|
(A)چهل نکته درباره مومن از نگاه علی (علیه السلام) ، خود را محک بزنیم.
|
|
۱:۳۷, ۱/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۱ ۹:۱۰ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امام علی (علیه السلام) برای مومن، چهل خصوصیت بیان کرده است:
توکل در امور - سرعت در خیر - پایداری در حوادث - تعطیل در انتقام - امداد بر مظلوم - خوشرویی با عیال - ملایمت با جهال - تأمل در جواب - اکرام مهمان - شفقت با مردم - وفا در عهد - دادرسی در قضا - نظافت در پوشش - کناره جویی از بخیل - مخالفت با نفس - سعی در اخلاص - مصاحبت با نیکان - دلجویی از غریبان - قصور در شهوت - جوانمردی با مغلوب - دوری از کبر - راستی در گفتار - تقدم بر سلام - نوازش بر ایتام - احترام به والدین - اجتناب از غیبت - نصرت در جهاد - اصرار در طاعت - شکر بر نعمت - عفو با قدرت - عیادت مریض - ایثار بر مسکین - خدمت به خلق - ادب در کلام - عطا در مقام - اندازه در معاش - تفکر در امور - پرهیز از خشم - استقامت در کار - صبر بر مصائب .
شاید با یک نگاه، خیلی ساده از کنار آن خصوصیات بگذریم. ولی اگر هر کدام را با خصایص واقعی خود مقایسه کنیم، خواهیم دانست که آیا ما از نظر امام علی (علیه السلام)، مومن هستیم یا خیر؟ من صفحه ای را آماده کردم که شما می توانید در آنجا گزینه ها را انتخاب و نمره خود را مشاهده کنید. این ابزاری برای شناخت بهتر خودمان می باشد. که می توانیم به خودمان از 0 تا 20 نمره دهیم. یا علی مدد
بی حد و بی عدد |
|||
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۰, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
بسم الله
توفیق به این بزرگی بعد از مدتها دوری ازین تاپیک نورانی و این تالار خوب... این زندگی و سیستمش منو عادت داده به امتحانات درسی و سبک نمره گرفتن توشون... ![]() واسه امتحانات زندگی هم به همون سبک عمل میکنم... بطور غیر ارادی! متاسفانه سبک برگه صحیح کردن خدا خیلی فرق میکنه........ ببخشید که نیمه کاره نوشته ام رو رها میکنم... تو خود حدیث مفصل بخوان ازین مجمل! یا الله |
|||
|
|
۲:۰۵, ۱۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۱ ۲:۰۶ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
خداوند بی نهایت است و لا مکان
اما به قدر فهم تو کوچک میشود به قدر نیاز تو فرود می اید به قدر ارزوی تو گسترده می شود وبه قدر ایمان تو کار گشا می شود یتیمان را پدر می شود و مادر محتاجان برادری را برادر می شود عقیمان را طفل می شود ناامیدان را امید می شود گمگشتگان را راه می شود در تاریکی ماندگان را نور می شود پیران را عصا می شود محتاجان به عشق را عشق می شود خداوند همه چیز می شود همه کس را..... به شرط اعتقاد . به شرط پاکی دل . به شرط طهارت روح . به شرط پرهیز از معامله با ابلیس . بشویید قلب هایتان را از هراحساس ناروا ومغز هایتان را از هر اندیشه خلاف وزبان هایتان را از هر گفتار ناپاک ودست هایتان را از هر الودگی در بازار وبپرهیزید از نا جوان مردی ها و ناراستی ها و نا مردی ها.... چنین کنید تا ببینید خداوند چگونه بر سفره شما با کاسه ای و تکه ای نان می نشیند .در دکان شما کفه های ترازوی تان را میزان می کند ودر کوچه های خلوت شب با شما اواز می خواند . مگر از زندگی چه می خواهیدکه در خدایی خدا یافت نمی شود؟ ملا صدرا |
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۲۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
هزار جهد بکردم که سر عشق بپوشم نبود بر سر آتش میسرم که نجوشم به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم شمایل تو بدیدم نه صبر ماند و نه هوشم حکایتی ز دهانت به گوش جان من آمد دگر نصیحت مردم حکایتست به گوشم مگر تو روی بپوشی و فتنه بازنشانی که من قرار ندارم که دیده از تو بپوشم من رمیده دل آن به که در سماع نیایم که گر به پای درآیم به دربرند به دوشم بیا به صلح من امروز در کنار من امشب که دیده خواب نکردست از انتظار تو دوشم مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم به زخم خورده حکایت کنم ز دست جراحت که تندرست ملامت کند چو من بخروشم مرا مگوی که سعدی طریق عشق رها کن سخن چه فایده گفتن چو پند میننیوشم به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم |
|||
|
|
۳:۲۸, ۲۱/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۱ ۶:۰۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
نقل قول:اگر میخوای کسی رو بسنجی که چه قدر ارزش داره ببینید دنیا در نظر چه جوری هست |
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۲۱/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۱ ۱۶:۱۰ توسط tazevared.)
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
منم یه پیشنهاد دیگه در کنار خوندن سوره بنی اسراییل دارم...دعای مکارم الاخلاق امام سجاد(علیه السلام)در صحیفه سجادیه..البته اولش درباره تفسیر معانیش یه تحقیقی داشته باشید(لطفا)..آخه اگه فقط تفسیر(توجه:میگم تفسیر) قسمت اول دعارو بدونید شاید حتی دعارو کم کم حفظ کنید!!(یکی از سخنرانی های حاج آقا پناهیان تفسیر این دعاست...)...التماس دعااللهم عجل لولیک الفرج وفرجنابهم |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۲۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر از پیشنهاد شما و تأیید این پیشنهاد ارزشمند که مورد تأکید فراوان بسیاری از بزرگان دین هم هست
قبلاً در تاپیکهایی مطرح شده است مانند: زیباترین و کاربردی ترین دعایی که در زندگی ام خوانده ام !!!! و http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...#pid172231 (۲۱/بهمن/۹۱ ۱۶:۰۹)tazevared نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم (۲۱/بهمن/۹۱ ۱۶:۰۹)tazevared نوشته است: البته اولش درباره تفسیر معانیش یه تحقیقی داشته باشید(لطفا)..آخه اگه فقط تفسیر(توجه:میگم تفسیر) قسمت اول دعارو بدونید شاید حتی دعارو کم کم حفظ کنید!! در این تاپیک هم فرازهای مهمی از آن تفسیر شده است که بسیار متفاوت است با اکثر تفاسیری که موجود است!!! آخرین تاپیک مفصل علی 110 در تالار گفتگوی بیداری اندیشه |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۱۸/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۱ ۱۶:۱۵ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
(۸/آذر/۹۰ ۰:۴۵)علی 110 نوشته است: سلام محمد (۱۳/دی/۹۰ ۰:۴۵)مجنون الحسین نوشته است: ان شاءالله می خونم..........(تا حالا نخوندم ) (۸/آذر/۹۰ ۱۲:۱۵)mohamad نوشته است: (۱۶/دی/۹۰ ۹:۳۹)مجنون الحسین نوشته است: چه نمازی!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۱۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
خیلی برنامه عالی بود من که واقعا استفاده میکنم و نقاط ضعفمو جبران میکنم
|
|||
|
|
۱۳:۳۲, ۲۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
(۲/دی/۸۹ ۱:۳۹)علی 110 نوشته است: اوضاع تالار را چگونه می یابی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی عبد صالح پیرامون شخصیت حضرت عباس علیه السلام | عبدالرحمن | 0 | 1,149 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| لحظات اخر زندگانی امام حسن عسکری علیه السلام چگونه گذشت؟ | Islam | 0 | 1,224 |
۱۸/آذر/۹۵ ۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| 40 حدیث در وصف,سالار شهیدان امام حسین(علیه السلام) | GustavoWoltmann | 0 | 1,187 |
۱۹/شهریور/۹۵ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: GustavoWoltmann |
|
| يا اميرالمومنين (علیه السلام) | مصطفي مازح7610 | 4 | 2,874 |
۱۸/تیر/۹۴ ۸:۵۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| کاشانی | منقبت امیرالمومنین علی علیه السلام | ehsan8taherian | 0 | 1,504 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| توصیه امام رضا علیه السلام برای روزهای پایانی ماه شعبان: | مرتضی اقبالی | 0 | 1,345 |
۲۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۳۱ آخرین ارسال: مرتضی اقبالی |
|
| کلام جاودان علی علیه السلام | عمار رهبری | 12 | 4,952 |
۲۲/خرداد/۹۴ ۱۲:۵۲ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|