کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.13 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
۱۳:۵۳, ۲۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
این سریال خارجی که بیشتر با محوریت شیطان و مبارزه با آن ساخته شده دارای نکات بسیار ریز و قابل تعملی است که خواند آن ها خالی از لطف نیست
در یکی از اپیزود های پایانی این سریال در صحنه ای شیطان بزرگ یا به قول آن ها لوسیفر که به برادرش می گوید می دانی چرا من به خدا تعظیم نکردم چون من اونو بیشتر از همه دوست داشتم و به همین دلیل این کارو نکردم
راستش چون حظور ذهن ندارم زیاد یادم نیست دقیقا چی می گه ولی مفهوم کلیش این بود
وقتی یه بچه دبیرستانی و راهنمایی که تازه داره نحوه ی فکر کردنو و مغزش شکلمی گیره اینو میشنوه یه دودلی و شک در ذهنش ایجاد می شه که شاید شیطان راست می گه شاید ما اشتباه فکر می کردیم و ...
ببینید چه راحت دارن نحوه ی تفکرمونو عوض می کنن دارن شیطانو یه موجود خیرخواه خدا جلوه می دن

امیدوارم با نظرات شما اطلاعاتمون بیشتر بشه

به امید ظهورIdea

----------------------------------------------------------------------------

دانلود تحلیل سریال سوپرنچرال توسط استاد حسن عباسی : دانلود
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، Reza2035 ، yektaparast ، bagheri4 ، عاشورايي ، oO DaViD Oo ، Humanoid ، montazer ، أین المنتظر ، janali ، m.hossein ، فدک زهرا ، navid-313 ، Patriot ، سدرة المنتهی ، yashar_turk ، faateme-313 ، راحیل ، vahrakan ، مفقود الاثر ، مسعود.پاکرو ، شهرام ، بچه شیعه ، كارمند پيمانی ، Justice Bringer ، mahdi_kojayee ، آفتاب ، ehsanagiyan ، عدالت ، قلب ، fafa* ، mofa ، mahramaneh ، آیدا77 ، amirak

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۴۶, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #41
آواتار
بدون اهانت و توهین اگه بحث بشه راحت تر میتونیم دلایلمون رو بیان کنیم..... از دوستان میخوام اروم تر با هم بحث کنیم تا بتونیم ماهیت اصلی فیلم رو نشون بدیم با تند رفتن چیزی عوض نمیشه.
دوست من شما دونه به دونه اونجاهایی که از دیدتون اشتباهه رو بیان کنید تا پاسخ بدم....

شیطان یه فرشته بوده و به خاطر این که سجده نکرده افتاده بیرون....... کاری به عدالت وار بودن این مسئله ندارم......
لوسیفر در یه قسمت میگه که من سجده نکردم چون خدا رو دوست داشتم......
اما چرا این حرف رو زد.....
دلیل این حرف رو در قسمت 19 از فصل 5 میبینیم که لوسیفر به جبرییل میگه انها اشوبگرن تکاملشون پر عیبه شورشی هستن....
پس لوسیفر علت رو این میگه و دلیل اینکه گفت من خدا رو دوست دارم به همین دلیل بود...

اما جبرییل میگه پدر تورو دوست داره بیشتر از میکاییل بیشتر از من
ولی تو چون یه بچه جدید اورد خونه اینهمه قشقرق به پا کردی......

متن کامل.....جبرییل: هوهو...... پدر با من بدجنسی کرد و من اسباب بازیهاشو داغون کردم... شاید بتونی اینها رو به کسایی که داستان رو نمیدونن بگی ولی من و تو......... ما حقیقت رو میدونیم........ پدر تورو دوست داره...... بیشتر از من...... بیشتر از میکاییل ...... ولی وقتی اون یه بچه جدید اورد خونه تو تحمل نکردی و این همه قشقرق راه انداختی.....

بعد جبرییل قبل از کشته شدن در جواب لوسیفر که ازش میپرسه چرا حاضری به خاطر یه کپه اشغال بمیری میگه:
چون حق با پدره....
اونا بهتر از ما هستن....
لوسیفر:اونها اشوبگرن تکاملشون پر عیبه...
جبرییل:اره شاید شورشی باشن اما باید ذاتشونو ببینی
بیشترشون سعی میکنن بهتر باشن
سعی میکنن ببخشن و......

اما اینکه میگه جبرییل و میکاییل و لوسیفر برادر هم هستن و شما قبول ندارین..... این امکان هست که باشن واقعن (بر فرض وجودشون در جهان ما)...... کسی تا به حال با انها حرف نزده که بگه این مسئله کاملا غلطه..... پس نظر شما در این باره درست نیست...
پدر خوندن خدا هم به این دلیل هست که اونها رو افریده یعنی خلقشون کرده و به معنایی که شما از پدر در ذهن دارین نیست...

مثل فرزندی که به فرزندخوندگی مردی در میاد و به اون پدر میگه....

من نوشته هام دلیل بر اعتقاد داشتنم به این مسائل نیست
لطفا اونجاهایی که به اون نقد دارین رو بیان کنین تک به تک(هر یه دونه رو در یه پست) تا من جوابتون رو بدم اگه میخواین واقعیتی که این فیلم داره رو ببینین......
۲۲:۵۸, ۲۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۲۳:۱۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #42
آواتار
نقل قول:اما اینکه میگه جبرییل و میکاییل و لوسیفر برادر هم هستن و شما قبول ندارین..... این امکان هست که باشن واقعن (بر فرض وجودشون در جهان ما)...... کسی تا به حال با انها حرف نزده که بگه این مسئله کاملا غلطه..... پس نظر شما در این باره درست نیست...
پدر خوندن خدا هم به این دلیل هست که اونها رو افریده یعنی خلقشون کرده و به معنایی که شما از پدر در ذهن دارین نیست...
من تمام حرف هام بر اسا اسلام و قران روایات ائمه معصومین است ... با این فرض بخونید
ببین برادر من :
1. شیطان از جنس آتشه و جن و حضرات جبرئیل و میکائیل از جنس نور و فرشته
2. اگر در واقعیت فرشته ها به معنی پدر خونده به خدا میگفتند پدر در قرآن این لفظ به کار برده میشد ... ولی همه ی این الفاظ مربوط به دین مسحیت است برادر عزیز و در اسلام به شدت مورد نکوهش قرار گرفته ...
نقل قول: کسی تا به حال با انها حرف نزده که بگه این مسئله کاملا غلطه..... پس نظر شما در این باره درست نیست...
1. پیامبران حرف زده اند ... حضرت محمد (سلام الله علیها) حرف زده اند
2. یکی از جنس آتش است و جن و دیگری فرشته است و نور اخوی...
3. یک مورد در روایات اسلامی هم چین ادعایی دیده نشده است ... در قرآن هم وجود ندارد

. آیات مربوط به جنس شیطان:
"والجانَّ خلقناه من نار السّموم" (حجر:27); "و خلق الجانّ من مارج من نار" (الرحمن: 15)
"انا خيرٌ منه خلقتنى من نار و خلقته من طين." (ص: 76) در جاى ديگر، مى گويد: "ءَاسجدُ لمن خلقت طيناً" (اسراء:61)
كان من الجنّ ففسق عن امر ربّه" (كهف: 50)
......................

اما علت چرایی مخالفت و سرپیچی شیطان از سجده بر انسان در قرآن هیچی نیست جز خود برتر بینی و کبر:
فرمود چون تو را به سجده امر كردم چه چيز تو را باز داشت از اينكه سجده كنى گفت من از او بهترم مرا از آتشى آفريدى و او را از گل آفريدى (۱۲)
اعراف آیه 12

"انا خيرٌ منه خلقتنى من نار و خلقته من طين." (ص: 76)
من از او برترم .. او را از خاک خلق کردی و من را از آتش

"الاّ ابليس استكبرو كان من الكافرين"(ص:74
همه سجده کردند جز ابلیس که از متکبران بود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71
۲۳:۱۲, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #43
آواتار
(۲۲/مهر/۹۱ ۲۱:۴۸)ELENOR نوشته است:  
مودب باشید
.
با اینکه تصمیم گرفته بودم تو هیچ بحثی شرکت نکنم باز هم این اشتباه رو تکرار کردم
حوصله ندارم بخوام یه بحث رو هی دور بزنم و به شما یه چیز رو بگم که شما اصلا نمیتونید قبول کنید و در واقع مثل بحثی میمونه که صدای همو نمیشنویم
پس بیخیال برای ادامه دلیل اینکه این پست رو میذارم این فونته قرمزه شماست که اگه کسی متن رو نخونه فقط میبینه که شما از من میخواهید ادب رو رعایت کنم
خواستم گوشزد کنم من بی ادبی نکردم فقط اشتباه کردم با شما وارد بحث شدم لطفا ادیت بفرمایین یا به بنده نشون بدین کجا بی احترامی کردم
شما بیشتر این جمله رو دوست دارید: بله حق با شماست شما درست میفرمایین

روی صحبتم با جناب کستیله: با این منطق بحثی که پیش گرفتین نه تنها نقد به جایی نخواهد رسید که برای من یکی روشنه نه شما ذره ای از اعتقادتون پایین میاین و نه ایشون
و با یکی به نعل زدن و یکی به میخ زدن به جایی نمیرسیم

خداحافظHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، ELENOR ، ehsanagiyan
۲۳:۱۳, ۲۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۲۳:۱۵ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #44
آواتار
از دین جنسن و جارد و میشا خبر ندارم.....(سم و دین و کستیل)

اما کارگردان فیلم به گمان من باید مسیحی بوده باشه.(دقیق یادم نیست)
این فیلم رو هم با ذهنیتی که از مسیحیت و ارماگدون و اینها داشته ساخته و بعد مسیحیت رو کمرنگ کرده و تمام ادیان رو در اون داخل کرده......
فیلم رو یک مسیحی ساخته پس نباید انتظار داشته باشیم که احکام اسلام تماما در اون باشه....
مثلا ایراد گرفته بودن که چرا فرشته ها خشن نشون داده شدن......
فرشته ها در این فیلم تنها به دستوراتی که از جانب خدا میومد گوش میدادن و این اگه اشتباه نکنم در اسلام هم باید باشه....

اما خدا بهشت رو ترک کرده یا مرده؟
رافائل و زکریا میگن که خدا مرده و برای خودشون دارن غوغا میکنن اما جاشوا که تنها فرشته ای هست که خدا رو اخرین بار دیده به زکریا میگه: اون زندست و تو این رو میدونی و وقتی اون برگرده تو میدونی و خشم خدا.....
یا کستیل بعد از مردنهای فراوان برمیگرده و وقتی دین بهش میگه تو خدایی میگه نه ولی ایمان دارم که اون منو برگردوند...
و زیباتر از اون اونجایی بود که معلوم شد چاک که به عنوان پیامبر معرفی شده بود خودش خدا بود و این توانایی رو داشت که خودش رو از همه مخفی کنه (حتی میکاییل که قدرتمندترین بود در بهشت) و از دور به برادرای وینچستر کمک کنه تا زمین رو نجات بدن....
همینطور اگه به شخصیت چاک نگاه کنیم اونو بسیار مهربون و دوست داشتنی پیدا میکنیم که صحبتهایی پیرامون خشن و ظالم و جاهل بودن خدا رو که منتقدا میگن نقض میکنه.

پس در فیلم بارها نشون داده شده که خدا همه چیز رو زیر نظر داشته و نمرده.....
خسته شدم از بس من ایرادها رو اصلاح کردم....
ایرادهایی که گرفتنم کم نیست که...
پس خواهشا شما بگید کجاها انتقاد دارید تا من جواب بدم

بازهم میگم اینها دلیلی بر اعتقاد داشتن من نیست...

ام 912 عزیز
من به درستی راهم ایمان دارم......
و دلیلی برای دور انداختن این اعتقادات ندارم.......
اگه بحث منطقی پیش بره من شک ندارم که سو تفاهمات برطرف میشه
۰:۱۰, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۰:۲۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #45
آواتار
نقل قول:خواستم گوشزد کنم من بی ادبی نکردم فقط اشتباه کردم با شما وارد بحث شدم لطفا ادیت بفرمایین یا به بنده نشون بدین کجا بی احترامی کردم
متن من رو به دقت نخوندید دوست عزیز
بالای همون مودب باشید نوشتم منظورم چی بوده است ...
درست میگید ... فونت قرمز و درشت کمی زیاده روی بود Blush ... شما خیلی مودب تر از این ها هستید ... درست می فرمایید دوست عزیز ... تذکرم باید مهربانانه تر می بود
------------------------------
دوست گرامی آقای کستیل ...من که از ابتدا گفتم تمام سخن من بر اساس قرآن است و اسلام ...
تمام نقدم هم همین طور ...
تمام حرف من این بود که اکثر مطالب این سریال در تضاد است با قرآن و اسلام ... و کسی که این فیلم رو میبیند بهتر است در زمینه فرشتگان و شیاطین و بهش و جهنم و روح و خداا تحقیق کنه تا ببینه کلام خود خدا درباره این موضوعات چیست و مواظب باشه عقائدش منحرف نشود ...
از دید ما اسلام تنها دینی است که هنوز تحریف نشده ...
شما اگر در اثبات حقانیت اسلام و یا عدم تحریفش سوال دارید در بخش اصول عقائد مطرح کنید ...
من با این فرضیات مطالبم رو بیان کردم

دوست گرامی من برخی رو عرض کردم
1. چیزی به اسم انتقام ارواح و بازشگتشون به دنیا برای انتقام کلا مردوده ...
2. فلسفه ی شیاطین داستان هم رد شده است .... شیاطین در این داستان روح هایی هستند که بعد سال ها شکنجه در جهنم تبدیل شده اند به هیولا و خودشون شکنجه گر شده اند و برگشتند به دنیا
کلا بر خلاف عقائد اسلام است و قرآن ...
3. رابطه ی فرشتگان و لوسیفر هم سراسر تحریف است ... مایکل برادر بزرگ تر لوسیفر بوده و با لوسیفر جنگیده و ...
همش بر اساس نص قرآن دروغه
4. شیطان اصلا از جنس فرشتگان دیگر نیست ..شیطان از آتش خلق شده و جن هست .... فرشتگان از جنس نور ((بحار الانوار ج 59 ص 191 حدیث امام صادق (علیه السلام) ان الله عز وجل خلق کل الملائکه من النور))
5. جهنم تحت تسلط خدا و فرشتگان است ... شیطان و دوستاش چه کاره اند تو جهنم؟؟؟
6. دلیل سرپیچی شیطان از سجده محبت به خدا یا هر چیزی دیگه ای نیست جز کبر و غرور و خود برتر بینی که داشته .. ((آیات رو ذکر کردم))
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۲۰:۴۷, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #46
آواتار
نقد شما بر اساس اسلام نباید انجام بشه
چرا؟ چون این فیلم از تمام ادیان یه سری موجود داره و اونها رو با شخصیتهای فیلم درگیر میکنه...

فیلم بر اساس اندیشه اسلام ساخته نشده که بر اساس اسلام نقد بشه...
فیلم رو هم برای مسلمان نساختن... برای مردم خودشون بوده......
یعنی شهروندان امریکایی....

اما پاسخ به انتقادها
1- از دید شما شاید مردود باشه اما هستن کسانی که این اتفاق براشون افتاده و این داستان از اونجا سرچشمه گرفته......
2- شیاطین داستان هم موردی نداشتند..... برخی از انسانها از شدت گناهکاری زیاد به شیطان تبدیل شدن و این امر چیز مردودی نیست.......لوسیفر به وجود اورنده ی شیاطین اولیه بود....
3- از کجا معلوم نبوده؟؟؟ در اندیشه انها هست و بر اساس عقیده خودشون فیلم ساختن نه شما....(عقیده جفتتون محترمه)
4- از کجا معلوم لوسیفر فرشته نبوده و بعد به خاطر نافرمانیش به درجه ای پایین تر سقوط نکرده؟ از دید شما شاید غلط باشه ولی گفتم این فیلم رو نباید با اندیشه یک دین نقد کرد.
5-کجای فیلم نشون داد جهنم تحت تسلط خدا و فرشتگانه؟؟؟ یه فرشته به جهنم پاتک میزنه تا دین رو نجات بده و از ابتدا تا به اینجا جهنم تحت تسلط کراولی بوده و هیچ وقت زیر نظر فرشته ها نبوده....
6- دلیل این حرف رو هم توضیح دادم اما باز میگم.....
لوسیفر میگه من سجده نکردم چون خدا رو دوست داشتم....... درست......
اما بعد در قسمت 19 فصل 5 جبرییل تمام حقیقت رو برای بیننده روشن میکنه

میگه خدا تورو دوست داره بیشتر از من بیشتر از مایکل
ولی وقتی یه بچه جدید اورد خونه تو تحمل نکردی و این همه قشقرق راه انداختی....

پس در خود فیلم معلوم میشه که اون حرف که توسط لوسیفر زده شده غلطه و دلیل چیز دیگری بوده...

شاد باشید
۲۱:۱۰, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #47
آواتار
نقل قول:فیلم بر اساس اندیشه اسلام ساخته نشده که بر اساس اسلام نقد بشه...
فیلم رو هم برای مسلمان نساختن... برای مردم خودشون بوده......
یعنی شهروندان امریکایی....
1. دوست گرامی من از ابتدا گفتم نقدم بر اساس اسلام و قرآن و اینه که از نظر ما قرآن تحریف نشده است و ... چندین بار گفتم
2. برای مردم آمریکا ساخته شده ولی الان خیلی از ایرانی ها ی مسلمون دارند میبیننش و ما هم بر اساس اسلام نقدش میکنیم ... انتظار نداشتیم فیلم رو بر اساس اسلام بسازند ... حتی از نظر انجیل ... چون هر کس اعتقاد خودش رو داره و ما هم همین طور و نقدمون هم بر اساس دین خودمون است

نقل قول:1- از دید شما شاید مردود باشه اما هستن کسانی که این اتفاق براشون افتاده و این داستان از اونجا سرچشمه گرفته......
نظر من مهم نیست دوست عزیز .. این حرف هم نظر من نبود ... بر اساس اعتقادات اسلام و قرآن است این حرف که این نظریه باطل است

نقل قول:- شیاطین داستان هم موردی نداشتند..... برخی از انسانها از شدت گناهکاری زیاد به شیطان تبدیل شدن و این امر چیز مردودی نیست.......لوسیفر به وجود اورنده ی شیاطین اولیه بود....
از دید یک ملحد یا یک یر مسلمان شاید موردی نداشته باشد دوست عزیز ولی از نظر قرآن دروغ محض است Wink

4
نقل قول:- از کجا معلوم لوسیفر فرشته نبوده و بعد به خاطر نافرمانیش به درجه ای پایین تر سقوط نکرده؟ از دید شما شاید غلط باشه ولی گفتم این فیلم رو نباید با اندیشه یک دین نقد کرد.
1. بار ها گفتم ... نظر من مهم نیست ... نظر قرآن و اسلام مهم است
2. چرا نباید این فیلم رو براساس قرآن بررسی کرد؟؟؟ چرا ؟؟
دین و قرآن مشخص کننده برنامه زندگی و تمام حقائق دنیاست ... وقتی فیلمی در مورد مهم ترین ارکان دنیا ساخته میشود ما هم برای اینه اعتقاداتمون دچار انحراف نشود با خط کش قرآن بررسیش میکنیم

نقل قول:-کجای فیلم نشون داد جهنم تحت تسلط خدا و فرشتگانه؟؟؟ یه فرشته به جهنم پاتک میزنه تا دین رو نجات بده و از ابتدا تا به اینجا جهنم تحت تسلط کراولی بوده و هیچ وقت زیر نظر فرشته ها نبوده....
ببین دوست عزیز حرف من رو درست نخوندید ... Wink
من هم همین حرف رو زدم .... ولی گفتم در واقع جهنم و اموراتش در تحت اختیارات فرشتگان و خداست و نه هیچ کس دیگری

............................
موفق باشید
۲۱:۱۳, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۲۱:۲۱ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #48
آواتار
لوسیفر میگه من خدا رو دوست داشتم که سجده نکردم چون موجودی ناقص و شورشی افرید (اونها تکاملشون پر عیبه شورشی هستن؟)

چرا میخوای به خاطر یه کپه اشغال بمیری؟(انسان)
چون حق با پدره....
اونها بهتر از ما هستن......
باید ذاتشون رو ببینی.....
بیشترشون سعی میکنن ببخشن.....
سعی میکنن هتر باشن......

قسمت 19 از فصل 5 نقض تمام حرفهای شما رو انجام میده در باره شماره6

دید شما دید اسلام هست و من هر جا گفتم دید شما دید شخصی شما مورد نظر نبوده.....

در نهایت شما میتونین این فیلم رو بر اساس خط کشتون نقد کنید ولی این نقد درست نیست.....
همچنین کار منتقدایی که ندیده فیلم رو نقد میکنن هم درست نیست.....
فیلم بر اساس اتدیشه خاصی ساخته نشده که با اندیشه خاصی نقد بشه.......
اگه قرار به نقد هست باید بر اساس تمام ادیان باشه یعنی کسی با اگاهی کامل از تمام ادیان این نقد رو انجام بده....

از دید شما قران تحریف نشده....
خدا وجود داره و هزاران چیز دیگه....
اما هستن کسایی که از اساس همه اعتقادات اسلام رو غلط میدونن......
همینطور که اسلام عقیده اونها رو غلط میدونه.....
و دو طرف برای عقیده هم احترام قائل نیستن.... باعث تاسفه

برگردیم سر فیلم و از بحث دور نشیم.....
شما در بیشتر شماره ها گفتین که بر اساس قران غلطه و این پاسخ نشد.....
قراره فیلم رو بر اساس تمام اندیشه ها نقد بشه نه یه اندیشه مشخص.....

جهنم(بر فرض وجود) تحت اختیار موجودات شرور قرار میگیره نه پاک....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۲۱:۲۱, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #49
آواتار
نقل قول:لوسیفر میگه من خدا رو دوست داشتم که سجده نکردم چون موجودی ناقص و شورشی افرید (اونها تکاملشون پر عیبه شورشی هستن؟)
چرا میخوای به خاطر یه کپه اشغال بمیری؟(انسان)
چون حق با پدره....
اونها بهتر از ما هستن......
باید ذاتشون رو ببینی.....
بیشترشون سعی میکنن ببخشن.....
سعی میکنن هتر باشن......
قسمت 19 از فصل 5 نقض تمام حرفهای شما رو انجام میده در باره شماره6
نقض کدوم حرف؟؟ تو فیلم میگه شیطان نظرش این بوده که چون خدا رو دوست داشته سجده نکرده ولی در قرآن امده است که خود شیطان نمیگه چون من خدا رو دوست داشتم سجده نکردم بلکه خود شیطان در احتجاج با خدا میگوید من که از آتش خلق شدم بر انسان که از خاک خلق شده سجده نمیکنم ... ولی در سریال شیطان فیلم مظلومانه ادعا میکنه من چون خدا رو دوست داشتم این کار رو کردم
"انا خيرٌ منه خلقتنى من نار و خلقته من طين." (ص: 76)
من از او برترم .. او را از خاک خلق کردی و من را از آتش
۲۱:۲۴, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۲۱:۲۵ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #50
آواتار
پست بالایی من رو دوباره بخونید....
جواب کاملی دادم تو اونجا

دلیل این حرف رو هم توضیح دادم اما باز میگم.....
لوسیفر میگه من سجده نکردم چون خدا رو دوست داشتم....... درست......
اما بعد در قسمت 19 فصل 5 جبرییل تمام حقیقت رو برای بیننده روشن میکنه

میگه خدا تورو دوست داره بیشتر از من بیشتر از مایکل
ولی وقتی یه بچه جدید اورد خونه تو تحمل نکردی و این همه قشقرق راه انداختی....

پس در خود فیلم معلوم میشه که اون حرف که توسط لوسیفر زده شده غلطه و دلیل چیز دیگری بوده...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]