کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا از آشنایی باتالار خوشحالیم؟
۱۰:۳۶, ۷/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۰ ۱۴:۲۳ توسط rajaby.)
شماره ارسال: #1

تشکر تشکر
فقط تشکر .اگه توی این چند ماه فقط اشنایی با تالار بیداری اندیشه اتفاق افتاده بود برام کافی بود .من واقعا از آشنایی و مصاحبت با این همه دوست خوب و دانا و اهل مطالعه خوشحالم .از توفیقات الهی بود که با این تالار آشنا شدم .اینجا مثل کلاس های مباحثه حوزه جایی است که راحت می توانم حرفم را بزنم و حرف دوستانم رو بشنوم .از ته دل فقط این جمله اجر و حق شماست :" اجرکم عندالله "
لزومی به ایجاد تاپیک نیست ولی فقط خواستم حرفم به گوش مدیران به صورت ویژه برسد .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مسافر ، MohammadMeraj ، arnh ، أین المنتظر ، MEHJR ، zarati313 ، بیداری اندیشه ، user313 ، خیبر110 ، فرهاد ، EMPERATOR ، MESSENGER ، یاران مهدی ، Mahdy2021 ، Maysam-1st ، ONLY66 ، 7parsa4 ، سپهسالار ، parisan ، ANTI satan ، mahdiyar ، boghz ، zoha ، V-E ، shafagh_mah ، r_bashiri89 ، oO DaViD Oo ، hamed313 ، خادمة الزهرا ، paradise ، saloomeh ، میرزا احمد ، آوینار ، عبداللهی ، ترنم ، fardinho ، shakiba ، mhvvhm ، رهجو ، ema1392 ، SARV ، فدک زهرا ، N.Mahdavian ، طالب نور ، یا صاحب الزمان ، حلما ، Rhodes ، m.hossein ، Farzaneh ، mohammad reza ، مجید املشی

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۵۵, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #71
آواتار
با سلام و درود

من هم از اینکه با این تالار آشنا شدم بسیار خوشحال و خرسندم.
از زحمات خالصانه همه ی دوستان و همراهان عزیز صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم و برای همه ی عزیزان این تالار حسن عاقبت در سایه ولایت حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) آرزومندم.
مرا هم از دعاهای خیر خودتان محروم نفرمائید.

بنده حقیر خداوند
احمد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، فاطمه خانم ، nasimesaba ، وحید110 ، Admirer ، N.Mahdavian ، خادمة الزهرا ، ترنم ، بیداری اندیشه
۱۱:۲۷, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #72
آواتار
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز. Heart
راستش خیلی چیز های فوق العاده ی زندگی من خیلی اتفاقی سر راهم قرار گرفته.از کتاب های فوق العاده ای که خوندم و زندگیم رو زیزورو کرده تا خود این تالار که وقتی توش گشت و گذار میکنم از بودن در فضای معنویش احساس ارامش بهم دست میده.راستش این قشنگ ترین اتفاق تصادفی زندگیم بوده که بابتش خداوند رو هزاران مرتبه شاکرم.البته از حضرت امیر(علیه السلام) هم ممنوونم.
همیشه گفتم و باز هم میگم این تالار صاحب داره.صاحبی بسیار قدرتمند.صاحبی که حضورش فضای این تالار رو عطراگین کرده.
امیدوارم همه ی شما دوستان عزیز همیشه در پناه خداوند سالم باشید و حافظ خون سید الشهدا .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، فاطمه خانم ، nasimesaba ، saloomeh ، وحید110 ، Admirer ، N.Mahdavian ، MAHDI59 ، خادمة الزهرا ، ترنم ، بیداری اندیشه
۱۲:۰۷, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #73
آواتار
اگه بگم از آشنايي با اين تالار خوشحالم كم لطفيه .
يه چيزي وراي خوشحالي
از اين كه در اينجا و در كنار شما هستم احساس آرامش ميكنم.

(۱۴/اسفند/۹۰ ۱۱:۲۷)یا صاحب الزمان نوشته است:  همیشه گفتم و باز هم میگم این تالار صاحب داره.صاحبی بسیار قدرتمند.صاحبی که حضورش فضای این تالار رو عطراگین کرده.

يا صاحب الزمان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، فاطمه خانم ، Admirer ، zarati313 ، N.Mahdavian ، MAHDI59 ، خادمة الزهرا ، ترنم ، یا صاحب الزمان ، بیداری اندیشه ، وحید110
۲۱:۴۵, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #74

Ba salam khedmate hameye dustan.man taze ozv shodam.khosh halam. Va geryam gerefte.mikham kari karde basham vase aghaye gharibam.az hamatun mamnunam ke hastid. Makhsusan bani haye in site. Be omide zohuresh.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، Mohammad Trust ، تفکر ، vahrakan ، نگار ، mahdi14 ، رمز شب ، وحید110 ، only_y2d ، 872325 ، m.hossein ، rastin ، بیداری اندیشه
۲۲:۱۲, ۴/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۱ ۲۲:۵۸ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #75

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
ورود شما رو به تالار تبریک میگم . ایشاءالله توی تالار به هدفی که ذکر کردین ، برسین . حقیر هم با اومدن توی این تالار خیلی چیزا یاد گرفتم و از مطالب سایت استفاده کردم .
فقط به عنوان اولین کلام اینکه ترجیحا فارسی بنویسید . این از قوانین اصلی تالار هستش .
موفق باشید .
در پناه الله
یا مهدی مدد

[/b]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، نگار ، mahdi14 ، وحید110 ، m.hossein ، بیداری اندیشه ، خادمة الزهرا
۰:۴۴, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #76
آواتار
سلام
دعا می کنم که با این تالار خوب و بدرد بخور راه حقیقت برامون روشن شه و بتونیم هرچه بیشتر به سمت آقامون پیش بریم...

از احساساتتون هم معلومه که امام به شما باید نظر خاصی داشته باشه .... این چیزا نسیب هر کس نمیشه .... قدرش رو بدونین

یا مهدی-شهادتHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، m.hossein ، بیداری اندیشه ، خادمة الزهرا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا