کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.64 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(A)چهل نکته درباره مومن از نگاه علی (علیه السلام) ، خود را محک بزنیم.
۱:۳۷, ۱/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۱ ۹:۱۰ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
امام علی (علیه السلام) برای مومن، چهل خصوصیت بیان کرده است:
توکل در امور - سرعت در خیر - پایداری در حوادث - تعطیل در انتقام - امداد بر مظلوم - خوشرویی با عیال - ملایمت با جهال - تأمل در جواب - اکرام مهمان - شفقت با مردم - وفا در عهد - دادرسی در قضا - نظافت در پوشش - کناره جویی از بخیل - مخالفت با نفس - سعی در اخلاص - مصاحبت با نیکان - دلجویی از غریبان - قصور در شهوت - جوانمردی با مغلوب - دوری از کبر - راستی در گفتار - تقدم بر سلام - نوازش بر ایتام - احترام به والدین - اجتناب از غیبت - نصرت در جهاد - اصرار در طاعت - شکر بر نعمت - عفو با قدرت - عیادت مریض - ایثار بر مسکین - خدمت به خلق - ادب در کلام - عطا در مقام - اندازه در معاش - تفکر در امور - پرهیز از خشم - استقامت در کار - صبر بر مصائب .

شاید با یک نگاه، خیلی ساده از کنار آن خصوصیات بگذریم. ولی اگر هر کدام را با خصایص واقعی خود مقایسه کنیم، خواهیم دانست که آیا ما از نظر امام علی (علیه السلام)، مومن هستیم یا خیر؟

من صفحه ای را آماده کردم که شما می توانید در آنجا گزینه ها را انتخاب و نمره خود را مشاهده کنید.
این ابزاری برای شناخت بهتر خودمان می باشد. که می توانیم به خودمان از 0 تا 20 نمره دهیم.

یا علی مدد
بی حد و بی عدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، بیداری اندیشه ، علی 110 ، احیاء ، parisan ، F.E.A.R ، یکدوست ، MAHDI59 ، mabbaszadegan ، haddii ، M Rises Soon ، اسماعیل ، جوینده حق ، محسن1979 ، مصاحبان ، پرنده بهشتی ، Hadith ، Ali302 ، bidar ، مبينا ، aliakbar ، Seyed Mohsen ، MESSENGER ، 29Mordadi ، یاران مهدی ، وحید الف ، K-1 ، خادم الامام ، ONLY66 ، نسیم ، mojtaba-nk3 ، paradise ، 872325 ، مجنون الحسین ، MEHJR ، صریا ، hadi.ah ، وحید110 ، 7parsa4 ، Ahmad-A.R.M ، Abasaleh ، ANTI satan ، خادمة الزهرا ، Agha sayyed ، ياسر ، محیصا ، علیرضا110 ، zohur ، MohammadMeraj ، hesam110 ، saloomeh ، mohamad316910 ، shafagh_mah ، jkb ، ST92 ، ali.khm ، ترنم بهاری ، ترنم ، MiNuTeS ، ema1392 ، fazel ، mosafer ، mohamad110 ، shakiba ، ODYSSEY ، أین المنتظر ، said_siraj ، یا ثارالله ، nasimesaba ، mrfarzadj ، fandogh ، یا صاحب الزمان ، محب الزهرا ، V-E ، ساقی ، سرباز سید علی ، سپیدار ، Dragonborn ، AFG Shia ، behzad-jn ، seven.attar ، vahrakan ، ایران من ، Ehsan 110 ، mahdy30na ، 135 ، fatemeh ، دوست خدا ، taleb ، azade ، خاک ، Mitsonary ، Farzaneh ، ضحی ، zahra.shakiba ، مجید املشی ، شیدا ، farzad313 ، fiftynine ، faateme-313 ، aboutorab ، setmapi ، tazevared ، montazer 128 ، sedad ، منادی حق ، بچه شیعه ، یاوران مهدی ، علمدار133 ، میلاد مسلمی ، دستهای سبز ، kashkol-ir ، مسعود.پاکرو ، میثاق ، ali0077 ، mahramaneh ، mahyamatin ، sabrina ، حضرت عشق ، m.hossein ، آفتاب ، mohammad reza ، Hadiss313

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۱۳, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #81
آواتار
(۲۹/آذر/۹۰ ۱۹:۵۲)mohamad110 نوشته است:  یک تستی بفرمایید لینک رو دوباره.

http://www.bidari-andishe.com/ali/

بنده که تست کردم، صحیح بود
لطفا مجددا تلاش کنید

یا علی مدد

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad110 ، fazel ، mohammad790 ، خادمة الزهرا
۱:۰۴, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #82
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا حجت ابن الحسن العسگری
یا صاحب الزمان
سلام آقا جون
توی حرم حضرت معصومه یادتون چه گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمندم به خدا
غلط کردم
دم شما گرم که زود گفتید اشکال کارم رو از زبان آقا سید

اوضاع من گره خورده بود
رفته بودم برای شکایت
گدایی
سید گفت :
علی، بابا جون بیا بیرون از خودت
اصلاً خدا اگه نخواد تو رو آدم کنه کیو باید ببینه
تو وظیفه ات این است که سعی کنی آدم بشی
شدی که شدی ، نشدی هم باید وظیفه ات رو انجام بدی

سید گفت:
علی خودت و مشکلات خودت رو از محور افکارت بریز دور
ببین آقات و مولات چی میخواد
ببین اصحاب سید الشهدا شب عاشورا چی گفتن به امامشون
آیا گفتن آقا ما زن و بچه داریم بعد از مرگمون یه کاری کن گرفتار نشن؟
آیا گفتن جان من سید الشهدا ما رو شفاعت کن؟
آیا گفتن اگه تو بهشت یه جا نزدیک خودت بهمون ندی شاکی میشیم؟
یا گفتن ای پسر فاطمه اگه هزار بار تکه تکه شویم و در راه تو و باز زنده شویم تمام هستی ما فدای تو

من و دغدغه های واقعی زندگی من کجا و دغدغه های واقعی یاران واقعی امام زمان کجا!!!!!!

راستی یه چیزی رو جدیداً کشف کردم
کشف کردم خدا فقط یکی هست

ما فقط بدون شک یدونه خدا داریم
خیلی هم با حاله و کارشم دقیقه
فقط ما نمیفهمیم داره چه میکنه!!!!!!
البته قرار هم نیست بفهمیم
ما قرار ببینیم در هر لحظه به چه چیز امر کرده و تحت رضای اون عمل کنیم
اما به هر حال من کشف کردم که ما فقط یک خدا داریم کارش هم خیلی درسته!!!!!!!!!!!!!!!!

تو حرم نشسته بودم
گفتم یا خدا
حرف حسابت با من چیه؟
میگن هر وقت خواستید خدا باهاتون حرف بزنه برید سراغ قرآن

قرآن رو باز کردم
آیات مربوط به گوساله پرستی بنی اسرائیل اومد
مضمون این آیه من رو گرفت:
موسی به قومش گفت: چرا گوساله ای را می پرستید که نه میتواند به شما سودی برساند و نه توان دفع ضرری دارد از شما!

گویا خدا میخواست بگه چرا اینقدر گوساله پرستی میکنی پسر جان
پسر ، این گوساله ها که فکر میکنی میتونن در خیر و ضررت اثر داشته باشند هیچ کاره هستند بدون اذن من
بیا پیش خودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خدا یا به حق زینب کبری و حال ایشان در دربار یزید ملعون، همه ی منتظران ظهور را یک طرفه کن
یک طرفه فقط به سمت خودت
یا علی
و صد البته در محرم و صفر
یا حسین

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، MAHDI59 ، mohamad ، fazel ، said_siraj ، mohamad110 ، mosafer ، mohammad790 ، meshkat ، مجنون الحسین ، خادمة الزهرا ، yamin ، ZaHrA110M
۲۱:۲۰, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #83
آواتار
ز هوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد،
دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، mosafer ، mohammad790 ، meshkat ، خادمة الزهرا ، yamin
۲۲:۳۵, ۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۲۲:۳۶ توسط mohamad110.)
شماره ارسال: #84
آواتار
نقل قول:خدا یا به حق زینب کبری و حال ایشان در دربار یزید ملعون، همه ی منتظران ظهور را یک طرفه کن
یک طرفه فقط به سمت خودت

علی آقاجان یک طرفه؟
یک طرفه مثل یک فلش به سمت بالا؟
اول باید ببینیم کدوم طرفی هستیم؟ اصلا طرف داریم؟ گاهی اوقات یه جورایی میشم بعد میبینم در اون حالت اینجوری بودم!
[تصویر: 00200025366_tns.png]

هی دور خودم میگشتم. مثل روباهی که به دنبال دم خودش میدود و فکر میکند دارد کار مفید انجام میدهد و بدنبال طعمه است!Smile (البته مثال است دیگر دور از جان ما............)
به جای اینکه اینجوری باشم!
[تصویر: left_arrow.png]
یک طرفه به چه معنا؟

گاهی اوقات آدم یک کارایی میکنه که با یک کارایی دیگه جور در نمیاد!

آقا میریم مجلس اباعبدلله (ع ) سینه میزنم گریه میکنم... آه و ناله های جانگداز خیلی خوب خیلی عالی! ولی خب وقتی پای هوای نفس میاد وسط سریع جا میزنم.
گاهی اوقات میترسم به خودم میگم مگر نه اینه که الان باید یاور امامت باشی ؟ الان امامت یاور میخواد؟ الان به یار پای کار نیاز داره؟ الان آقا منتظر نشسته که ما بریم بهش بپیوندیم؟

الان هم مثل قضیه کربلاست. رفتی رفتی نرفتی جا موندی و یک عمر زدی توی سر خودت!!!!!!!!!!! چرا نمیری کربلا؟ چرا نمیری به امامت کمک کنی؟

خب پس چی شد؟ چرا نمیری؟ چرا جا زدی؟ چرا آخه !!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا بی معرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو که الان میری اینجوری توی مجلس سینه میزنی و میگی بی سر و سامان توام یا حسین!!!!!!!!!!!!!!!! چرا پس امامت رو تنها میزاری؟

اگه الان کربلا بود تو میرفتی؟؟؟؟؟؟

نه واقعا میرفتی ؟ اگه میرفتی و ادعا میکنی که میرفتی پس حالا برو دیگه! از حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه!

کو میرفتی؟ کجا میرفتی؟ چرا حرف مفت میزنی؟ اگر داری میری طرف کربلا چرا هرچی میری بیابون برهوت به هیچ جا نمیرسی؟ این واسه اینه که یک مدتی خسته کوفته راه کربلا میری بعد یک دفعه سر اسبو بر میگردونی به تاخت بر میگردی! آخه اینم شد کار ؟ این کار آدم عاقله؟

یا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosafer ، mohamad ، mohammad790 ، meshkat ، تازه مسلمان ، بیداری اندیشه ، مجنون الحسین ، said_siraj ، خادمة الزهرا ، yamin
۱:۵۷, ۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #85
آواتار
سلام محمد
شب جمعه شده
سوره ی اسرا رو امیدوارم قبل از خواب خونده باشی
فردا هم ان شاء الله خدا توفیق بده برای خواندن نماز جعفر طیار
یه دوشی بگیریم برای ریزش گناهان
کبریتی بکشیم به انبار گناهان
اگه شد یه روضه ای چیزی هم گوش کنیم که اشک بر اباعبدالله.....
یا علی
و صد البته در محرم و صفر
یا حسین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، بیداری اندیشه ، mohammad790 ، نسیم ، مجنون الحسین ، mohamad ، said_siraj ، خادمة الزهرا ، yamin
۲۱:۴۵, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #86
آواتار
(۳/دی/۹۰ ۱:۰۴)علی 110 نوشته است:  سید گفت:

دم آقا سید گرم
این جمله ش خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی آرومم کرد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون الحسین ، علی 110 ، said_siraj ، خادمة الزهرا ، تازه مسلمان
۲۲:۰۹, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #87
آواتار
علی آقا 11 نوشته است:سید گفت:

فانی میدانید یعنی چه؟

فنّی نه فانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ای بابا بیخیال من اصلا دیگه چیزی نمی گم خودم کلی جای گیر دارم.

ای آقا! مولای خوبم! غلط کردم... ادعای بیخودی کردم. حرف مفت زدم. شما ببخش.
من کی باشم اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نسیم ، mohamad ، said_siraj
۰:۴۵, ۱۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۰ ۱:۵۶ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #88
آواتار
نقل قول: نماز جعفر طیار در پاک کردن گناهان مثل کبریت است که بزنی و انبار کاه گناهان را بسوزاند

نقل قول:با فضیلت‌ترین‌ وقت‌ خواندن‌ نماز جعفر طیار، روز جمعه‌ هنگام‌ بالاآمدن‌ آفتاب‌ است‌.
این‌ نماز چهار ركعت‌ است‌ (به‌ صورت‌ دو تا دو ركعتی‌).
درهر ركعت‌ آن‌، حمد و سوره‌ و پس‌ از آن‌ پانزده‌ مرتبه‌ «سبحان‌ الله‌ و الحمد لله‌ ولا اله‌ الا الله‌ و الله‌ اكبر» خوانده‌ می‌شود و همین‌ تسبیح‌ را ده‌ مرتبه‌ در ركوع‌ و بعد از بلند شدن‌ از ركوع‌ و نیز ده‌ مرتبه‌ در سجده‌ اول‌ و ده‌ مرتبه‌ بعد از سربرداشتن‌ از آن‌، ده‌ مرتبه‌ در سجده‌ دوم‌ و ده‌ مرتبه‌ بعد از سر برداشتن‌ از آن‌ گفته‌ می‌شود. (همین‌ طور در سجده‌ سوم‌ و چهارم‌)

این‌ نماز سوره‌ مخصوصی‌ندارد؛ لكن‌ افضل‌ آن‌ است‌ كه‌ در ركعت‌ اول‌ سورة‌ «اذا زلزلت‌» و در ركعت‌ دوم‌«و العادیات‌» و در ركعت‌ سوم‌ «اذا جاء نصر الله‌» و در ركعت‌ چهارم‌ «قل‌ هوالله‌ احد »خوانده‌ شود.

روی هم رفته باید در هر رکعت 75 باید بگوییم سبحان‌ الله‌ و الحمد لله‌ ولا اله‌ الا الله‌ و الله‌ اكبر
که در مجموع 4 رکعت می شود 300 بار، یعنی معادل سه بار چرخاندن یک تسبیح

ان شاءالله می خونم..........(تا حالا نخوندم )
دوستان گرامی که برای تالار زحمت میکشند و امواتشون هم شریک
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نسیم ، mohamad ، علی 110 ، said_siraj ، تازه مسلمان
۲:۰۱, ۱۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #89
آواتار
سلام محمد
پیش بزرگی بودم
گفت آدم به دو چیز میتواند دل خوش کند
یکی اخلاص و دیگری حب
اخلاص که به این راحتی ها نصیب نمیشود
اما به لطف و فضل خدا به نظر میرسد که از آثار حب چیزهایی در ما وجود دارد

بعد من برایم سوال شد که آیا ممکن است این حب را بگیرند از ما
گفتند نه
گفتم چرا و به چه علت
گفتند بنابر همان آیه قرآن که می فرماید اگر خدا نعمتی به کسی بدهد نمیگیرد مگر آنکه خودش کاری کند که باعث زوال نعمت شود
خوب نعمت حب را وقتی داده اند تا خودمان مسبب از بین بردن این نعمت نشویم از ما نمیگیرند

بعد برای من سوال شد
خوب حالا چه چیزی و چه کاری رو ما انجام بدیم به این حب بیشترین صدمه رو میزنه
راستش من با خودم فکر کردم میگه مثلاً فلان گناه و معصیت

اما جواب ایشان بسیار جالب بود

گفتند مجالست و همنشینی با کسانی که خدایی نکرده بغض دارند و یا حبشان ضعیف است شدیداً به این حب صدمه میزند
حتی موانست و انس با کسی که حبش از شما ضعیف تر هست هم به این حب صدمه میزند
به جواب که فکر کردم دیدم با آیات قرآن هم همخوانی دارد با روایات هم همین طور
بعد یه سوال دیگه برام پیش اومد
گفتم آیا اگر کسی بغضش ضعیف باشه میشه در حقانیت حبش شک کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتند نه
بعد توضیح دادند
بغض مثل سپر عمل میکنه و حاشیه ی امنیت بسیار مهمی است برای حفظ حب!
چرا که ممکن نیست شما بغض دشمنان اهل بیت را داشته باشید و بتوانید موانست و انس پیدا کنید با کسانی که بغض اهل بیت در دلشان است و اینچنین خود به خود حب شما هم حفظ میشود
اما کسی که بغض دشمنان اهل بیت را ندارد این سپر را هم ندارد و ممکن است موانست و همنشینی کند و لذا حبش دائم در خطر زوال و نابودی و یا صدمه است

حب و بغض هم ریشه هایی دارد و یکی از آنها معرفت است و هر چه معرفت رشد کند بر شدت این حب و بغض هم افزوده میشود ان شاء الله

یا علی
و صد البته در محرم و صفر
یا حسین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، مجنون الحسین ، paradise ، mohammad790 ، said_siraj ، خادمة الزهرا ، تازه مسلمان
۹:۳۹, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #90
آواتار
نقل قول:... نماز جعفر طیار در پاک کردن گناهان مثل کبریت است که بزنی و انبار کاه گناهان را بسوزاند

چه نمازی!!!!!!!!
از اول تا آخرش به قول حافظ اقرار بندگی و اظهار چاکریه!!!
حتما بخونید...
نیم ساعت طول میکشه...اما وقتی تموم میشه انگار 2دقیقه بیشتر نبوده!!!بر خلاف مثلی که بین مردم هست...خیلی راحته!!!
وقتی میخونی احساس میکنی خدایا دیگه با 1زبان و 2زبان و3 زبان کمه....از طرف همه ..........با همه زبانها و دلها میگم:

"سبحان‌ الله‌ و الحمد لله‌ ولا اله‌ الا الله‌ و الله‌ اكبر"
شما هم با این نیت بخونید...که منم قاطیشون باشمWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، mohammad790 ، paradise ، said_siraj ، تازه مسلمان
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]