کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وضعیت حجاب در عزاداریهای امام حسین
۱۹:۴۲, ۲۵/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۸۹ ۳:۰۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
عکس های که می بینید، مربوط به محرم امسال و روز عاشور می باشد. البته عکس ها را نیز خود بنده گرفته ام.
می خواستم نظر خود را در مورد این عکس ها بفرمائید. تا در نهایت به یک نتیجه گیری کلی برسیم.
از اینکه نظر خود را بیان نمی کنم، این است که می خواهم ابتدا نظر دوستان را بدانم.

[تصویر: 49883640.jpg]

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، chelcheleh ، oO DaViD Oo ، خاک ، Seyed Mohsen ، EMPERATOR
۲۰:۰۰, ۲۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
بحث پوشش و حجاب امری فرهنگی و نرم است و متاسفانه برخی همواره سعی کردند این امر مهم را با زور و قوه قهریه حل کنند.
درنیت برخیشون جدا شک دارم و فکر میکنم کوبیدن بر طبل گشت ارشاد و حمله به بالاترین مقام اجرایی کشور به خاطر تعطیلی آن فراتر از تمثیل دوست نادان باشه...
امیدوارم من اشتباه کرده باشم

اما در این مورد کلام فصل الخطاب رهبری واقعا آدم رو تحت تاثیر قرار میده!!!

ناگفته های دیدار رهبری با جامعه مدرسین
نقل قول: در این جلسه، یکی از دوستان مسئله حجاب و عفاف را مطرح و حرف‌های او تعریض به بی‌‌توجهی برخی مسئولان نسبت به حجاب فقهی بود که آقا فرمودند «من این مطلب را قبول ندارم؛ مسئولان امروز همه حجاب فقهی را قبول دارند ولی اختلاف سلیقه در تاکتیک‌هاست.» اسلامیان اضافه کرد: حضرت آقا فرمودند: «فرضا دختری که حجاب کاملی ندارد اما شب قدر یا در مجلس دعای کمیل شرکت و به درگاه خداوند تضرع می‌کند یا در راهپیمایی 22 بهمن تصویر امام را می‌گیرد، نمی‌توان گفت که بی‌دین است بلکه نمی‌داند حجاب اسلامی چیست که باید او را توجیه کرد. باید در باب حجاب کتاب نوشت و از طرق مختلف مانند فیلم‌های تلویزیونی حجاب را تبیین و افراد ناآگاه را ارشاد کرد.» وی متذکر شد: رهبر انقلاب با آنکه جهت‌گیری کلی دولت را تایید کردند و تصریح داشتند نمی‌خواهند یک طرف را تایید کنند اما این را به قاطعیت فرمودند که «مسئولان فعلی با حجاب فقهی مخالف نیستند ولی در تاکتیک‌ها اختلاف وجود دارد.»
http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=934...eID=477804

واقعا ببینید نظرات رهبری چقدر رئوفانه و حکیمانه است و برخی دیگر تا چه حد به دنبال اعمال قهری هستند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، arnh ، parisan ، oO DaViD Oo ، libera ، جویای حقیقت ، fafa*
۲۰:۳۵, ۲۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
مطمئنا استفاده از قوه قهریه بدترین راه حل برای مسئله حجاب هست
و این مسئله باید بصورت فرهنگی حل بشود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh ، parisan ، عطر نرگس
۲۳:۱۳, ۲۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
برادر گرامی
نباید این عکس ها رو انقدر از نزدیک از دخترای مردم میگرفتین
صورتشان کاملا واضحه . حالا اگه همون دختر یا یکی از آشناهاش عکسش رو در سایت ببینه مسلما خیلی ناراحت میشه.
الان حق الناس به گردن شماست.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
متاسفانه خیلی ها فکر میکنند مشکل کشور ما حجاب هست. خیلی از دخترا به زور شال و روسری میپوشن.
فکر میکنید مشکل پیدا بودن مقداری از موهای دختراست . مشکل ریشه ای .
فکر میکنید علت این موضوع چیه.
کار از حجاب و این موضوعات گذشته.
متاسفانه خیلی از جوانهای کشور ما اصلا دیگه دین ندارن. از اسلام گریزان شدن.
باز هم جای شکرش باقیه که هنوز تعدادی هستن که با همین تیپ هاشون در مجالس هم شرکت میکنند.
از مدل لباس پوشیدنشان طرفداری نمیکنم . ولی تا حالا در این 30 سال وضعیت" حجاب اجباری "روز به روز داره بدتر میشه. علاوه بر اینکه حجاب در کشور اجباری هست هر از گاهی کمیته دخترای مردم رو با ضرب و شتم به خاطر بدحجابی میگره میبره . بعدش هم برای اینکه آزاد بشن حداقل باید 120 هزار تومن پول بده .120 هزار تومن کم ترین مقدار هست .
دیگه باید به فکر ایمانشان باشید .روز به روز تعداد جوانهای دین گریز داره زیاد تر میشه .
ببینید چقدر وبلاگ هایی که بر ضد اسلام مینویسن داره زیاد تر میشه
ریشه دین گریزی خیلی از جونها بد رفتاری حکومت با جوانها بوده.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فقر و گرسنگی در جامعه زیاده . مخصوصا در ماه محرم زمان پخش کردن نذری مردم این موضوع رو بهتر درک میکنن .
جامعه ای هم که در آن فقر و گرسنگی باشه مردمش ایمان ندارن و به دنبال این موضوع هزاران فاجعه در جامعه رخ میده.
حالا باید فکر کنید کشوری به این ثروتمندی علت فقرش چیه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، oO DaViD Oo ، عطر نرگس ، bahar2006 ، libera ، جویای حقیقت ، fafa*
۰:۱۰, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:نباید این عکس ها رو انقدر از نزدیک از دخترای مردم میگرفتین
صورتشان کاملا واضحه . حالا اگه همون دختر یا یکی از آشناهاش عکسش رو در سایت ببینه مسلما خیلی ناراحت میشه.
الان حق الناس به گردن شماست.

با سانسور کردن قسمتی از چهره، دیگه شما قادر به شناسایی آن نیستید. و اصلا شما نمیدونید که این عکس ها در کجای ایران گرفته شده. در ضمن این عکس ها قسمتی از واقعیت زندگی افراد توی عکس هست.

نقل قول:روز به روز تعداد جوانهای دین گریز داره زیاد تر میشه .

فکر نمی کنید که دولت هر چقدر تونسته، سعی کرده با روش نصیحت پیش بره ولی بعضیها گوش شنیدن ندارند.
اگر برای حل مشکل حجاب راهی بهتر سراغ دارید، بفرمائید؟
اصلا به نظر شما این مسئله و مشکل حجاب که می گن، چی هست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin
۰:۴۵, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
تأثير لقمه حرام در نپذيرفتن حق
مردم زمان حضرت حسين (علیه السلام) كور و كر شده بودند و سي سال پذيرش ظلم و دين وارونه خلافت سلطنتي به جاي خلافت ولايي الهي، موجب شده بود تا دل ها سياه و چشم ها كور شود و بصيرت از دل ها بيرون رود. لقمه هاي حرامي كه در طول سي سال از انقلاب اسلامي پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به خانه ها برده بودند اكنون گوشت و عقل فرزندان شده بود و عقل بر آمده از لقمه حرام بيت المال اجازه نمي داد تا كسي اهل ايمان و بصيرت واقعي باشد. اين گونه است كه در فتنه اي بزرگ افتادند و خود، فرزند رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را با آن كه مي دانستند و باور داشتند ولي الله و سرور جوانان بهشت است به شهادت مي رسانند.
آن حضرت(علیه السلام) خطاب به حرام خواران از مال مردم و بيت المال در روز عاشورا سخناني را بر زبان مي آورد و در خطبه روز عاشورا با مردمي كه به جنگ او آمده بودند مي فرمايد: «فقد ملئت بطونكم من الحرام و طبع علي قلوبكم، ويلكم الا تنصتون، الا تسمعون؟ شكمهاي شما از مال حرام پر شده است و بر دلهاي شما مهر شقاوت خورده است، واي بر شما! آيا خاموش نمي شويد و گوش فرا نمي دهيد؟» (بحارالانوار، ج54، ص01)
حضرت سيدالشهداء(علیه السلام) در روز عاشورا در برابر دشمنان قرار گرفت و براي اتمام حجت با آنها خواست خطبه اي بخواند و ضمن آن مردم را از عواقب شوم و خطرناك اين جنگ آگاه كند. ابتدا لشكر دشمن اجازه نداد تا امام(علیه السلام) سخنان خود را ايراد كند؛ اما هنگامي كه حضرت به حقيقتي اشاره كردند، تمام مردم ساكت شدند و آن حقيقت اين بود كه: اگر شما زير بار سخن حق نمي رويد و اينگونه براي كشتن من بسيج شده ايد، بخاطر اين است كه شكمهايتان از مال حرام پر شده و بر قلبهايتان مهر خورده است. پس از اين سخن بود كه مردم ساكت شدند و امام(علیه السلام) با خطبه اي اتمام حجت كردند. نكته قابل توجهي كه در اين قسمت از تاريخ كربلا وجود دارد اين است كه امام(علیه السلام) تأثير «لقمه حرام» را بازگو كرده است و آن را بعنوان يك عامل مهم براي «نپذيرفتن حق» دانسته است.
به هرحال كربلاي حسيني، آزموني بزرگ براي كساني بود كه مدعي ولايتمداري و اطاعت از خدا و اولي الامر(علیه السلام) بودند ولي در هنگام فتنه معلوم شد كه دين تنها لقلقه زبانشان است و هنوز ايمان به درون دلهايشان نفوذ نكرده است تا به اطاعت قيام كنند و جان و مال و عرض خويش را فداي ولي الله كنند كه ازنظر خداوند اولي بر جان هايشان است.

منبع روزنامه کیهان- رضا شریفی
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و این قصه همچنان ادامه دارد...!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، احیاء ، آوای انتظار
۰:۵۴, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #7
آواتار
نقل قول:تأثير لقمه حرام در نپذيرفتن حق
مردم زمان حضرت حسين (علیه السلام) كور و كر شده بودند و سي سال پذيرش...
لطفا منظور خود را از این مطلبی که نوشتید و رابطه آن را با موضوع این پست بفرمائید. البته با صراحت بیشتر و نه در قالب داستان. چون از مطالب شما این برداشت می شود که هر کسی که حق را نپذیرد پس مال حرام خورده است. Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت
۱:۳۲, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #8
آواتار
با سلام و آرزوی قبولی طاعات.
بنده یکی از دلایل نپذیرفتن حق را همان ورود مال حرام به زندگی و سر سفره خانواده می دانم. همانطور که اباعبدالله در روز عاشورا حجت را بر ما تمام کردند.
مساله رعایت حجاب و حیای اجتماعی و کلا رعایت و اطاعت از حدود الهی فقط با نصیحت و آموزش حکومت دینی قابل حل نیست. مساله تربیت، از قبل از بسته شدن نطفه قابل پیگیری است. بنده قصد توهین به هیچ بنده خدایی را ندارم و خودم را بری از خطا و حتی بد فهمی نمی دانم. خداوند هر که را بخواهد هدایت می کند. اما بیاییم این مسائل را هم بدون رو دربایستی مطرح کنیم. خیلی از ما ممکن است حتی بدون آن که بدانیم مالمان را با حرام و شبه مخلوط کرده باشیم.
بنده نگفتم هر کس که حق را نمی پذیرد پس مال حرام خورده... نه! همانطور که که گفتم یکی از از دلایل نپذیرفتن حق خوردن مال حرام است.
تقوای خانواده هم در تربیت فرزندان صالح و تحویل دادن پسران و دخترانی منزه و پاک به جامعه موثر است. آیا فرزندی که از شیر یک مادر با تقوا و لقمه حلال یک پدر زحمت کش و مومن تغذیه شده می تواند تبدیل به نماد دین ستیزی و شکستن حرمت الهی شود؟! باز هم می گویم لقمه حرام یکی از دلایل نپذیرفتن حق است!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، بیداری اندیشه ، oO DaViD Oo ، احیاء ، خاک ، abbas313 ، ريحانه الرسول ، آوای انتظار ، fafa*
۱:۴۰, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
این مشکل مال دیروز و امروز نیست..این مشکل مال سالها قبله..
مسولان کشوری باید فکر این رو میکردن که فقط انقلاب کردن مهم نبوده..کارهای فرهنگی هم باید برای جوانان آینده انجام میشده که نشده..کار فرهنگی از ریشه درست انجام نشده..تببین موضوع اسلام..معرفی درست اسلام...شاید بگید خانواده ها خودشون باید به فکر میبودن..اما آیا فرزندانشون وارد اجتماع نمیشن؟؟آیا وارد جامعه ای به نام مدرسه که نصف بیشتر وقتشون رو اونجا میگذرونن نمیشن؟؟
ما عادت داریم که وقتی یک مشکل حاد میشه تازه به فکر درمان اون بیفتیم..بزرگترین ضعف ما عدم آینده نگری است..
الان هم واقعا باید کار و حل مشکل به چند تا آدم خبره که هم دین دار باشن و هم روانشناس و هم چگونگی سرو کله زدن با چندتا جوون که این مسئله درونی شده براشون،سپرده بشه...
یه چیزی؟؟تا حالا شب نیمه شعبان از خونتون رفتید بیرون؟؟
تاحالا بساط بزن و برقص دختر و پسرها رو تو کوچه پس کوچه های تهران دیدید؟؟
ما چه کاری میتونیم برای این مشکل بکنیم؟؟
واقعا وضع خیلی خرابه...فکر کنم فقط خود آقا بتونه مشکلات رو حل کنه!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، oO DaViD Oo ، خاک ، جویای حقیقت ، آوای انتظار
۱:۴۵, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم الله الرحمان الرحیم
سلام دوستان یک نکته رو اول در مورد حق الناس و رابطه اون با غیبت و فسق
اول باید ببینیم از نظر اسلام فسق چیه و فاسق چه کسی است
ما افراد بسیاری داریم که خیلی گناهان رو انجام میدن (حتی خود حقیر)
ولی بسیاری از افرادی که گناه میکنند، ته دل خود را گناه کار و مقصر میدانند و قبول دارند که اشتباه کردند
نشانه ی چنین کسانی اینه که این گناهان را معمولاً سعی میکنند که پنهانی انجام بدن حتی دو نفر که نعوذاً بالله میخوان زنا کنند اگه از این قماش باشند سعی میکنند پنهانی این کار رو انجام بدن چون معتقدند این کار در کل غلط هست و آبروی خودشون و اطرافیانشون از بین میره
اما فسق اون گناهی است که مرتکب شده به آن اساساً اعتقادی به گناه بودنش نداره و با بیباکی و بعضاً غرور و افتخار اینکار رو انجام میده و نشانه اش هم علنی بودن انجام دهنده اون هست اونم به طور مداوم
و در اسلام فاسق در فسق خودش غیبت نداره یعنی عذر میخوام یه زن فاحشه که علنی از این خونه به اون خونه میره و برای کارش تبلیغ هم میکنه ویا نمونه ای از کارهاش رو هم در معرض عموم داره این شخص در مورد مسئله خود فروشی اش اگه صحبت بشه غیبت محسوب نمیشه اما همین آدم اگه اعتیاد رو امر بدی بدونه و مخفیانه مواد مصرف کنه شما حق نداری در مورد اعتیادش سخنی رو به صورت عمومی بگی
حالا نقل کسانی که با این وضع حجاب در روز عاشورا میان بیرون و اکثراً با والدین و آشنایانشون میان بیرون به طور معمول اینوضع قیافه شون رو اصلاً گناه نمیدونند و دز این مورد گرفتار نوعی فسق شدند
البته اگه شخصی بخواهد از راه ورع و تقوا به سمت این مسائل بره حتی نباید این عکسها پخش بشه و ما نمیتونیم اظهار نظر قطعی در مورد این افراد داشته باشیم بسا که بیاید روزی که این ها که ما عکسشون رو اینجا قرار دادیم توبه کرده باشند خلاصه کار در این حوضه ها سخت هست

اما سخنی با دوستان مخالف با برخورد فیزیکی!
ببینید این حرف من رو رفقای تهرانی بهتر میفهمند، در شمال شهر عده ای پول میگیرند که در زمینه حجاب هنجار شکنی کنند و بیحجابی و بد حجابی رو عادی کنند و این یعنی فاجعه!!!!!! زمانی که در جامعه ای حرام خدا از منکر بودن افتاد دیگه نمی شه به این راحتی ها ازش نهی کرد
من قبول دارم که مسئله حجاب بسیار عمیق تر از این هست که با برخورد فیزیکی بشه حلش کرد اما دلیل نمیشه ما با قشری که دارن پول میگیرن و آگاهانه حرام خدا رو به نیت شکستن قبح اون ترویج میدن برخورد فیزیکی نکنیم
ما در اسلام تعزیرات و حد رو که برخورد فیزیکی هست برای این موارد داریم
امروز نکته ی فاجعه آمیز اینه که به طور مطلق در تهران که من هستم برخورد فیزیکی تعطیل شده و هیچ اقدام فرهنگی مؤثری هم صورت نمیگیره و من بی تعارف شدیداً رد پای تفکرات انجمن حجتیه را در این سیاست حس میکنم .
هم اقدام نرم تعطیل شده و هم اقدام سخت و همه جوره داره به ترویجش دامن زده میشه با فیلم هایی که ساخته میشه با بیتفاوتی مسؤلین و به تبع اون مردم
صحبت ها در این موارد بسیار است
بدبختی ما میدونید چیه؟
اسلام یه مجموعه مرکب هست
مجموعه ای از احکام که همه اونها مستقیم یا غیر مستقیم با هم ارتباط دارند و اگه از یه مجموعه مرکب که هدف خواصی رو دنبال میکنه شما اجزایی رو جدا کنید به علت ارتباط هماهنگ و پیوسته اون، ما به هدف مورد نظر طراح اون مجموعه نمی رسیم

فرض کنیم که ما از اتوموبیل میل لنگ رو خارج کنیم ! آیا باز هم میتونیم به دستگاه مقابل بگیم اتوموبیل در صورتی که هدف ما رو تأمین نمیکنه؟
ما مسلمانان، امروز به اسلام عمل نمیکنیم، دینی داریم من درآوردی و التقاتی که امیال و اجتهاد های شخصی مان در آن دخیل شده و مسلماً همین امر مهمتری عامل به این روز افتادن جهان اسلام هست
بزرگترین آفت دین داری اکثر ما اینه که در این دوران اصول دین تقلیدی شده و مردم در فروع دین خودشون باید اجتهاد کنند در حالی که دقیقاً قصه اسلام و بندگی متضاد این روش هست یعنی انسان شدیداً باید خودش به اصول دینش برسه و از اون به بعد که بندگی را قبول کرد در فروع بی چون و چرا باید تقلید کنه و در سایه ی این تقلید، بسیار ممدوح هست که در مورد چرایی احکام و آثار اون هم تحقیق کنه؛ اما این جمله که: من تا نفهمم به چه علت این حکم وضع شده و چه اثری داره به اون عمل نمی کنم ، اسم این بندگی نیست به این میگن نفس پرستی
ما باید با خودمان قبل از هر چیز صادق باشیم
سخن در این مورد بسیار است که الان مجال گفتنش رو ندارم
التماس دعا به همه دوستان دارم
یا علی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، mohamad ، بیداری اندیشه ، Ramin_Ghn ، mosafer ، oO DaViD Oo ، مسافر ، خاک ، عطر نرگس ، ريحانه الرسول ، خادمة الزهرا ، جویای حقیقت ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]