|
نامه مطهری به پورمحمدی درباره فایل صوتی منتظری
|
|
۲۰:۵۰, ۶/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۶ ۶:۴۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در نامهای خطاب به وزیر دادگستری درباره اظهارات اخیر وی در خصوص فایل صوتی آیت الله منتظری بر لزوم ارائه توضیحاتی در زمینه شایعات مربوط به سال 67 تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، علی مطهری در این نامه که آن را در اختیار ایسنا گذاشته، آورده است: «جناب حجتالاسلام آقای پورمحمدی دامت برکاته وزیر محترم دادگستری با اهداء سلام، به عرض میرساند در صحبت خود در ارتباط با انتشار فایل صوتی مرحوم آیتالله منتظری، فرمودهاید: «برخی دنبال تطهیر دشمنان خونآشام این ملت هستند که در قساوت و خونریزی به صغیر و کبیر رحم نکردند به طوری که همه افراد در ترس قساوت آنها بودند.» متأسفانه این، مشکل کشور ماست که مسئولان به جای توضیح یک مسئله و پاسخ به سؤالی که برای برخی اذهان ایجاد شده است به مغالطه میپردازند و از عواطف انسانی و دینی و انقلابی مردم بهرهبرداری میکنند و هیچ گاه به سؤال مورد نظر پاسخ نمیدهند. در موضوع فایل صوتی مذکور همه مسئولانی که پاسخ دادند صرفا به جنایتکاری منافقین از یک سو و عظمت شخصیت امام خمینی (رحمة الله علیه) از سوی دیگر پرداختند و هیچ پاسخی به سؤال ندادند و در واقع توضیح واضحات دادند. انحرافات فکری و جنایات بزرگ منافقین بر همه روشن است و گروه فرقان هم که شخصیتی به عظمت آیتالله مطهری را به شهادت رساند شاخهای از منافقین بود. این امر محل بحث نیست. محل بحث این است که با توجه به این که از نظر اسلام و در حکومت اسلامی حتی به چنین جانیانی و طرفداران آنها نیز نباید ظلم شود آیا شایعاتی که درباره اتفاق سال 67 درباره نحوه اجرای حکم امام(رحمة الله علیه) گفته میشود صحت دارد یا خیر؟ جناب عالی که همراه آقایان رئیسی، نیّری و رازینی در متن این قضیه بودید باید ضمن توضیح ماجرا، یا میفرمودید این شایعات به هیچ وجه صحت ندارد و یا میفرمودید ممکن است قصورهایی هم صورت گرفته باشد که در صورت اثبات از خانوادههای آنها عذرخواهی و جبران خسارت خواهد شد. این روش برخلاف تفکر رایج که کتمان خطاهای احتمالی را موجب تقویت نظام میداند و بلکه نوعی عصمت برای جمهوری اسلامی قائل است، موجب جلب اعتماد بیشتر مردم و استحکام افزونتر نظام اسلامی است. از خدای متعال توفیق الهی روزافزون جنابعالی را مسئلت میکنم. با تقدیم احترام علی مطهری» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) برای انتشار پاسخ وزیر محترم دادگستری به این نامه آمادگی دارد. انتهای پیام |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۲, ۱۲/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۵ ۱:۳۶ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۱۱/شهریور/۹۵ ۲۲:۴۶)aliabad نوشته است:سلام گویا سنتون خیلی از من بیشتره . پس لطفا ببخشید . قصد جسارت نداشتم . ببخشید (۱۱/شهریور/۹۵ ۲۲:۴۶)aliabad نوشته است:بذارید آروم آروم جلو بریم : لطفا دقیقا همه رو با ذکر شماره پاسخ بفرمایید 1. آیا نامه امام خمینی به منتظری که اینجا http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42...#pid369951 آورده بودم رو خوندید ؟ 2. تاریخ نامه کی هست ؟ 3. آیا تاریخ اعدام ها کمتر از یک سال قبل از نامه هست ؟ 4. آیا در نامه امام اشاره ای به صحبتهای منتظری راجع به منافقین می بینید ؟ مثلا در این قسمتهای فرمز ؟ لطفا توضیح دهید . نقل قول:از آنجا که روشن شده است که شما این کشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست لیبرالها و از کانال آنها به منافقین میسپارید، صلاحیت و مشروعیت رهبری آینده نظام را از دست دادهاید. شما در اکثر نامهها و صحبتها و موضعگیریهایتان نشان دادید که معتقدید لیبرالها و منافقین باید بر کشور حکومت کنند. به قدری مطالبی که میگفتید دیکته شده منافقین بود که من فایدهای برای جواب به آنها نمیدیدم. مثلاً در همین دفاعیه شما از منافقین، تعداد بسیار معدودی که در جنگ مسلحانه علیه اسلام و انقلاب محکوم به اعدام شده بودند را، منافقین از دهان و قلم شما به آلاف و الوف رساندند، و میبینید که چه خدمت ارزندهای به استکبار کردهاید. در مساله مهدی هاشمی قاتل، شما او را از همه متدینین متدینتر میدانستید و با اینکه برایتان ثابت شده بود که او قاتل است مرتب پیغام میدادید که او را نکشید. از قضایای مثل قضیه مهدی هاشمی که بسیار است و من حال بازگو کردن تمامی آنها را ندارم. شما از این پس وکیل من نمیباشید 5. با توجه به جواب سوالهای 2 و 3 و 4 ، آیا درباره باطل بودن صحبتهای منتظری درباره اعدام منافقین در سال 67 ابهامی دارید ؟ 6. آیا در نامه امام به منتظری ، چیزی که منتظری تکلیف شرعی خود دونسته باشه وجود داره ؟ نامه امام : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42...#pid369951 7. در نامه امام به منتظری در کدام یک از موارد زیر دستوری خطاب به منتظری می بیینید ؟ الف) دستوری درباره دخالت نکردن در هیچ کار سیاسی ب) دستوری درباره اعتراف به گناه و اشتباه در مورد نامه ها و سخنرانی های منافقین که از طریق ایشون به رسانه ها میرسیده ج) هردو د) هیچکدام 8. با توجه به جواب سوالهای 6 و 7 ، نه بی خیال ! تا همینجا برای روشن کردن من بسه ! ![]() (۱۱/شهریور/۹۵ ۲۲:۴۶)aliabad نوشته است: قطعا اگر متن متعلق به امام باشد صد درصد مقبول بنده هم هست اما میگویند تاریخ ندارد ودر صحیفه هم نیامده است اگر امده شما مشخصات آنرا بدهیددر بالا به متنی از سخنان امام استناد نموده ام به همراه ذکر سندشون در صحیفه امام . علاوه بر این ، در نوشته قبل تر از قبل خودم (شماره 51) اشاره کرده بودم به دو نمونه دیگر از سخنان امام خمینی در مورد مسءله زندانیان گروهک ها ، به همراه ذکر سندشون در صحیفه امام . این دو : نقل قول:تاریخ: ۱۳۶۳/۱۲/۲۶ نقل قول:تاریخ: ۱۳۶۷/۰۵/۰۲ منتظرم که بدونم که آیا این سخنان امام که همراه با سند و منبع اراءه دادم مقبول شما هست ؟ |
|||
|
|
۱:۵۰, ۱۲/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۵ ۱:۵۳ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام فرزندم شما مدام مایلید از امام دفاع کنید ویا آقای منتظری رامحکوم کنید بنده هم مانند شما امام را تائید وآقای منتظری راهم لایق رهبری نمیدانستم چون اهل سیاست نبودند بنابراین خواهش من اینستکه این مسایل را وارد بحث نکنید. نامه آقای مطهری در باره احتمال سوء استفاده از حکم امام است واین امر جز با گزارشی مبسوط قابل حل نیست البته اگر شما میدانید خوش بحالتان بگذارید دیگران هم مطلع شوند. ضمنا سند حکم صادره امام را که بدون تاریخ بوده ودرصحیفه نیامده است را ارائه نکردید پس من هم تعهدی ندارم وجا دارد دیگر بگذاریم مطالب مارا دیگران وجدان کنند وبحث را ادامه ندهیم . البته من همیشه این موقع خوابم ولی امشب نمیدانم سرم درد میکنه وبیدار مانده ام دعا کنید خوابم ببرد شب بخیر |
|||
|
۱۱:۳۶, ۱۲/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
سلام
جالبه رئیس حلال احمر هم کشتن اگهی هم کردن. اصلا موضوعات سیاسی براشون مسئله نبوده انگار. معلوم نی به چی فکر میکردن. |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۱۲/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۱۲/شهریور/۹۵ ۱۱:۳۶)Unleashed نوشته است: سلامسلام توی مستند " عملیات مهندسی " هم تعدادی از اعترافات تکان دهنده شون هست . تو اون مستند یکی بحث شکنجه بشدت وحشیانه ی غیرقابل تصور هست که اعترافاتشون و تصاویر مربوط به اون هست که باعث میشه این مستند برای کودکان و کسانی که ناراحتی قلبی دارند مناسب نباشه ، و یک بحث دیگر نمونه اعترافاتشون در همین مورد تشخیص سوژه ترور هست . مثلا طرف رو فقط بخاطر اینکه ریش داشته کشته اند !!!!!!!!!!!!!!!!! مستند عملیات مهندسی : http://www.telewebion.com/#!/episode/1495384/ از همه مهمتر اینه که هیچ مدرکی نمیتونستن از جنایات اینایی که به قول خودشون گفتن " سرپنجه اختناق " نشون بدن . کدوم قاتل و جنایتکاری میتونه تمام مدارک رو قایم کنه ؟ این همه ما از جنایات آمریکا و شاه و صدام و منافقین مدرک داریم . چرا اونا نمیتونن مدرک به قول خودشون " کشتار " نشون بدن ؟ چون دروغگو هستن . تنها چیزهایی که راست میگن دستگیری و کشته شدن همدسته های جنایتکارشون توسط کمیته ای ها و پاسدارها هست که اون هم حقشون بوده و جنایت نیست . دقیقا مثل اسراییل تظلم خواهی میکنن ! حمله میکنن ، بعد که برای دفاع در برابر حمله شون بهشون حمله میشه فریاد میزنن که به ما ظلم میشه !!!!! اینایی که براساس حرف منتظری برای منافقین تظلم خواهی میکنن ، خوب است که براساس حرف امثال زیباکلام برای اسراییل هم تظلم خواهی کنن !!! |
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۱۵/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() احتمالاً در این دو ماه دوباره این بحث اعدام های 67 بولد میشه سوال: به نقل از گفته های شایعه پردازان گفته میشود که دختر باکره اعدام ندارد و در نتیجه قبل از اعدام دختران منافق آنها به اجبار ازدواج کرده اند! اين مسئله كه در مجازات دختر باكره پيش از قصاص و كشته شدن، بكارت او گرفته مي شود، يك تهمت آشكاري است كه از سوي دشمنان اسلام وارد شده است و اين فريب كاران هيچ دليلي بر اين اتهام ندارند. در صورتي كه دختر باكره عمدا مرتكب قتل نفس شود و اولياي مقتول درخواست قصاص نمايند. حكم قصاص با همان حالت باكره بودن جاري مي شود. هر كسي كه محكوم به قصاص گردد، با همان حالتي كه محكوم به قصاص و اعدام شده باشد، اعدام مي شود. فرق نمي كند دختر باكره باشد يا غير باكره.(>>> امام خميني، تحرير الوسيله، مؤسسه دار العلم، قم، ج2، كتاب القصاص، م 49) به علاوه بهشت رفتن، نتيجه ايمان و عمل صالح است. بدون ايمان و عمل صالح، كسي به بهشت نمي رود. اين كه اگر دختر باكره در زمان دوشيزگي بميرد، مستقيما به بهشت مي رود، با مبناي فوق نمي سازد و در منابع ديني هم چنين چيزي وجود ندارد. مطلب زیر را نیز بخوانید نقل قول:اعدام زندانیان سیاسی، ممنوعیت اعدام دوشیزگان و عقد آنها همه شایعات ساخته و پرداخته منافقین برای تطهیر جنایات و خیانتهای خود به کشور و تخریب وجهه نظام اسلامی میباشد. در تبیین واقعیات مربوطه گفتنی است پس از تهاجم نیروهای سازمان منافقین در سال ۶۷ با پشتیبانی ارتش عراق به داخل ایران، حضرت امام (رحمة الله علیه) حکمی را درباره بررسی مجدد پرونده منافقین زندانی که همچنان بر سر موضع خود بودند و صدور محکومیت اعدام برای کسانی که برنامه شورش در زندان، همزمان با برنامههای بیرون سازمان داشتند، صادر کردند. در زمینه دلایل صدور این حکم که از مبانی فقهی و حقوقی مستحکمی برخوردار است به اختصار میتوان به وضعیت کلی نیروهای نظامی ایران در جبههها، روحیه مردم در داخل کشور به واسطه انعکاس تحولات جبههها، تبلیغات وسیع درباره پیشرویهای عراق از سوی رادیوهای بیگانه، ورود مستقیم آمریکا به صحنه جنگ با ایران از طریق هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری، پیشروی نیروهای منافقین به داخل خاک ایران و تصرف چند روستا و شهر اسلامآباد غرب، بروز تحرکات و تنشهایی در زندان با سردمداری عناصر بر سر موضع منافقین، آغاز فعالیت برخی هواداران منافقین در سطح جامعه و ایجاد حرکتهایی برای برپایی آشوب و شورش در سطح شهرها، انتشار پیامهای مستمر سازمان منافقین از طریق رادیوهای متعلق به آنها و ترغیب و تحریک مردم به شورش اشاره داشت.http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17694.html http://forum.bidari-andishe.ir/thread-36704.html http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31754.html http://www.tabnak.ir/fa/news/334715 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نامه مطهری به آیت الله یزدی: | aliabad | 51 | 12,193 |
۱۸/مهر/۹۵ ۱۴:۵۷ آخرین ارسال: aliabad |
|

تا همینجا برای روشن کردن من بسه ! ![[تصویر: farhangnews_224434-600132-1471094271.jpg]](http://www.farhangnews.ir/sites/default/files/content/images/story/95-05/23/farhangnews_224434-600132-1471094271.jpg)