|
•●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت
|
|
۱:۳۱, ۱۶/آذر/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام خدمت همه کسانی که دارن این تاپیک رو میخونن ، حتی شما دوست عزیز! این بار طرحی نو درانداختیم وتاپیک چله رو یک هفته زودتر از شروع چله داریم احداث میکنیم تا دیگه هیچ بهانه ای واسه هیچ کسی باقی نمونه که واای جا موندم از قافله... ![]() حالا ببینم کی روش میشه جا بمونه ![]() ![]() خب همونطور که پیداست ، به طرز وحشتناکی مفتخرم که بگم 13 چله گذشت... یعنی به صورت عملی چیزی در حدود 480 روز از شروع این حرکت فوق العاده میگذره و همچنان هم به لطف خدا ، پابرجاست... طبیعتا مهم نیست شما تا حالا توی چله های ما شرکت کرده باشین یا نه . مهم اینه که الان اینجایین تا در کنار هم به امید خدا ، عمر این حرکت معنوی رو برسونیم به حدود 520 روز شاعر میگه: شما اینجایید تا توی این چله شرکت کنید (قرار نیست که شاعر همیشه شعر بگه! )●چله ی چهاردهم ، چله ی سوره یاسین ●و البته بعضافه " حدیث کسا " ، یه آپشن فوق العاده برای دوستانی که کمی وقت بیشتری دارن و علاقه مندن... ![]() شرمنده این دفعه به دلیل کمبود شدید وقت ، خبری از پوستر شیک و پیک نیست. بعنوان یه اثرِ دوازده و نیمِ شبی قبول بفرمایید و همچنین شرمنده که نتونستم به سایر مناسبت ها توجهی بکنم...یه چیزایی هم میخواستم بگم...که نمیگم... اگه خواستید ، سری به چله های اولیه بزنید که بدونید چی میخواستم بگم... ![]() برای حضور توی این چله ، مثل همیشه ، با ذکر یک صلوات ، اعلام آمادگی کنید التماس دعای مخصوص واسه همه ، مخصوصا کنکوری ها ، که ما باشیم ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۳, ۱۶/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۴ ۲۱:۲۴ توسط السا.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ی بیلبورد بزرگ بود ی زمانی همیشه توی راه ب چشمم میومد :
هر روز، هفت دقیقه تا آرامش
معمولا فرصت نمیکردم هر روز با سوره یس ![]() اما همین الان نرم افزار سوره یاسین رو ریختم رو گوشیم مخصووص چله ![]() خیلی خوشحال شدم ک این دوره چله مون، شده سوره یس ![]() اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۲۱:۲۵, ۱۶/آذر/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۱۶/آذر/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
[b]اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ان شاء الله |
|||
|
|
۱:۰۸, ۱۷/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۴ ۱:۱۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
ببخشید که این پستم واسه افرادی که در جریان نیستن ، حالت اسپم به خودش گرفته
![]() توی یکی از تاپیک های همسایه بحثی مطرح شد که باعث شد به این فکر بیفتم که یه چرخی توی دوتا از تاپیک هام بزنم... و این شد که یه نوستالژی بسیار خفن براتون آوردم ![]() ![]() (ارتباط معنایی جالبی با چله ی اول داره اما به روی خودم نمیارم که ریا نشه حقیقت نامه // نوجوان،کبک،قاتل برای سال 93 واقعا کی یادشه؟! روی صحبتم با بعضی از قدیمیای چله هستش. اون تاپیک برای زمانی بود که ما همدیگرو نمیشناختیم حتی توی لحن گفتگوی بین خانم مهپاره و خانم مهدوی کاملا مشخصه که شروع آشناییشون از اونجا بود ![]() ولی حالا 13 تا چله رو گذروندیم!! به پست 45 اون تاپیک دقت کنید.امضای من نقل قول شده.واقعا از اون موقع تا حالا امضام همین بود؟! ![]() بگذریم... واقعا چه دوران جالبی داشتیم ما... فقط یه چیزی ذهنمو مشغول کرده! من توی صفحه ی 5 اونجا همچین جمله ای گفتم: نقل قول: اما هرچی که هست ، بزودی میام تا برای یکبار هم که شده ، حرفمو کامل زده باشماما هیچوقت عملیش نکردم به نظرتون نیازه که یه تاپیک قدیمی رو بیارم بالا فقط برای عذر خواهی؟!اما به هر حال ، حداقل اینجا بابت این قضیه رسما عذر خواهی میکنم ![]() کسی اصلاحیه ای واسه حرفایی که اونجا زده نداره؟
|
|||
|
|
۱۳:۲۹, ۱۷/آذر/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:اون تاپیک برای زمانی بود که ما همدیگرو نمیشناختیم حتی توی لحن گفتگوی بین خانم مهپاره و خانم مهدوی کاملا مشخصه که شروع آشناییشون از اونجا بودبله...اون موقع اولن بار بود که با ایشون برخورد داشتم. ![]() تازه چقدر از حرفای خانم مرهم ناراحت بودم اونجا ولی بعدها نظرم نسبت بهشون تغییر کرد ![]() نقل قول:اما به هر حال ، حداقل اینجا بابت این قضیه رسما عذر خواهی میکنمشما هر جا که تونستین حرفاتون رو زدین عذر خواهی نمیخواد. فقط من یه مدت تو همون تابیک منتظر بودم...زیر باهام علف سبز شده بود دیگه
|
|||
|
|
۱۶:۰۱, ۱۷/آذر/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱۸/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۴ ۲۳:۲۱ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
![]() ما درس سحر در ره میخانه نهادیم / محصول دعا در ره جانانه نهادیم در خرمن صد زاهد عاقل زند آتش / این داغ که ما بر دل دیوانه نهادیم سلطان ازل گنج غم عشق به ما داد / تا روی در این منزل ویرانه نهادیم در دل ندهم ره پس از این مهر بتان را / مهر لب او بر در این خانه نهادیم در خرقه از این بیش منافق نتوان بود / بنیاد از این شیوه رندانه نهادیم چون میرود این کشتی سرگشته که آخر / جان در سر آن گوهر یک دانه نهادیم المنه لله که چو ما بیدل و دین بود / آن را که لقب عاقل و فرزانه نهادیم قانع به خیالی ز تو بودیم چو حافظ / یا رب چه گداهمت و بیگانه نهادیم اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم منم هستم یاعلی التماس دعا دارم برای همه ی هم چله ای های قبل و یک التماس دعای ویژه برای دو تا از آشناهامون: اولی دختری بود که ماجراشو تو چله های قبل مطرح کردم و اوضاعش خیلی پیچیده شده.دعا کنید گره از کارش باز بشه. دومی پدری هست که تازه متوجه شده سرطان معده داره و داره شیمی درمانی میشه. خودشون خیلی امیدوارن خداروشکر. دعا کنید حالش خوب بشه. خیلی مرد خوب و مومنی هست. از وقتی این ماجرا رو فهمیدم خیلی داغونم. |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۲۰/آذر/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
همسنگر های گرامی ، امروز ان شالله اولین روز چله جدید هستش...
![]() التماس دعا |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۲۱/آذر/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه... تو همه ی چله هاتون همراه نبودم اما تو بعضیاش بودم.... مادربزرگم هم تو چله ها شرکت میکرد... همیشه چله که تموم میشد ازم میپرسید چله ی بعدی کیه؟ اما خوب تو این چله دیگه نیست.... هم چله ایه گم نام بود ....اگه راه داره یادش کنید... التماس دعا |
|||
|
|
۰:۲۳, ۲۲/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۴ ۰:۲۴ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,836 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,056 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,103 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,468 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,966 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,460 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| یازدهمین کارگاه معنویت، چله ی سوره مزمل! | mahpare | 99 | 34,278 |
۲۳/شهریور/۹۴ ۲۲:۰۱ آخرین ارسال: نرگس مهدوی |
|

![[تصویر: a442f59bfae8e43e1.png]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/a442f59bfae8e43e1.png)

![[تصویر: 5932d661fdf0ecfa1.png]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/5932d661fdf0ecfa1.png)
و همچنین شرمنده که نتونستم به سایر مناسبت ها توجهی بکنم...

به نظرتون نیازه که یه تاپیک قدیمی رو بیارم بالا فقط برای عذر خواهی؟!

![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)
![[تصویر: woue_12009634_10153667971164319_38121177...6708_n.jpg]](http://uupload.ir/files/woue_12009634_10153667971164319_3812117792483386708_n.jpg)