کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.64 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(A)چهل نکته درباره مومن از نگاه علی (علیه السلام) ، خود را محک بزنیم.
۱:۳۷, ۱/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۱ ۹:۱۰ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
امام علی (علیه السلام) برای مومن، چهل خصوصیت بیان کرده است:
توکل در امور - سرعت در خیر - پایداری در حوادث - تعطیل در انتقام - امداد بر مظلوم - خوشرویی با عیال - ملایمت با جهال - تأمل در جواب - اکرام مهمان - شفقت با مردم - وفا در عهد - دادرسی در قضا - نظافت در پوشش - کناره جویی از بخیل - مخالفت با نفس - سعی در اخلاص - مصاحبت با نیکان - دلجویی از غریبان - قصور در شهوت - جوانمردی با مغلوب - دوری از کبر - راستی در گفتار - تقدم بر سلام - نوازش بر ایتام - احترام به والدین - اجتناب از غیبت - نصرت در جهاد - اصرار در طاعت - شکر بر نعمت - عفو با قدرت - عیادت مریض - ایثار بر مسکین - خدمت به خلق - ادب در کلام - عطا در مقام - اندازه در معاش - تفکر در امور - پرهیز از خشم - استقامت در کار - صبر بر مصائب .

شاید با یک نگاه، خیلی ساده از کنار آن خصوصیات بگذریم. ولی اگر هر کدام را با خصایص واقعی خود مقایسه کنیم، خواهیم دانست که آیا ما از نظر امام علی (علیه السلام)، مومن هستیم یا خیر؟

من صفحه ای را آماده کردم که شما می توانید در آنجا گزینه ها را انتخاب و نمره خود را مشاهده کنید.
این ابزاری برای شناخت بهتر خودمان می باشد. که می توانیم به خودمان از 0 تا 20 نمره دهیم.

یا علی مدد
بی حد و بی عدد

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، بیداری اندیشه ، علی 110 ، احیاء ، parisan ، F.E.A.R ، یکدوست ، MAHDI59 ، mabbaszadegan ، haddii ، M Rises Soon ، اسماعیل ، جوینده حق ، محسن1979 ، مصاحبان ، پرنده بهشتی ، Hadith ، Ali302 ، bidar ، مبينا ، aliakbar ، Seyed Mohsen ، MESSENGER ، 29Mordadi ، یاران مهدی ، وحید الف ، K-1 ، خادم الامام ، ONLY66 ، نسیم ، mojtaba-nk3 ، paradise ، 872325 ، مجنون الحسین ، MEHJR ، صریا ، hadi.ah ، وحید110 ، 7parsa4 ، Ahmad-A.R.M ، Abasaleh ، ANTI satan ، خادمة الزهرا ، Agha sayyed ، ياسر ، محیصا ، علیرضا110 ، zohur ، MohammadMeraj ، hesam110 ، saloomeh ، mohamad316910 ، shafagh_mah ، jkb ، ST92 ، ali.khm ، ترنم بهاری ، ترنم ، MiNuTeS ، ema1392 ، fazel ، mosafer ، mohamad110 ، shakiba ، ODYSSEY ، أین المنتظر ، said_siraj ، یا ثارالله ، nasimesaba ، mrfarzadj ، fandogh ، یا صاحب الزمان ، محب الزهرا ، V-E ، ساقی ، سرباز سید علی ، سپیدار ، Dragonborn ، AFG Shia ، behzad-jn ، seven.attar ، vahrakan ، ایران من ، Ehsan 110 ، mahdy30na ، 135 ، fatemeh ، دوست خدا ، taleb ، azade ، خاک ، Mitsonary ، Farzaneh ، ضحی ، zahra.shakiba ، مجید املشی ، شیدا ، farzad313 ، fiftynine ، faateme-313 ، aboutorab ، setmapi ، tazevared ، montazer 128 ، sedad ، منادی حق ، بچه شیعه ، یاوران مهدی ، علمدار133 ، میلاد مسلمی ، دستهای سبز ، kashkol-ir ، مسعود.پاکرو ، میثاق ، ali0077 ، mahramaneh ، mahyamatin ، sabrina ، حضرت عشق ، m.hossein ، آفتاب ، mohammad reza ، Hadiss313

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۰, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #121
آواتار
بسم الله

توفیق به این بزرگی بعد از مدتها دوری ازین تاپیک نورانی و این تالار خوب...

این زندگی و سیستمش منو عادت داده به امتحانات درسی و سبک نمره گرفتن توشون... Smile

واسه امتحانات زندگی هم به همون سبک عمل میکنم... بطور غیر ارادی!

متاسفانه سبک برگه صحیح کردن خدا خیلی فرق میکنه........

ببخشید که نیمه کاره نوشته ام رو رها میکنم... تو خود حدیث مفصل بخوان ازین مجمل!

یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، rastin ، مسافر ، Seyed Mohsen ، بیداری اندیشه ، MAHDI59 ، ANTI satan ، hesam110 ، علی 110 ، Admirer
۲:۰۵, ۱۸/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۱ ۲:۰۶ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #122
آواتار
خداوند بی نهایت است و لا مکان

اما به قدر فهم تو کوچک میشود

به قدر نیاز تو فرود می اید

به قدر ارزوی تو گسترده می شود وبه قدر ایمان تو کار گشا می شود

یتیمان را پدر می شود و مادر

محتاجان برادری را برادر می شود

عقیمان را طفل می شود

ناامیدان را امید می شود

گمگشتگان را راه می شود

در تاریکی ماندگان را نور می شود

پیران را عصا می شود

محتاجان به عشق را عشق می شود

خداوند همه چیز می شود همه کس را..... به شرط اعتقاد . به شرط پاکی دل . به شرط طهارت روح . به شرط پرهیز از معامله با ابلیس .
بشویید قلب هایتان را از هراحساس ناروا ومغز هایتان را از هر اندیشه خلاف وزبان هایتان را از هر گفتار ناپاک ودست هایتان را از هر الودگی در بازار وبپرهیزید از نا جوان مردی ها و ناراستی ها و نا مردی ها.... چنین کنید تا ببینید خداوند چگونه بر سفره شما با کاسه ای و تکه ای نان می نشیند .در دکان شما کفه های ترازوی تان را میزان می کند ودر کوچه های خلوت شب با شما اواز می خواند .
مگر از زندگی چه می خواهیدکه در خدایی خدا یافت نمی شود؟

ملا صدرا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، Farzaneh
۱۷:۵۰, ۲۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #123
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

هزار جهد بکردم که سر عشق بپوشم
نبود بر سر آتش میسرم که نجوشم

به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم
شمایل تو بدیدم نه صبر ماند و نه هوشم

حکایتی ز دهانت به گوش جان من آمد
دگر نصیحت مردم حکایتست به گوشم

مگر تو روی بپوشی و فتنه بازنشانی
که من قرار ندارم که دیده از تو بپوشم

من رمیده دل آن به که در سماع نیایم
که گر به پای درآیم به دربرند به دوشم

بیا به صلح من امروز در کنار من امشب
که دیده خواب نکردست از انتظار تو دوشم

مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم
که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم

به زخم خورده حکایت کنم ز دست جراحت
که تندرست ملامت کند چو من بخروشم

مرا مگوی که سعدی طریق عشق رها کن
سخن چه فایده گفتن چو پند می‌ننیوشم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، mohamad ، یا صاحب الزمان ، Farzaneh ، فاطمه خانم ، ساقی
۳:۲۸, ۲۱/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۱ ۶:۰۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #124
آواتار
نقل قول:اگر میخوای کسی رو بسنجی که چه قدر ارزش داره ببینید دنیا در نظر چه جوری هست
ارزش انسان به زیاد نماز خوندن و نمیدونم زیاد.... نیست!
اون قدر نماز خوانها هستند که در همان نماز خوندن طرف جهنم میرن!!!!
چون هدفش غیر خداست!
اگر دیدی کسی دنیا در نظرش کوچیکه
... آخرت در نظرش بزرگ میشه!!!!!

اگر خدایی نکرده انسان بره اونور و نعم الهی رو ببینه و اصلاً جهنم هم نبرنش همین که ببینه دستش خالی همین براش جهنم میشه
هر راهی باید ببینی به کجا منتهی میشه؟؟؟؟ خیلی محسوس هست
ببین می ارزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب برو

خدا یا ما خودمون به خودمون رحم نمیکنیم، تو به ما رحم کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، mohamad ، fazel ، ali.khm ، Farzaneh ، heaven ، فاطمه خانم ، ساقی
۱۶:۰۹, ۲۱/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۱ ۱۶:۱۰ توسط tazevared.)
شماره ارسال: #125

بسم الله الرحمن الرحیم
منم یه پیشنهاد دیگه در کنار خوندن سوره بنی اسراییل دارم...دعای مکارم الاخلاق امام سجاد(علیه السلام)در صحیفه سجادیه..البته اولش درباره تفسیر معانیش یه تحقیقی داشته باشید(لطفا)..آخه اگه فقط تفسیر(توجه:میگم تفسیر) قسمت اول دعارو بدونید شاید حتی دعارو کم کم حفظ کنید!!(یکی از سخنرانی های حاج آقا پناهیان تفسیر این دعاست...)...التماس دعااللهم عجل لولیک الفرج وفرجنابهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، mohamad ، Tolou ، ساقی
۱۶:۱۹, ۲۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #126
آواتار
ضمن تشکر از پیشنهاد شما و تأیید این پیشنهاد ارزشمند که مورد تأکید فراوان بسیاری از بزرگان دین هم هست
قبلاً در تاپیکهایی مطرح شده است مانند:
زیباترین و کاربردی ترین دعایی که در زندگی ام خوانده ام !!!!
و

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...#pid172231

(۲۱/بهمن/۹۱ ۱۶:۰۹)tazevared نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
منم یه پیشنهاد دیگه در کنار خوندن سوره بنی اسراییل دارم...دعای مکارم الاخلاق امام سجاد(علیه السلام)در صحیفه سجادیه..

(۲۱/بهمن/۹۱ ۱۶:۰۹)tazevared نوشته است:  البته اولش درباره تفسیر معانیش یه تحقیقی داشته باشید(لطفا)..آخه اگه فقط تفسیر(توجه:میگم تفسیر) قسمت اول دعارو بدونید شاید حتی دعارو کم کم حفظ کنید!!

در این تاپیک هم فرازهای مهمی از آن تفسیر شده است که بسیار متفاوت است با اکثر تفاسیری که موجود است!!!
آخرین تاپیک مفصل علی 110 در تالار گفتگوی بیداری اندیشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، fazel ، Tolou ، faateme-313 ، tazevared ، ساقی
۱۶:۱۰, ۱۸/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۱ ۱۶:۱۵ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #127
آواتار
(۸/آذر/۹۰ ۰:۴۵)علی 110 نوشته است:  سلام محمد
حاضری یه مدت با هم هر روز نماز جعفر طیار بخونیم
دستورش رو فرض کن از بالا رسیده باشه!!!!!!
از خیلی بالا
ببین، نماز جعفر طیار در پاک کردن گناهان مثل کبریت است که بزنی و انبار کاه گناهان را بسوزاند
ما که گاگولیم
خوب
قبول داری دیگه
برای سنخیت پیدا کردن، راهی جز طهارت وجود ندارد
حاضری بریم برای نماز جعفر طیار؟
حالا هر روز نه حداقل اون هفته ای یک بار
اگه پایه ای بگو
نوبت نخست هم باشه برای عصر جمعه ی این هفته
البته این پست رو عجالتاً دوستانی که خبر ندارند
پیامهای خصوصی ای است که در حقیقت پیام عمومی هست
منتها من و محمد ترجیح دادیم به این سبک پست بزنیم در این تاپیک
منظور این که این یک دعوت عمومی است
منتظر جوابتم محمد
و سایر خواهران و برادران ایمانی ام
یا علی!!!!!!!!!!!!!!!!

(۱۳/دی/۹۰ ۰:۴۵)مجنون الحسین نوشته است:  ان شاءالله می خونم..........(تا حالا نخوندم )
دوستان گرامی که برای تالار زحمت میکشند و امواتشون هم شریک

(۸/آذر/۹۰ ۱۲:۱۵)mohamad نوشته است:  
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

با فضیلت‌ترین‌ وقت‌ خواندن‌ نماز جعفر طیار، روز جمعه‌ هنگام‌ بالاآمدن‌ آفتاب‌ است‌.
این‌ نماز چهار ركعت‌ است‌ (به‌ صورت‌ دو تا دو ركعتی‌).
درهر ركعت‌ آن‌، حمد و سوره‌ و پس‌ از آن‌ پانزده‌ مرتبه‌ «سبحان‌ الله‌ و الحمد لله‌ ولا اله‌ الا الله‌ و الله‌ اكبر» خوانده‌ می‌شود و همین‌ تسبیح‌ را ده‌ مرتبه‌ در ركوع‌ و بعد از بلند شدن‌ از ركوع‌ و نیز ده‌ مرتبه‌ در سجده‌ اول‌ و ده‌ مرتبه‌ بعد از سربرداشتن‌ از آن‌، ده‌ مرتبه‌ در سجده‌ دوم‌ و ده‌ مرتبه‌ بعد از سر برداشتن‌ از آن‌ گفته‌ می‌شود. (همین‌ طور در سجده‌ سوم‌ و چهارم‌)

این‌ نماز سوره‌ مخصوصی‌ندارد؛ لكن‌ افضل‌ آن‌ است‌ كه‌ در ركعت‌ اول‌ سورة‌ «اذا زلزلت‌» و در ركعت‌ دوم‌«و العادیات‌» و در ركعت‌ سوم‌ «اذا جاء نصر الله‌» و در ركعت‌ چهارم‌ «قل‌ هوالله‌ احد »خوانده‌ شود.

روی هم رفته باید در هر رکعت 75 باید بگوییم سبحان‌ الله‌ و الحمد لله‌ ولا اله‌ الا الله‌ و الله‌ اكبر
که در مجموع 4 رکعت می شود 300 بار، یعنی معادل سه بار چرخاندن یک تسبیح

به همین سادگی

(۱۶/دی/۹۰ ۹:۳۹)مجنون الحسین نوشته است:  چه نمازی!!!!!!!!
از اول تا آخرش به قول حافظ اقرار بندگی و اظهار چاکریه!!!
حتما بخونید...
نیم ساعت طول میکشه...اما وقتی تموم میشه انگار 2دقیقه بیشتر نبوده!!!بر خلاف مثلی که بین مردم هست...خیلی راحته!!!
وقتی میخونی احساس میکنی خدایا دیگه با 1زبان و 2زبان و3 زبان کمه....از طرف همه ..........با همه زبانها و دلها میگم:

"سبحان‌ الله‌ و الحمد لله‌ ولا اله‌ الا الله‌ و الله‌ اكبر"
شما هم با این نیت بخونید...که منم قاطیشون باشمWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، mohamad
۱۵:۱۰, ۱۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #128
آواتار
خیلی برنامه عالی بود من که واقعا استفاده میکنم و نقاط ضعفمو جبران میکنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad
۱۳:۳۲, ۲۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #129
آواتار
(۲/دی/۸۹ ۱:۳۹)علی 110 نوشته است:  اوضاع تالار را چگونه می یابی
من اکثر پستهای جدید رو که میبینم ...
احساس میکنم امام زمان در این تالار هم مهجوراند
ما واقعاً چه میخواهیم در این تالار؟
میدونی شاید خیلی هم نشه خرده گرفت بالاخره تفاوتها زیاد است و سلایق گوناگون و اهداف متفاوت
نمیدونم ...
به نظرت سیر تالار به آن سمتی است که باید برود؟
بعد از زیارت عاشورای ثابت چه طوره بریم برای نماز شب ثابت من برای شما و شما هم برای من باشد که کارگر افتد
راستی میدونی اگه شب جمعه سوره بنی اسرائیل رو به طور مداوم بخونی نمی میری تا یوسف زهرا را زیارت کنی و از یاران ایشان میشوی؟
من اولین بار که این حدیث رو خوندم با خودم گفتم مگه این سوره چی داره که خوندنش یه همچین آثار و برکاتی داره
وقتی با این نیت رفتم سراغش و دقیق به معانیش دقت کردم دیدم از معارف ناب توحیدی و اصول عقایدی که یه شیعه باید بدون توش هست تا وظایف و علایم و اعمالی که یه موحد شیعه باید داشته باشه تا دشمن شناسی و امام زمان شناسی و ... خلاصه هر چی که یه سرباز امام زمان باید بدون و بهش عمل کنه کم و بیش توی این سوره اومده
سعی کن حتماً بخونیش

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، mohamad ، Tolou
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]