر ضد آن صادر شده.

مردمی که از دشمنشان بترسند نه تنها پیشرفت نمیکنند بلکه هر روز عقبگرد خواهند داشت.

بنده صحبتهای سیاستمداران کره شمالی را نه تایید کردم نه تکذیب فقط گفتم ببینید که آنها چگونه مقاومت میکنند و جالبتر اینکه شما پاسخ تمام سوالهایتان را در همین ارسال بالا گرفتید و آن اینکه :

همین کره شمالی که شما میفرمایید چند سال پیش مانند ما باج هسته ای به آمریکا داد و حتی چند نیروگاه اتمی خودش را هم نابود کرد، بعدها متوجه شد که شیطان بزرگ به هیچکدام از وعده های خودش عمل نکرد هیچ، بلکه ضرر و زیانی بیش از تحریم هم به آن کشور وارد کرد در نتیجه توافقنامه با آمریکا را پاره کردند و بیشتر از پیش بر قدرت هسته ای خود افزودند.

شما اشتباه فکر میکنید که با توافق با آمریکا و پذیرش حرف زور آن کشور همه چیز روبراه میشود، نخیر مطمئن باشید همه چیز بدتر خواهد شد و اگر در دوران تحریم کشور در چاله بود در دوران پساتحریم به داخل چاه خواهد افتاد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
موضوع بسته شده  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:


بالا