کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(B+)نامه ی سرگشاده برای اعضای محترم تالار
۴:۰۹, ۲۱/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۸۹ ۱۲:۵۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمان الرحیم

از خداوند متعال تقاضا دارم که به غربت آقا امام زمان، فرج شریفش را قریب گرداند و به این نوشتار برکت عطا فرماید.

سلام بر همه محبانِ منتظر،

راستش رو بخواهید اگه با خودمون روراست باشیم همونطور که هممون میدونیم آقا صاحب الزمان منتظر ما هستند و من همیشه شرمندم که چرا هوای نفسم رو بعضی وقت ها به نزدیک شدن به آقا ترجیح می دم.

برم سر اصل مطلب: ببینید رفقا الآن قرنهاست که از گلایه مولا علی از ما طرفداران حق می گذره که ما چرا این قدر پراکنده ایم بر سر کلام و هدف حق خود، در برابر یکپارچگی و اتحاد اهل باطل . هماهنگی و یکصدایی اهل باطل و در عین تفرقه و جدایی و حرکت پراکنده اهل حق و حقدوستان شاید مهمترین عامل رشد و پیشروی و گسترش باطل در دنیا باشه.

بالاخره به قول خداوند: یدالله مع الجماعه

رفقا ما کم نیستیم اما آن طور که باید با هم نیستیم، هماهنگ نیستیم هر کسی یا گروهی، گوشه ای به تنهایی داره زحمت میکشه، ولی ما تا یدِ واحد نشیم ، فعالیت هامون شاید در برابر جبهه هماهنگ شیطان اثر لازم رو نداشته باشه. ما نیاز داریم باهم باشیم و با همکاری و همفکری پیش بریم و این اتفاق همون چیزی هست که شیطان قرنهاست که تلاش میکنه رخ نده.

در این برحه ی بسیار حساس تاریخ از همه شما محبین حق دعوت میکنم که برای ادامه راه به هم بپیوندیم و با همفکری و همکاری ، جبهه ای هماهنگ تحت عنایت ویژه خداوند تشکیل بدیم وجریانی قوی به وجود آوریم تا انشاءالله آقا صاحب الزمان را خوشحال کنه که خدا میدونه نشاندن گل لبخند بر لبان یوسف زهرا چه لذتی داره و چه توفیقیه.

با توجه به آیات و روایات، برای محقق شدن امر ظهور، دو اتفاق مهم و اساسی باید در عالم رخ دهد.

اول: کل مردم دنیا، هر کس هرجا که هست باید از اون مدل زندگی که داره خسته بشه، در حقیقت باید به پوچی و باطلی و ناکارامدی اون مدل زندگی که داره پی ببره. این در حقیقت مرحله لا اله هستش که مقدمه ظهور کلمه الله است.مردمِ عالم به دو طریق به این شناخت می رسند،یا خودشون به تجربه این پوچی و ناکارامدی رو می چشند و یا عده ای باید اونها رو آگاه کنند و همچنین ریشه های این مسئله رو برای مردم بشکافدند و ردپای شیطان و حزبش رو در به وجود آوردن این مدل زندگی که جهانی شده بنمایانند و یگانه راه خلاصی و نجات از این وضع را هم نشان دهند یعنی در یک کلام یک جنگ نرم جهانی که نتیجه اش برای مردم تبیین حق از باطل باشه.

دوم: یه عده انسان باید به وجود بیاد که تا امام زمان لب ترکنند برای انجام شدن امرشون با هم مسابقه بگذارند، یعنی در یک کلام آقا صاحب الزمان فداییِ با بصیرت می خواهند، امام زمان یه عده بنده ی موحدِ متٌقی می خواهند. و ما برای خودسازی و تمرین بندگیِ خدا شدیداً نیاز به باهم بودن داریم. یعنی دوستی کنیم با هم برای رضای خدا و در بستر این دوستی، در راه بندگی خدا به رشد برسیم.

به قول مولامون آقا امام زمان:اگرشیعیان ما که خداوند آنها را به اطاعت و بندگی خویش موفق بدارد در وفای به عهد و پیمان الهی، اتحاد و اتفاق میداشتند و عهد و پیمان را محترم میشمردند، سعادتِ دیدار ما به تأخیر نمی افتاد و هر آینه به سعادت دیدار ما نائل می شدند.

طبق بیان مولا، علت جدایی ما از ایشان، عدم طاعت و بندگی شایسته خدا و همچنین عدم اتحاد و اتفاق و همبستگی مان است .

پس رفقا و برادران ما از همه شما حق دوستان دعوت می کنیم تا برای نیل به این اهداف و حرکت هماهنگ و هم افزایی و در راستای اطاعت امر آقا امام زمان که در حدیث آوردیم و هم فکری و.... متحد و متفق شویم به کوری چشم شیطان و حزبش. در صورتی که پاسخ شما به این دعوت یا علی است، اعلام آمادگی خود را در زیر این نامه اعلام نمایید
و منتظر اطلاعیه ی بعدی این حقیر باشید

خدایا به حق فرق شکافته،پهلوی شکسته،جگر پاره پاره،و آن سر بریده ما را به راهی که مورد رضای توست سوق بده.

فرشتگان فریاد برآوردند و گفتند: ای پروردگار، این حسین برگزیده ی تو و پسرِ دخترِ پیغمبر توست که اینچنین ...

خدای سایه ی قائم را به آنها نشان داد و گفت: به این انتقام می کشم خون او را.

اللهم عجل لولیک الفرج

یا علی

التماس دعااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.

از مدیریت تالار تقاضا دارم در صورت امکان این پست را به قسمت امام زمان و وظایف منتظران انتقال دهند
باتشکر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhklord ، بیداری اندیشه ، محسن1979 ، خاک ، rezakarimi ، SAEED_KOSAR ، Ramin_Ghn ، parisan ، arnh ، zarati313 ، oO DaViD Oo ، MAHDI59 ، hamed ، mohamad ، فرهاد ، جوینده حق ، morteza_3ip ، F.E.A.R ، ضد ماسون ، haddii ، مصاحبان ، پرنده بهشتی ، ANTi666 ، سبز سفید قرمز ، shia12 ، MohammadMeraj ، علی اکبر ، Reza2035 ، Seyed Mohsen ، ganjname ، EMPERATOR ، Tolou ، bozorgmehr ، منتظر کوچولو ، انتصـار ، alis ، یاران مهدی ، Hadith ، MiNuTeS ، وحید110 ، فاطمه خانم ، محب الزهرا ، س.س.الف ، pajoheshgar ، ريحانه الرسول ، ehsan_mt ، محیصا ، خادمة الزهرا ، janali ، Farzaneh ، fazel ، امید ، بچه شیعه ، در جستجوی سختی ، karimjannat ، azade ، emj ، aboutorab ، عدالت ، Braveheart ، vahrakan ، منادی حق ، Admirer ، عبدالرحمن ، حضرت عشق ، fafa* ، help me ، mahyamatin ، صهبا ، قلب ، fiftynine ، Woodi2020 ، arman mohseny ، ABCDE ، 135 ، حفیظ ، السا ، میم.حسین.الف

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۱۴, ۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #31
آواتار
این منشور 10 ماده ای شهید بهشتی را باید در یابیم که جناب یاس قرار داده
برای بند بندش باید راهکار عملی داشته باشیم
الآن سه تا پست در تالار هست که مطالبش یه جورایی به هم مربوط میشه
یکی نقشه راه - یکی همین پست نامه سر گشاده - یکی پست موانع ظهور امام زمان
ما باید اهداف را مشخص کنیم - راهکارهارا مشخص کنیم -راهکارهای عملی رو در هر مورد تعیین کنیم - و به عمل و اقدام روی بیاریم
یه خواهش دارم از تمام اعضای تالار و حتی میهمانانی که این متن رو میخونن
برادران و خواهران ایمانی من
ما بی لطف خدا و عنایت امام زمان نمیتونیم گام برداریم
از همه شما عزیزان عاجزانه تقاضا دارم که شب جمعه این هفته
همه با هم به امام زمان متوسل شیم و به ایشان بگیم برای ما دعا کنند تا لایق یاریشون بشیم و ما رو در چگونگی این یاری دادن هدایت کنند

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، ضد ماسون ، exir ، The Arrival ، alis ، fafa*
۱۱:۳۷, ۲۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #32

من هنوز متوجه نشدم منظور شما از اتحاد - از نوع آنلاین است یا از نوع فیزیکی یا هر دو

ولی ترجیح می دم اول هدف رو معلوم کنید - منظورم دقیقا چیزی است که می خواهیم انجام بدیم - با مثال - کیل گویی فقط مبحث رو باز تر و بزرگ تر می کنه و ممکنه باعث بشه که بعضی از دوستان شرکت نکنند

لطفا تکلیف این مسائل رو روشن کنید

1- هدف
2- کارهایی که برای رسیدن به اون هدف باید انجام بشه (مثال عملی)
3- خصوصی یا عمومی بودن موضوع
4- تخصص های مورد نیاز

موفق باشید
۱۲:۵۹, ۲۲/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۸۹ ۱۳:۰۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #33
آواتار
ببینید دوستان
من خیلی ساده و روراست و بدون پیچدگی سعی میکنم مطالبی رو خدمت دوستان عرض کنم
ما برای اینکه بتوانیم برای امام زمان حقیقی نه امام زمان ساخته تخیل خودمون گام برداریم باید با ایشان سنخیت پیدا کنیم تا مجرای جاری شدن ولایت ایشان در عالم شویم!!! و بتوانیم قدمی یا قدمهایی مؤثر برای ظهور ایشان برداریم
ببینید دوستان بی تعارف برای سنخیت پیدا کردن با امام زمان فقط یک راه وجود دارد و اونم اینه که به دستورات خدا که به وسیله قرآن و14 معصوم به ما رسیده عمل کنیم
به عبارت دیگه ما تا اهتمام به نماز اول وقت و ترک معصیت نکنیم نمیتونیم برای امام زمان قدم مؤثر برداریم
ما تا به توصیه مؤکد امام زمان عمل نکنیم نمیتونیم کاری براشون انجام بدیم چون اولین قدم تبعیت و یا اهتمام به تبعیت محض از دستوراتشون هست
سه توصیه موکد داره امام زمان علیه السلام ، زیارت عاشورا، نماز شب و زیارت جامعه کبیره
آقا نمیشه بدون عمل به اینا تو جبهه یارای امام بود!!!!!
نمیشه بدون پرداخت خمس و زکات با امام زمان بود و برای ایشون قدم بابرکت خاصی برداشت
بودن با ولی خدا سخته ، یه مثالش قصه خضر و موسی علیهما سلام هست که خضر نسبت به موسی در جایگاه ولی هست و دیدید که موسی هم که آنطور که باید و شاید نتوانست ولایت پذیر باشه
من نمیگم همه یه دفه علیه السلام بشیم میگم باید همت کنیم و تا اونجایی که میشه به این کارهایی که توصیه خدا و 14 معصوم هست عمل کنیم اهمیت اینها حقیقتاً باید در نظر ما بیشتر از هر چیز بشه
باید باور کنیم که اینا محور هستند و اصلی ترین وظایف ما هستند
به زودی اگه خدا توفیق بده وظایف منتظران رو در آیات و روایات تقدیم شما میکنم
اما در قدم اول باید ببینیم اصلا قبول دارید این حرفهای حقیر رو یا نه؟؟؟؟!!!
ما با انجام این دستورات اولیه داریم به امامون اثبات میکنیم که حاضریم به باقی حرفهای شما هم عمل کنیم و فقط ادعا نداریم!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F.E.A.R ، MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، zarati313 ، MohammadMeraj ، fafa*
۱:۱۳, ۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #34
آواتار
برادران و خواهران عزیزم سلام
نمی دونم چرا یاد این تاپیک افتادم؟!
شاید دلیلش این باشه که حس میکنم دقیقا داریم مخالف قول و قراری که توی این تاپیک با هم گذاشتیم عمل می کنیم.
اگه یه نگاه به آخرین ارسالهای خودمون بندازیم البته یه نگاه صادقانه! می بینیم که روز به روز داره بین اعضای تالار فاصله می افته.
گاهی دو به دو با هم مجادله می کنیم. گاهی دو به یک ! و گاهی همه با هم!!!!
نمی دونم.
شاید این احساس من غلط باشه.
اما از دوستان خواهش می کنم یه بار دیگه به نامه سرگشاده ای که علی 110 اول این تاپیک گذاشت یه نگاه بندازن.(حتی خود شما علی آقا Blush)
شاید این حرف من یه مقدار سنگین به نظر بیاد ولی من رد شیطان رو کامل حس می کنم.
این چند دستگی که داره بین اعضای تالار به وجود میاد که اغلب سر مسائلی هست که از بی اهمیت ترین موضوعات در تالار هستن اتفاقی نیست.
ان شاالله که این حس من اشتباه.
ان شاالله که همه ما برای رضای خدا کار می کنیم.
ان شاالله.

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، Seyed Mohsen ، MohammadMeraj ، fafa*
۱۴:۰۱, ۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #35
آواتار
سلام
هدف : تلاش برای تعجیل در فرج امام زمان
راهکارها :
اول باید ببینیم که برای ظهور چه اتفاقاتی باید بیافته
برای ظهور بر طبق روایات باید دو تا اتفاق در عالم بیافته
یکی در مورد عموم مردم
یکی در مورد خواص
اون اتفاقی که باید در مورد عموم بیافته اینه که:
هر کسی در هر جای عالم که هست از این مدل زندگی که داره خسته بشه و به ناکارآمدی اون حتی برای رفع و رجو کردن دنیای خودش پی ببره
لا اله الا الله
این جمله با نفی اله ها و معبود های غیر خدا شروع میشه تا به الله برسه
و امروز معبود ها و اله های بسیاری به جای الله در زندگی تمام مردم عالم و من و شما وجود داره که باید اونها رو بشناسیم، حقیر در پست ارکان تمدن غرب ازمنظر قرآن مجید و کالبد شکافی طب مدرن مقداری به این موضوعات پرداختم.
در دعای عهد میخوانیم ظهر الفساد فی البر و البحر بما کسبت ایدی الناس (با آن چیزی که مردم کسب کردند ، فساد در خشکی و دریا آشکار شد) (ای فراز دعای عهد آیه قرآن است که ادامه آیه در دعا نیامده) واقعاً جای بحث مفصلی داره که چه چیزی بشر کسب کرده که به وسیله اون تونسته در مقیاسه جهانی در تمام خشکی و دریا فساد آشکار به وجود بیاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ادامه این آیه این هست لیذیقهم لعلهم یرجعون (تا بچشند نتیجه اعمالشان را ، باشد که بازگردند) یعنی چی؟
یعنی بعد از ظهور فساد در تمام زمین و دریا با آن چه که مردم کسب کردند مردم نتیجه این اعمال خودسرانه خود رو و بی توجهی به دستورات خدا بودن در نوع زندگی و دخل تصرف کردن در طبیعت رو خواهند چشید و بعد از چشیدن نتیجه تلخ این خودسری و خوردن سر انسان اومانیسم به سنگ و به غلط کردن افتادنش (لعلهم یرجعون رخ میده) یعنی بازگشت به تعالیم وحیانی و اعتراف به نیاز به کسی که علمش متصل به علم خداست!!!!!
حالا به دو شکل انسان ها میتونن به این نتیجه غلط بودن این مدل زندگی که جهانی شده و حتی سراسر مدل زندگی من و شما رو هم گرفته برسن
یا با تجربه تلخی و مضرات این مدل زندگی که روز به روز داره بیشتر آشکار میشه
به عنوان یک نمونه کوچیک
بیشترین آمار خودکشی در جهان به مدرن ترین کشور جهان از لحاظ استفاده تکنولوژی اختصاص داره که ژاپن هست و مطالبی این بحث نقد این مدل زندگی قصه مفصلی داره که اینجا جاش نیست فعلاً
یا مطالبی که در همین تالار در مورد مدل تغذیه مرسوم شده در جهان از آب آشامیدنی و نمک و چای و روغن و.... تا تنقلاتی که روز به روز زیاد تر داره میشه
اصلاً ما باید بریم ببینیم در رنسانس چه اتفاقی در غرب افتاد و حرف حساب دو معمار نظم نوین جهانی یعنی فرانسیس بیکن و مارتین لوتر چی بوده و....

یا اینکه با آگاه رسانی عمومی باید بشه که برای آگاه رسانی اول باید خودمون خوب آگاه بشیم شبیه کاری که در مستند ظهور انجام شده یعنی مستنداتی ارائه بدیم در پوچی این تمدن نوین جهانی و اثبات نیاز بشریت به رهبری یک شخصی که علمش متصل به علم خداست
در کنار این باید جایگاه امام رو در هستی هم اول خودمون بشناسیم و هم برای مردم تبیین کنیم

کار دوم که وظیفه خواص است
خواص باید اونقدر روی خودشون کارکنند تا آماده پذیرش ولایت امام زمان بشن
یاران امام زمان تقوا ندارند بلکه ورع دارند (ورع یعنی ترک شبه نه ترک حرام ، ترک حرام مربوط به تقوا است و ورع بالاتر از تقواست) ولایت پذیری کار بسیار سختی هست و قصه خضر و موسی در قرآن قصه ولایت پذیری است که موسی علیه السلام هم نتوانست آنچنان که باید و شاید ولایت پذیر باشد و رسول اکرم و ائمه عیلهم السلام همه مشکل تعداد یاران ولایت پذیر با کیفیت مطلوب را داشتند
هم تقوای فردی و هم تقوای اجتماعی هم تولّا و هم تبرّا هم توسل و هم توکل روز به روز باید در آرزومندان در رکاب امام زمان بودن رشد پیدا کنه و اولین قدمش ترک معصیت و انجام واجب و عمل به سه توصیه اکید امام زمان در مورد نماز شب (ولو یک رکعت) ، زیارت عاشورا و زیارت جامعه کبیره است
به زودی مطالبی هم در این باب بر طبق آیات و روایات تقدیم دوستان خواهم کرد
این خواص جدار حایل بین خطر و امام زمان است که باید پیش مرگ امامشان باشند و آقا لب تر کنند آماده ی جان فشانی باشند

برای اثبات پوچی و ناکارامدی این مدل زندگی اول باید خودمون به این مسئله برسیم و بعد به اطلاع رسانی در زمینه های مختلف دست بزنیم که اگه دوستان مایل بودند من هم منابع رو معرفی میکنم و هم راهکارهای پیشنهادی برای اطلاع رسانی مؤثر رو و البته در هردوی این زمینه ها نیاز به همفکری همه جانبه ی دوستان هست
بعلاوه باید جایگاه امام معصوم هم ، هم برای خودمان و هم برای عموم تبیین بشه و مشکلاتی که منحصر به حل شدنشان به وجود آن حضرت وابسته است و حل آن از احدی حتی نایب ایشان هم بر نمی آید بیان بشه
و مقداری هم مختصات جامعه مهدوی رو باید بشناسیم و به عموم جامعه معرفی کنیم

برای قرار گرفتن در زمره یاران خاص ایشان هم باید ویژگیهای این یاوران امام را بشناسیم و با تلاش و توسل و توکل سعی در شبیه شدن به ویژگیهای یاران امام شویم
و شب و روز باید عاجزانه به درگاه خدا دعا کنیم برای یاری ما در تمام این مراحل و هدایت همه جانبه ما

در مورد ویژگیها هم منابع قرآنی و روایی فراوان است که در صورت تمایل دوستان ارائه خواهد شد و در این مورد هم نیاز به همکاری همه دوستان وجود دارد

فعلاً کافیست تا نظر دوستان چه باشد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، MAHDI59 ، محصل ، mahyamatin ، fafa*
۱۵:۵۵, ۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #36
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول: «اول باید ببینیم که برای ظهور چه اتفاقاتی باید بیافته
برای ظهور بر طبق روایات باید دو تا اتفاق در عالم بیافته
یکی در مورد عموم مردم
یکی در مورد خواص »
پیشنهاد خوبیه، برای این موضوع مهم، شناختن راهه و اینکه در مسیر باشیم(خیلی اوقات ما دلمون با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست ولی راه رو اشتباه میریم،بلاخره هرچی باشه آخرالزمانه و فتنه هایی که در روایات اشاره شده)،وقتی در مسیر قرار بگیریم،موانع یکی پس از دیگری از جلوی فرد منتظر که در مسیره، کنار میرن و هرچه بیشتر به امام و مولایمان نزدیکتر میشیم،برای اینکار هم بنده توصیه میکنم CD های موسسه موعود رو از جمله نقشه راه ظهور و نشانه های ظهور رو ببینند.

نقل قول: «برای قرار گرفتن در زمره یاران خاص ایشان هم باید ویژگیهای این یاوران امام را بشناسیم و با تلاش و توسل و توکل سعی در شبیه شدن به ویژگیهای یاران امام شویم »

برای موضوع هم پیشنهاد من این هست که تایپیکی ایجاد بشه که در اون به طور اختصاصی به این ویژگیها از منظر قرآن و روایات پرداخته بشه.
و تایپیک دیگه ای هم ایجاد بشه که در اون تشرفات خدمت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در اون درج بشه،که در خیلی از این تشرفات نکاتی ناب وحود داره،و امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) وظایف منتظران رو بیان کردند.
و در مورد این تایپیک ها هم باید طوری طراحی بشن که روح بحث و گفتگو در اونها قرار داده بشه،نه اینکه بیایم نکاتی رو یطرفه بیان کنیم(مثلا حرف آخر رو بزنیم و دیگه راهی برای اظهار نظر دیگران نگذاریم).
۱۴:۵۹, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #37
آواتار
اقدامی در راستای رشد همدلی و رسیدن به فاز همفکری که مقدمه ی رسیدن به فاز همکاری هست
۲۲:۰۵, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #38
آواتار
سلام به یا علی گویان
سلام با عرض پوزش لینک بالارو اشتباه دادم
برای تعمیق فاز همدلی و وارد شدن به فاز همفکری و رسیدن به مرحله همکاری دوستان لطفاً به اینجا مراجعه فرمایند
این همدلی و همفکری و همکاری از نیازهای مبرم راهبردی برای انتظار است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، fafa*
۲۳:۵۷, ۸/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۰ ۱۱:۵۹ توسط bamzi64.)
شماره ارسال: #39
آواتار
جمیعا سلام علیکم
دیدم اول تاپیک صحبت از خودسازی بود گفتم مطلبیرو قرار بدم که دوستان حوزه ایمون یه زحمت بکشن درمورد تایید یا بررسی دقیق این مطلب و دقیقتر همین مطلب نه مطلب دیگه در اختیار حقیر و بقیه دوستان قرار بدن

دستورالعمل امام خمینی برای خودسازی جوانان

پیاله بر کفنم بند تا سحرگه حشر - به می ز دل ببرم هول روز رستاخیز
دستورالعمل امام خمینی برای خودسازی جوانان

شاید اولین بار که بحث اخلاق را به معنی خودسازی آن شنیدم ، در اطاق کوچکی در جلوی مسجد شیخ عبدالحسینی در انتهای بازار کفاشهای تهران بود . آن موقعها تازه انقلاب شده بود و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی تازه از به هم پیوستن هفت گروه انقلابی اعلام موجودیت کرده بود و من هر هفته در نماز جمعۀ تهران ، مشتری ثابت بساطهای این تشکیلات جدید بودم که معمولا چند نفری هم وقتی اطلاعیه ها و بیانیه های جدید آن را می گرفتند ، گعدۀ بحثی تشکیل می دادند و من نوجوان ِ آن روز هم که خوراکم را پیدا کرده بودم تا مدتها می ایستادم و به بحثها گوش و گاهی ابراز وجودی هم می کردم .

مدتها گذشت . مسئول یکی از این بساطهای تبلیغاتی سازمان دیگر مرا می شناخت و از علاقۀ آنموقع من به سازمان مطلع شده بود اما سازمان نیرو نمی گرفت و تنها کسان مطمئنی را به عنوان "سمپات" قبول می کرد و پای من ابتدا از طریق همین اطاقک در مسجد مزبور به سازمان باز شد .

اولین سوال من در آنزمان از "برادر رضا" این بود که برای خودسازی و تقویت ایمان چه کنیم . برادر رضا دو چیز به من پیشنهاد کرد : یکی جلسات درس اخلاق حاج آقا مجتبی تهرانی که آنزمان در خیابان سقاباشی تشکیل می شد و دوم مطالعۀ کتاب "قلب سلیم" آیت الله عبدالحسین دستغیب که آنموقع هنوز شهید نشده و به همین دلیل معروف نبود.

همزمان با این دو اتفاق مهم در زندگیم ، هر هفته در نماز جمعۀ تهران برگه هایی با عنوان "دستور العمل 16 گانه امام خمینی برای خودسازی" توزیع می شد و ما که آن هنگام در انجمن اسلامی دبیرستان بودیم با بچه ها شروع کردیم به عمل کردن به آنها . یادم نمی رود یکی از تابستانها ، خواهر ِ حسن تهرانی که در سپاه پاسداران کار می کرد ، یک ماه حقوقش را داد تا من و حسن در عمل به یکی از بندهای دستور العمل خودسازی امام یعنی فراگرفتن دانشهای فنی به کلاسهای تعمیر رادیو تلویزیون برویم که البته رفتیم اما کلاسها پر شده بود و ما در کلاس تایپ شرکت کردیم و این زمینه ای شد که از این هنر ماشین نویسی به نحو کاملی در جریان تبلیغات انقلابی استفاده کنیم حتی سوالهای امتحانی مدرسه را ( بجز سوالهای کلاس خودمان را !) ما دو نفر تایپ می کردیم .

در هر صورت این مقدمه ، برای این بود که بگویم که این دستور العمل به طور وسیعی در نمازهای جمعۀ هر هفته توزیع می شد ، در اول و آخر برخی کتابهای اخلاقی که آنموقع چاپ می شد قرار داشت و شاید هنوز هم برخی کتابهای چاپ آن دوره این دستور العمل را داشته باشند . البته این دستور العمل ، نه در مجموعه کتابهای "صحیفۀ نور" و نه در "صحیفۀ امام" نیامده است و من نمی دانم که توزیع گستردۀ آن موقع و سکوت دفتر امام را به حساب قطعی بودن صدور آن از سوی امام بدانم یا سکوت کتابهای مزبور را به حساب احتمال اینکه این برنامه از امام نباشد .

یاد آوری می کنم که در آن سالها این دستور العمل با این توضیح منتشر می شد که امام در پاسخ به درخواست "انجمن اسلامی دانشجویان و فارغ التحصیلان ایرانی هند و شبه قاره" این برنامه ١۶گانه را یاد آور شده اند . البته در همان ایام عده ای این دستور العمل را با برخی موارد دیگر ادغام کرده و با امضای همین تشکیلات ، در یک پوستر بزرگ ۵٠ در ٩٠ سانتیمتری سورمه ای رنگ منتشر کرده بودند که مطالب بیشتری داشت البته در آن پوستر ، تاکید نشده بود که تمام آن از امام خمینی است .

یک نکتۀ دیگر هم اینکه در کاغذهایی که این دستورالعمل را در اینجا و آنجا منتشر می کردند تفاوتهایی وجود داشت و دو سه بند کم و زیاد بود که من با ادغام همۀ آنها و بدون اینکه انتساب آن را به امام ، صد در صد بدانم اما با احتمال بالای ٩۵ در صد در انتساب آن به امام ( چون هیچ گاه تکذیب نشد) ، آن را در ١٩ بند می آورم و به خوانندگان خوب وبلاگم تقدیم می کنم و امیدوارم با عمل به آن ، روح امام را شادتر کنیم .

طبیعی است که عمل دقیق به تمام این موارد ، شاید کار سختی باشد اما می توان از جایی و از گامی ، آن را شروع کرد و به مرور ، قدرت و توانایی عمل به همه آن را به دست آورد .

اگر دوستانی نظری درباره این دستور العمل یا اطلاعات بیشتری درباره آن و جزئیات آن دارند می توانند در بخش نظرات آن را یاد آور شوند .

متن این دستورالعمل اخلاقی به شرح زیر است :

١- نمازهای یومیه را در پنج وعده بخوانید و نماز شب را حتما بپای دارید.

٢- اوقات خواب خود را کم کنید و بیشتر قرآن بخوانید (بویژه سورۀ مزّمّل).

٣- راس ساعت مقرر که بیدار می شوید ، دیگر نخوابید.

۴- روزهای دوشنبه و پنجشنبه را روزه بگیرید.

۵- کم خوری را پیشه کنید ( خود را به خوردن شیر ، خرما و حلوا عادت بدهید ).

۶- در مجالس و میهمانیهای باشکوه که فقرا به آن راه ندارند شرکت نکنید و خود نیز چنین مجالسی نداشته باشید .

٧- برای عهد و پیمان اهمیت فوق العاده قائل باشید .

٨- به تهیدستان انفاق کنید.

٩- از مواضع تهمت دوری کنید.

١٠- دل به دنیا نبندید و آن را بر دستور خدا ترجیح ندهید.

١١- لباس ساده بپوشید و از پوشیدن لباس رنگی خودداری کنید.

١٢- از نظر مادّی به پایینتر از خود و از نظر معنوی به اولیاء الله بنگرید.

١٣- کار نیک خود را فراموش کنید و گناهان گذشتۀ خود را به یاد بیاورید.

١۴- زیاد صحبت نکنید و دعاها را زیاد بخوانید ( بخصوص دعای روز سه شنبه را ).

١۵- اول هر ماه ، خرج یک روز خود را صدقه بدهید [ شاید الان بتوان گفت به صندوق صدقات بریزید].

١۶- دانشهای فنی (بویژه رانندگی ، مکانیک و رادیو تلویزیون) را فرا بگیرید .

١٧ - به ورزش بخصوص کوهنوردی و شنا اهمیت بدهید.

١٨ - از اخبار روز مسلمین و جهان با خبر شوید ( هر روز حداقل یک بار اخبار کامل را بشنوید).

١٩- بیشتر مطالعه کنید.

البته هر کدام از علما و بزرگان به فراخور مطالعات خود و ظرفیتهای طرف مقابل خود ، دستور العملهایی دارند که با مراجعه به سخنان یا کتابهای آنان می توان از نسخه های معنوی آنان نیز استفاده کرد و شاید در روزنوشتهای بعدی بتوان برخی از آنها را یاد آور شد اما به عنوان حُسن ختام این بحث که دستور العملهای امام خمینی است ، یک نکتۀ دیگر از امام به نقل از عروسشان خانم فاطمۀ طباطبایی اضافه می کنم که در شمارۀ ١۶٨ مجلۀ شاهد بانوان آمده است :

"یکی از مسائلی که امام در روزهای آخر به من توصیه می کردند ، خواندن "دعای عهد" است . امام می فرمودند : صبحها سعی کن این دعا را بخوانی ، چون در سرنوشت دخالت دارد".

منبع:http://ab_o_atash.persianblog.ir/post/210
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، sunrise59 ، fafa*
۴:۴۶, ۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #40
آواتار
شنیدن دعای عهد هر روز 10 دقیقه طول میکشه

اگر بشه بین بچه های گروه یه عهدی به پا بشه
هر روز یه بار دعای عهد و بخونیم
یا
وقت اذان هر جا که باشیم.هر کاری که میکنیم با هم صلواتی بفرستیم و برای ظهور اقامون دعا کنیم خیلی خوبه

شاید اگر این اتحادو کم کم شروع کنیم و ذره ذره پیش ببریم بتونیم یه حرکتی بکنیم,یه صدای بلندی برای ظهور داشته باشیم ..

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bamzi64 ، علی 110 ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]