|
دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا...
|
|
۲۳:۵۹, ۲۱/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۴ ۲۲:۱۲ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام چله ی بعدی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا و یا هردو باهم هست (انتخاب باخودتونه)ان شاالله از24 شهریور ماه شروع میشه پایان چله مصادف هست با روز عاشورا واینکه از 24 چهل روز باروز عاشورا فاصله است. دوستانی که همراه هستن با یک صلوات تاپیک رو بروز نگه دارند....هم چله ای های قبلی رو از دعا فراموش نکنیم اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ![]() پ ن:پارسال آقای حضرت عشق برامون نوحه میخوندن....امسال خداروشکر جاشون تو چله ها خالیه....
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۴, ۲۳/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۴ ۱۴:۴۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۴ ۲۲:۴۲)نرگس مهدوی نوشته است: بسم الله ای بشکنه این دست که نمک نداره... حالا ما دوروز آنلاین نشدیم انداختینمون بیرون؟؟؟ ![]() قانون پایستگی فدایی : فدایی از بین نمیرود و به وجود نمی آید ، بلکه تنها از چله ای به چله دیگر منتقل میشود ![]() ![]() حالا عیب نداره ، 10 هم شماره باکلاسیه... 1- مه پاره 2- نرگس مهدوی 3-مصباح 4-انتصار 5-sarallah 6-میم.حسین.الف 7-علی املشی 8-السا 9-غریب 10-فدایی ولایت 11- ![]() برخلاف تفکرات خودم ، این چله داره باحالتر از قبلیا میشه... اعضای جدید ، اعضای قدیمی ِ کم پیدا... خداروشکر ![]() فقط یکسری دفاعیات میمونه که در تاپیک چله قبل مطرح میکنم... ![]()
|
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۲۳/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم 1- مه پاره 2- نرگس مهدوی 3-مصباح 4-انتصار 5-sarallah 6-میم.حسین.الف 7-علی املشی 8-السا 9-غریب 10-فدایی ولایت 11- fafa( زیارت عاشورا - ان شا الله) اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم |
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۲۳/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بالاخره چله از فردا شروع میشه و من طبق عادت معمولم همین اول چله اومدم التماس دعا بگیرم.
البته این دفعه از همیشه محتاج ترم... خیلی... به طور غیر قابل توصیف و متاسفانه هیچ همراهی هم ندارم این دفعه ![]() خواهش میکنم برام دعا کنید. |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۲۵/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۴ ۱۶:۳۴ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
متاسفانه ایندفه دیر رسیدم
![]() کسی هم بهم خبر نداد.... اما خب از امروز شروع می کنم توکل به خدا....والتماس دعا اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بسم الله الرحمن الرحیم 1- مه پاره 2- نرگس مهدوی 3-مصباح 4-انتصار 5-sarallah 6-میم.حسین.الف 7-علی املشی 8-السا 9-غریب 10-فدایی ولایت 11- fafa ۱۲_رکن الهدی [/quote] |
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۲۵/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
هی روزگار
یادش بخیر یه بنده خدایی قرار بودهروقت چله های جدید شروع میشه ماروهم خبرکنه تو خصوصی ولی خب .... بازم از چله جاموندم
|
|||
|
|
۲۲:۱۴, ۲۵/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
فضیلت زیارت عاشورا
|
|||
|
|
۱۳:۳۹, ۲۸/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلامی دوباره خدمت هم چله ای های فوق گرامی...
جاتون خالی دیروز دلو زدیم به دریا و رفتیم فیلم "محمد" (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رو دیدیم ![]() واقعا فوق العاده و به طرز وحشتناکی بالاتر از سطح سینمای ایرانه ، و من وظیفه اخلاقی و شرعیم دونستم که بیام و اینجا از تک تکتون خواهش کنم برید و این فیلمو ببینید... ازونجایی که تا حالا همچین خواهشی نکرده بودم ، پس بدونید این یکی چقدر مهمه ، و توضیح بیشتری نمیدم... همینو بس ![]() یا علی |
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۶/مهر/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام چلچله ها
![]() اینروزا خیلی قروقاطیم.... منو ببخشید قرار بود بهتون اطلاع بدم. به بعضیا گفتم خیلیارم یادم رفت.... ازتون شرمنده ام... اما ی خواهش؟ از فردا شروع کنید ...بقیه اش رو هم کم کم جبران میکنید ...تو دهه ی محرم بیشتر میخونید جبران میشه؟ |
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۲۱/مهر/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه بروبچه های درجه یک
وقتی قبلا میدیم یه مدتی اینجا خیلی خلوت میشد ، خیلی قاطی میکردم. اما حالا دیگه خیالم تخته . چون موقع شروع این چله فهمیدم که هروقت پاش برسه ، هممون هستیم ![]() ![]() راستش دلم واسه فضای گرم و خودمونی اینجا تنگ شده ![]() اوه اوه ...راستی به جان خودم همین الان یادم اومد که بگم بچه ها من عمو شدم ![]() دقیقا در تاریخ 7/7/94 یه آقا طاها ی خوشگل به جمعمون اضافه شده![]() اوضاع کنکور مارو هم در جریانید دیگه... التماس دعا ، مخصوصا دعا واسه اینکه یه محرم واقعی رو درک و تجربه کنیم... یا علی(علیه السلام) |
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۲۲/مهر/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
منم دلم برای تاپیک تنگ شده بود ولی مثل اینکه سرمون خیلی شلوغه. ده روز به پایان چله مون مونده... باورم نمیشه محرم انقدر زود اومده باشه ولی تا به حال انقدر عطش محرم رو نداشتم. توی این شب ها میون خلوت خودتون و خدا و اربابمون حسین(علیه السلام) یاد ما هم باشید. ![]() باز در خاطرهها، یاد تو ای رهرو عشق شعله سرکش آزادگی افروخته است یک جهان، بر تو و بر همت و مردانگیات از سر شوق و طلب، دیده جان دوخته است |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,835 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,050 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,082 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,455 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,563 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,944 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| یازدهمین کارگاه معنویت، چله ی سوره مزمل! | mahpare | 99 | 34,226 |
۲۳/شهریور/۹۴ ۲۲:۰۱ آخرین ارسال: نرگس مهدوی |
|

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
![[تصویر: chele12.gif]](http://s6.picofile.com/file/8211949584/chele12.gif)

![[تصویر: b2d23ac740e25aa81.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/b2d23ac740e25aa81.jpg)

![[تصویر: emroozi007kirismas.jpg]](http://emroozi.com/my_unzip/1261513001mooharam/emroozi007kirismas.jpg)