کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا مدت سوگواری امام حسین ع طولانی است؟
۲۱:۵۸, ۱۳/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۵ ۱۷:۱۹ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #1

بنام خدا

نامه نماینده مجلس شورای اسلامی به مسوولین حوزه علمیه وطرح میزان سوگواری امام شهیدان مرا برآن داشت تا یک سوال جدی بکنم که چرا مدت سوگواری امام نسبت به سایر امامان اینهمه طولانی است؟
طبق سنت موجود ما برای هریک ازمعصومان یک روز جشن تولد ویک روز هم برای رحلت یا شهادت سوگواریم واین امری کاملا منطقی است اما درمورد امام حسین ع قضیه جور دیگری است چندروز مانده به محرم بساط تکیه ها آغاز میگردد وشهر سیاه پوش میشود واین امر تا چندی پس از پایان ماه صفر ادامه دارد وعملا حدود 70 رور کشور درحالت سیاهپوشی وسوگواری است وعملا بساط جشن ها دراین ایام برچیده میشود .آیا این امر منطقی است؟ وآیا بزیان اسلام وشیعه نیست؟ وبنوعی بیش از یک ششم سال به سوگواری حضرت ایشان سپری میشود. نماینده محترم مجلس پیشنهاد کرده بودند که تنها 5 روز از این ایام باین امر اختصاص یابد .روز تاسوعا وعاشورا واربعین و دوروز آخر ماه صفر. در بقیه ایام همچون روزهای عادی سپری شود .البته در رابطه با شهادت بانوی بزرگوار اسلام نیز یکروز به هفته وسپس دهه تبدیل گردیده است که مورد انتقاد برخی از بزرگان نیز قرار گرفت .بنظر میرسد که پیشنهاد منطقی است وما باید ازافراط وتفریط بپرهیزیم تا نظر بزرگان چه باشد؟
در مورد روز های جشن اقدام مثبتی صورت گرفت که بسیار ارزشمند بود وآن ایجاد هفته مولودی در فاصله دوتاریخ میلاد پیامبر بروایت شیعه وسنی که البته باید هردو روز تعطیل گردد . بنده پیشنهاد میکنم برای وحدت بیشتر اهل سنت وتشیع روز آغاز امامت امام علی وآغاز خلافت اولین خلیفه که در یک روز پس ازرحلت صورت پذیرفت آنروز را روز امامت وخلافت ووحدت شیعه وسنی بنامیم وعید غدیررا روز اکمال دین قرار دهیم .
برادران وخواهران عزیز در این ایام سوگواری بهترین کار آشنائی با امام حسین ع ومطالب حواشی آنست این مطلب را با علاقه مرور کنید وپس از اندیشه درباره آن حتما نظرتان را بنویسید شاید به نتیجه مثبتی برسیم وکاری ماندگار برای کشورمان وذخیره آخرتمان باشد
http://www.tabnak.ir/fa/news/628629/%D9%...8%B1%D9%87
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۴۰, ۲۰/مهر/۹۵
شماره ارسال: #41
آواتار
(۲۰/مهر/۹۵ ۱۴:۳۲)aliabad نوشته است:  بنام خدا
سلام وتشکر
لطفا ازبیان احساسات وشعار خودداری فرمائید وبه استدلال بپردازید ضمنا الان در منزلم شاهد سوگواری هستم موفق باشید

ای موسی تو با خدای خود به جنگ برو ما اینجا نشسته ایم.....(در مثال مناقشه نیست)

..
.4 صفحه استدلال کمه؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرشته ی عذاب
۲۳:۰۹, ۲۰/مهر/۹۵
شماره ارسال: #42

بنام خدا
سلام وشب بخیر موفق باشید
۱۴:۴۶, ۲۱/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۵ ۱۴:۴۶ توسط Islam.)
شماره ارسال: #43
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

امروز چیزی خواندم که حیف بود نگم.

والفجر و لیال عشر (سوره فجر 1-2 )

قسم به سپیده دم و به شبها ی دهگانه.

امام صادق علیه السلام می فرمایند:
این سوره ، سوره ی امام حسین علیه السلام است. و در ادامه در مورد لیال عشر گفته شده که مراد از آن دهه ی اول محرم است.

منبع مجمع التفاسیر

فکر کنم این روایت دیگر حجت را بر من و شما تمام کند و دیگر حرفی از کم کردن دهه عزاداری نزنیم.

التماس دعای فرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۱۴:۵۷, ۲۱/مهر/۹۵
شماره ارسال: #44

بنام خدا
سلام وتشکر
بله درست است اما نه برای عزاداری بلکه برای اندیشیدن درباره زندگی امام ع چون امام نیازی به گریستن ندارد شناخت اهداف بلند او که همان داشتن عقاید درست وتلاش درراه آن است موفق باشید
۱۵:۱۱, ۲۱/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۵ ۱۵:۱۴ توسط Islam.)
شماره ارسال: #45
آواتار
(۲۱/مهر/۹۵ ۱۴:۵۷)aliabad نوشته است:  بنام خدا
سلام وتشکر
بله درست است اما نه برای عزاداری بلکه برای اندیشیدن درباره زندگی امام ع چون امام نیازی به گریستن ندارد شناخت اهداف بلند او که همان داشتن عقاید درست وتلاش درراه آن است موفق باشید
بسم تعالی

امام نیاز به عزاداری ندارد ما به عزاداری نیاز داریم.

اما در مورد حرفتون.

انسان ها به طور کلی برای حرکت و ایجاد تغییر به دو چیز نیاز دارند. یک معرفت و شناخت. دو انگیزه . این دو بدون یکدیگر ناقص هستند و سود خاصی نخواهند بخشید. اگر معرفت تنها باشد و انگیزه و نشاطی برای حرکت و ایجاد تغییر به وجود نیاید و یا بالعکس انسان دچار رخوت می شود و نتیجه ای حاصل نمی شود.( این حرف روانشناسان و عالمان این زمینه است نه حرف بنده)

مطالعه و بحث و... موجب ایجاد معرفت و شناخت حسینی می شوند و شعور حسینی را بوجود می اورند. و عزاداری و گریه احساسات را تحریک می کنند و انگیزه و نشاط ایجاد می کنند برای حرکت که شور حسینی را بوجود می اورند.

به قول استاد مطهری یک ماشین برای حرکت در شب هم نیاز به یک موتور برای ایجاد نیروی محرکه دارد و هم نیاز به چراغ برای روشن کردن مسیر. اگر موتور باشد و چراغ نباشد ماشین تصادف کرده و می تواند موجب مرگ سرنشینان شود.

به قول یک مداح بزرگوار که فکر می کنم حاج منصور ارضی بودند، اگر بدنبال روضه ، سینه زنی برگزار نشود ظلم است به شنونده! هم روضه باید باشد ،روضه ای که معرفت ایجاد کند و هم سینه زنی که شور ایجاد کند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرشته ی عذاب ، بیداری اندیشه ، soheyl68 ، m.hossein
۱۷:۰۷, ۲۱/مهر/۹۵
شماره ارسال: #46

بنام خدا
سلام وتشکر
بله درست است اما درحد متعادل والا میتوان تمام سال راگریست
۱۱:۵۰, ۲۲/مهر/۹۵
شماره ارسال: #47
آواتار
چه اشکالی داره تمام سال گریستن اگر نتیجش نشاط معنوی، انگیزه، شور و شعور و معرفت باشه؟

اگر نمی دونین بدونین سیره امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) گریستن بر سید الشهدا در هر صبح و شام هست.

بزرگانی مثل میرزای شیرازی که فتوای تحریم تنباکوشون زبانزد خاص و عام هست و البته ایشون بسیار بزرگتر از اندازه این حرفها بودن هر صبح در حد چند دقیقه خادمشون رو ازش می خواستن روضه بخونن یه چند دقیقه گریه کنن بعد می پرداختن به کارها. نتیجه این کارها شد تربیت چنین شخصیتی.
استاد العرفا آقای سید علی آقای قاضی می فرمودن هر طور شده لااقل هفته ای یک مرتبه یه جلسه روضه ولو 2 3 نفره راه بندازین بسیار موثر است برای پیشرفت معنوی و مگر هدف از قتیل العبرات بودن امام حسین علیه السلام غیر از هدایت بندگان هست؟ مگر ندای هل من ناصر امام جز برای نجات خلق بود؟
آیت الله انصاری همدانی بزرگ می فرمودن برای پیشرفت معنوی دائما متوسل به امام حسین باشین و روضه و عزاداری و ....
آیت الله شاه آبادی می فرمودن می خواین رشد کنین هر روز زیارت عاشورا ...

اینها کسانی هستن که رسیدن به هدفی که ما می خوایم برسیم. چون رسیدن به هدف می دونن چیکار باید کرد.

توی هر شهری الحمدلله فکر کنم جلسات هفتگی امام حسین علیه السلام باشه. شما یکسال شرکت کن و بعد اثرش رو ببین....

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، Islam ، Anti gods ، soheyl68 ، vahrakan ، قلب ، m.hossein ، ماحی ، فرشته ی عذاب ، MOHSEN-Z
۱۲:۳۶, ۲۲/مهر/۹۵
شماره ارسال: #48

بنام خدا
سلام صبح بخیر
بنده هم تائید کردم منتها این امر فردی است ونباید به جامعه تحمیل شود ارزش کار در آزادی عمل است موفق باشید
۱۴:۵۴, ۲۲/مهر/۹۵
شماره ارسال: #49
آواتار
نقل قول: بنده هم تائید کردم منتها این امر فردی است ونباید به جامعه تحمیل شود ارزش کار در آزادی عمل است موفق باشید

والا چیزی به کسی تحمیل نشده کل پول های نذری و دسته و ایستگاهها که مردمیه و کار خود مردم هم هست مملکت هم اسلامی و حسینیه و این قوانین برش حاکمه و مردم و دستگاه سیدالشهدا لله و خدایی هست.
مردم هم غیر از عاشورا و تاسوعا در بقیه ی روزها به کار خودشون می رسن.
من در مسئله ی ورزشگاه اظهارنظر نمی کنم اما تو روزهای عادیشم هزارجور هتک حرمت و ... در ورزشگاه رخ میده و من حق میدم نگران این مسئله می بودن.
از هر نظر نگاه می کنم مشکلی نمی بینم.
اما یه سری چیزا از دو ور باهاش برخورد قضایی میشه
از اینور قمه زنی و امثالهم
از اونور پارتی های مخل و امثالهم

آقای مطهری هم پیاز داغش رو خیلی زیاد کردن مثلا تو این بند:

نقل قول:مثالی می‌زنم. اگر کسی بعد از سال‌ها پدر یا مادر یا فرزندش را در شب عاشورا ملاقات کند آیا نباید خوشحال شود و بخندد چون حرمت آن امام عزیز را شکسته است؟!

این حرف خیلی چرته دیگه ماها که از هیئت میایم بیرون والا با دوستانمون بگو و بخند هم می کنیم ینی مثلا همه عصبی و گریون میان بیرون یا با چماق وایسادن همه گریه کنن اتفاقا این بهجت ظاهری و باطنی نشاندهنده ی ثمره ی عزاست

نقل قول:همین نگاه است که باعث شده است در دو ماه محرم و صفر مردم ایران مراسم ازدواج برگزار نکنند حتی به قیمت صدها و هزاران گناهی که به علت تاخیر در ازدواج جوانان رخ می‌دهد
خب خود مردم برگزار نمی کنن بعد کی گفته هیچ مراسم بله برون و هیچ تحقیقاتی تو این ماه ها انجام نمیشه؟
بعد آقای مطهری اگر نگران ازدواجن الآن این محرم و صفره که مانع اصلی ازدواجه؟ ایشون که تو مجلسن واقعا موانع موجود سر راه ازدواج جوانان رو نمی دونن؟
از قدیم رسم بوده خیلی از فساد و فحشاها در ماه محرم کم میشده من خودم کسایی میشناسم که عرق رو تو این چن وقت میذارن کنار آقای مطهری بجای فرهنگ سازی بیشتر میان میگن اصلا چرا باید اینقدر زیاد باشه؟
نقل قول: به تعبیر شهید آیت الله مطهری
آقای مطهری بارها ثابت کردن چقدر پایبند به سخنان استاد شهید هستندBig Grin
والا تفسیر ایشون از حرف شهید مطهری صرفا "کلمه الحق یراد به الباطل" هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، فرشته ی عذاب
۱۵:۲۷, ۲۲/مهر/۹۵
شماره ارسال: #50

بنام خدا
سلام وتشکر بنده هم با بخشی از مطالب شما موافقم اما بهرحال اقدام آقای یزدی موجب شد که عکس العمل ازسوی نماینده مردم نشان داده شود وسرانجام انشاء الله نتیجه مثبت عائد جامعه گردد ممنونم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]