کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يك سوال مهم در مورد مستند ظهور
۲۱:۳۵, ۲۷/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۸۹ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1

مستند ظهور رو ديدم و اطلاعات زيادي گرفتم و بعد با سايت اشنا شدم و باز سيلي از اطلاعات پراكنده سرازير شد تو ذهن من،اطلاعاتي كه ميگفتن:ببين يه دشمن بزرگ به اسم فراماسونري وجود داره...وجود داره...و باز هم وجود داره.
ولي كه چي؟ حالا من بايد چيكار كنم؟ به عبارت ديگر من اطلاعاتي ميخوام كه برام تكليف ايجاد كنه و بگه الان بايد عليه اونا چيكار كرد...الان بايد چيكار كرد؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، iranvelshok ، shia12 ، علی ، clubb0y ، fereshteh ، Comet1986 ، در جستجوی سختی ، ftm71 ، mahdiyar ، سدرة المنتهی ، yamahdi-12 ، یکی مثل شما ، nasimesaba ، mosalman14 ، mohammadpor ، فدايي ولايت ، ahossein ، mofa ، mohsen-karimi ، sajjadbest22 ، بچه شیعه ، afsanehkazem ، سید محمد حسین ، aznasleoo ، help me ، 900742498 ، cena ، utopia ، vahrakan ، reyhaneh.sh

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۱۸, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #71

سؤال اصلی خیلی مهم بود:"الان ما چکار کنیم؟"
سوالی که از اواسط مجموعه ظهور به نوعی در ذهنم اومد:"بالاخره این ها می خوان بگن آخرش ما باید چیکار کنیم؟"

به همین خاطر دنبال کردم.متأسفانه خیلی ضعیف بودن،راهی نشون ندادن.چند عکس از سید حسن نصرالله و...بعدش هم :اط سیستم جدا بشین..باطری خورشیدی ...اه اه

حیف که درد رو با این آب و تاب نشون بدی،عکس..فیلم..آهنگ... بعدش هم این همه خرابی رو چطور درست کنیم؟ ...هیچی به هیچی....

به قول یکی از دوست های این سایت:کاش کتاب ها و مطالب گذشتگان از محدثین رو می دیدیم و اساسی وقت می ذاشتیم.

مگه امام زمانمون در شروع غیبت کبری سفارش نکردند که "فارجعوا الی روات احادیثنا" به راویان گفنه های ما مراجعه کنید؟خدائیش ما تو این مورد چکار کردیم؟چقدر وقت گذاشتیم؟چقدر سؤال پرسیدیم؟..

کتابی مثل "مکیال المکارم"که به دستور خود حضرت نوشته شده به غیر از دعا،80 وظیفه برای ما در برابر امام عصر (علیه السلام)مطرح کرده...یه بار دیدیمش؟"وظائف منتظران"کتاب جیبی برگرفته از اون کتابه که انتشارات جمکران چاپ کرده،حداقل یه بار بخونید دوستان .

چقدر به دونسته هامون عمل کردیم؟چقدر؟

امیدوارم همه ی کسانی که دلشون برای حقیقت می سوزه،موفق باشن...و البته امضای مدیر سایت هم خیلی بجاست:"والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamahdi-12 ، علي ، vahrakan
۲:۳۱, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #72
آواتار
سلام
تو بعضی تاپیک های مستند ظهور،تعدادی از دوستان ،مخالف این مستند بودن و دلایل خودشونو داشتن یه عده ای هم که معتقد بودن که به سازندگانش هم باید شک کرد،مثلا اینو ببینید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10510.html
با این همه ، می خواستم بدونم پخش کردن این مستند بین دوستامون یا در کل توی وب سایت ها و وبلاگ ها،می تونه نتیجه ای داشته باشه ، یا اینکه ممکنه خودش باعث گمراهی بشه؟؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، علي
۱۵:۱۸, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #73
آواتار
خیلی از آدم ها خواب نیستن,ولی خودشونو به خواب میزنن

به قول معروف کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده

رو نمیشه.متاسفانه بیشتر اطرافیان من رو دسته دوم فرا گرفته
Sad
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علي ، vahrakan
۱۵:۴۶, ۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #74
آواتار
سلام
دیروز من مفتخر شدم تو یکی از جلسات استاد رایفی پور شرکت کردم
(آخ جوووووووووووونBig Grin)
فرض کن از بین این همه دانشجو تو دانشگاه اصفهان من و دوستم دو تا جوجه فکلی دبیرستانیSmile
بگذریم
درباره مستند ظهور ازشون پرسیدند که گفت بعضی چیزاش درسته بعضی هاش نه مثلا قضیه دودمان و آبا و اجداد رو می گفت دروغه...این که ملکه انگلستان از نسل مصری هاست می گفت دروغه اما در مجموع می گفت بد نیست به شرط اینکه آدم خودش استاد باشه که بتونه این مجموعه رو نقد کنه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علي ، vahrakan
۲۱:۰۷, ۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #75

سلام
به نظر من احتیاجی نیست که کسی به ادم بگه چیکار کنه....با دیدن مستند ظهور فکر متوجه مسائلی میشه که احتیاج داره به تحقیق و مطالعه....وقتی چند تا کتاب در مورد ظهور و شناخت حضرت مهدی(علیه السلام) بخونید خود به خود هدف و راهای دستیابی به اونرو پیدا می کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علي ، vahrakan ، nasimesaba
۱۲:۳۷, ۱۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۰ ۱۲:۵۲ توسط m2kh24.)
شماره ارسال: #76
آواتار
به نظرمن به جای اینکه دنبال نشانه های ظهور باشیم باید خودمون رو اماده ظهورکنیم وموانع ظهور اقامون رو برطرف کنیم که یکی از موانع امادگی نداشتن یاران امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف)است
۱۹:۲۲, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #77
آواتار
سلام دوستان.

من این مستند رو تازه دیدم و باید بگم چیزه خوبی بود البته به جز بعضی قسمت هاش!

خصوصاً قسمت آخر ، اون جایی که نام مبارک امیرالمومنین رو کنار دو حرامزاده میزاره و با کمال وقاهت و بیشرمی اسد الله ، ید الله ، ولی الله رو در کنار دو ملعون ازل و ابد همرتبه میشماره!

این قضیه مثل این میمونه که شما یه دیگ شله رو با اون زحمت درست کنی و آخرش یه گربه بیفته توش چی میشه؟

در ضمن اگر کسی میتونه به سازندش ایمیل بزنه لطف کنه و متن زیر رو واسش بفرسته تا شاید...

نقل قول:
The Islamic Unity
Q: What is the purpose of Islamic unity?
[تصویر: space.gif]Answer:
Order, unity and political friendship with the enemies of Islam and Ella's parents and his ax Ada’ two pillars of the matter is necessary and unity of religion and belief and that does not mean others should be discussed with reasoning and logic turns out to be right and Following is right.

۰:۵۹, ۱۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #78
آواتار
خیلی جالبه !!! این همه سال است که فراماسون ها هستند فعالیت می کنند و آدم می کشند و دزدی و غارت می کنند و هزار کار می کنند !!!
اما یکدفعه همه می فهمند که عجب ماسون ها هم هستند همه ماسون شناس می شوند همه دم از ماسون می زنند مستند ظهور روی کار می آید و از قدرت و نفوذ ماسون ها می گوید
آقای رائفی پور در یکی از سخنرانی هایشان می گفت این ماسون ها تا لیوان آب خوردن ما هم برنامه ریزی کرده اند این یعنی قدرت دارند یعنی نفوذ دارند یعنی خیلی قوی هستد فراتر از حد ما !!!
مستند ظهور چه را به نشان داد ؟ قدرت نفوذ عظمت
مدام به ما گوشزد کرد که این ماسون ها همه جا هستند
یک اصل هست که می گوید برای اینکه کسی بنده ی تو شود باید به او قدرت نمایی کرد وقتی کسی باور کند تو قدرتمند هستی یعنی از تو میترسه و در برابر تو تسلیم است تسلیم یعنی چی یعنی بندگی ! مگر خداوند در قران مدام نمی گوید از من بترسید از شیطان نترسید ؟!
بالاخره یک روز بعد از این همه ذهنیت سازی با فیلم و انیمیشن باید خودنمایی می کردند باید اعلام وجود می کردند که کردند با مستند ظهور !!!!
آنچه هم که در قسمت های 37 و 45 دیده شد که به نظر نیک و پسندیده می آمد برای چه بود ؟ برای اعتماد سازی !!
راستی اون تصویری را هم که در آخر مستند می آمد که می گفت ادامه دارد یک تصویر تکراری و همیشگی در فیلم ارباب حلقه هاست !!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، mofa ، علي
۴:۰۹, ۱۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #79
آواتار
من به کسانی که سخنرانی های دکتر عباسی رو گوش نکردن توصیه می کنم حتما چند تاشو گوش کنن یکم متوجه میشن باید (برای امام زمان) چکار کنن
۱۵:۵۶, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #80
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

هم کیشان عزیز.ما قرار نیست کار خاصی بکنیم.خداوند وعده داده که نیروهاش پیروز هستن.ابلیس کاری که میکنه اینه که خودش رو میخواد بزرگ نمایش بده.اما خبBig Grin
میدونید مهم چیه؟مهم اینه که انسان خودسازی بکنه.رو دین خودش باشه.رو اعتقاداتش کار کنه و اونا رو قوی کنه.شما نگاه کنید به زندگینامه رهبر کبیر انقلاب.ایشون بیشتر از 5 دهه از زندگیشون رو خودسازی کردن.بعدا حرفی که میزدن همه با جون و دل قبول میکردن.فقط کافیه به شهدای جنگ نگاه کنیم که چطوری حرف امام خمینی رو گوش کردن.و چه کار کردن.در کل چیزی که مهمه خود سازی انسانه.ما باید اول خودمون رو نجات بدیم.بعد اگر شد دست این و اون رو میگیریم.بهتره خودمون رو خیلی درگیر این چیزا نکنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، بیداری اندیشه ، vahrakan ، علي
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]