کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برسی اعجاز علمی قرآن کریم
۹:۰۲, ۲۸/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۴ ۹:۱۸ توسط Silence.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بنام تنهای تنهای تنها
به اسم اعظمت...
سلام
باتوجه به شبهات اخیر درباره درست یا نادرست بودن برخی اعجاز در قرآن کریم و همچنین رد یا تایید اینکه آیا این نظریات ازنظر علوم تجربی قابل اثبات می باشد و اینکه آیا از جانب خدا وحی شده یا خیر به برسی کاملا علمی این معجزات در این تاپیک می پردازیم.

دوستان همواره از تطبیق دادن آیات قرآن با اعجاز علمی که اخیرا اثبات شده خوداری کنید،فقط اعجازی که درقرآن به طور مستقیم مطرح شده و علم امروزی اثبات کرده که به این گونه نیست.

و اینکه در نظر داشته باشید که در حجاز 1400 سال پیش نه اندیشه ای وجود داشت نه اندیشمندی.

باتوجه به اینکه من کنکور دارم بدبختانه مطالب دیر به دیر قرار میدم ولی سعی میکنم تماما علمی باشه و قابل دفاع...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میکا ، ضحی ، MEEAAD ، MohammadSadra

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۲۹, ۲۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #51

(۲۰/شهریور/۹۴ ۱۰:۲۴)Silence نوشته است:  شما خودتون نتیجه گیری کردید و بر این اساس حرف دکتر کیت به نظر خودتون می چسبونید
یه فرض منطقی هم میتونه این باشه که شما در حوزه جنین شناسی تخصص ندارید پس ممکنه اشتباه کنید و دکتر که موسس انجمن بالینیه پس از مطالعات و آزمایشات فراوون ممکنه به چیزی درست و منطقی رسیده باشه و اونو اعلام کرده باشه
الان شما عملا داری میگی من درست می گم و نظریه قرآنی رده و دکتر کیت که تخصص همینه اشتباه کرده
من همین الان از دکتر میرز نقل قول کردم.
حرف ایشون رو قبول نداری؟ یه کتاب جنین شناسی وردار و شروع کن به مطالعه؛ منم برات آرزوی موفقیت می کنم. موفق باشی!
۱۰:۳۴, ۲۰/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۴ ۱۰:۳۷ توسط Silence.)
شماره ارسال: #52
آواتار
درباره سفر های پیامبر قبلا بحث کردیم بیشتر سفر های پیامبر به یمن و شام بوده و درضمن که اونجا هم خبری چندانی از علم نبوده...قومیت های مختلف از جمله یهود خودشونو بالاتر از اعراب می دونستند و هرگز با اعراب بحث نمی کردند و خیلی چیزاهای دیگه که...تازه همه اینا درصورتی صدق می کنه که محمد با سواد و اندیشمند بوده باشه..

(۲۰/شهریور/۹۴ ۱۰:۲۹)‎namekarbary نوشته است:  من همین الان از دکتر میرز نقل قول کردم.
حرف ایشون رو قبول نداری؟ یه کتاب جنین شناسی وردار و شروع کن به مطالعه؛ منم برات آرزوی موفقیت می کنم. موفق باشی!
منم همین الان اینو دیدم هنوز وقت نکردم دقیق بخونم ولی مطمئن باش دکتر کیت یکی از شناخته شده ترین افراد در حوزه جنین شناسیه،شمام حتما کتاب داستان های ملانصرالدین مطالعه کنید..بدرتون می خوره...موفق باشید.
۱۱:۰۱, ۲۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #53
آواتار
(۲۰/شهریور/۹۴ ۱۰:۳۴)Silence نوشته است:  درباره سفر های پیامبر قبلا بحث کردیم بیشتر سفر های پیامبر به یمن و شام بوده و درضمن که اونجا هم خبری چندانی از علم نبوده...قومیت های مختلف از جمله یهود خودشونو بالاتر از اعراب می دونستند و هرگز با اعراب بحث نمی کردند و خیلی چیزاهای دیگه که...تازه همه اینا درصورتی صدق می کنه که محمد با سواد و اندیشمند بوده باشه..

منم همین الان اینو دیدم هنوز وقت نکردم دقیق بخونم ولی مطمئن باش دکتر کیت یکی از شناخته شده ترین افراد در حوزه جنین شناسیه،شمام حتما کتاب داستان های ملانصرالدین مطالعه کنید..بدرتون می خوره...موفق باشید.
عزیز من وقتت رو با این شخص تلف نکن. قفط به دنبال خارج کردن بحث از مسیر اصلی خودش هست. اصلاً به دنبال بحث منطقی نیست. من بارها دیدم با سید ابراهیم که بحث شروع شده وقتی دستش خالی شده (که همیشه هم خالیه) ول کرده در رفته.

به نظر من ارسال های بی ربط رو گزارش بده حذف کنند بحث اصلی خودت رو ادامه بده. خیلی از حرف های ایشون تو تاپیک های دیگه جواب های مبسوط داره.
۱۱:۰۳, ۲۰/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۴ ۱۱:۰۴ توسط Silence.)
شماره ارسال: #54
آواتار
متاسفانه بخاطر درس مشکلات دیگه نمی تونم بیام ولی نمی خوام در برم...به هر حال همه نظرشونو گفتند قضاوت با خوانندگان...
۱۱:۴۲, ۲۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #55

(۲۰/شهریور/۹۴ ۱۱:۰۱)MohammadSadra نوشته است:  عزیز من وقتت رو با این شخص تلف نکن. قفط به دنبال خارج کردن بحث از مسیر اصلی خودش هست. اصلاً به دنبال بحث منطقی نیست. من بارها دیدم با سید ابراهیم که بحث شروع شده وقتی دستش خالی شده (که همیشه هم خالیه) ول کرده در رفته.
در نرفتم از سطح سوادش ناامید شدم. چطور؟
*البته قبل از این که مجبور بشه دسترسی منو ببنده...
۱۲:۳۲, ۲۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #56
آواتار
(۲۰/شهریور/۹۴ ۱۱:۴۲)‎namekarbary نوشته است:  در نرفتم از سطح سوادش ناامید شدم. چطور؟
*البته قبل از این که مجبور بشه دسترسی منو ببنده...
حنای شما پیش ما رنگی نداره لطفاً این بحث رو منحرف نکنید. جناب Silence لطفاً ارسال های نا مربوط رو گزارش کنید تا حذف بشن و بحث شما روال منطقی، طبیعی و زیبای خودش رو ادامه بده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na
۱۲:۴۰, ۲۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #57

(۲۰/شهریور/۹۴ ۱۲:۳۲)MohammadSadra نوشته است:  حنای شما پیش ما رنگی نداره
خوب این که تصمیم گرفتی حرف حق رو نپذیری یا بپذیری سوژه مورد علاقه من یا مورد بحث این تاپیک نیست.
من سعی می کنم حرف خودم رو با مدرک معتبر بزنم. حالا شما نمیخوای بپذیری نپذیر.
کسی هم اگه فکر می کنه نیاز به آوردن اطلاعات بیشتری از طرف من هست در خدمتشم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mirza47824
۱۴:۱۳, ۲۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #58
آواتار
(۲۰/شهریور/۹۴ ۱۱:۰۳)Silence نوشته است:  متاسفانه بخاطر درس مشکلات دیگه نمی تونم بیام ولی نمی خوام در برم...به هر حال همه نظرشونو گفتند قضاوت با خوانندگان...

شما برای کی کنکور داری/؟تا جایی که تو پروفایل خودتون زدید با این سن باید برای کارشناسی امتحان بدید و امتحانش هم یک سال دیگه هست .پس میتونین مطالعات خودتون رو بیشتر و یافته های خودتون رو بعد از نتایج بدست اومده قرار بدید.
جناب نمیگم رفتید بلکه بحثی رو که ایجاد میکنید ، باید خودتون هم مدیریت کنید.
همونطور که MohammadSadraگفتن باید پست های بی ربط رو گزارش کنید. نه اینکه درخواست بسته شدن تاپیک

جناب namekarbary شما هم اگه سحنی دارید مستند بیان کنید ، پذیرش و یا عدم پذیرش با خواننده هست .
(۲۰/شهریور/۹۴ ۱۰:۲۹)‎namekarbary نوشته است:  من همین الان از دکتر میرز نقل قول کردم.

لینک خودتون رو درست وارد کنید تا کاربران متوجه منظور شما بشن.
جناب دقت کن که هرکسی به چیزی پی میبره ایا به همون سمت میره؟ شما به چه حقیقتی رسیدی که منکر و مدعی میشی؟ لج و عناد و .... هم هستن که مانع این کار میشن.
سابقه ای خوش دارین شما پس مراقب الفاظ خودتون باشین.(تذکر)

جناب silence منتظر میمونیم تا مطالب یقینی و وجدانی خودتون رو برامون بگید.
اگه وقت ندارید پست هایی که ایجاد میکنید یا به ناظر و یا مدیر بخش بگید تا ببندن و هر زمان اومدید ادامه بحث رو پی بگیرید.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات
۱۵:۰۹, ۲۰/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۴ ۱۵:۱۸ توسط Silence.)
شماره ارسال: #59
آواتار
سلام
کدوم سن؟؟من 19 ساله هستم،هفته قبل جواب کنکور سراسری اومد و من چیزی که میخواستم(پزشکی و دارو) قبول نشدم و از فردا می خوام برای سال بعد بخونم برای همین نمی تونم زیاد نت بیام ...اگه تاپیک باز بمونه من دیگه نیستم تا بحثارو ادامه بدم...
درخواست دادم تا بسته بشه تا اگه خدا خواست بعد کنکور و با مطالعات بیشتر و علمی تر این موضوع از سر گرفته بشه..
با این حال هر دو طرف بحثاشونو ارائه دادند...اما من اصلا قصدم از زدن این تاپیک بحث جدل نبود....قصدم برسی برخی معجزات خاص درقرآن بود که ببینیم آیا با علم تجربی سازگاز یا خیر..من هیچ نتیجه گیری نکردم چون هیچ کدوم تخصصی تو این زمینه نداریم اما زمینه مطالعاتی زیادی فراهم شد تا دوستان با دقت بیشتری هر چیزی رو اعجاز درنظر نگیرند یا هرچیزی رو به راحتی رد کنند.
ما قبل از اینکه هر دین،نژاد یا طرز فکری داشته باشیم در یک ویژگی مشترک هستیم :انسان بودن.
با کسی دعوا هم نداریم...در هر صورت من چون ممکنه نت نداشته باشم نمی تونم بیام..چون بحث جدیدی مطرح نشده بنظرم بسته بشه بهتره ..بازم تصمیم با مدیران.
۲۱:۲۱, ۲۰/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۴ ۲۱:۴۸ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #60
آواتار
با توجه به :

1- درخواست ایجاد کننده تاپیک و اینکه وقت کافی را برای ادامه این بحث ندارند.

2- حرفهای لازم زده شدو مخاطبین خود بهترین قضاوت را ان شالله خواهند داشت.

3- روند تاپیک حاشیه دار و غیر علمی بود.

تاپیک فعلا بسته می شود.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، MohammadSadra
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]