|
چرا مدت سوگواری امام حسین ع طولانی است؟
|
|
۲۱:۵۸, ۱۳/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۵ ۱۷:۱۹ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
نامه نماینده مجلس شورای اسلامی به مسوولین حوزه علمیه وطرح میزان سوگواری امام شهیدان مرا برآن داشت تا یک سوال جدی بکنم که چرا مدت سوگواری امام نسبت به سایر امامان اینهمه طولانی است؟ طبق سنت موجود ما برای هریک ازمعصومان یک روز جشن تولد ویک روز هم برای رحلت یا شهادت سوگواریم واین امری کاملا منطقی است اما درمورد امام حسین ع قضیه جور دیگری است چندروز مانده به محرم بساط تکیه ها آغاز میگردد وشهر سیاه پوش میشود واین امر تا چندی پس از پایان ماه صفر ادامه دارد وعملا حدود 70 رور کشور درحالت سیاهپوشی وسوگواری است وعملا بساط جشن ها دراین ایام برچیده میشود .آیا این امر منطقی است؟ وآیا بزیان اسلام وشیعه نیست؟ وبنوعی بیش از یک ششم سال به سوگواری حضرت ایشان سپری میشود. نماینده محترم مجلس پیشنهاد کرده بودند که تنها 5 روز از این ایام باین امر اختصاص یابد .روز تاسوعا وعاشورا واربعین و دوروز آخر ماه صفر. در بقیه ایام همچون روزهای عادی سپری شود .البته در رابطه با شهادت بانوی بزرگوار اسلام نیز یکروز به هفته وسپس دهه تبدیل گردیده است که مورد انتقاد برخی از بزرگان نیز قرار گرفت .بنظر میرسد که پیشنهاد منطقی است وما باید ازافراط وتفریط بپرهیزیم تا نظر بزرگان چه باشد؟ در مورد روز های جشن اقدام مثبتی صورت گرفت که بسیار ارزشمند بود وآن ایجاد هفته مولودی در فاصله دوتاریخ میلاد پیامبر بروایت شیعه وسنی که البته باید هردو روز تعطیل گردد . بنده پیشنهاد میکنم برای وحدت بیشتر اهل سنت وتشیع روز آغاز امامت امام علی وآغاز خلافت اولین خلیفه که در یک روز پس ازرحلت صورت پذیرفت آنروز را روز امامت وخلافت ووحدت شیعه وسنی بنامیم وعید غدیررا روز اکمال دین قرار دهیم . برادران وخواهران عزیز در این ایام سوگواری بهترین کار آشنائی با امام حسین ع ومطالب حواشی آنست این مطلب را با علاقه مرور کنید وپس از اندیشه درباره آن حتما نظرتان را بنویسید شاید به نتیجه مثبتی برسیم وکاری ماندگار برای کشورمان وذخیره آخرتمان باشد http://www.tabnak.ir/fa/news/628629/%D9%...8%B1%D9%87 |
|||
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۹, ۲۲/مهر/۹۵
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۲۲/مهر/۹۵ ۲۲:۱۲)aliabad نوشته است: بهر حال آن عبارت مرا متغیر کرد هرکسی ظرفیتی دارد معذلک گذشته ها گذشته ومیتواند دوباره آغاز نمودخب پس چرا دوباره آغاز نمی کنید ؟ : (۲۲/مهر/۹۵ ۲۲:۰۰)فرشته ی عذاب نوشته است: اولا |
|||
|
۲۲:۴۲, ۲۲/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۵ ۲۲:۴۳ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام برای منطقی بودن واهل حق بودن ادعای من کافی نیست بلکه نظرات من مطرح است که اگر ایرادی منطقی برآن نباشد حتما منطقی است . من کاره ای نیستم (انظر الی ماقال ولاتنظر الی من قال) هم اکنون بحث مفیدی درجریان است شما هم شرکت فرمائید |
|||
|
۲۳:۰۵, ۲۲/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۵ ۲۳:۰۶ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۲۲/مهر/۹۵ ۲۲:۴۲)aliabad نوشته است: برای منطقی بودن واهل حق بودن ادعای من کافی نیست بلکه نظرات من مطرح است که اگر ایرادی منطقی برآن نباشد حتما منطقی است . من کاره ای نیستم (انظر الی ماقال ولاتنظر الی من قال)نمیذارم ادعا کنید که متوجه نشده اید . من هم گفتم ادعاتون کافی نیست و نظراتتون نشون میده که دروغ میگید . نمیذارم ادعا کنید که متوجه نشده اید . این آبی ها میدونید چیه ؟ pid371353 اگر روی اینا کلیک کنید ، یه صفحه جدید باز میشه !! به اینا میگن Link یا پیوند . این سفید ها میدونید چیه ؟ نقل قول:به اینا میگن "نقل قول" . یعنی یه صحبت از یه جای دیگه (از خودشون یا یه نفر دیگه) رو توشون نقل میکنن . در نوشته قبلی من دو نقل قول تو در تو بود ، که الان کل مطلبی که درونشون نقل شده بود رو بیرون نقل قول می نویسم . نوشته قبل قبلی ام رو برای بار سوم ، این بار با تغییر ضمایر و جملات در ادامه نوشته ام : اگر میخواید دوباره آغاز کنید ، و اگر ادعا می کنید که اهل حق و منطقید ، اول به موارد تابلوی قبلی که تو روز روشن منکر شدید اعتراف کنید . چه مواردی ؟ این موارد : اینجا pid371353 ادعا کردید که نمی فهمید که حرف اسراءیل در مورد خود اسراءیل قبول نیست . در حالی که قطعا می فهمید . چرا دروغ گفتید ؟ اینجا pid370877 ادعا کردید که نمی فهمید که حرف آمریکا در مورد خود آمریکا قبول نیست . در حالی که قطعا می فهمید . چرا دروغ گفتید ؟ و ادعا کردید که نمی فهمید که ظریف مخالف برجام نیست . در حالی که قطعا می فهمید . چرا دروغ گفتید ؟ در پاسخ به این pid370078 ادعا کردید که نمی فهمید که اگر طبق درخواست ما همه رو با ذکر شماره پاسخ بدید ، توان انکار هیچکدوم رو ندارید . در حالی که قطعا می فهمید . چرا دروغ گفتید ؟ در پاسخ به این نوشته pid371444 ادعا کردید که جمله ی "اگر خدا میخواسته ما فکر کنیم که جهنم ابدیه ، چطور خدا موفق نشد ما رو در همون فکر نگه داره ؟" رو نمی فهمید . در حالی که قطعا می فهمید . چرا دروغ گفتید ؟ --- نمیذارم ادعا کنید که متوجه حرفم نشده اید . دروغگویی تون مثل روز روشنه . |
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۲۲/مهر/۹۵
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۲۲/مهر/۹۵ ۲۱:۳۵)aliabad نوشته است: بنام خدا بسم تعالی عزیز! خواهش می کنم حرف های خود را یکبار دوره کنید. یکبار می گویید ایام عزاداری را کم کنیم و ده روز نباشد و یکبار دیگر می گویید تعطیلات دو روزه نباشد! خب اگر طبق نظرشما ایام عزاداری هم کم شود و مثلا 5 روز شود این چه ربطی به تعطیلات دو روزه ی تاسوعا و عاشورا دارد؟ مگر کل 10 روز را تعطیل کرده ایم؟! نخیر دو روز تعطیل است عاشورا و تاسوعا! یکبار 10 روز را نشانه گرفته اید و الان دو روز را هم نشانه گرفته اید. چه بسا که نگاه شما سکولار است . دو روز تعطیلی در برابر برکاتی که عاشورا و تاسوعا و دسته های عزاداری در این روز به وجود می اورند که یکسال کشور را بیمه می کند، چیزی نیست! گرامی شما ابتدا در حرف خود عمیق شوید تا تناقض های موجود در حرف خودتان را پیدا کنید ! ما روایت می اوردیم و حتی می گوییم که 10 روز در ایات قران است!!! والفجر و لیال عشر.... اما خر شما همچنان یک پا دارد! |
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۲۲/مهر/۹۵
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام اولا درمورد مطالب آقای فرشته عذاب عرض کنم که مطالب گذشته مربوط به پستهای گوناگون است که برخی بسته شده وبرخی هم درجای دیگر مطرح است لذا جای طرح انها در این پست نیست واگر هم مرتبط است پاسخ بدیگران را میتوانید ببینید درعین حال اگر مدیریت موافقت کند یک پست خاص شما ایجاد شود تا با هم مباحثه کرده ورفع سوء تفاهم شود اما درمورد مطلب اسلام عزیز برادرم تعطیل دوروز است اما بین التعطیلین هم هست علاوه برآن محرم وصفری که مابرای خود اجرا میکنیم خکم تاتری رادارد که مقدماتش برمقارنات افزون است وتازه موخراتش هم را اضافه کنید عبور دو میلیون انسان ازمرزها وبرگشت آنها ودوباره برای اربعین کشوررا دربست دراختیار سوگواری گذاشته است خود را گول نزنید شجاعانه بایستید وبگوئید که ما همین را میخواهیم .خوب بنده هم سکوت میکنم ومیروم پی کارم موفق باشید |
|||
|
۲۳:۵۳, ۲۲/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۵ ۲۳:۵۵ توسط Islam.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
بسم تعالی تعطیلی های دیگر که یک بحث جداست! بله می شود این را مطرح کرد و در موردش تامل کرد که ایا مثلا پنجشنبه بین عاشورا و اربعین تعطیل شود؟ یا نه؟!اما باز هم یک بحث دیگر وسط کشیدید! اربعین! اگر بحث در مورد کم کردن اسیب های جانبی دارید و چه کنیم تا این سفر بهتر شکل بگیرد، بسم الله .ولی اصل صورت مسئله را ( یعنی خود زیارت اربعین) را که پاک نکنید. اخر شما که شیعه هستید چرا این را می گویید؟ مگر حرف امامتان برای شما حجت نیست؟!
امام حسن عسگری علیه السلام :علامتهای مؤمن را پنج امر ذکر کرده است: 51 رکعت نماز در شبانه روز، زیارت اربعین،انگشتر در دست راست کردن، پیشانی بر خاک گذاشتن و بلند بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ گفتن در نمازها». امام صادق(علیه السلام) درباره ثواب زیارت امام حسین(علیه السلام) با پای پیاده میفرماید: کسى که با پای پیاده به زیارت امام حسین(علیه السلام) برود، خداوند به هر قدمى که برمىدارد یک حسنه برایش نوشته ، یک گناه از او محو مىفرماید ، یک درجه مرتبهاش را بالا مىبرد، وقتى به زیارت رفت، حق تعالى دو فرشته را مامور او مىفرماید که آنچه خیر از دهان او خارج میشود را نوشته و آنچه شر و بد است را ننویسند و وقتى برگشت با او وداع کرده و به وى مىگویند: اى ولىّ خدا! گناهانت آمرزیده شد ،تو از افراد حزب خدا ، حزب رسول او و حزب اهلبیت رسولش هستی، به خدا قسم! هرگز تو آتش را به چشم نخواهی دید ، آتش نیز هرگز تو را نخواهد دید و تو را طعمه خود نخواهد کرد.(کامل الزیارات ص134) هوالهادی |
|||
|
|
۰:۰۱, ۲۳/مهر/۹۵
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام ظاهرا شما عنوان مطلب ازدستتان در رفته است مساله دوماه عزاداری است که مورد نقد است بنابراین همه موارد دراین دوماه پیش میاید اشکال در تعطیلی کشور دراین دو ماه است اصلا کارکنان دولت دنبال کار خودشانند دیر میایند وزود در میروند بنام نامی محرم وصفر ضمنا این روایات که فرمودید چیزی نیست کل مفاتیح در باره محرم است اما همه آنها مسنحب است نه واجب .واجب نجات کشور از بیکاری وتعطیلی است ورفع مشکلات جوانان تازه این بک بخش امور است برای ده های دیگر وسوگواری های دیگر چه باید کرد . یا نفس شما ازجای گرمی میاید که خوب همان بهتر که سرتان گرم است اما دردها بسیار است ومن شاهد بیکاری فرزندانم هستم موفق باشید |
|||
|
۳:۰۸, ۲۳/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۵ ۱۶:۱۶ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
ببینید دوستان ، مباحثه ما با ایشون یه ایراد بزرگ منطقی داره :
پایان بحث با کسی که غرض داشته باشه و نخواد حق رو بپذیره چطوریه ؟ ما طوری رفتار می کنیم که انگار انتظار داریم کسی که نمیخواد بپذیره در پایان اقرار کنه که "استدلال شما درسته اما من نمیخوام بپذیرم" ! ![]() یه قضیه منطقی وجود داره که توسط بازجوها و یا قضات دادگاه ها هم استفاده میشه . اون اینه که : عقل و شعور و درک و فهم یه انسان عاقل ، انکارشدنی نیست . یعنی اگر کسی دچار عارضه روانشناختی نباشه نمیتونید عقل و شعور طبیعی اش رو انکار کنید (کلمه "روانشناختی" رو از جهت ارتباط به روانشناسی نمیگم . از جهت اینکه گفتنش با کلمات دیگه ممکنه غرض آلود برداشت بشه میگم) مثلا یه نفر میاد با چوب میزنه تو سر یه نفر دیگه ، بعد من بیام بگم : "این درک نمی کرد ! نمی فهمید !" اگر چنین ادعایی بشه سوال میشه : "چی رو درک نمی کرد ؟ آیا این رو درک نمی کرد که کسی که با چوب زده مهاجم نیست ؟ آیا این رو نمی فهمید که ضربه چوب باعث صدمه میشه ؟" ممکنه یه نفر که شیشه بکشه بیخودی توهم بزنه که یه نفر مهاجمه . یا ممکنه یه نفر که عقب موندگی داره حالیش نباشه ضربه چوب یعنی چی . اما اگر چنین مواردی نباشه ، آیا باز جایی برای انکار فهمش باقی می مونه ؟ خلاصه اینکه اینقدر خودمون رو گول نزنیم . درست مثل موقعی که یه نفر از سر شوخی خودش رو به خنگی میزنه و شما خیلی زود دستش رو میخونید ، چون میدونید که اون مسلما عاقلتر از اینه که واقعا اون رو نفهمه . در موضوع حاضر هم ، اثری از هیچ عارضه ای در ایشون نیست (و اگر هم باشه هم باز تلاشمون بیخوده) پس این کاربر خیلی هم خوب حواسش هست که داره چه اتفاقی میفته . به نظرم الان که دستش رو شده ، دیگه حتی زیاد به فتنه کردن با حرفاش فکر نمیکنه ، بلکه قصدش فقط تلف کردن وقت ماست . کاری نداره که . همین یه کاربر میتونه با همین نوع پاسخگویی سریع و بی ربط و یلخی ، دویست نفر رو (در جاهای مختلف) سربدوونه . پس به نظرم اصلا مخاطب قرار دادن ایشون اشتباهه . بیایید ما که این همه حرفای خوب و مستدل و مستند بلدیم بگیم ، همدیگر رو - البته در موضوعاتی که برامون مبهمه - کمک کنیم . ![]() پاسخ نوشته بعد رو اینجا بدم . چون به نظرم یه ترفند این کاربر همین جواب دادن بیخوده تا صفحات رو بیخودی جلو ببره (خیلی هم سیستماتیک تو سیستم تالار تنظیم کرده که بعد از پاسخ بهش ایمیل بفرسته ، بعد پای کامپیوتر خوابیده ، همون لحظه تا جواب بدید بطور اورژانسی جواب میده که صفحات برن جلو و مطالب روشن زیر صفحات قبل مدفون بشن تا باز تو صفحه بعد راحت تر بتونه ادعا کنه که مادر نزاییده کسی که به اباطیلش جواب بده ! خطاب به دیگر کاربران هست : (۲۳/مهر/۹۵ ۶:۱۴)aliabad نوشته است: بله پیشنهاد خوبی استببینید کی میگه ! ![]() معضل خودش ناطقه ، به حرف میاد و میگه که نظرات خوبی برای روبرو شدن باهاش داده شده ! (۲۳/مهر/۹۵ ۶:۱۴)aliabad نوشته است: این پست بیش از این نیازی به بحث ندارد کاملا روشن است وباندازه کافی صحبتها شده است ولذا دیگر ادامه ندهیم من از همه دوستان سپاسگزارم ![]() کیه که گیر سه پیچ داده که پس از ارائه استدلال و مستندات از سوی دیگران برای زیرسوال بردنشون حتما به سرعت با همون یه انگشتی که تعریفش رو کرد یه پاراگراف بی ربط بنویسه و باعث بشه بنده های خدا هزار بار یه مطلب رو براش توضیح بدن ؟ اونوقت جملاتش رو بخونید : "این پست بیش از این نیازی به بحث ندارد کاملا روشن است وباندازه کافی صحبتها شده است ولذا دیگر ادامه ندهیم من از همه دوستان سپاسگزارم" ![]() (۲۳/مهر/۹۵ ۶:۱۴)aliabad نوشته است: ومایلم که انرژی خودرا روی مباحث اصلی بگذاریم واموری از این دست را که فرهنگی ومتعلق به سنتهاست ونیاز به زمان دارد را برعهده زمان بگذاریمچقدر وقیحانه میگه نیاز به زمان داره ... اینجاست که قشنگ معلوم میشه که چقدر گرگه ، اگر کسی هنوز هم شک داشته . إن شاء الله عمر هیچکدوم از نوادگانش هم قد نخواهد داد . |
|||
|
|
۶:۱۴, ۲۳/مهر/۹۵
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام وصبح بخیر بله پیشنهاد خوبی است این پست بیش از این نیازی به بحث ندارد کاملا روشن است وباندازه کافی صحبتها شده است ولذا دیگر ادامه ندهیم من از همه دوستان سپاسگزارم ومایلم که انرژی خودرا روی مباحث اصلی بگذاریم واموری از این دست را که فرهنگی ومتعلق به سنتهاست ونیاز به زمان دارد را برعهده زمان بگذاریم موفق باشید |
|||
|
۱۵:۳۳, ۲۳/مهر/۹۵
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
به قول یکی از دوستان یه وقتایی وسط روضه میخوای داد برنی که روضه تموم نشه......یه وقت هایی هم هست میخوای داد بزنی محرم تموم نشه......
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |