|
نتایج شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم
|
|
۰:۳۳, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۵۰ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مجموع آرای ماخوذه: 41220131
1-حسن روحانی: 23549616 (57 درصد از کل آرای ماخوذه) 2-سیدابراهیم رئیسی: 15786449 (38.5 درصد از کل آرای ماخوذه) 3-آرای سفید: 1190401 (2.8 درصد از کل آرای ماخوذه) 4-مصطفی میرسلیم: 478215 5-مصطفی هاشمی طبا: 215450 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-43...#pid380417 جا داره به شورای نگهبان از همینجا تبریک بگیم در مورد اصولگرایی هم تنها میشه گفت: فاااااااااااااتحه کجان اونایی که احمدی نژاد رو دو دور رئیس جمهور کردن؟ اون آقایان و بزرگان رو میگم... اون از 92 و اینم از 96 الان مشخص شد حذف چنین شخصیتی، پایانش نبود. بلکه پایان حذف کنندگان بود الان این آیه نمود زیادی داره: «و مکروا و مکر اللَّه واللَّه خیر الماکرین» |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۱۷ توسط کامیاب.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
جالبه که احمدینژادیها دارن میگن تقصیر شما بود که احمدینژاد رو راه ندادید. اتفاقا این انتخابات باعث شد آدم دوباره به فکر بیفته که آخه احمدینژاد، رای ۲۴ میلیونی(!) سال ۸۸ رو از کجا آورد؟ به هر حال زمان همهچیز رو مشخص میکنه. همهچیز رو.
|
|||
|
|
۱۵:۴۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
ریاست جمهوری 8 ساله اس دوباره انتخاب شدن رئیس جمهور فعلی اونم با 57 درصد چیز خیلی عجیبی نیست. مردم میدونن که 4 سال زمان کافی برای انجام امور یه کشور نیست
ضمن اینکه فکر نکنید تمام کسانی که به روحانی رای دادن ایدئولوژیک رای دادن من دیدم خیلی از انقلابی ها و مذهبی ها هم به روحانی رای دادن نه بخاطر تفکرات لیبرالش بخاطر مدیریتش و سابقه اجرایی و ... ما انتظار داریم مردم فقط به ایدئولوژی انقلابی رای بدن ولی این وسط سهمی برای مدیریت و تجربه کاری قائل نیستیم چرا مردم باید به کسی رای بدن که 1 روز سابقه کار اجرایی نداره؟؟ بخاطر اسلام و انقلاب !! برای همین معتقدم اگر قالیباف بجای رئیسی کاندید میشد شانس پیروزیمان بیشتر بود حداقل نمی توانستند با تفکر تندروی ما را بکوبند امیدوارم برای 4 سال دیگه درس بگیریم |
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم تعالی
رفقا الان وقت این است که به خودمان بگوییم چکار کرده ایم که این اتفاق افتاد؟! بنده بخش هایی از جواب ایت الله بهجت پس از اتفاقات سال 78 رو می فرستم. وقتی که طلبه ها با ناراحتی به حاج اقا مراجعه کردند ایشان چنین جواب دادند در کلاس درس: «چه بايد بكنيم در ابتلائات (بلاها و گرفتاريها) داخليه و خارجيه؟! چه كار كرديم كه به اين چيزها مبتلا شديم؟! فكر اين را بايد بكنيم ، چه كار كرديم كه مانده ايم #بي_سرپرست؟! (گريه حضار) اشكال در اين است كه خودمان را اصلاح نمي كرديم و نكرديم و نخواهيم كرد. حاضر نيستيم خودمان را اصلاح كنيم، اگر ما خودمان را اصلاح مي كرديم به اين بلاها مبتلا نمي شديم. ما مي خواهيم هرچه دلمان مي خواهد بكنيم. امّا نه ديگران حق ندارند به ما اسائه ( بدي ) بكنند! ما به خودمون به نزديكانمان و دوستانمان هرچه مي خواهيم ، بكنيم امّا ديگران حقّ ندارند! دشمنانمان حقّ ندارند بكنند! ما اگر خودمان را درست كنيم خدا «كافي» است خدا «هادي» است! ما خودمان را نمي خواهيم درست كنيم امّا از كسي هم نمي خواهيم آزار ببينيم. بابا ! آنها كه قدرشان آزار است جز اين است كه يك كافي (كفايت كننده) يا حافظ (حفظ كننده) جلوگيري كند؟! ------------------ شک نکنید تقصیر ماست! باید این رو قبول کنیم و به فکر علاج باشیم که چرا تقصیر ماست و کجاها کم کاری کردیم؟ اولین دلیل کم کاری رو گفتم. تقوا. بچه های اینجا ادمهای مومنی هستند و اهل اصرار روی کبیره نیستند، اما ایا این کافیست. به نظر بنده بچه حزب اللهی که در شرایط ظهور امام زمان قرار گرفته باید متخلق به ورع بشه. انوقت حتی راه رفتنش تو خیابون و روابط ساده ی اجتماعی اش هم دعوت به خدا میکنه. دلیل های بعدی اطلاعات و مطالعه ی کم است. همین ماجرای اعدام های سال 67. شاید مطالعه راجع بهش 2 ساعت کلا طول نمی کشید. اما به نظر بنده خیلی از این 16 میلیون طرفدار حتی یکبار هم از نظر تاریخی به این نگاه نکردند! این تنها یک مثال کوچک بود. ما که باید در مقابل تفکرات امثال جان لاک و دکارت و... از تفکر ناب اسلامی دفاع کنیم، باید مطالعه مون رو افزایش بدیم. و... از گردن این و آن انداختن دست برداریم و به خودمان بیاییم.جایی که ایمان وجود داشته باشد، کفر هرچقدر هم قوی باشد نمی تواند نفوذ کند. |
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۲۰ توسط Hedayat.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۳۸)A L I نوشته است: در این انتخابات خودم جزو هیت اجرای شهرستان بودم و از آمار دقیق خبر دارم!شایعه هست که دولت به کارمندان پتروشیمی 4 ملیون پول داده به معلم ها 700 هزارتومن و به دهیاری ها 10 میلیون پول به عنوان هزینه انتخابات داده بودن که به حرات می تونم بگم 1.5 شم خرج نشده خب دهیار و شورای اون روستا چرا نباید تبلیغ روحانی کنن تابلکه بتونن بودجه بیشتری بگیرن [/b] یارانه بهزیستی و کمیته ای ها هم چند برابر کردن (حرف از 200 تومن بود) |
|||
|
۱۷:۳۴, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۵۵)Hedayat نوشته است: شایعه هست که دولت به کارمندان پتروشیمی 4 ملیون پول داده به معلم ها 700 هزارتومن و به دهیاری ها 10 میلیون وام بدون بهره داده خب دهیار و شورای اون روستا هم تبلیغ روحانی می کنه تابلکه بتونن بودچه بیشتری بگیرن دوست عزیز باید شکست را بپذیریم 23 میلیون رای که نمیشود با پول خرید!! جوی که ما دیدیم اکثریت با روحانی بود حتی بدون رای گیری هم میشد فهمید که روحانی برنده میشه |
|||
|
|
۱۸:۰۷, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
قبل از انتخابات عموهای لاییک من گفتن اگه - دور از جونشون- بمیرن هم به روحانی رای نمیدن.
اما با دروغایی که روحانی گفت همه شون در آخر به روحانی رای دادن. از سایه جنگ ترسیدن. اینو بهش میگن رقیب هراسی و تقلب. ۵ میلیون تعرفه رو مهر نزدن و فرستادن مناطقی که مردم اوضاع مالی خوبی ندارن. اینو بهش میگن تقلب. به روستاها و شهرهای حامی رئیسی تعرفه ندادن یا آخر شب دادن که نتونن رای بدن. اینو بهش میگن تقلب. روحانی با نامردی هرچه تمام تر و بازم ناپلئونی رئیس جمهور شد. رئیسی اگه ادعای مبارزه با فسادش درست بوده بااااید به شورای نگهبان شکایت کنه. اغتشاش نمیخوایماااا. اما حق رو میخوایم. من تحمل ندارم امسال که بچه ام میره مدرسه وزیرش تو کار لباس ایتالیایی باشه. اگرم شکایت نکرد که اون دنیا پاسخگوی حق خورده شده من باید باشه. |
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۱۸ توسط Hedayat.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۳۴)Imam12 نوشته است: دوست عزیز باید شکست را بپذیریم 23 میلیون رای که نمیشود با پول خرید!!شکست رئیسی ربطی به ما نداره مسئله این بود چرا روستایی ها بیشتر رای داده بودن به روحانی چوب خشک! اصولگرایانی که ادعا می کردند در انتخابات ریاست جمهوری 96 مردم به چوب خشک رای می دهند اما به روحانی رای نخواهند داد، اینک نظاره گر این حقیقت هستند که آنها حتی قادر به ایفای نقش چوب خشک هم نبوده اند. کسانی که با تکیه بر ذهنیت سازی های مخرب و ناصواب ، دکتر احمدی نژاد را از صحنه انتخابات ریاست جمهوری حذف کردند ، اکنون باید دریافته باشند که آنها با همه یال و کوپال ارضی و سماوی خود ، بسیار ناتوان تر از رقابت با کسی بوده اند که در سال 92 به صورت ناپلئونی رئیس جمهور ایران شده بود. این گروه از اصولگرایان با خوش باوری برامده از نوعی ساده اندیشی ، به این باور رسیده بودند که روحانی را به سبب مسئولیتش در ایجاد وضعیت نابسامان و بحرانی در اقتصاد کشور و سرخوردگی های شدید ناشی از نافرجامی برجام ، به رئیس جمهوری یک دوره ای تبدیل خواهند کرد اما در عمل ، ناتوان از انجام چنین کاری بودند و این فرصت را برای او فراهم آوردند تا در آینده ای نه چندان دور ، آراء به دست آمده را به عنوان دستاویزی برای مواجه ساختن کشور با چالش های مخاطره آمیز مورد استفاده قرار دهد. اصولگرایان مدعی بودند که حضور دکتر احمدی نژاد در عرصه انتخابات ، باعث دو قطبی شدن فضای عمومی کشور خواهد شد و به همین دلیل او را از صحنه حذف کردند تا به زعم خویش ، در شکست دادن روحانی یکه تازی کنند اما آنها از این حقیقت غافل ماندند که روحانی با دو قطبی کردن فضای انتخابات ، آنها را در این رقابت پشت سر خواهد گذاشت و چنین نیز کرد. خودبرتربینی و نادیده انگاشتن دیگران در همه زمانها به نتیجه مشخصی منتهی می شود اما غرور و نخوت همواره مانع از دیده شدن حقایق پیش رو بوده است. این همه در حالی است که با وجود تلاش های رندانه دو طرف برای مصادره آراء حامیان دکتر احمدی نژاد ، ایشان با صراحت و تاکیدهای مکرر اعلام کرده بودند که هیچ یک از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را مورد حمایت قرار نداده و نخواهندداد https://t.me/a_javanfekr |
|||
|
|
۱۸:۲۴, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۰۹)Hedayat نوشته است: شکست رئیسی ربطی به ما نداره 40 میلیون در انتخابات شرکت کردن که مثل همیشه اس حالا گیریم 1 میلیون نه 2 میلیون روستایی با فرض اینکه همشون هم به رئیسی رای میدادن تعرفه نرسیده باشه باز هم تفاوتی نمیکرد مگر اینکه بگیم با تقلب ارای رئیسی رو به جیب روحانی ریختن که بحثش جداس |
|||
|
|
۱۸:۳۰, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۳۴ توسط Silence.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
دوستان به چیزی رو بگم
ببینید بارها گفتم نتیجه این انتخابات از ده فرسخی معلوم بود چه احمدی نژاد میومد چه قالیباف میومد چه هر شخص دیگه ای بازم این تفکر اصلاحات بود که رای میاورد برای اینکه دقیقا همه چیز تو دستشونه ... برای اینکه این حس مثلا آزادی به جوونا ساخته... آقای رئیسی بنظر من رای خیلی خوبی آورد من فکر می کردم در بهترین حالت 8 یا 9 میلیون رای میاره ولی 15 میلیون رای آورد که این خیلی خوبه تا حدودی هم تونست دهن اصلاح طلبا رو ببنده(تاکید می کنم تا حدودی)وگرنه با رای های سال92 مقایسه کنید ببنید چقد فرق کرده... در رابطه با تقلب یا تخلف باید بگم به هیچ عنوان دامن زدن بهش به صلاح مملکت نیست و اگه با همین سیستم سر صدا ها پیش بره احتمالا رهبری تشر خواهد زد...پس منتظر حرف رهبری بمونید اگه کوچکترین نشانه ای از اینکه رهبری از انتخابات راضی نبود دیدید انوقت اعتراض کنید همچنین این حرف به این شایعه قوت میده که ممکنه 88 هم همین اتفاقات افتاده باشه و نظام تقلب کرده باشه جدای از این اگر تخلفی هم صورت گرفته باشه مثل همین ندادن تعرفه ها برای هر دو کاندید صدق میکنه حتی تو دور افتاده ترین روستاها هم روحانی رای داشته بنابراین فرق چندانی نمیکنه روحانی خیلی بیشتر از51 درصد آرا بدست آورد بنابراین در هر حالتی بازم رئیس جمهور میشه نمیشه که 10 میلیون رای جابجا شده باشه. باید بیشتر حواستون جمع کنید تا دور بعد از این اتفاقات نیوفته.... چهارسال دیگه به همه اطرافیانتون که طرفدار روحانی هستند امضای منو اس ام اس کنید! وقتی وارد بازی می شید باید قواعدشو هم بپذیرید...مردم به کنسرت رای دادن و آقای رئیسی باخت.تمام نقطه سر خط! |
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
تفاوت رای رئیسی و روحانی ۷ میلیونه.
یعنی همون ۵ میلیون تعرفه مهر نخورده و همون ۲ میلیون رای دهاتی ها و روستایی ها که بهشون تعرفه ندادن یا شناسنامه هاشون رو ازشون گرفتن. تو رو خخخخدا منو آتیش نزنین با این حرفاتون. یعنی چی که مردم روحانی رو انتخاب کردن؟ میگم خانواده بی دین من نمیخواستن به روحانی رای بدن. مردم رو احساساتی و خشمگین میکنن و میترسونن. روحانی ناپلئونی رئیس جمهور شد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مناظرات انتخابات ریاست جمهوری 96 | علائم ظهور | 292 | 63,070 |
۱۰/خرداد/۹۶ ۱۳:۴۵ آخرین ارسال: غریب |
|
| نتایج نظرسنجی یک به یک صداو سیما(رئیسی یا روحانی؟) | Islam | 19 | 4,661 |
۲۲/اردیبهشت/۹۶ ۲:۵۷ آخرین ارسال: Islam |
|
| سبد آرای احمدی نژاد و اصولگرایان | علائم ظهور | 1 | 1,628 |
۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۰۱ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|
| تدارک گسترده تلگرام برای اثرگذاری بر نتیجه انتخابات ریاستجم | میثم2 | 29 | 8,594 |
۱۳/تیر/۹۵ ۳:۰۲ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| رییس جمهوری هایی که در انتخابات ایران رای نیاورده اند!!!! | خیبر110 | 3 | 1,905 |
۱۶/اسفند/۹۴ ۱:۲۷ آخرین ارسال: MEEAAD |
|
| تحلیل واقع بینانه نتایج انتخابات تهران | علائم ظهور | 23 | 8,333 |
۱۰/اسفند/۹۴ ۲۲:۰۰ آخرین ارسال: t.kam67 |
|

و رئیسی 1 رای