کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقادی از دوستان لطفا توجه کنید
۱۹:۳۶, ۲۷/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۱۹:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یک گله از دوستان دارم
دوستان من لطفا توجه کنید
گاهی پیش میاد که در یک تاپیک اعضای هم عقیده با هم شروع میکنند به تبادل نظر چون نظرات شخصیه مشکلی پیش نمیاد

اما گاهی دارید به عنوان نماینده اسلام پست میزنید و بحث سر نظر شخصی نیست . و احیانا نظرات شما به پای اسلام گذاشته میشه
پس خواهشا و التماسا
اگر در زمینه بحث تجربه و تخصص ندارید پست ندید هر چند موضوع برای شما حکم ناموس داشته باشه .
ممکنه جواب شما به جای درست کردن ابرو چشم رو خراب کنه . طرف بحث به جای اینکه در تنگنا قرار بگیره از پست شما برای سفسطه و فرافکنی استفاده میکنه

ممکنه جواب شما خودش بد تر از شبهه ایشون باشه

به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان و باز میگم به هیچ عنوان با عصبانیت جواب ندید . توهین نکنید . یادتون باشه ما مسئول هدایت نیستیم اما اگر به دین ضربه زدیم مسئولیم

اگر چیزی نمیدونیم و بحث نکنیم نه پاداش نه جزا . اما بدون دانش خاص فقط خرابی و دین زدگی به بار میاد

کسی که متخصص بحث کردنه وقتی ب رو میگه تا اخرش رو میدونه چی باید بگه .....

برادران خواهش میکنم جدی بگیرید خواهش میکنم
از دوستانی هم که تخصص و مهارت دارند گله دارم که چرا در بحث شرکت نمیکنند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، fazel ، Mahdy2021 ، Reza2035 ، EMPERATOR ، MESSENGER ، ضد ماسون ، فرهاد ، 7parsa4 ، paradise ، Hadith ، zarati313 ، آزرم‌شاه ، Unname28 ، خیبر110 ، Ramin_Ghn ، nafas ، rastin ، MohammadMeraj ، حلما ، هانا نابغ ، بیداری اندیشه ، خادم الرضا ، بیداری12 ، janali ، parisan ، Amir ، ONLY66 ، Reza14 ، فقط خودم ، خاک ، ANTI satan ، Behroz7 ، فاطمه خانم ، arnh ، أین المنتظر ، Gryffen ، vavp ، منتظر کوچولو ، bagheri4 ، oO DaViD Oo ، zohur ، سوفیا ، سرود پیروزی ، ترنم وحیدی ، Admirer ، shafagh_mah ، Anti gods ، MohammadSadra ، montazer_rm ، رهیافته ، montazer ، Agha sayyed ، خادمة الزهرا ، میلاد.م ، MAHDI59 ، soldier ، انتصـار ، sayed reza ، جوینده حق ، t.kam67 ، N.Mahdavian ، mohammad74 ، blue.blood ، Dragonborn ، Havbb 110 ، ترنم ، black ، یا صاحب الزمان ، Amirsaeed ، seyed313 ، m.hossein ، یا ثارالله ، Mohammad Trust ، AFG Shia ، یوسف خان ، سرباز سید علی ، جویای حقیقت ، tiyam ، دل خسته ، aleerz ، taleb ، yashar1374 ، تفکر ، mohammad reza ، abbas313 ، SARV ، شهرام ، netlog36 ، Farzaneh ، persia ، faateme-313 ، mahdi jan ، مجید املشی ، مفقود الاثر ، ضحی ، حسن.س. ، من انقلابی ام ، tazevared ، فرمیسک ، محب الزهرا ، یاســین ، ali0077 ، zryy ، هدهد ، شیدا ، FN_AntiZionism ، ztb ، MANI110 ، medad.sefid ، مصطفي مازح7610 ، ترک های دلم ، hesam110 ، hessam ، s-r ، آفتاب ، عبداللهی ، AMINI ، Justice Bringer ، Mitsonary ، اولولالباب ، fiftynine ، Amir-T ، لبخند خدا ، مجتبی110 ، AS53 ، sagheb ، mahdy30na ، قلب ، صبا ، neyestan23 ، azade ، السا ، zahra11 ، help me ، nasimesaba ، عقیق ، Wakeup ، افشین ، | جستجوگر | ، soshiant ، Maysam-1st ، عبدالرحمن ، میم.حسین.الف ، Eve ، عشقم کربلا ، saba ، MEEAAD
۱۹:۵۴, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
من هم از بعضی عزیزانی خوب می توانند در بحث ها شرکت کنند
و این کار را انجام نمی دهند گله دارم گاهی وقتا بنده ی حقیر
و برخی دیگر از دوستان اشتباهاتی
می کنیم که این عزیزان
باید وارد بحث شوند ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، وحید110 ، خیبر110 ، هانا نابغ ، MESSENGER ، Amir ، ONLY66 ، فاطمه خانم ، oO DaViD Oo ، سوفیا ، shafagh_mah ، رهیافته ، Hadith ، میلاد.م ، جوینده حق ، ترنم ، MohammadSadra ، m.hossein ، یا ثارالله ، tiyam ، seyed313 ، taleb ، yashar1374 ، Farzaneh ، ضحی ، medad.sefid ، آفتاب ، AMINI ، AS53 ، sagheb ، صبا ، عقیق ، Wakeup ، -abel-
۲۱:۴۱, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
تشکر میکنم از همه عزیزانی که توجه کردند .
بزارید یک مثال بزنم
در یک مناظره که جدا جدا از 2 شبکه دیدم روحانی جوانی سعی داشت خلافت عمر رو رد کنه نزدیک نیم ساعت با طرف مناظره ور رفت و ....
همون موضوع رو یک روحانی با تجربه می خواست بیان کنه فقط 30 ثانیه طول کشید!
گفت ایا پیامبر میبایست جانشین تایین میکرد گفت : نه!
گفت پس چرا ابابکر عمر رو منصوب کرد؟!
این یعنی تجربه و سواد ...
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، zaeim ، محمود ، حلما ، هانا نابغ ، Amir ، ONLY66 ، Behroz7 ، فاطمه خانم ، oO DaViD Oo ، سوفیا ، ترنم وحیدی ، shafagh_mah ، رهیافته ، MohammadMeraj ، جوینده حق ، ترنم ، MohammadSadra ، یا صاحب الزمان ، یا ثارالله ، black ، tiyam ، taleb ، yashar1374 ، تفکر ، abbas313 ، ضحی ، من انقلابی ام ، ali0077 ، medad.sefid ، آفتاب ، AMINI ، AS53 ، sagheb ، صبا ، azade ، عقیق ، Wakeup ، saba ، -abel-
۴:۵۳, ۲۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۵:۲۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #4
آواتار
دوستان عزیزان سروران من خواهش کردم التماس کردم . برادر من اگر اقای ایکس امد از عمد سوال کرد خواست عصبانیتون کنه . میخواد از دین چهره طالبانی رو به نمایش بزاره . اسیر این ترفند نشین . یک نفر هم که در بحث شرکت نداشته بیاد بخونه ایمان بیاره و یا ایمنش محکم بشه یا اصلا قبول نکنه و بگه چه بچه مذهبیای با کمالاتی کافیه .
به هر کی میپرستید چهره مذهب به حد کافی خراب کردند . به اسم مذهب جنایتها شده .
به این تبلیغات دامن نزنید
اقا اگر از کسی عصبانی شدی بیا بزن تو گوش من . ولی دافعه ایجاد نکن .

اگر کسی تو این تالار بخواد عمدا یا سهوا چره دین رو خراب کنه . با توجه به اتمام حجت من نمیزارم . هر کی ناراضیه به اقای بیداری اندیشه پیام بده تا من مسئول نباشم و هر کاری خواست بکنه . ولی تا وقتی من مسئولم این اجازه رو به کسی نمیدم .

اخه به چه حقی کسی که دنبال حقیقت میگرده رو مسخره میکنی. از کجا تو دل ادمها خبر داری ؟
من اتمام حجت کردم فردا خدا سر پل یقتون رو گرفت گفت بنده من رو به چه حقی از من زده کردی جوابی داری بدی؟
جریان خادم امام (علیه السلام) رو شنیدید که با زایر اقا بد بر خورد کرد؟ شنیدید اقا چقدر ناراحت شد ؟
میدونید ضرر بد دفاع کردن رو؟ ......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آزرم‌شاه ، بیداری اندیشه ، Reza2035 ، Amir ، ONLY66 ، EMPERATOR ، rastin ، فقط خودم ، Behroz7 ، MohammadMeraj ، fazel ، منتظر کوچولو ، oO DaViD Oo ، ريحانه الرسول ، paradise ، سوفیا ، ترنم وحیدی ، Admirer ، shafagh_mah ، Anti gods ، رهیافته ، خادمة الزهرا ، جوینده حق ، t.kam67 ، N.Mahdavian ، MohammadSadra ، یا صاحب الزمان ، m.hossein ، یا ثارالله ، یوسف خان ، black ، جویای حقیقت ، tiyam ، دل خسته ، تفکر ، abbas313 ، Farzaneh ، ضحی ، من انقلابی ام ، یاســین ، ali0077 ، آفتاب ، AMINI ، AS53 ، sagheb ، صبا ، azade ، Wakeup ، saba ، -abel-
۴:۵۴, ۲۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۵:۰۰ توسط خادم الرضا.)
شماره ارسال: #5
آواتار
بله آقا وحید درست میگه
اصلاهم منظوری نداشت گفت خادم الرضا یهو به من نبندینش حالا بی خیال داشتم میگفتم مثلا 2ساعت رو مخ طرف کار میکنی 2 دقیقه نمیکشه یکی میاد باهاش شروع میکنه به بد حرف زدنSleepy
یکی هم نیست بگه آقا جون ابن چه کاریه چرا هی میری تو بحث دیگران پارازیت میندازی مثل بچه آدم نظرت رو بگو و برو کنار نگاه کنAngry البته بگم ها اون طرف هم بلد چه جوری حرف بزنه ولی حالا بچه ها شما حواستون جمع باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Amir ، fazel ، oO DaViD Oo ، سوشیانس ، سوفیا ، shafagh_mah ، رهیافته ، MohammadSadra ، black ، yashar1374 ، ضحی ، صبا ، azade ، Wakeup ، saba
۸:۲۹, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #6

مدیران و مسولین محترم سایت
من این گناه بد حرف زدن رو گردن شما میندازم، چون پست رو حذف نمیکنید
آقا دیدی کسی حرف نامربوط و توهین آمیزی زد بی رو در واسی هر کی میخواد باشه سریع حذفش کنید
خیلی ها هستند که دوست دارند این سایت رو خراب کنند ، شما نباید بذارید
خواهش میکنم در صورت دیدن تایپیک و یا پست نامربوط سریع حذفش کنید
تعارف نباید با هیچ کس باشه ، این جا تالار امام زمانه نه تالار شخص دیگه ،
ما باید جاذبه داشته باشیم واسه بقیه
به امید ظهور مولا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، fazel ، جوینده حق ، MohammadSadra ، ضحی ، medad.sefid ، صبا ، azade ، saba
۹:۱۲, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲/مرداد/۹۰ ۸:۲۹)ONLY66 نوشته است:  مدیران و مسولین محترم سایت
آقا دیدی کسی حرف نامربوط و توهین آمیزی زد بی رو در واسی هر کی میخواد باشه سریع حذفش کنید
به امید ظهور مولا

دوست عزیز مدیران ومسئولین محترم سایت شاید یک پستی رو ندیدند ،بقیه هم میتونند بجای بد حرف زدن از گزارش تخلف استفاده کنند ،تا مدیران پست رو حذف کنند یا یکی پیدا بشه جواب منطقی به طرف بده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، وحید110 ، fazel ، oO DaViD Oo ، جوینده حق ، MohammadSadra ، ضحی ، صبا ، azade ، saba
۱۰:۱۵, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲/مرداد/۹۰ ۸:۲۹)ONLY66 نوشته است:  مدیران و مسولین محترم سایت
به امید ظهور مولا

من خودم شخصا خیلی سریع عصبانی میشم برای همینه که توی مباحث شرکت نمیکنم و فقط نظاره گر هستم.
به نظر من حذف پست خیلی خوبه به شرطی که برای همه باشه.
نمونش رو بگم که من با یه بنده خدایی داشتم بحث میکردم سریع اومدن به بهانه های مختلف تمام پست هام رو پاک کردن در صورتی که من فقط یه کمی تند حرف زدم ولی توهینی به کسی نکردم اما بارها و بارها دیدم که اشخاصی حتی متوسل به توهین شدن اما به دلیل اینکه رفاقتی با مدیران تالار دارن نه تنها پستشون حذف نشد حتی تذکر هم بهشون ندادن.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، یوسف خان ، ضحی ، فرمیسک ، صبا
۱۰:۳۲, ۲/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۰ ۱۰:۴۷ توسط فقط خودم.)
شماره ارسال: #9

دوست عزيز (خادم الرضا)
كه نوشته بوديد : بله آقا وحید درست میگه
اصلاهم منظوری نداشت گفت خادم الرضا یهو به من نبندینش...
سلام
ببخشيد اين بنده خدا كي از شما اسم برد ، گفت خادم امام ؛مگه امام فقط امام رضا (علیه السلام) هستند؟
جالبينا...
تازه به امام خميني (رحمة الله علیه) هم ميگن امام ...

سلام دوستان
معاونمون درست ميگن

مخصوصا اونجا كه گفتن :اگر کسی تو این تالار بخواد عمدا یا سهوا چهره دین رو خراب کنه . با توجه به اتمام حجت من نمیزارم . هر کی ناراضیه به اقای بیداری اندیشه پیام بده تا من مسئول نباشم و هر کاری خواست بکنه . ولی تا وقتی من مسئولم این اجازه رو به کسی نمیدم . من خيلي خوشم اومد برشو ديديد؟

تازه آقاي بيداري انديشه هم حرفشونو تأييد كردن

آقا معاون مگه الكيه كه شما ديگه مسئول ما نباشيد بتركه چشمي كه مسئوليت و پست ومقام شمارو نتونه ببينه
بشمار...
كارتون خيلي سخته خدا قوت
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، یوسف خان ، صبا
۱۱:۱۶, ۲/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۰ ۱۴:۱۰ توسط ONLY66.)
شماره ارسال: #10

استاد رائفی پور صحبت میکرد میگفت تو فرقه ضاله بهایی و وهابیت ، انقدر مهربون و خوش اخلاق هستند تا بتونند هر کسی از هر دینی رو جذب کنند، اون وقت ما ها فقط به دنبال نفی کردن ، توهین کردن ، مسخره کردن و چیز های دیگر هستیم
باید خیلی هوای هم رو داشته باشیم ، به نظر من وحید 110 بهترین کا رو داره انجام میده
و من هم خسته نباشید و خدا قوت میگم ، تو این سایت که به نام امام زمان مزین شده ، هیچ کس حق هیچ گونه حرف زشت و توهین آمیز نداره و باید حتی با صلاح دید مدیران سایت حساب کاربری اون شخص رو هم برای همیشه بست
حالا میخواد طرف 100 تا ستاره داشته باشه و اما با نظر برخی دوستان که میگن بعضا پارتی بازی مشاهده میشه کاملا موافقم
من هم خود چند بار مشاهده کردم، خواهشا عدل رو برای همه در نظر بگیرید
ما شیعه کسی هستیم که حق با او و او با حق هست ، پس از شما ها انتظار بیشتر از این میره
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، یوسف خان ، دل خسته ، شهرام ، ضحی ، rahbin ، صبا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]