|
پاسخ به نقد قرآن_بارداری و جنین
|
|
۳:۰۴, ۲۷/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۴ ۲۱:۰۷ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
1- ثُمَّ جَعَلَ نَسْلَهُ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ مَاءٍ مَهِينٍ سجده /8 سپس نسل او را از عصارهاي از آب ناچيز و بيقدر آفريد همین باور عامیانه وارد قرآن شده،اگر قرآن از طرف خداوند بود قطعا میدانست که منی از عظمت های خلقت وارزشمند است و آنرا پست نمیدانست
...
2- فَلْينْظُرِ الْإِنْسَانُ مِمَّ خُلِقَ طارق/5 انسان بايد بنگرد که از چه چيز آفريده شده است خُلِقَ مِنْ مَاءٍ دَافِقٍ طارق/6 از يک آب جهنده آفريده شده است، يخْرُجُ مِنْ بَينِ الصُّلْبِ وَالتَّرَائِبِ طارق/7 آبي که از ميان پشت و سينهها خارج ميشود!
در آیه زیر میگوید نسل آدم را از پشت انسان برگرفته شده است که موید آیات قبل است وَإِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَنِي آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّيتَهُمْ وَأَشْهَدَهُمْ عَلَى أَنْفُسِهِمْ أَلَسْتُ بِرَبِّكُمْ قَالُوا بَلَى شَهِدْنَا أَنْ تَقُولُوا يوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَذَا غَافِلِينَ اعراف/172
و (به خاطر بياور) زماني را که پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم، ذريه آنها را برگرفت؛ و آنها را گواه بر خويشتن ساخت؛ (و فرمود «آيا من پروردگار شما نيستم؟» گفتند: «آري، گواهي ميدهيم!» (چنين کرد مبادا) روز رستاخيز بگوييد: «ما از اين، غافل بوديم؛ امروزه مشخص شده که منی در بیضه ها ساخته می شود و در کیسه منی ذخیره می شود و ربطی به ستون فقرات و سینه ندارد پس این گفته قرآن غلطی فاحش است. این غلط،ریشه در خرافات دارد مثلا hippocrates پزشک یونانی در 2500 سال قبل معتقد بود که منی از مغز سرچشمه میگیرد و سپس وارد ستون فقرات میشود و سپس وارد مجرای ادرار می شود. خطای دیگر قرآن در سوره طارق این است که میگوید انسان از منی مرد ساخته میشود! چون گفته شده که انسان از اب جهنده ساخته میشود آب جهنده فقط در مورد منی مرد صادق است چون زن فاقد منی است از طرف دیگر اگر میخواست بگوید که انسان از مرد و زن ساخته میشود باید آب جهنده را بصورت تثنیه بکار میبرد نه مفرد بعلاوه در هیچ جای قرآن به نقش زن در تشکیل نطفه اشاره نشده است. ... 3- وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ طِينٍ المومنون/ 12 و ما انسان را از عصارهاي از گل آفريديم؛ ثمَّ جَعَلْنَاهُ نُطْفَةً فِي قَرَارٍ مَكِين المومنون/ 13 سپس او را نطفهاي در قرارگاه مطمئن [= رحم] قرار داديم؛ ثمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَامًا فَكَسَوْنَا الْعِظَامَ لَحْمًا ثُمَّ أَنْشَأْنَاهُ خَلْقًا آخَرَ فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ المؤمنون/14 سپس نطفه را بصورت علقه [= خون بسته]، و علقه را بصورت مضغه [= چيزي شبيه گوشت جويده شده]، و مضغه را بصورت استخوانهايي درآورديم؛ و بر استخوانها گوشت پوشانديم؛ سپس آن را آفرينش تازهاي داديم؛ پس بزرگ است خدايي که بهترين آفرينندگان است! مراحل رشد جنین از نظر قرآن تبدیل نطفه به خون بسته(علقه) سپس تبدیل به گوشت جویده شده(مضغه) و سپس تبدیل به استخوان و سپس توسط گوشت پوشیده میشود درحالی که اینگونه نیست و رشد استخوان و عضله با هم پیش میرود این اشتباه فاحش هم ریش در خرافات دارد مثلا گالن پزشک مشهور یونانی نیز همین نظر را داشت به نظر میرسد این اندیشه غلط گالن از طریق تجارت با عربستان به مدینه رسیده و بطور ناقص در قرآن وارد شده ...
4- وَوَصَّينَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيهِ إِحْسَانًا حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَوَضَعَتْهُ كُرْهًا وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا حَتَّى إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَبَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَي وَعَلَى وَالِدَي وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ الأحقاف/15 ما به انسان توصيه کرديم که به پدر و مادرش نيکي کند، مادرش او را با ناراحتي حمل ميکند و با ناراحتي بر زمين ميگذارد؛ و دوران حمل و از شير بازگرفتنش سي ماه است؛ تا زماني که به کمال قدرت و رشد برسد و به چهل سالگي بالغ گردد ميگويد: «پروردگارا! مرا توفيق ده تا شکر نعمتي را که به من و پدر و مادرم دادي بجا آورم و کار شايستهاي انجام دهم که از آن خشنود باشي، و فرزندان مرا صالح گردان؛ من به سوي تو بازميگردم و توبه ميکنم، و من از مسلمانانم!» در آیه بالا مجموع بارداری و شیردهی 30 ماه است اما وَوَصَّينَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيهِ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَى وَهْنٍ وَفِصَالُهُ فِي عَامَينِ أَنِ اشْكُرْ لِي وَلِوَالِدَيكَ إِلَي الْمَصِيرُ لقمان/14 و ما به انسان درباره پدر و مادرش سفارش کرديم؛ مادرش او را با ناتواني روي ناتواني حمل کرد (به هنگام بارداري هر روز رنج و ناراحتي تازهاي را متحمل ميشد)، و دوران شيرخوارگي او در دو سال پايان مييابد؛ (آري به او توصيه کردم) که براي من و براي پدر و مادرت شکر بجا آور که بازگشت (همه شما)به سوي من است!
در ایه بالا دوران شیردهی 24 ماه است در نتیجه دوران بارداری 6 ماه میشود!!!!!!!!!!!! این هم خطای بزرگ دیگریست ... سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم چند وقت پیش یه کتاب گرفتم در مورد نقد قرآن اما کمی ازش خواندم و تناقضات و شبهات زیادی برام پیش اومد مخصوصا درباره نقد علمی قرآن هیج جوابی نداشتم احساس میکنم در این تالار افراد متخصصی وجود داره لطفا افراد متخصص جوابگو این شبهات باشند با تشکر |
|||
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۲۳, ۲۹/آذر/۹۴
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
نقل قول:5. بررسى روش و ابزارهايى كه براى پيش برد آيين خود به كار مى گيرد مى تواند راست گويى يا دروغ گويى او را به اثبات رساند و وضع پيروان او نيز راهى براى شناخت نبوت اوست.چه ابزارهایی اگر استفاده شود نشانه دروغگویی فرد است؟ |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۲۹/آذر/۹۴
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
انگار مسولین اینجا عادت دارن به حذف کردن منتقدین
این روزا فضا پر شده از نقد اسلام من اومدم اینجا تا با پشتوانه اسلام آشنا بشم و در هنگام نقد منتقدین بتونم دفاع کنم ""پشتوانه اسلام"" |
|||
|
۲۱:۳۵, ۲۹/آذر/۹۴
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۹۴ ۱۶:۴۴)emadraha نوشته است: با این حساب در قرآن بر خلاف ادعای برخی اعجازی اثبات شده و مورد تایید علمای اسلام قرار ندارد سلام خیلی جالبه برای من که شما فقط این خط اخر رو دیدید و بقیه متن رو اصلا رویت نکردین؟ ![]() بعدشم شما با اینکه لو فرض اعجاز عددی رو ندیده بگیریم ( البته به دید شما ) قران از اعتبار می افته ؟ واقعا خیلی استدلال زیبایی داشتین همچین محققینی داریم که با عدم رد و قبول موضوعی فتیله بحث رو میکشن پایین و میکن بریم بحث تموم . ![]() اخوی گرامی اینطور که تو بحثاتون میشه دید ، شما به یسری مسائل یا شک دارین یا عدم قبول . در باره اعجازی بودن قران باید ببینید خود قران و ثقل ثانی ، در این بحث چی اعلام کردن. شما و سایر دوستان بشینین و روی این بحث فکر کنین که چه ویژگی هایی تو قارن هست که خود قران و مسلمین مدعی معجزه بودن کلام خدا رو دارن. این رو اگه پاسخ بدید ممنون میشم.فقط حاشیه نرید که فایده ای نداره. یک نمونهرو من بهتون کمک میکنم تا کمتر نیرو صرف کنین. یکی از ویژگی های قران که معجزه بودن رو نشون میده ، مباحث فصاحتی قران هست و نگاه بلاغی اون. (وَ إِن کُنتُمْ فِی رَیْب مِّمَّا نَزَّلْنَا عَلَی عَبْدِنَا فَأْتُواْ بِسُورَة مِّن مِّثْلِهِ ی)
میتونید پاسخ این ایه رو بدید. ولی بزار خودم از همین کتاب که شما گفتین (۲۹/آذر/۹۴ ۱۶:۴۴)emadraha نوشته است: با این حساب در قرآن بر خلاف ادعای برخی اعجازی اثبات شده و مورد تایید علمای اسلام قرار نداردپاسخ شما رو بدم تا زیاد دنبالش نچرخی قُلْ لَئِنِ اجْتَمَعَتِ الْإِنْسُ وَ الْجِنُّ عَلی أَنْ یَأْتُوا بِمِثْلِ هذَا الْقُرْآنِ لا یَأْتُونَ بِمِثْلِهِ وَ لَوْ کانَ بَعْضُهُمْ لِبَعْض ظَهِیراً البته پیش از شما این ادعا رو داشتن ، نگاهی به تاریخ کنید تا متوجه بشید و پاسخش رو هم میگیرید. چه ابزارهایی اگر استفاده شود نشانه دروغگویی فرد است؟
سوال مبهمه . (۲۹/آذر/۹۴ ۲۱:۲۳)دوست حقیقت نوشته است: انگار مسولین اینجا عادت دارن به حذف کردن منتقدیندوست گرامی شما اول خودت رو از معرض انتقادات دور نگهدار و پشتوانه خودت رو محکم کن تا با کوچکترین شبهه از مسیر منحرف نشین، بعد به دیگران کمک کنین. ![]() کسی شما و یا پستهای شما رو حذف کرد ؟ پشتوانه اسلام و اشنایی با اون رو باید محل اصلیش و جایگاه معرفی شده از خودش مطالبه کنید . و اینکه اسلام مورد نقد هست تازگی نداره اخوی ، از همون اول مورد نقد قرار گرفت از سوی منکرین و معاندین. |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۲۹/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۲۲:۴۷ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
زوجیت و کوارک ها و ذرات زیر اتمی در قرآن
همانطور که می دانید همه ذرات جهان هستی از اتم ها ساخته شده است و اتم ها نیز از الکترون ها و پروتون ها ونترون ها ساخته شده اند اما دانشمندان معتقد هستند ذرات زیر اتمی دیگری نیز بنام کوارک وجود دارند که پروتون ها و نترون ها از آنها تشکیل شده اند. استیون هاوکینگ فیزیکدان برجسته در کتاب طرح بزرگ در باره کوارک ها می نویسد: کوارک ها که آنها را نمی توان دید مدلی هستند برای توضیح ویژگی های پروتون ها و نترون ها در هسته یک اتم.با اینکه گفته می شود که پروتون ها و نترون ها از کوارکها ساخته شده اند ما هرگز کوارک منفر مشاهده نخواهیم کرد زیرا اتصال بین کوارک ها با جدایی آنها افزایش پیدا خواهد کرد و بنابراین کوارک های جدا شده و آزاد نمی توانند در طبیعت وجود داشته باشند.بنابراین کوارک ها در گروه های سه تایی پروتون و نوترون ها یا به صورت جفت هایی از یک کوارک و یک پاد کوارک ظاهز می شوند و طوری رفتار می کنند که انگار با یک نوار لاستیکی به هم متصل شده اند. در سوره سبا آیه 34 خداوند به وجود ذرات کوچکتر زیر اتمی اشاره کرده است : وَقَالَ الَّذِینَ کَفَرُوا لَا تَأْتِینَا السَّاعَةُ قُلْ بَلَى وَرَبِّی لَتَأْتِیَنَّکُمْ عَالِمِ الْغَیْبِ لَا یَعْزُبُ عَنْهُ مِثْقَالُ ذَرَّةٍ فِی السَّمَاوَاتِ وَلَا فِی الْأَرْضِ وَلَا أَصْغَرُ مِن ذَلِکَ وَلَا أَکْبَرُ إِلَّا فِی کِتَابٍ مُّبِینٍ﴿۳﴾ و کافران گویند قیامت براى ما فرا نمىرسد، بگو چرا، سوگند به پروردگارم که بىشبهه به شما فرا مىرسد، همو که داناى نهان است، و هم سنگ ذرهاى در آسمانها و زمین از او پنهان نیست، نیز چیزى کوچکتر از این و نه بزرگتر نیست مگر آنکه در کتابى مبین [ثبت] است در سوره یونس آیه 61 نیز به موضوع زیر اتمی اشاره شده است: وَمَا تَکُونُ فِی شَأْنٍ وَمَا تَتْلُو مِنْهُ مِن قُرْآنٍ وَلاَ تَعْمَلُونَ مِنْ عَمَلٍ إِلاَّ کُنَّا عَلَیْکُمْ شُهُودًا إِذْ تُفِیضُونَ فِیهِ وَمَا یَعْزُبُ عَن رَّبِّکَ مِن مِّثْقَالِ ذَرَّةٍ فِی الأَرْضِ وَلاَ فِی السَّمَاء وَلاَ أَصْغَرَ مِن ذَلِکَ وَلا أَکْبَرَ إِلاَّ فِی کِتَابٍ مُّبِینٍ ﴿۶۱﴾ و تو در هیچ کارى نیستى و هیچ بخشى از قرآن را از سوى او نمىخوانى و شما نیز هیچ عملى نمىکنید مگر آنکه آنگاه که به آن مىپردازید ما بر شما گواهیم، و هم سنگ ذرهاى نه در زمین و نه در آسمان از پروردگارت پنهان نیست و کوچکتر و بزرگتر از این چیزى نیست مگر آنکه در کتابى مبین [لوح محفوظ] ثبت است. اما در تعداد دیگری از آیات قرآن نیز به موضوع زوجیت ذرات زیر اتمی که همه جهان از آنها ساخته شده است اشاره شده است: در سوره الذاریات آیه ۴۹ نوشته شده است: وَمِن کُلِّ شَیْءٍ خَلَقْنَا زَوْجَیْنِ لَعَلَّکُمْ تَذَکَّرُونَ ﴿۴۹﴾و از هر چیز دو زوج آفریدیم شاید متذکر شوید. در سوره یس آیه ۳۵ نوشته شده است: سُبْحَانَ الَّذِی خَلَقَ الْأَزْوَاجَ کُلَّهَا مِمَّا تُنبِتُ الْأَرْضُ وَمِنْ أَنفُسِهِمْ وَمِمَّا لَا یَعْلَمُونَ ﴿۳۶﴾منزه است کسی که تمام زوجها را آفرید، از آنچه زمین میرویاند، و از خود و از آنچه نمیدانند! در سوره زخرف آیه ۱۲ نوشته شده است: وَالَّذِی خَلَقَ الْأَزْوَاجَ کُلَّهَا وَجَعَلَ لَکُم مِّنَ الْفُلْکِ وَالْأَنْعَامِ مَا تَرْکَبُونَ ﴿۱۲﴾ و همان کسى که جفتها را یکسره آفرید و براى شما از کشتیها و دامها [وسیلهاى که] سوار شوید قرار داد. همچنین در ویکیپدیا در باره کوارک ها نوشته شده است : شش نوع مختلف از کوارکها وجود دارد که به طعم شهرت دارند : بالا up، پایین down، افسون charm، شگفت strange، سر top یا حقیقت truth و ته bottom یا زیبایی beauty . بالا و پایین دارای کمترین وزن در بین کوارکها میباشند. کوارکهای سنگینتر در طول یک فرایند واپاشی به سرعت به کوارکهای بالا و پایین تبدیل میشوند: تبدیل شدن از حالت جرم بیشتر به حالت جرم کمتر. به همین علت کوارکهای بالا و پایین عموما پایدار میباشند و رایجترین کوارکها در عالم میباشند، شاید به همین دلیل وزن و بالاو پایین بودن کوارک ها باشد که خداوند در سوره سبا آیه 34 و سوره یونس آیه 61 به کوچکتر و بزرگتر بودن ذرات علاوه بر زیر اتمی بودن این ذرات که از پروتون ها و نترون ها تشکیل شده اند اشاره کرده است. در فیسبوک در صفحات قرآنی مطالب ارزشمندی است از کمک شما متشکرم |
|||
|
|
۱:۳۳, ۳۰/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۴ ۱:۳۵ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام مهدی سینا
نقل قول:5. بررسى روش و ابزارهايى كه براى پيش برد آيين خود به كار مى گيرد مى تواند راست گويى يا دروغ گويى او را به اثبات رساند و وضع پيروان او نيز راهى براى شناخت نبوت اوست.خب سوال من اینه که یک فرد مدعی، چه روشها و ابزارهایی رو اگر به کار برده باشه دروغگوییش اثبات میشه؟ در مورد تحدی، تاپیک زیر رو ملاحظه بفرمایید: http://www.askdin.com/thread47098.html نقل قول:زوجیت و کوارک ها و ذرات زیر اتمی در قرآن با مراجعه به تفاسیر می تونید ببینید که معنای این آیات لزوماً آن چیزی نیست که در این متن به آن اشاره شده. تفاسیر از لینک زیر قابل دسترسی اند: http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=18393 مثلاً در مورد آیه 49 سوره ذاریات، تفسیر مشهور به یک معنایی اشاره دارد که در آن زمان شناخته شده بوده (لینک): نقل قول: ما با قطعیت نمی تونیم بگیم که کدام تفسیر مد نظر قرآن بوده، پس اینکه بگوییم آیات قرآن به کوارکها یا ... اشاره داشته اند، فقط یک حدسه. در این مورد، لینک زیر رو مطالعه بفرمایید: http://www.askquran.ir/thread47302.html |
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۳۰/آذر/۹۴
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۳۰/آذر/۹۴ ۱:۳۳)chiaueam نوشته است: سلام مهدی سینا سلام خدمت شما تو این قسمت سوال اول من الان تو پست بیگ بنگ در کتب پیش از اسلام؟ تو این ارسال: براتون گفتم فقط چون اونجا گفتم دیگه تکرار نکنم بهتره. برای اینکه یک پیامبر رو بسنجی و بدونی راس میگه اول به عقلت و بعد به قول و فعلش مراجعه کن . البته از مسیر درستش. برای نمونه بزارین راه دور نریم دیانت کذب بیهاییت که جزو اخرین ادیان به اصطلاح اسمانی هست و تاریخش زیاد دور نیست رو براتون مثال میزنم تا کمی تشابه بدم به شما این دیانت کذب پامبری داشت و مدعایی ، حال اینکه اگه نگاه کنیم در قول و فعلش با توجه به مستندات خودشون تناقض میبینید و از طرفی شما مشاهده میکنی که مطالبی که دارن با عقل سلیم هماهنگ نیست و عقل اونها رو پس میزنه ، پس شما با عقل سلیم میتونی نصف راه رو بری و بقیه رو با ابزارهایی که داری . انبایی که از سوی خدا فرستاده شدن معجزه دارن ، بحث معجزه هم فقط به یک یا دو موضوع نیست ، بلکه میتونه بیشتر و یا ثابت بمونه. در اینباره حتما صحیح مطالعه کنین و با دوتا نقد ازش رد نشین . عقل بشر به دنبال رسیدن به پاسخهای خودش و هدایت ( هدایت به کمال علم ؛ کمال معرفت و .... هزاران کمالی که هر کسی میتونه دنبالش باشه ) هست و از کسی میتونه کمک بگیره که خودش هدایت شده و هادی هست. بعد شما از طرق ادعا هایی که طرف مدعی بیان میکنه شما میتونی پی به حقانیتش ببری و ببینی واقعا راست میگه یا نه . درستی و صدق در کلام هم نیم دیگر راه برای رسیدن هست و اینکه نقد بشه مشکلی نداره چون شما به دنبال رسیدن به حقیقت هستی و دلت یخواد نقاط مبهم از دلت ( وجدانت ) پاک بشه و با پرسش های صحیح و بدور از تعصب میخوای به نتیجه مطلوب برسی. متن رو زیاد نمیکنم تا بتونی با حوصله و تامل تفکر کنی. |
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۳۰/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۴ ۱۴:۲۶ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
مهدی سینا
توجه به رفتار و کردار افراد، خیلی بحثها پیش میاره و خیلی اوقات نمیشه نتیجه گیری خاصی ازش کرد. مثلاً: http://pasokhgoo.ir/node/37834 نقل قول:سوال: |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۳۰/آذر/۹۴
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۳۰/آذر/۹۴ ۱۳:۵۷)chiaueam نوشته است: مهدی سینا اخوی گرامی الان مشکل جدید شما این هست که چرا برده داری و اسارت موجود بوده و از بین نرفته؟ شما بفرما علت نبردهای اسلام چی بود؟ ببین بزار یه محدوده بزاریم تا بتونیم صحیح بریم جلو . پیامبر اسلام 23 دین رو تبلیع کردن و تو این 23 سال نبردهایی صورت گرفت ، قبول داری؟ تو این نبردها ایا همه تهاجمی بود؟ ایا شروع کننده همه اینها سپاه اسلام بوده ؟ یک نگاه بکنید متوجه میشید. اگه حوصله نکردید همه نبردها رو ببینید براتون یک پست معرفی میکنم تا با حوصله روی موضوع تامل کنین. اگه قرار هست به شاخه شاخه شدن بحث ادامه بدیم توصیه میکنم هر پرسش رو در یک بحث ایجاد کنید تا به کمال برسیم و بحث ها نصفه نمونن. الان از بحث چرا تو قران به جنین شناسی و افرینش و برده داری و اصلا چطور میشه به پیامبر بودن و .... رسیدیم به چی؟هیجی.
|
|||
|
|
۱۸:۰۸, ۳۰/آذر/۹۴
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
نه مهدی سینا. منظورم ورود به جزئیات ای بحث نیست. منظورم دو چیزه:
1- اگر به چنین مواردی در تاریخ یک مذهب برخوردیم نباید خیلی سریع نتیجه بگیریم. باید نظر علمای اونها رو بخونیم، اینفوگرافی ها رو ببینیم، توجیه ها رو ببینیم و ... . در این شرایط ما معمولاً از جهت گیریهامون پیروی می کنیم. یعنی وقتی می خوایم یک مذهب رو بپذیریم، در سنجش معیارهای اخلاقی سخت گیری کمتری به خرج میدیم تا وقتی که بخوایم ردش کنیم. 2- همون طور که فرمودید این موضوع رو به این سادگی ها نمیشه به عنوان ردی بر الهی بودن یک مذهب در نظر گرفت. اما به عنوان اثبات بر درستی مذهب هم نمیشه روش حساب کرد. |
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۳۰/آذر/۹۴
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۳۰/آذر/۹۴ ۱۸:۰۸)chiaueam نوشته است: نه مهدی سینا. منظورم ورود به جزئیات ای بحث نیست. منظورم دو چیزه:نتیجه گیری باید همراه با تامل باشه و سطحی نگری موجب پاسخ ناقص میشه. البته جسارتا برای سنجش یک دیانت و یا عقیده ، اول قانون اساسی اون تفکر ( میثاق نامه اون رو ) مورد تامل قرار میدیم و دیگران را با اون میسنجیم و اون میشه سنگ محک ، و اگه قرار باشه شخصی به اسم پیامبر رو هم تشخیص بدیم صدق است یا کذب ابتدا باید خودش رو مورد واکاوی قرار بدیم چون اگه چنین نباشه میشه دور. وقتی میخوایم قران رو مورد نقد قرار بدیم باید ابتدا به این برسیم که ایا اورنده اون صادق است یا کاذب و وقتی این رو قبول کردیم میتونیم بگیم که این سخنان با سحنانی که اورده هماهنگی دارد یا خیر ، در اینجا شما میتونی با قول و فعلی که از دو سو حاصل میشه متوجه بشی . البته وقتی پیامبری شخصی رو قبول کردی و کلامش برات صادق شد ، برای خلافش باید دلیل صحیح بیاری نه مغالطه . جون بحث درباره نقد بر قران هست سعی کنین بحث اگه غیر از این هست در تاپیکی جدا بحث بشه تا دوستانی که دنبال نتیحه بحث هستن خسته نشن و بتونن بصورت راحت به نتیجه برسن. البته بارها گفتم و میگم ما قرار نیست هرچی میگیم رو شما دوستان و ناقدین بپذیرین بلکه خودتون عقل دارین و میتونین از صحبتهایی که میشه بسنجین صحیح و غلط و قرار هم نیست اینجا ما اعتقادات شما رو تغییر و بگیم بیایین دین رو عوض کنین و ... خدا بهتون یهنعمت از بی انتها نعمات و که عقل هست به ما داده و ما باید با اون راه کمل و هدایت رو پیدا کنیم ؛ این عقل حجت داخلی هست و کمک میکنه برای رسیدن به صراط مستقیم. از اینکه صبر و حوصله میکنین تشکر |
|||
|
|
|
|
|