|
وضعیت حجاب در عزاداریهای امام حسین
|
|
۱۹:۴۲, ۲۵/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۸۹ ۳:۰۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
عکس های که می بینید، مربوط به محرم امسال و روز عاشور می باشد. البته عکس ها را نیز خود بنده گرفته ام.
می خواستم نظر خود را در مورد این عکس ها بفرمائید. تا در نهایت به یک نتیجه گیری کلی برسیم. از اینکه نظر خود را بیان نمی کنم، این است که می خواهم ابتدا نظر دوستان را بدانم. ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۳, ۲۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۲۷/آذر/۸۹ ۱:۱۴)oO DaViD Oo نوشته است: من دقیقا یادمه وقتی که بچه تر بودم می شنیدم که مثلا یک بنده خدایی با آستین کوتاهی که تنش بوده ( البته از جنس مذکر_ها ! ) می خواسته وارد یه مکان دولتی ای بشه ، ولی برادرای جوگرفته ی مذهبی اون موقع اونو نگذاشتن وارد بشه چون اون موقع احتمال می دادن که شاید آستین کوتاه ربطی به کافر بودنش داشته باشه و لاجرم اگر با این وضع شنیع وارد میشد شاید موجب میشد دیده ی ناپاکی ( از جنس مونث ) او را ببیند ! و مرتکب ........! دوست عزيز اين هميشه سوال منم بود كه اين سخت گيريا براي چي بوده؟ كه البته انقدر گشتم تا جواب پيدا شد. البته چون نمي خوام فضاي خوب اين تالار رو به حاشيه بكشم(اونم الان كه تازه حاشيه هاش تموم شده!) اين جواب رو بهتون نمي گم. ولي مطمئنم اگه بگرديد شما هم پيدا مي كنيد نمي خوام فكر كنيد دچار توهم توطئه شدم ولي دست يهود توي اين قضايا و خيلي چيزاي ديگه كه بازم نمي تونم بگم ! تو كاره. فقط يه راهنمايي مي كنم كه خودتون بريد دنبالش. بريد پيدا كنيد كه ايران چطور از بانك جهاني وام گرفت؟! موفق باشيد |
|||
|
|
۲:۲۹, ۲۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
تا اینجا شد اشک وناله....مقداری هم ذکر مصیبت.... راهکار بدید..............چون مساله حجاب بحرانه. استراتژی بدید.................چون این مساله دنباله داره. خسته شدیم در این تالار همش طوفان فکر و عقیده بود کسی منسجم حرف نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲:۳۷, ۲۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
جناب آسیر
صبور تر باشید برادر آهسته و پیوسته افکار منسجم خود را به همراه راهکارهایتان به عنوان الگو ابتدا خودتان ارائه دهید در ضمن اگر منصفانه بنگرید در کلام دوستان راهکار های بعضاً خوبی هم دیده میشود!!! |
|||
|
|
۲:۵۲, ۲۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۸۹ ۲:۳۷)علی 110 نوشته است: جناب آسیر راهکار بدهم دوستان میگویند ثقیل بود ، درک نشد. راهکار به زبان ساده میگویم،دوستان میگویند و میگویند تا خلط مبحث میشود. کلید میدهم اطلاعات میدهم فقط و فقط دوستان نظاره میکنند. ترسی نیست اینجا مساله حجاب را براساس تئوری "یازن"(Yazen) تحلیل میکنم دوباره میایند میگویند بگو کجاست بریم بخونیم.آخر مگر همه تحلیل ها کتاب شده اند یا همه مقالات و رساله ها چاپ میشوند؟ من تا الان گفتم و تحلیل کردم چقدر دوستان دید استراتژیک پیدا کردند؟ لطایف الحیل: دوستی میگفت من خیار را با مربا نمیخورم.بهش گفتند آخه مگه کسی تعارفت کرد؟ ![]() ![]() پا پستی: 1.یازن یک یهودی بود که بنای نظریه اندلسیزاسیون را در مکتب امانیسم پایه گذاشت.وی در 1981 به درک واصل شد. 2.تئوری میتواند بخشی از یک نظریه بزرگتر باشد البته در مباحث استراتژیک!!! 3.لطایف الحیل یعنی زیرکانه ترین حیله ها،منم مقصودم چیزی است که جز با حیله به سرانجام نرسد. |
|||
|
|
۳:۴۶, ۲۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۸۹ ۲:۵۲)asier نوشته است: راهکار بدهم دوستان میگویند ثقیل بود ، درک نشد.دوست عزیز جناب آسیر، به نظر من شما هیچوقت نمی تونی یک معلم بشی. چون خصوصیاتش رو نداری. اگر طبق مطالب تاپیک زیر جلو بریم، حتما به نتیجه هم خواهیم رسید. آدرس تاپیک و به قول علی آقا، صبور باش. |
|||
|
۱۴:۱۰, ۲۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
آقا من یه پیشنهاد دارم.
1-باید این ماهواره ها رو جمع کرد. 2-تولید برنامه های خوب و به روز در باره ی حجاب از رسانه ی ملی 3-محدود کردن ورود مواد آرایشی به کشور 4-نظارت کامل در قسمت ورود پوشاک 5-برخورد قاطع با فروشندگان متخلف 6- کو گوش شنوا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۵:۲۷, ۲۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
به نظر شما میشه جلوی ورود سیگار به کشور را گرفت.
اصلا فکر کردی که چرا ما اداره کل دخانیات در کشور داریم؟ به نظر من باید جلوی مصرف کننده را گرفت، البته نه با زور بلکه با ارشاد و نشون دادن مضرات و فواید چیزهای دیگه. |
|||
|
|
۱۶:۱۷, ۲۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دوست عزيز قرار دادن اين تصاوير خود باعث ترويج منكر ميشه همه ي ما در يك جامعه هستيم و وضع موجود فساد مشهود است درست نيست كه اشاعه منكر شود |
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۲۹/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۸۹ ۱۶:۴۵ توسط mehrdad.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۲۵/آذر/۸۹ ۲۳:۱۳)m.shirazi80 نوشته است: برادر گرامی ![]() واقا فاجعست حجاب ها و از بي غيرتي مرد هاست اين واقعيت با زور هم درست نميشه بايد جوانان رو با غيرت كرد با ترويج ازدواج و ناموس پرستي حتي حيوان ها هم غيرت دارن قابل توجه روشن فكرهاي امروز متعصب هاي ديروز پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): براي جوانان زود همسر بگيريد كه هم با غيرت شوند و هم خداوند روزي انها را زياد كند يك مطلبي مردان ما هم بي حيا و بي حجاب شده اند وقتي مرد ارايسش مي كند ؟؟؟؟ ![]()
|
|||
|
۱۶:۵۱, ۲۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۸۹ ۱۶:۱۷)kaenat72 نوشته است: به نام خداخواهشا دوستان دیگه در رابطه با عکس ها حرفی نزنن . مورچه چیه که کله پاچه داشته باشه. ترویج منکر تو تالاری که همه آگاه هستن اشکال نداره راحت باش. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وضعیت حجاب و عفاف و روابط نامحرمان در دانشگاه | ساجد | 217 | 106,451 |
۲۹/تیر/۹۲ ۱:۲۳ آخرین ارسال: meshkat |
|

![[تصویر: 49883640.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/49883640.jpg)