کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"●
۱۷:۵۲, ۲۵/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۴ ۱۸:۰۸ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 5b716e4248e912b21.png]
سلامی به رنگارنگی سفره هفت سین خدمت تمامی بروبچه های تالار.امیدوارم که حال همگی و حال خود تالار خوب باشه.سال 94 گذشت ، و 15مین چله ی ماهم گذشتAngel
و خدارو شکر که خودش خواست تا برسیم به شونزدهمیش. اصلا شوخی نیستا ! پای حدود 560 روز در میونه!
چله ی شونزدهمی و هیفدهمی و هیجدهمی که بگذره ، کنکور ماهم گذشتهBig Grinپس شدیدا التماس دعا چون من دارم در همچین شرایطی این تاپیکو میزنم
و جا داره شدیدا یادی بکنیم از خانم مهپاره که بنیانگذار بودن اما مدتهاست که خیلی کم پیدان.البته هممون هم همینطوریم!
حالا دعا کنید من کنکورمو به سلامت بدم و من و سایر بروبچه ها به بهترین نحو ممکن از این امتحان عبور کنیمBlush اونوقت وقت خیلی بیشتری دارم تا یخورده وسعت بدیم به این روند...
یه جمله خیلی تکراری : کاری ندارم که شمایی که الان این تاپیک رو میخونید قبلا توی این جریان شرکت داشتید یا نه.مهم اینه که الان اینجایید و این اتفاقی نیستBlush حتی به این هم کاری نداشته باشید که من کی هستم!

ایندفعه یه سورپرایز یا شگفتانه ی خفن و خیلی کوچولو دارم ، و اونهم چیزی نیست جز افتتاح کانال تلگرام کارگاه معنویتCool
[تصویر: 9b96c1f17a3e15001.png]
اینم عیدی نوروز شماBig Grin البته قصد افتتاح کانال بیشتر آینده نگرانه بوده و فعلا با توجه به شرایط ، انتظار زیادی نداشته باشید.ولی خواهش میکنم بپیوندیدAngel اگه از بچه های ثابت کسی خواست توی کانال مطلب بذاره یا اصطاحا از مدیران کانال بشه ، بگه تا بشهBlush

خب...گفتنی هارو گفتیم...
پس برسیم به خود چله ی 16
ایندفعه برای 40 روز ، سوره ی لقمان رو میخونیم که 4 صفحست.لازم به ذکره که برای اولین باره که این سوره رو توی چله هامون داریم.سوره ی لقمان یکسری خواص خاصی داره که فعلا بعلت ضیغ یا ضیق یا زیغ یا ... وقت نمیتونم شرح بدم.پس امیدوارم ساید دوستان در ادامه یا در کانال ، به این مساله اشاره کنن. ولی میدونم عده ای هستن که از این سوره جواب گرفتن.برای همین هم بود که خیلی روش پافشاری کردم.با تشکر از همه که خواسته ی بنده حقیر روی پذیرفتن
شروع چله از اول نوروز 1395
تا نهم اردیبهشت 95
و هرکسی هم که دیر کرد طبق معمول هیچ مشکلی نیست چون ما معمولا بین چله ها 5 الی 10 روز فاصله میذاریم که میشه عقب موندگی روجبران کرد
ان شاء الله که سال 95 یه سال پربرکت باشه و برکتش به چله های ماهم بیش از پیش راه پیدا کنه ، هم حال خودمون احسن الحال بشه ، هم حال دوروبریامون ، هم حال کشورمون ، و هم حال کارگاه معنویت
التماس دعا Angel

و اما پوستر چله ، که در اصل برای کانال تلگرام ساختمش و برای همینه که مربعیه:
[تصویر: a39e373a061b96af1.png]

کافیه با ذکر یه صلوات ، آمادگی خودتونو جهت حضور در این حرکت معنوی اعلام کنید
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، sarallah ، عارفه ، مهدی2012 ، sagheb ، رکن الهدی ، sabrina ، غریب ، نرگس مهدوی ، mahpare
۲۳:۵۰, ۲۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار

التماس دعا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، sarallah ، sagheb ، فدايي ولايت ، رکن الهدی ، انتصـار ، غریب ، نرگس مهدوی
۱۰:۲۱, ۲۶/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۴ ۱۰:۲۲ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #3
آواتار
نقل قول:
شروع چله از اول نوروز 1395
آقا بذارید چند روز از سال بگذره بعد شروع کنید... سه چهار روز اول که یا ما خونه مهمونیم؛ یا مهمون خونه ماست... کلا شلوغ پلوغه... در هر حال هر جور راحتین...

شاید نتونم شرکت کنمHuh

من که ادبیات رو سفید میذارم به نظرم شما هم همینکارو کن:
نقل قول:
ضیغ یا ضیق یا زیغ یا ... وقت نمیتونم شرح بدم.پس امیدوارم ساید دوستان
Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، sagheb ، فدايي ولايت ، رکن الهدی ، عارفه ، انتصـار ، غریب ، نرگس مهدوی
۱۲:۵۰, ۲۶/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #4
آواتار

(دوستان یادتون نره که منو دعا کنید...ممنونSmile)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، فدايي ولايت ، مهدی2012 ، رکن الهدی ، عارفه ، انتصـار ، غریب ، نرگس مهدوی ، mahpare
۱۵:۰۲, ۲۶/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:آقا بذارید چند روز از سال بگذره بعد شروع کنید... سه چهار روز اول که یا ما خونه مهمونیم؛ یا مهمون خونه ماست... کلا شلوغ پلوغه... در هر حال هر جور راحتین...
خب چند روز اول برای همه شلوغه برادر! ولی سوره لقمان فقط 4 صفحست و لینک یه برنامه خیلی خوب قرآن برای اندروید رو هم توی کانال قرار دادیمCool
به همراه دوتا ترتیل از استاد پرهیگار و شاکر نژاد که جفتشون حدود 11 دقیقه هستن فقط
لذا جای هیچ بهانه ای باقی نمیمونهBi Dandoon
ضمنا کیفش به اینه که از همون اول سال یه عهد تازه داشته باشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، مهدی2012 ، رکن الهدی ، sagheb ، عارفه ، انتصـار ، غریب ، نرگس مهدوی
۱۸:۳۳, ۲۶/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۴ ۱۸:۳۴ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
الهی به امید تو.
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

راستی لینک کانال برای من کار نکرد Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، فدايي ولايت ، sagheb ، عارفه ، انتصـار ، غریب ، نرگس مهدوی
۲۰:۱۴, ۲۶/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۴ ۲۳:۰۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۶/اسفند/۹۴ ۱۸:۳۳)رکن الهدی نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
الهی به امید تو.
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

راستی لینک کانال برای من کار نکرد Huh
خب از طریق سرچ توی تلگرام هم میتونید کانال رو پیدا کنید
یعنی manaviat رو سرچ بفرمایید

همسنگران گرامی ، پسر دایی بنده هم وارد چله شد برای اولین بارBlush البته توی تالار نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، sagheb ، مهدی2012 ، عارفه ، sarallah ، انتصـار ، غریب ، نرگس مهدوی ، mahpare
۲۳:۰۰, ۲۷/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #8
آواتار
[تصویر: 2.gif]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، مهدی2012 ، رکن الهدی ، فدايي ولايت ، عارفه ، غریب ، نرگس مهدوی ، mahpare
۲۱:۱۸, ۲۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #9
آواتار
حس نمیکنید انگار حتی اعضای همیشگی هم نیومدن هنوز؟!Confused
ان شا الله که بزودی بیانAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، رکن الهدی ، عارفه ، غریب ، نرگس مهدوی ، انتصـار ، mahpare ، مهدی2012
۱۸:۲۹, ۲۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #10
آواتار
اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، نرگس مهدوی ، sarallah ، فدايي ولايت ، انتصـار ، رکن الهدی ، mahpare ، مهدی2012 ، عارفه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]