|
نگاهی به سریال "کیمیا"
|
|
۱۹:۴۳, ۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام و عرض ادب چندی ست که سریال کیمیا از شبکه دو سیما در حال پخشه. حدود دو سوم سریال رفته رو آنتن.سریالی که قراره روایتگر برهه ای از تاریخ کشورمون باشه. الحمدلله نقادهای خوبی تو تالار داریم که ان شاءالله از حضورشون بهره مند خواهیم شد. دلیل اصلی که باعث شد تاپیک رو بزنم یکی دو قسمت اخیرش بوده و حضور شهید جهان آرا .نمیدونم چقدر خوب دراومده کار از نگاه بیننده ها ولی به شخصه تو این چند قسمت واقعا لذت بردم . واقعا چه گذشت بر مردم؟؟![]() تا حالا کیمیا رو موفق دیدید؟ . . . . بفرمایید دیگه ![]() پ.ن: هر عزیزی رفت بهشت زهرا(سلام الله علیها)، نایب الزیاره ما پیش شهید جهان آرا باشید لطفا |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۸, ۱۳/دی/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
صرف نظر از تمامی امتیازها و انتقاداتی که به فیلم وارده، یک نکته ای توی فیلم وجود داشت که به شدت آزاردهنده بود، اون هم از طرف یکی از قهرمانان فیلم که برای مخاطب قابل الگوبرداری است، یعنی مادر کیمیا وقتی کیمیا بحث طلاق رو پیش می کشه، ایشون به عنوان یک مادر، مادری که با توجه به سنش مطمئنا تجربیات زیادی دارد، خیلی راحت با انتخاب دخترش کنار می آید و بجای راهنمایی های لازم دیدی دیدی گفتم، به راه انداخت آرش هرچه که بوده و هر چه که کرده، کیمیا اگه هرچه که کرده که به انتخاب غلطی در زندگی رسیده، وظیفه ی یک مادر نیست که سریعا در برابر اولین انتخاب دخترش یعنی طلاق کوتاه بیاید و حتی یک کاتالیزور هم باشد برای این تصمیمش این خیلی بده و با سیره ی ائمه و کلا سبک اصیل زندگی ایرانی همخوانی ندارد (مشورت ها و پادرمیانی های خانوادگی) طلاق اخرین مرحله هست نه احساسی و اولین تصمیم مهری یه عنوان یک مادر، راه درستی برای اشتباهی که خودش هم در آن مقصر بود، انتخاب نکرد راهی که به مخاطب هم القایش می کرد و یک رفتار زننده ی دیگه، رفتار نرگس دختر همسایه بود که از وضع پیش آمده برای کیمیا هم خوشحال بود ====> البته این رفتار ممکنه طبیعی باشه به عنوان جوانی و ناپختگیش ولی رقتار مادر کیمیا قابل دفاع نبود و نیست |
|||
|
|
۰:۰۱, ۱۴/دی/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۳/دی/۹۴ ۱۸:۲۸)مصباح نوشته است: یعنی مادر کیمیا (۱۳/دی/۹۴ ۱۸:۲۸)مصباح نوشته است: و یک رفتار زننده ی دیگه، رفتار نرگس دختر همسایه بود که از وضع پیش آمده برای کیمیا هم خوشحال بود ====> البته این رفتار ممکنه طبیعی باشه به عنوان جوانی و ناپختگیش آفرین دقیقا. اتفاقا منم این دو مورد تو ذهنم بود که بنویسم ولی دیگه حوصله تایپ کردن نداشتم ![]() یکی از فامیلهای ما سر همین دخالت اطرافیان مثل همین شخصیت نرگس زندگیشون به راحتی از هم پاشید. |
|||
|
|
۱۲:۴۵, ۱۴/دی/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
البته به نظر من چون مهری از همون اول راضی نبود وخدایی هم تلاش کرد که کیمیا رو منصرف کنه به نظرم عکس العملش طبیعی بود چرا که اگه یادتون باشه قبل از مشکلات کیمیا مادرش خیلی نصیحتش می کرد که خوب شوهرداریکنه از زندگیش نزنه حتییی تشویق به بچه دارشدنشون کرد برای دامادش کادو می خرید
پس به عنوان مادری که دامادش رو قبول نداشت کم نذاشت منتها چون پدر کیمیا نبود با اون اتفاقا وبرملاشدن اونهمه دروغ احساس کرد باید هم پدرباشه هم مادر و شما بازم اگه دقت کنید مادرش رفت تا با ارش صحبت کنه وبگه بیاد کیمیا رو ببره ولی ارش گفت خودش باید برگرده وتویه مکالمه دیگه گفت تلافیمی کنم!!!! خب شما از یه مادررررر چه توفعی دارید واقعاااا به قول فاطمه خانوم نرمال به فیلم نگاه کنیم نه خیلی مقدس مآبانه مهری به اندازه ای که عقلش رسید واسه زندگی دخترش تلاش کرد وسعی کرد به انتخاب دخترش احترام بزاره نمی گم نقشش بی عیب ونقصه نه ولی من خودم از خیلی از مادرای اطرافم مهری رو بهتر دیدم کمااینکه الان که پدرش اومده همه چیز رو سپرده به اون من کلا از نقاط قوت این فیلم روابط درست و صحیح اعضای خانواده فرخ رو به عنوان نمونه می دونم درباره نرگس دوست کیمیا هم من خیلی انتقاد دارم از یهویی چادری شدنش بگیر تا دلسوزی های بی جاش می گم بی جا چون اگه بوقتش عمل می کرد اوضاع خیلی بهتر بود واز همه بدتر وقتی بود که موضوع طلاق کیمیا رو به پیمانگفت وازشکمک خواست این بدترین کاری بود که می تونست انجام بده |
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۱۵/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۴ ۲۳:۲۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
همه قسمت های کیمیا رو نمیبینم ولی همینا رو که میبینم بعضاً.... وجدانا سرمایه بیت المال رو حروم کردن
بقدری بعضی جاهاش بچه گانه س که یه نفر با ضریب هوشی 54 هم میفهمه مثل نحوه استدلال و دستگیری ضاربان پیمان البته مورد زیاده.*.. خیلی زیاد یکار قوی درست نکردن * یکی از اصلی هاش شخصیت آرش و پیمانه پاک دل شخصیتن اون مردونگی و صلابت رو نداره ولی پورسرخ محکم تره اینا مهمه تو شخصیت سازی بگذریم فعلا فرمون دست ایناس |
|||
|
|
۰:۰۷, ۱۶/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بازم مثل سریال دیگه به نوعی واقعیت سازی نشده.......کارگردان خواسته به شخصیت های کیمیا و خانواده اش اهمیت بده وبیشتر اتفاقات درباره همین خانواده هست.این خودش باعث شده جذابیت های دیگه فیلم گرفته بشه .....قسمت های قبلش که توی دوره انقلاب بود که اصلا درست نشون داده نشده بود .....اما بعضی جاهاش هم خوبه جای تشکر داره......این گریم ها هم که اصلا درباره اش حرف نزنم بهتره
|
|||
|
|
۰:۱۱, ۱۶/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
یه بازیگری مثل کیانیان که این همه مثلا حرفه ایه یبار صداش در نیومده که آقا رزومه منو خراب کردید
علتش مشخصه البته این سکوت ها از این سکوت ها زیاده تو ایران مخصوصا این شبه نخبگان |
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۱۶/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۴ ۱۴:۱۳ توسط السا.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
پیمان، یک شخصیت ماست ِ ب تمام معنا (تنها کلمه ای ک میتونست منظورم رو کامل برسونه همین بود دیگه، معذرت)
آرش، ی پدر خوب ک با تمااام ایراداتی ک داشت، خودش رو وقف دخترش کرده بود درسته ک فرهنگش، فرهنگ ِ غیراسلامی بود، اما با همون فرهنگ ، برای دخترش بهترین بود شادی ِ توی تولد رها رو با شادی توی جشن سالگرد ازدواج پسر و عروس کیمیا رو مقایسه کنین ...! آرش دوباره ازدواج نکرد، اما کیمیا از همون اول هم دلش با پیمان بود هرچند، کیمیا باید قهرمان فیلم میشد، اما بیشتر یک شخصیت افسرده و دائم الناراحت (:دی) رو نشون داد این ایراد رو قبلا هم گفته بودم، بجای اینکه شخصیت ِ مقاوم یک زن رو نشون بدن، یک زن ِ بد اخلاق ِ افسرده و همیشه ناراحت رو نشون داده بودن کیمیا اصلا خنده و شادی براش معنا نداره ... همیشه ناراحته، ی وقتایی، دیگه چییی بشه، یکمی لبخند بزنه! این آدم مقاومه یا افسرده ؟! |
|||
|
|
۱۵:۴۲, ۱۶/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
آقا من یه سوال دارم
دیشب ( 15 بهمن ) که دایی شریف اومده بود خونه ی کیوان چرا کیمیا چادر سرش بود؟؟؟؟؟؟ مگه فقط دایی و داداشش نبودن بقیه شون هم زن بودن !!!!! |
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۱۶/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
کیمیا و ستایش شباهت زیادی دارن
جفتشون بدجور رو اعصابن متاسفانه بدلیل برخی سیاست ها بزور میخوان الگوی وطنی درست کنند فکر کنم فردا رییس جمهور هم بشه |
|||
|
|
۱۶:۵۴, ۱۶/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۴ ۱۶:۵۹ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
اینم شوخی کاربران فضای مجازی با گریم کیمیا (احتمالا خودتون دیدید ولی دوباره دیدنش خالی از لطف نیست) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بخدا مردم هنرمند و شوخ طبعی داریمااااا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فیلم: کپی سریال آمریکایی در سریال ماه رمضان | mahdy30na | 50 | 19,373 |
۲/مرداد/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|

.نمیدونم چقدر خوب دراومده کار از نگاه بیننده ها ولی به شخصه تو این چند قسمت واقعا لذت بردم . واقعا چه گذشت بر مردم؟؟![[تصویر: Serial-Kimia-1.jpg]](http://www.kalepokha.ir/wp-content/uploads/2015/09/Serial-Kimia-1.jpg)

![[تصویر: kngmroxykkuog5qjoo6w.jpg]](http://uc.niksalehi.com/up3/images/kngmroxykkuog5qjoo6w.jpg)