کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرات برخی دانشمندان غربی در مورد اسلام
۲۲:۲۴, ۶/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۲۲:۲۸ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[align=START]نظرات برخی دانشمندان غربی در مورد اسلام[/align]
[align=START]سر ویلیام موئیس، دانشمند و مورخ انگلیسی (۱۸۱۹-۱۹۰۵م)[/align]
[align=START]” قرآن محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کتابی است پر از دلائل واضح و منطقی و مسایل یب شمار علمی و قوانین قضایی و حقوقی و دستورات عالیه که برای حفظ حیات اجتماعی و مدنی در این کتاب مقدس با عبارات ساده در عین حال محکم و منظم آمده است که خوانندگان را مجذوب می نماید. “[۱][/align]
[align=START][۱] اعترافات دانشمندان بزرگ جهان، ص۵۱

٫[/align]

[align=START]v فرد گیوم، استاد دانشگاه لندن، دانشمند انگلیسی (متولد۱۸۸۸م)[/align]
[align=START]” قرآن، کتابی است که ادبیات خاصی دارد و نمی توان تأثیر آن را در ترجمه حفظ کرد. قرآن آهنگ خاص و زیبائی عجیب و تأثیر عمیقی دارد، که گوش انسان را نوازش می دهد.[/align]
[align=START]بسیاری از مسیحیان عرب، تحت تأثیر شیوه ی ادبی قرآن قرار گرفته اند. قرآن بسیاری از مستشرقین را نیز به خود جلب کرده است، هنگامی که قرآن خوانده می شود ما مسیحیان می بینیم اثری جادویی دارد که توجه شنونده را به سوی جملات عجیب و اندرزهای عبرت انگیز خود، جلب می کند. وجود چنین امتیازاتی این طرز تفکر را می بخشد که قرآن قابل رقابت نیست. و حقیقت این است که در ادبیات عربی با آن همه گستردگی که در نثر و شعر دارد چیزی که بتواند مقارنه و موازنه با قرآن کند یافت نمی شود. “[۲][/align]
[align=START][۲] اسلام از دیدگاه دانشمندان جهان، ص۳۸۱

[/align]
[align=START]v پرفسور آرتور آربری، دانشمند و خاور شناس انگلیسی (۱۹۰۵-۱۹۶۹م)[/align]
[align=START]” زمانی که به پایان ترجمه ی قرآن نزدیک می شدم، سخت در پریشانی به سر می بردم، اما در طول ایام پریشانی، قرآن نویسنده را چنان آرامشی می بخشید و چنان حفظ می کرد که برای همیشه رهین منتشر گردید.[/align]
[align=START]از این جهت، من سپاس خود را به آن قدرتی که به بشر الهام نمود و به آن پیامبری که نخستین بار این صحیفه را ابلاغ کردتقدیم می دارم.[/align]
[align=START]…. در تمام این مدت که وظیفه مطلوب خود را انجام می دهم خاطرات آن شب های رمضان را به یاد می آورم؛ آن هنگامی که در ایوان خانه ی جزیره مانند خود نشسته بودم در حالی که شیفته و فریفته الحان خوش قرآن شیخ ریش سفید همسایه بودم که با لذت زیاد و اشتیاق تمام برای مؤمنان و پرهیز گاران قرآن تلاوت می کرد و من در حالی که دیانت اسلام ندارم، قرآن را خواندم تا آن را درک کنم و به تلاوت آن گوش دادم تا مجذوب آهنگ های نافذ و مرتعش کننده اش شوم و تحت تأثیر آهنگ هایش قرار گیرم و با همان کیفیت که مؤمنان نخستین و واقعی داشتند نزدیک گردم تا آن را بفهمم.[/align]
[align=START]در برابر آن زحمات، این نعمت عظیمی که درک قرآن است برایم حاصل شد، لذا این اثر ناقص – یعنی ترجمه خود را به یاد آن خاطرات رویا انگیز شب های مصر اهدا می کنم. “[۳][/align]
[align=START][۳] ترجمه تصویری و تفسیری آهنگین سوره فاتحه و توحید، بی آزار شیرازی، ص۲۲

[/align]
[align=START]v هربرت جورج ولزز، دانشمند و محقق انگلیسی (۱۸۶۶-۱۹۴۶م)[/align]
[align=START]در پاسخ سوالی که یکی از مجله های علمی در اروپا نموده بود که بزرگ ترین کتابی که از آغاز تاریخ بشر تا کنون بیشتر از سایر کتب در دنیا تأثیر بخشیده و از همه مهم تر به شمار آمده کدام است، چند کتاب را نام برد و در پایان نوشت:[/align]
[align=START]” اما کتاب چهارم که مهم ترین کتاب دنیاست، قرآن است؛ زیرا که این کتاب آسمانی اثری که در دنیا گذارد نظیر آن را هیچ کتابی به خود ندیده است. قرآن کتاب علمی و دینی و اجتماعی و تهذیبی و اخلاقی و تاریخی است. مقررات و قوانین و احکام آن با اصول قوانین و احکام آن با اصول و قوانین و مقررات دنیای امروز تطبیق می کند و برای همیشه قابل پیروی و عمل است هر کس بخواهد دینی اختیار کند که سیر آن با تمدن بشر پیشرفت داشته باشد باید که دین اسلام را اختیار نماید و اگر واهد که معنی این دین را بیابد به قرآن مراجعه کند. قرآن بهترین راهنمائی یک عقیده قلبی یعنی توحید و اخلاق فاضله است. در قرآن بهترین عبارات و عالی ترین جملات نازل گردیده، اسلوب فصاحت و بلاغت آن به حدی زیباست که عقول عقلا را حیران ساخته است، قرآن کتابی است ابدی و جهانی. “[۴][/align]
[align=START][۴] آن چه باید از قرآن بدانیم، ص۶۳

٫[/align]

[align=START]v ج.م. رود ویل، اسلام شناس انگلیسی[/align]
[align=START]وی در مقدمه ای که بر ترجمه قرآن نوشته و در سال ۱۸۷۶م به طبع رسیده، چنین نظر داده است:[/align]
[align=START]” باید اعتراف کرد که قرآن، به واسطه ی ارشادات عالیه و نظریات عمیقش سزاوار است که مورد توجه کامل قرار گیرد. این کتاب، همان روح قوی می باشد که یک ملت نادان و فقیر رامنقلب ساخت و تمدن نیرومندی را که رونقی کامل داشت به وجود آورد. تمدنی که بال های خود را از سمت مغرب تا اسپانیا و از سمت مشرق، به حدود هند گسترش داد و در اندک زمانی امپراطوری بزرگی را تأسیس نمود. قرآن، مقام والائی دارد؛ زیرا نام خداوند و خالق جهان و ستایش او را در میان ملل بت پرست، نشر داد و آن را به همه کس اعلام نمود. اروپا باید فراموش نکند که مدیون قرآن است. همان کتابی که آفتاب علم را در میان تاریکی قرون وسطی در اروپا، جلوه گر ساخت. “[۵][/align]
[align=START][۵] اسلام از دیدگاه دانشمندان غرب، ص۴۷ و زندگانی محمد، ص ۲۷ و نظر دانشمندان جهان درباره قرآن و محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، ص۵۷

٫[/align]

[align=START]v دکتر مارکس، دانشمند انگلیسی (۱۸۱۸-۱۸۸۳م)[/align]
[align=START]” قرآن، شامل پیام های خدایی است که در تمام کتب مقدس عموما” بای جمیع ملل آمده و آن از جمله مسائلی است : که فکر و اندیشه خداشناسی و یگانه پرستی را تأیید نموده، وحدانیت مصدری را تثبیت می کند که راهنمایان بشر و معلمان بزرگ تعلیمات خود را از آن فرا گرفته اند و از آن استمداد می جویند.[/align]
[align=START]در قرآن آیاتی موجود است که اختصاص به طلب علم و دانش و تفکر و بحث و تدریس دارد و چاره ای جز اعتراف ندارم که این کتاب محکم بسیاری از اشتباهات بشر را تصحیح کرد. “

[/align]
[align=START]v کینت گریک، استاد دانشگاه کمبریج انگلستان[/align]
[align=START]” من مسلمان نیستم تا بگویم قرآن کلام خدا می باشد. ولی در مدت چهارده قرن که از آمدن قرآن می گذرد هیچ کس تنوانسته است در زبان عربی کلامی بیاورد که با قرآن برابری نماید. قرآن کتابی نیست که برای یک دوره به خصوص آمده باشد، کتابی است جاوید برای تمام اعصار و تا جهان است نوع بشر می تواند ( و باید) که قرآن را راهنمای زندگی خود قرار بدهد و بر طبق دستور های آن رفتار نماید. چرا قرآن برای یک دوره به خصوص نیامده و هرگز کهنه نمی شود و تا روزی که نوع بشر باقی است راهنمای انسان خواهد بود؟ زیرا چیزی وجود ندراد که در قرآن نیامده باشد. هنگامی که قرآن را برای نخستین بار گشودم و تحت تأثیر آن قرار گرفتم، تصور کردم اثری که آن کتاب در من کرده استثنائی است و در سال های بعد که با چندین تن از مترجمان قرآن به زبان های اروپایی مکاتبه کردم و بعضی از آن ها را دیدم، دریافتم تأثیری که خواندن قرآن در ما اروپاییان می کند همگانی است، اما مشروط براین که قرآن در متن اصلی خوانده شود و ترجمه قرآن در هیچ یک از زبان های اروپایی تأثیر اصلی را ندارد. “[۶][/align]
[align=START][۶] قرآن و پدیده های طبیعت از دید دانش امروز، ص.۱۹

[/align]
[align=START]v ویل دورانت، دانشمند محقق و مورخ معروف معاصر ( متولد۱۸۸۵م)[/align]
[align=START]” در قرآن قانون و اخلاق یکی است، رفتار دینی در قرآن شامل رفتار دنیوینیز هست و همه ی امور آن از جانب خدا و به طریق وحی آمده است. قرآن ، شامل مقرراتی در خصوص ادب و تندرستی و ازدواج و طلاق و رفتار با فرزند و برده و حیوان و تجارت و سیاست و ربا و دین و عقود و وصایا و امور صناعت و مال و جریمه و مجازات و جنگ و صلح است مدت چهارده قرن، قرآن در حافظه ی اطفال مسلمان محفوظ مانده و خاطرشان را تحریک کرده، اخلاقشان را فرم داده و قریحه صدها میلیون مرد را صیقلی کرده است. قرآن در جان های ساده عقایدی آسان و دور از ابهام پدید می آورد که از رسوم و تشریفات ناروا و از قید مراسم بت پرستی و کاهنی آزاد است، و ترقی اخلاق و فرهنگ مسلمانان به برکت آن انجام گرفته و اصول نظم اجتماعی و وحدت جمعی را در میان آن ها استوار کرده و به پیروی مقررات بهداشت ترغیب شان کرده، عقولشان را از بسیاری اوهام و خرافات و از ظلم و خشونت رهائی داده. “[۷][/align]
[align=START][۷] تاریخ تمدن ویل دورانت،ج۱۱، ص۵۲،۴۵؛

[/align]
[align=START]v دکتر فلیپ.ک. حتی، استاد دانشگاه پرینسون ( متولد ۱۸۸۶م)[/align]
[align=START]” قرآن کلام خداست و آخرین کتاب وحی نازل از آسمان است.این کتاب الهی ازلی و غیر مخلوق است. آن چه از قرآن است: از حروف و قراآت و اسالیب لغوی و مجازات کلامی مطابق است به عینه با ام الکتاب یا لوح محفوظ در سماء علوی ابدالاباد وجود دارد. قرآن از تمام معجزات بزرگ نر است و اگر سراسر اهل عالم جمه بشوند همانا از آوردن مثل آن عاجز خواهند ماند… مؤثرترین قسمت های قرآن شریف که به اعماق ضمیر و درون نفس انسانی نفوذ می کند آن قسمتی است که از مسئله آخرت و عقبی سخن می گوید… اوامر و احکام قرآنی منحصر به چند اصل نیست؛ مثلا” قاعده احسان یکی از مقررات شریف قرآنی است و مانند دیگر کتب آسمانی که متضمن تعالیم عالیه اخلاقی است در قرآن شریف آیات عدیده که نمونه اعلای مکارم اخلاق است نازل شده. “[۸][/align]
[align=START][۸] قرآن و دیگران، ص۴۳ و اسلام از نظرگاه دانشمندان غرب، ص۲۴۱

٫[/align]

[align=START]v پرفسور مری گلیورد دورمان، دانشمند و خاورشناس[/align]
[align=START]” قرآن لفظ به لفظ به وسیله جبرئیل بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وحی شد و هریک از الفاظ آن کامل و تمام است. قرآن معجزه ای است جاوید و شاهد بر راست بودن ادعای محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) قسمتی از جنبه ی اعجاز آن مربوط به سبک و اسلوب انشای آن می باشد، و این سبک و اسلوب به قدری کامل و عظیم و با شکوه است که در حقیقت امر نه جن و نه انس توانایی بر آوردن مثل آن را ندارند و نمی توانند کوچکترین نظیر و شبیه به آن بیاورند. قسمت دیگر از اعجاز قرآن مربوط به تعلیمات و پیشگویی های است که در آن مندرج می باشد و این قرآن به نحو اعجاز دارای اطلاعاتی است که مرد درس نخوانده ای؛ مانند محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هیچ گاه قادر نبود شخصا” آن کلمات و الفاظ و اطلاعات را جمع آوری کرده باشد.”[۹][/align]
[align=START][۹] قران و دیگران،ص۲۹ و تابش اسلام در اروپا، ص ۱۳۳ و اعترافات دانشمندان بزرگ جهان،ص۴۴

٫[/align]

[align=START]v دکتر جرینه، هنگامی که علت مسلمان شدن او را سؤال کردند، پاسخ داد:[/align]
[align=START]” من در تمام آیات قرآنی که در زمینه ی علوم طبیعی و بهداشتی و طبی بود مطالعه کردم و آن ها را به خوبی فهمیدم و با علوم جدید منطبق دیدم از این رو مسلمان شدم؛ زیرا یقین کردم که محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) متجاوز از هزار سال پیش بدون این که معلم بشری داشته باشد، حق را بیان کرده است اگر هر عالمی آیات مربوط به علم خود را در قرآن مطالعه کند و خود را از غرض دور نگه دارد، بدون تردید مانند من مسلمان خواهد شد. “[۱۰][/align]
[align=START][۱۰] ویزگی هایی از قرآن مجید،ص۱۱۵

٫[/align]

[align=START]v سُدیو، مستشرق و نویسنده مشهور فرانسوی (۱۸۱۷-۱۸۹۳)[/align]
[align=START]” در قرآن چیزی از مقررات اخلاقی و اجتماعی فو گذار نشده و قوانین آن بر پایه ی علم و اساس آن بر عدل و احسان استوار است و هدف آن نشان راه حق و جلوگیری از باطل و دفع گمراهی و ضلالت و یبرون رانده بشر از تارکی های ذلت و خواری به سوی نور و فضائل و کمالات انسانیت است. قرآن توانست مردم عرب را از انواع فجایع و رسوائی ها و ارتکاب گناه باز دارد و آن ها را به راه راست هدایت فرماید، این کتاب، مشتمل بر حقایقی است که چشم های عیب جویان را از دیدن و گوش های آن ها را از شنیدن کور و کر کرده است. “[۱۱][/align]
[align=START][۱۱] قران و کتاب های آسمانی، ص۲۹۸ و نظر داشمندان جهان درباره قرآن و محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)،ص۴۰

٫[/align]

[align=START]v دکتر موریس فرانسوی[/align]
[align=START]” محققا” قران، بهترین و برترین کتابی است که قلم صنع و دست هنر ازلی برای بشر، ظاهر ساخته است. قرآن برترین کتابی است که عنایت ازلی به سوی بشر فرستاد و آن کتابی است که شک و ریب در آن راه ندارد. بدون کوچک ترین اغراق یا تعصب باید گفت از همه جهات معجزه است. “[۱۲][/align]
[align=START][۱۲] همان

[/align]
[align=START]v پرفسور هانری کربن، اسلامشناس معاصر فرانسوی[/align]
[align=START]” اگر اندیشه محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خرافی بود و اگر قرآن او وحی الهی نبود، هرگز جرأت نمی کرد بشر را به علم دعوت کند. هیچ بشری و هیچ طرز فکری به اندازه محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و قرآن به دانش دعوت نکرده اند تا ان جا که در قرآن نهصد و پنجاه بار از علم و فکر و عقل سخن به میان آورده است. “[۱۳][/align]
[align=START][۱۳] اعترافات دانشمندان بزرگ جهان، ص۱۱۰ و قرآن و دیگران، ص۱۴[/align]
[align=START]
ناپلئون بناپارت :[/align]

[align=START]امیدوارم طولی نکشد که خردمندان هرجا و متمدنین دنیا را گرد آورده و بکمک آنان قوانینی تنظیم نمایم که همه بر دستورات اساسی قرآن بنا شده باشد ، زیرا قرآن مبدا حق و حقیقت است این کتاب به تنهایی عهده دار سعادت بشر می باشد .[/align]
[align=START]کتاب ناپلئون و اسلام

[/align]
[align=START]گوته دانشمند شاعر معروف آلمانی :[/align]
[align=START]سالیان دراز کشیشان از خدا بی خبر ما را از پی بردن به حقایق قرآن مقدس و عظمت آورنده آن محروم و دور نگه داشتند ولیکن در اثر پیشرفت علم و دانش پرده جهل و تعصب نابجا برداشته شده و عنقریب این کتاب توصیف ناپذیر توجه افذاد بشر را به خود جلب کرده و محور افکار مردم جهان می گردد .[/align][align=START]تاریخ قرآن ص 158 سرالبیان ص 66[/align]
[align=START]
پرفسور هولما استاد دانشگاه فنلاند :
[/align]
[align=START]ارنست رنان گفته است : اسلام دینی است فطری ، آزاده ، جدی ، معقول ، بی تعصب و در یک کلمه دینی است فراخور همه مردم روی زمین .[/align]
[align=START]اسلام از دیدگاه دانشمندان غرب ص 85[/align]
[align=START]
جرجی زیدان مورخ مشهور مسیحی :[/align]

[align=START]هرجا اسلام حکومت می کرد علم و ادب به سرعت پیشرفت می نمود .[/align]
[align=START]تاریخ تمدن اسلامی جلد 3 ص 264[/align]
[align=START]ایدئولوژی و فرهنگ اسلام ص 360[/align]
[align=START]مسائل عصر ما ص 37[/align]
[align=START]سازش دین و دانش ص 278

[/align]
[align=START]ولز دانشمند انگلیسی در کتاب آزمایش در تاریخ عمومی می گوید :[/align]
[align=START]تمام علوم ریاضی را از مسلمان ها داریم.[/align]
[align=START]سیمای تمدن غرب ص [/align][align=START][align=START]193[/align][/align]
[align=START]

[/align]
[align=START]کریستف کلمب :[/align]
[align=START]من مقصد عالی خود را که کشف راه هندوستان بود از کتاب (ابن رشد اندلسی) عالم اسلامی کسب کرده ام تا در نتیجه از آنراه توانستم موفق به کشف جزیره آمریکا گردم .[/align]
[align=START]ایدئولوژی و فرهنگ اسلامی از دیدگاه ژول لابوم ص 361[/align]

سلام دوستان

اسلام در شبکه های مجازی(فیسبوک) بشدت مورد نقد قرار گرفته البته بخشی زیادی هم مغالطه است نه نقد

به نظر من وظیفه ماست که به گروه های ضد اسلامی بپیوندیم و از اسلام بگیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۴۷, ۱۱/دی/۹۴
شماره ارسال: #41
آواتار
دوستان خواهش میکنم بسه دیگه
چرا ما داریم خودمون رو میزنیم؟

ما باید بر علیه ضد اسلام متحد بشیم
۱۵:۵۱, ۱۱/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۴ ۱۶:۰۹ توسط قلب.)
شماره ارسال: #42
آواتار
(۱۱/دی/۹۴ ۹:۴۱)دوست حقیقت نوشته است:  قلب(((ما چند مرجع تقلید داریم که در احکام اختلافاتی باهم دارند و هرکس مختار است یکی را انتخاب کند)))
میرزا : داعشیان هم مرجع تقلید خود را دارند پس ملامتی بر آنها نیست

بله کج فهمی تو هر دینی هست ولی سزای این داعشیان دوزخ است و رسوایی

هر گردویی گرده ولی هر گردی گردو نبست

(۱۱/دی/۹۴ ۹:۴۱)دوست حقیقت نوشته است:  قلب(((شما کافر هستید و عقاید مارو بدعت می دونيد!!! از کی تا حالا یک کافر به مسلمانان می گوید چه چیز بدعت است یا نیست!!! جلل خالق!!!!)))
میرزا : برای بدعت دانستن مطلبی لازم نیست حتما مسلمان بود یا حتما مسیحی بود ای شیعه داعشی گونه . اطلاع داشتن از ایدئولوژی و شریعت آنها برای این کار کفایت می کند . شما که خود مسلمانی در این بحث و جواب و سوالی که داشتیم مشخص شد از شریعت خود چیزی نمی دانید و جواب ها تماما برای رفع و رجوع نقص ها و ایرادات بود نه اینکه واقعا جواب منطقی داده باشی ای مسلمان آدم خوار
واقعا باعث تعجبه که به من میگید آدم خوار!!!!
شما که قبلاً گفتید من منظورم از داعش گفتن اینه که تحمل نظر مخالف رو ندارید!!!

چی شد يه دفعه

ميگم ديگه اين آدم خوار رو ديگه نمی تونيد توجیه کنید
البته اگر شما باشید روتون زیاده يه توجیه براش می تراشيد

جواب منطقی یعنی اینکه یا شما مجتهد هستید یا مقلد
گزینه وسط نداریم
وقتی سالها رفتید درس دین خوندید اونوقت بیاید اینجا حرف بزنید

عمل ما هیچ شباهتی به داعش ندارد
حامیان داعش کاملاً مشخص هستند که چه کسانی هستند حالا اگر شما چشمات رو میبندی حقیقت عوض نميشه

داعشی اون کسیه که می خواد کشور و دینش رو به آمریکا که حامی داعش هست بفروشه
شما هم خودت رو عقل کل می دونی درحالی که هیچی نمی دونی

(۱۱/دی/۹۴ ۹:۴۱)دوست حقیقت نوشته است:  قلب(((انسان بی خدایی مثل شما همان بهتر که برود آمریکا زندگی کند تا بفهمد ایران چیست)))
میرزا : خدا کند که مسئولین بنده را به امریکا تبعید کنند .

معلوم نیست کی هستی که این حرف رو میزنی!!

این آیه هم تقدیم به شما که میگید قرآن رو قبول دارید!!!

کسانی که نزد پروردگار «ملعون» هستند / 1- اهل کتابی که کفار را هدایت شده‌تر بخوانند
أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ أُوتُواْ نَصِيبًا مِّنَ الْكِتَابِ يُؤْمِنُونَ بِالْجِبْتِ وَالطَّاغُوتِ وَيَقُولُونَ لِلَّذِينَ كَفَرُواْ هَؤُلاء أَهْدَى مِنَ الَّذِينَ آمَنُواْ سَبِيلًا * أُوْلَئِكَ الَّذِينَ لَعَنَهُمُ اللّهُ وَمَن يَلْعَنِ اللّهُ فَلَن تَجِدَ لَهُ نَصِيرًا (النساء، 51و52)
آيا كسانى را كه از كتاب [آسمانى، مثل مسلمان، یهود، مسیحی] نصيبى يافته ‏اند نديده ‏اى كه به جبت و طاغوت ايمان دارند و در باره كسانى كه كفر ورزيده ‏اند مى ‏گويند اينان از كسانى كه ايمان آورده ‏اند راه‏يافته ‏ترند * اينانند كه خدا لعنتشان كرده و هر كه را خدا لعنت كند هرگز براى او ياورى نخواهى يافت.
لعنت، دوری از رحمت الهی و ملعون دور شده از رحمت است. ما نیز بسیار دیده‌ایم (أَلَمْ تَرَ) که برخی، به رغم آن ظاهراً اهل کتاب (مسلمان، یهودی، مسیحی، زرتشتی و ...) هستند و حتی نسبت به کتاب خودشان (دعوت الهی) علومی هم کسب کرده‌اند، دل‌شان هم چنان به طاغوت‌ها محکم می‌شود و در واقع به آنان ایمان دارند [مثل غرب‌زده‌های عصر حاضر، به ویژه آنان که مدعی‌اند اهل علم به دین‌شان می‌باشند]. اینان همیشه در توجیه این شرک جاهلانه خود مدعی می‌شوند که آنها خیلی بهتر از این مؤمنین هستند و راه آنان هدایت شده‌تر و خودشان کامل‌ترند! خداوند می‌فرماید: این گروه نزد پروردگار عالم، ملعون هستند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست حقیقت
۱۸:۳۱, ۱۱/دی/۹۴
شماره ارسال: #43
آواتار
(۱۱/دی/۹۴ ۱۵:۰۶)دوست حقیقت نوشته است:  آقای قلب دوست خوب من
از پاسخ های زیبای شما متشکرم

ببینید در هر مسئله ای سه دیدگاه وجود دارد
من،تو،حقیقت

لزوما عقاید ما منطبق بر حقیقت نیست
صحبت آقای میرزا هم اینه
انتخاب کردن و یقین داشتن به انتخاب خود بد نیست
اما اینکه انتخاب های خود را بر دیگران تحمیل کنیم چه در حوزه تئوری چه در حوزه عملی امری ناپسند است

من و شما و آقای میرزا هر سه فکر میکنیم که بر راه حقیقت هستیم
هر سه انتقاداتی بر یکدیگر داریم
اما باید به نظرات هم احترام بگذاریم

عاشق این استدلال مغالطه گرامه تو هستم .
یا عقیده باطله یا صحیح ، غیر از این داریم؟برای عدم صحت یک عقیده باید خود عقیده رو مورد رد یا پذیرش قرار داد وقتی عقیده ای در اون خطا وجود نداره و خدشه ای وارد نمیشه ( البته شما ممکنه بگی اینهمه ایراد - من هم میگم همه توهم و کج اندیشی و عدم درک صحیح شما ) و شما خدشه میدونین این رو .
اصلا شما چرا خودت رو ناراحت میکنی؟ نمیخوای مگه صیقل ببینی ؟ عقیدت رو بگو چیه تا من صیقلت بدم. دیانت و عقیدت رو بگو دیگه چرا حمله کلام دیگران هستی؟
یا مسلمونی یا مسیحی یا یهودی یا زردشتی و بودایی و بهایی و .... حتی وهابی و حتی پیرو هر مکتب فکری هم باشی برات صیقل میدمت .
ابراز عقیده کن دیگه.
خوب طبق حرف خودت شما سه نفر فکر میکنی و یقین نداری وگرنه اینطوری فکر نمیکردی .Blush احترام به نظرات؟ واقعا جالبه.
(۱۱/دی/۹۴ ۱۵:۱۳)دوست حقیقت نوشته است:  آقای مهدی سینا برای هر خط شما ده خط جواب دارم
اما فکر نمیکنم بحث ما نتیجه داشته باشه
فقط پیشنهاد میکنم کامنت های من را با عدالت بیشتری بخوانید

اگر دوستی به انجمن اندیشه سر بزنه میفهمه منظور از نبودن محدودیت چیه
در قوانین تالار تنها محدودیت ذکر شده تهدید و توهین و از این قبیل است
که فکر نمیکنم گفتگوهای علمی متناسب با توهین باشه

در ضمن شرایط ثبت نام در تالار را تغییر داده اند
برای همین امکان ورورد مجدد آقای میرزا سخت است

اگر چه شما را از نظر اعتقادی ایده آل نمیدانم
اما شما و اعضای تالار را افرادی با اخلاق و پاک میدانم

روز بر شما خوش باد

خوبه یه کتاب مینوی بنویسی. پشتیبان مالی هم خواستی بگو برات جور میکنم/
دوستان این گفته جناب دوست حقیقت رو تو قوانین حتما قرار بدین .
(۱۱/دی/۹۴ ۱۵:۱۳)دوست حقیقت نوشته است:  اگر دوستی به انجمن اندیشه سر بزنه میفهمه منظور از نبودن محدودیت چیه
در قوانین تالار تنها محدودیت ذکر شده تهدید و توهین و از این قبیل است
که فکر نمیکنم گفتگوهای علمی متناسب با توهین باشه
خوبه قوانین اون تالار رو بدون کم و کاستی قید کردم براتون . و حتی اگه شده تو همون پستهایی که گفتم نگاه کنین اثبات میشه چه حد تابع قوانین هست اون تالار . راستی جناب اسم تالاری که گفتی اندیشه نیست ، اندیشه ها هست و حداقل اسم مکانی که داری توش فعالیت میکنی رو بدون .
حداقل چون اسم این تاپیک با تاپیک اون تالار که عنوانش هست سخن دانشمندان بزرگ درباره خدا و مذهب
بیشتر خودت رو بسنجی که ایا اینجا قوانین رعایت میشه و یا اونجا / احتملا کپی پیست هم میکردین مطالب رو مطالعه میکردین که خودتون رو اماده کنید.
نبودن محدودیت رو فقط دوستان سر بزنن متوجه میشن یعنی چی . یعنی عدم احترام به طرف مقابل و عدم رعایت اولیات نزاکت ادبی و همچنین سواد مدعیات عدم محدودیت ... .
Cool
درباره چناب میرزا . خوب شما بزارید جناب میرزا با نام کاربری شما فعالت کنن و مستقیم با تالار ارتباط داشته باشنBlush
قرار نیست شمامن رو چطور بدونین مهم این هست در مباحثه و گفتمان شرایط اخلاق و صداقت رو رعایت کنیم که خودتون بهتر میدونین اول شرط مباحثه اخلاق و صداقت هست که خود معترف به این امر هستین.

(۱۱/دی/۹۴ ۱۵:۱۳)دوست حقیقت نوشته است:  اگر چه شما را از نظر اعتقادی ایده آل نمیدانم
اما شما و اعضای تالار را افرادی با اخلاق و پاک میدانم
روز بر شما خوش باد
روزتون بخیر ،امیداست که صیقلی باشید.
(۱۱/دی/۹۴ ۱۵:۳۳)دوست حقیقت نوشته است:  پیام آقای میرزا به مهدی سینا:

اگر مسلمان هستید کاربری مرا حذف نکنید تا خودم مطالبم را ارسال کنم . چون به تازگی برای فعال شدن اکانت کاربری مدیریت باید آن را تایید کند و مدیریت کاربری مرا تایید نمیکند پس چطور توقع دارد من خودم جواب بدهم

من کسی رو حذف نکردم ، کردم؟Soldier
خودشون با نامهای محتلف و ورژن های جدید میان که چرا دست به دامن این کارها شدن؟Blush
تو چند خط قبل راهش رو گفتم.Wink
اخرین پستی بود که نوشتم بر مطالب غیر مستند و علمی شما . فقط خواستم بگم مشکل از فرستنده و
یرنده شماست وگرنه گیرنده و فرستنده ما و تالار مشکل نداره .
به امید اینکه دعه دیگه با سوال بیایید نه با داستان نویسی. راستی 10 خط ها رو هم بیار تا به نقد بنشینیم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست حقیقت
۲۰:۲۸, ۱۱/دی/۹۴
شماره ارسال: #44

در دفتر دوم مثنوی مولوی از بخش 56 اگر اشتباه نکنم تا 14 بخش بعد یعنی 70 داستانی راجب رویارویی ابلیس و معاویه (لعنت الله علیه است) شاید در بخش های اول از مولانا تعجب کنید که حالا مدح ابوبکر و عمر و عثمان رو گفتی معاویه دیگه چرا آخه . بطور کلی معاویه با تفکرات مولانا در تعارض است و تو غالب فکری اش نمی رود حتی گاهی به عمر و عثمان هم تیکه درشت بار می کنه ولی معاویه ...
اما وقتی به انتها می رسید تازه می فهمید داستان از چه قراره . حیفه که مطالعه نکنید حتما بخونید اما بنده خلاصه ای گم شاید متوجه ربط این ارسال با این تاپیک بشید

-معاویه یک روز حال ناخوشی داشته همه رو از قصرش بیرون می کنه که خبرش کپه مرگشو بزاره . وقت نماز میشه یکی میاد تو بیدارش می کنه معاویه تعجب می کنه با پرخاش میگه کی تورو راه داده من که گفته بودم کسی داخل نشه . شخص میگه وقت نمازه پاشو نماز بخون . حالا کلی حرف و جدال این بین بوده که ازش می گذریم تا برسیم آخر داستان
این شخص همون ابلیس بوده که معاویه مثلا با زیرکی بالاخره می فهمه . دست آخر بحثا تموم میشه هی ابلیس حربه می زنه حی معاویه مدد الهی می جوید آخرش آخرش میگه چی شده بود تو اومدی منو برای نماز بیدار کنی

ابلیس میگه : اگر تو رو خواب می برد بعد بیداری می شدی به خاطر نماز فوت شده چنان افسوس می خوردی که گوشت تن من ریش می شد اگر هم نماز می خواندی که پوزه منو خاک مال می کرد ولی با تلبیس که کردم تو نه غم نماز فوت شده رو خوردی نه نمازتو خوندی (خیلی هم خجسته ای که حال منو گرفتی)
گرفتید داستان چیه ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ماحی ، دوست حقیقت ، قلب
۸:۵۰, ۱۲/دی/۹۴
شماره ارسال: #45
آواتار
اقای میرزا و قلب

به نظر من بهتره خودمون رو نزنیم

من بیچاره یک شبانه رور بیدار بودم تا بتونم مقالات مورد نیاز درباره دفاع از اسلام رو بخونم
و رفرنس پیدا کنم
در گروه های ضد اسلام""بشدت""ار اسلام نقد میشه
نقد با سند و مدرک و ظاهر عقلانی

همین الان شاید 30 تا کامنت انتقادی برام اومده که باید بشینم امروز مقاله بخونم
شاید فردا بتونم دفاع مناسبی کنم
شما بجای که بیایید به من کمک کنید دارید همدیگر رو سرکوب میکنید

آقای مهدی سینا

یه بزرگی میگفت اگه بخوای به یک احمق احمق بودنشو ثابت کنی تو از اون احمق تری
من به شما میگم
اگه بخوای به یک انسان افراطی افراطی بودنش را ثابت کنی تو از اون افراطی تری

شما اصلا عدالت بخرج نمیدید
مبناهای مشترک کمی با هم داریم