کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
{جدا شده } رد و قبول بهائیت
۹:۴۶, ۱۱/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۴ ۱۳:۱۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
(۸/مرداد/۹۴ ۱۳:۲۶)ام ابیها نوشته است:  اما شیعه ایرانی یعنی این که من شیعه افغانستانی رو به بهایی ایرانی ترجیح بدم.

این احیانا نژاد پرستی نیست؟؟؟؟
اصلا ترجیح دادن یعنی چی؟؟؟

(۸/مرداد/۹۴ ۹:۳۸)ام ابیها نوشته است:  غرور گناه محبوب منه"
این با آموزه های مسیحیت میخوره.

این کجاش با آموزه های مسیحیت میخوره؟؟؟؟
حضرت عیسی همچین آموزه ای داشتن یا پیروانشون؟؟؟
اگه یه مسیحی همچین حرفی راجع به اسلام زده بود تا الان حکم اعدامش صادر شده بود.
بله میدونم چی میخواید بگید.......
میخواید بگید از اونجایی که تمام ادیان در انحراف هستن پس پیروانشون هم منحرف هستن و از اونجایی که همه ی دنیا منحرف هستن ولی ما خوب و کامل و درست هستیم پس ما هم حق داریم که بهشون توهین کنیم یا دینشون رو زیر سوال ببریم و.....
این از شکل صحبت کردنتون راجع به مسیحی ها.....
اونم از بهایی ها......
اهل سنت هم که جای خود دارن.این روزا اگه خبرا رو شنیده باشید خیلی براشون گل کاشتن.....
بعدم تلویزیون و صدا و سیما ژست وحدت میگیره.....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، میکا

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۲۹, ۱۵/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۴ ۱۲:۳۰ توسط ام ابیها.)
شماره ارسال: #71

کاش اونقدر مردم دنیا آزاد اندیش بشن که دانشمندان تمام علوم یه روز دور هم جمع شن و به صورت تخصصی در مورد اشتباهات ادیان بحث بذارن.
و کاش اونقدر با وجدان بشن که نتیجه رو در اختیار عموم بذارن تا بچه شیعه های خودمون نگن " اون ها با ایرادات دین ما چه کنند"
حقیقت اینه که اصل تشیع بی عیبه.
اما احکام ممکنه عمرشون زیاد باشه یا تحریفاتی درش ایجاد شده باشه.
من به شما قول شرف میدم که یه عالم شیعه که معصوم هم نباشه این توانایی رو داره که ثابت کنه همین سیستم تشیع از همه سیستمها بی عیب تره.
حالا این که سیستم اجرایی واسه قوانین اسلام تره هم خرد نمیکنه و به پلیس مملکت اسلامی میگه به شما ربطی نداره که اسلام رو اجرا کنید، یه بحث دیگه است.
اما دنیا باید به جایی برسه که شجاعت پخش زنده این جلسه علمی رو داشته باشه.
اون وقت خودمون میبینیم که ما کمترین کشتار رو انجام میدیم و منصفانه ترین قوانین رو داریم.
اما چه میشه کرد که من بیسواد که علمم در برابر تمام دینم بسیار ناقصه، در برابر زبده ترین کارشناسان شبهه انداز خودم یه تنه میرم به پاسخگویی و وقتی کم میارم، فکر میکنم دین من مشکل داره.
در حالی که اون درسش رو خونده و میدونه چه مسائلی از دین من رو مطرح کنه که من با علم ناقص رو بذاره لای منگنه.
و جالب این که ما وقتی ایرادات دین اونها رو میگیم به شکل مسخره ای توجیه میکنن و جالب این که ما توجیهات اونها رو میپذیریم.
یعنی مبنای ما صداقت اونها و کلک و دروغگویی خودمونه.
یاد اون تیکه از فیلم محمد رسول الله افتادم که جعفر با مسلمونا به حبشه رفته بودن و سرکرده بت پرستا باهاشون مناظره کرد.
وقتی جعفر گفت که اینها خدایانی از جنس سنگ و چوب که خودشون ساختن رو میپرستن، بلافاصله گفت ما روحی که در این کالبده رو میپرستیم.
چقدر بده که 1400 سال پیش نجاشی بفهمه اینا مزخرف میگن و ما با اینهمه پیشرفت و ادعای عقل نفهمیم مزخرف میگن.
بهایی ها کافرن چون خداشون مثل من و شما آدمیزاد بوده و خلا میرفته و تریاکی هم بوده و تااازه هم مرده.
خداشون از گوشت و خونه.
این توجیهاتشون هم به درد عمه شون میخوره.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، محمدهادی
۱۵:۳۷, ۱۵/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۴ ۱۵:۴۵ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #72
آواتار
(۱۵/مرداد/۹۴ ۱۱:۴۵)Silence نوشته است:  اگه زنان رو آزاد می کردند بر عکس چهره زیباتری به اسلام می داد.....

آزاد كردن بي ضابطه زناني كه در جنگ اسير شدن ميتونست اين پيام را داشته باشه كه دشمنان بيشتر از زنان به عنوان جنگجو استفاده كنند چون به محض اسارت آزاد ميشدند و ميتوانستند به ميدان جنگ باز گردند!! كه اين قاعدتا خلاف عقل است

فرض كن تو يه كشور دشمن حمله كرده ولي كشور مدافع با اولين دفاع تونسته ده هزار تا اسير بگيره و در اين جنگ نه اسير داده نه زمين داده تا اسرا كاربرد امتيازي داشته باشن و هنوز با اون كشور متخاصم صلح نامه ي محكمي ننوشته ......
الان مديران اون كشور اومدن ازجنابعالي مشورت بگيرن با اين اسيران چه كنند ؟؟ پاسخ شما چيه ؟؟
اگر بگيد همه را ازاد كنند كه عقلاني نيست چون دوباره به جبهه دشمن بازخواهند گشت
اگربگيد اينها را در عوض دريافت پول ازاد كنيم براي زماني كه جنگ كاملا تمام شده قابل قبول است ولي در حال جنگ باعث تقويت جبهه دشمن ميشود و اين هم منوط به پرداخت هزينه هاست .
اگر بگيد اينها را در مكاني نگه داريم تا بعد چه شود بايد يا هزينه ي سنگيني براي نگه داريشان در نظر بگيريم يا برخلاف اصول اخلاقي بدون توجه به نياز هاي انساني مانند خوراك پوشاك بهداشت وغيره نگه داري كنيم

يا اينكه با شرايط ويژه اي(حتي خيلي ويژه) اين افراد را بين جامعه تقسيم كنيم تا هم هزينه ها مديريت شود هم در اثر برخورد ،فرهنگ خود را به آنان انتقال دهيم كما اينكه افرادي كه وظيفه نگه داريشان را دارند بايد طبق اصول انساني با آنها رفتار كنند ...

مهمترين نكته درك شرايط جنگ است براي انسان بيجهت كشتن يك حشره هم ضعف اخلاقي محسوب ميشود ولي وقت حمله دشمن اگر در دفاع و از بين بردن دشمن كوتاهي كنيم ضعف نفس محسوب ميشود به اين نكته توجه كنيد كه شما اسير را از وسط پارك كه پيدا نكرده ايد بلكه شخصي بوده كه قصد جان شما راداشته چه بسا به قصد كشتنش ضربه اي زده ايد ولي جان سالم به در برده يا لحظه اي سروقتش رسيديد كه سلاحش از بين رفته و اگر سلاحش سالم بود او شما را ميكشت !!! همانطور كه وسوسه ي اذيت اسير يك ضعف اخلاقي است(چون قدرت دفاع ندارد) عدم در نظر گرفتن مصالح در برخورد با او هم ضعف عقلي است
البته در رابطه با اسيران تنها اين روش ويژه نيست و ميتوان از روشهاي ديگر هم بهره برد :
مثلا اگر علم بخصوصي دارد در برابر تعليم آن آزاد شود
مثلا در برابرش امتيارات قابل قبول از دشمن گرفته شود
كه البته در اسلام حالات مختلف پيش بيني شده كه با توجه به شرايط موجود عمل شود و اصولا اين بحث ها بحثهاي تخصصي است و اگر ما كليت ان را بپذيريم و درك كنيم كافي است

اميدوارم نظر خودتان را در مورد سوالي كه پرسيدم بگوييد

۱۷:۱۳, ۱۵/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #73
آواتار
(۱۵/مرداد/۹۴ ۱۵:۳۷)عمار94 نوشته است:  
آزاد كردن بي ضابطه زناني كه در جنگ اسير شدن ميتونست اين پيام را داشته باشه كه دشمنان بيشتر از زنان به عنوان جنگجو استفاده كنند چون به محض اسارت آزاد ميشدند و ميتوانستند به ميدان جنگ باز گردند!! كه اين قاعدتا خلاف عقل است

فرض كن تو يه كشور دشمن حمله كرده ولي كشور مدافع با اولين دفاع تونسته ده هزار تا اسير بگيره و در اين جنگ نه اسير داده نه زمين داده تا اسرا كاربرد امتيازي داشته باشن و هنوز با اون كشور متخاصم صلح نامه ي محكمي ننوشته ......
الان مديران اون كشور اومدن ازجنابعالي مشورت بگيرن با اين اسيران چه كنند ؟؟ پاسخ شما چيه ؟؟
اگر بگيد همه را ازاد كنند كه عقلاني نيست چون دوباره به جبهه دشمن بازخواهند گشت
اگربگيد اينها را در عوض دريافت پول ازاد كنيم براي زماني كه جنگ كاملا تمام شده قابل قبول است ولي در حال جنگ باعث تقويت جبهه دشمن ميشود و اين هم منوط به پرداخت هزينه هاست .
اگر بگيد اينها را در مكاني نگه داريم تا بعد چه شود بايد يا هزينه ي سنگيني براي نگه داريشان در نظر بگيريم يا برخلاف اصول اخلاقي بدون توجه به نياز هاي انساني مانند خوراك پوشاك بهداشت وغيره نگه داري كنيم

يا اينكه با شرايط ويژه اي(حتي خيلي ويژه) اين افراد را بين جامعه تقسيم كنيم تا هم هزينه ها مديريت شود هم در اثر برخورد ،فرهنگ خود را به آنان انتقال دهيم كما اينكه افرادي كه وظيفه نگه داريشان را دارند بايد طبق اصول انساني با آنها رفتار كنند ...
ده هزار اسیر فقط زن؟؟؟؟مگه میشه؟خو اینجوری که میشه یک کشور جدید درست کرد...
زنان تو سپاه دشمن یا مسئول تدارکات هستند یا مسئول ....!
تعدادشون هیچ وقت نمی تونه تو یه سپاه انقد باشه...کنترل کردن بیش از هزارتا زن از کنترل کردن یک ایالت هم سختره..
ولی واقعا بهترین راه اینکه بزور به عقدشون دربیاریم؟نمیشه بعد از جنگ آزادشون کرد؟
۱۷:۴۲, ۱۵/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۴ ۱۷:۴۵ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #74

الان می خوایید راجب سوره نسا بحث کنید یا سر حقوق شهروندی یا .... با این شاخه اون شاخه پریدن نتیجه ای حاصل میشه ؟
فرمودید اعتقاد اشتباه رو با بحث منطقی اصلاح کنیم
بارها و بارها روش اسلام رو گفتیم و شنیدیم و تو گوشمون نرفته
اول طرح مسئله و ورود به مباحثه عقلانی ومنطقی و فلسفی به عنوان فنداسیون یا بیس عقیده بعد بشارت(مژده) بعد انزار(هشدار)
خب تا هیمجا نتگه داریم الان آقای میکا تمام این اصول رو روی یک شیطان پرست پیاده می کنه طرف میگه بابا من می دونم ابلیس کیه و خدا کیه به این موضوع جهل ندارم اما می خوام طرف اون باشم الانم به خودم لازم می دونم بزنم تو دهنت
حالا که تمام مسیر طی شد اصطلاحا می گن حجت تموم کردید دیگه بحث جهل و اشتباه و اغوا و فریب نیست غربال کردید و دو طرف وجود داره طرف الف و طرف ب کسی که تعمدا و با آگاهی می ره طرف ب وایمیسه و با شما مقابله می کنه شما چیکار می کنید ؟ اینو الان شما بگید بعد ببینیم خدا چی میگه

فرمودند به علت جرم نشده کسی رو مجازات نم کنن درسته چون همه ما پتانسیل ارتکاب جرم رو داریم نمیشه که همه رو مجازات کرد با از حالت بالقوه به صورت بالفعل در بیاد تا شما بتونید باهاش مقابله کنید اما نکته اینه که ما راجب یک نفر آدم صحبت نمی کنیم راجب تفکری صحبت می کنیم که پیروانش آگاهانه اونو انتخاب کردن و ما در گذشته شاهد ارتکاب جرم این تفکر ودیم شاید بگیم بهایی شماره 1 مرکتب جرم شد اما بهایی شماره 2 هنوز مرتکب جرم نشده پس بهایی شماره 1 مجازات بشه اما شماره 2 خیر
حالا شما با علم اینکه روش و مسلک این تفکر به این جرایمه چیکار میکنید منتظر میشینید تا همه بهایی ها مرتکب جرم بشن بعد عمل کنید از لحاظ احساسی قشنگ و گوگولی مگولیه اینکار دور کلمون کلی گل و پروانه می چرخه اما از نظر منطقی احماقانه اس چون همیشه زیر سایه جنایت باید انتظار بکشید و بعد از اون تازه اقدام کنید که اگر بعد از این همه خرابکاری هنوز قوتی برای اقدام باشه
روش عقلی ترکیبی از احساس و منطق هست . خب روش عقلی خودتونو حالا پیشنهاد بدید (جالب توجه : به صرف یک اسم تفکری شکل نمی گیره مثلا مسجد خانه خداس اما حضرت رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مسجد ضرار را تخریب می کند وقتی خواستید برای رد حرفم مثال بزنید لطفا از تفکراتی که با اسلام ماسک شدند مثال نیارید چون دیدیم که حسین بن علی(علیه السلام) کسی که حافظ کل قرآن بود و 16بار پای پیاده به حج رفته بودوجانباز جنگ در کنار پیابر بود -شمر ملعون- رو محارب و دشمن خدا می دونن و شمیر بر علیه اش می کشه به تفکر و ذات برسید لطفا )

اگر هنوز وارد بحث تفسیر سوره نسا نشدیم و این استباهی که دچار شدید و دائما دارید دم ازش میزنید رو فعلا مسکوت گذاشتم چون شرایط ورود به این بحث با این نگاه احساسی وجود نداره
سوال آخر درباره شعر سروده شده : آیا معتقد هستید گروهی بر گروه دیگر برتری دارند ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، mahdy30na ، محمدهادی
۱۸:۳۰, ۱۵/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۴ ۱۸:۳۸ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #75
آواتار
سلام Smile
دوستان لطفا روی یک موضوع بحث کنید و همه مباحث رو با هم خلط نکنید . تا به \اسخ یک سوال نرسیدید از این شاخه به شاخه دیگه نرید. چون نه خودتون به نتیحه میرسید حتی نتیجه ای که میخواین نه دیگران که خواننده هستن متوجه منطور میشن و فقط امار صفحه ها میره بالا و افرادی مثل من تبل هم بدون دقت به بحث فقط با انبوه مطالب بدون ارتباط ریشه ای با هم مواجه میشن و این خیلی بده.
کسی اگه میخواد در باره بهاییت بدونه کمی به مباحث مطرح شده ( حتی در تالار ) سر بزنه و بدونه طرفداری و پیش فرض های خودش ، متوجه میشه این دیانت کاذب ( فرقه ای بیش نیستن که منحرف هستن _ با پیش فرض و بدون پیش فرض به این نتیجه خودتونم میرسید _ اگه یک وقت بزارید و مطالعه کنید )لطفا یکی از دوستان و یا خود خانم پارمیس زحمت بکشن موضوعات اصلی مطرح شده و بدون جواب رو لیست کنن و در پست اول قرار بدن ( بدید ناظر براتون میزاره ) تا موضوع اصلی مشخص و دنبال پاسخ درست و بدور از حاشیه باشیم.
اگه کسی با این مطالب موافق بود بسم اللهBlush

(۱۵/مرداد/۹۴ ۹:۱۹)پارمیس نوشته است:  سلام.....

ما که نمیتونیم قصاص قبل از جنایت بکنیم.
مثلا کسی (حالا از هر دینی) که نه تا حالا جنایتی مرتکب شده نه خلافی نه هیچی ما باید به صرف اینکه اعتقادمون اینه که اونا متجاوز هستن از حقوقشون محرومشون کنیم.
این چه تفکریه؟؟؟

من این سوالو قبلا هم مطرح کردم ولی کسی جواب نداد.
مگه شما نمیگید بهاییان مزدور و جاسوس اسراییل هستن؟؟
خب پس چرا خود اسراییل آدمای خودشو نمیپذیره و حقوقی برای اونا قائل نیست؟؟

همکار گرامی این سوال پیشتر پاسخ داده شده .
لطف کنید از تمرار مکررات پرهیز کنید.
اگه کل بحثتون سر حقوق شهر وندیه این فرقه هست براتون مستندات ارایه میشه با اینکه ارایه شده
نمونش
چرا تبليغ بهائيت در ايران ممنوع است؟
و اگه بحثتون سر این هست که چرا قصاص قبل از جنایت پیشنهاد میکنم کمی در تاریخ تورق بزنید و کمی در باره فتنه ها و تفکرات و ... این تفکر و افرادش مطالعه بکنید . اگه حوصله نداری پستهایی که زدم در باره این ها بخونید .

چرا تبليغ بهائيت در ايران ممنوع است؟
باز هم میگم یکبار اگه شد این پست رو بخونین اگه پاسخ نگرفتین باز در خدمت شما هستم با مستندات و مدارک از کتاب مورد قبول خود بهاییت و ...

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ام ابیها ، فاطمه خانم ، شیدا ، میم.حسین.الف ، محمدهادی
۲۰:۲۰, ۱۵/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۴ ۲۰:۲۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #76
آواتار
(۱۵/مرداد/۹۴ ۹:۱۹)پارمیس نوشته است:  سلام.....

من این سوالو قبلا هم مطرح کردم ولی کسی جواب نداد.
مگه شما نمیگید بهاییان مزدور و جاسوس اسراییل هستن؟؟
خب پس چرا خود اسراییل آدمای خودشو نمیپذیره و حقوقی برای اونا قائل نیست؟؟
سلام
بله. این موجود اینقدر خبیث هست که خودشون که به دنیا آوردنش هم نمیتونن تحملش کنند.

(۱۵/مرداد/۹۴ ۱۱:۴۵)Silence نوشته است:  ب نظرم فقط قانع کردن بود!
اینکه در یک جنگ زنان ب زور به بردگی بگیرند و به زور طلاقشون بدهند و به زور مجبورشون کنند ازدواج کنند کاریه که تمام اقوام و ملت ها در گذشته با زنان بی دفاع درجنگها انجام می دانند...

اگه زنان رو آزاد می کردند بر عکس چهره زیباتری به اسلام می داد...
شاید این زن نخواد با این مرد ازدواج کنه...من که قانع نشدم تو این موردConfused

باید قبول کنیم که زنها در اعراب جایگاه بسیار پایینی داشتند و اعراب هیچ ارج قربی برای زنان قائل نبودند و بعضا همچنان نیستند...
(البته همون ندن بهترهWink)
قرآن همواره میگه این کتابی است برای کسانی که می اندیشند....باید درباره این موضوع اندیشید ولی حداقل دراین یک مورد من فک نمیکنم بهترین کار با زنان اسیر بردگی و ازدواج(شما بخونید استفاده از زنان)باشه...
سلام
یک اینکه... نسخه ای که خداوند پیچیده، قویا بهترین حالت موجود هست.
دوما وقتی یک زن به اسارت گرفته بشه، در حالت بی پناهی هست و ممکنه ازش سوء استفاده بشه. یا هرکس آزادانه به خاطر اینکه اسیر بوده بهش تجاوز کنه.
اما اسلام گفته باهاشون ازدواج کنید.
اینها خیلی باهم متفاوت هستند.
چه بسا اگر رها بشن از گرسنگی ی بمیرن یا به بدکاری بیافتند و دلیل های دیگر که خداوند بهتر از ما میداند...

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Silence ، شیدا ، mahdy30na ، محمدهادی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا