|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 36 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۰۲, ۱۰/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۶:۲۹ توسط آیدین.)
شماره ارسال: #351
|
|||
|
|||
|
سلام
ببخشید وقتی من بخوام یک پست خیلی طولانی رو در یک پاسخ بنویسم باید چه کار کنم چون جا نداره و میگه که پست شما طولانی است اگه راهنماییم کنید ممنون میشم باتشکر آیدین ببخشید من یه سؤال دیگه هم داشتم اعتبار به چه دردی میخوره |
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #352
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۶:۰۲)آیدین نوشته است: سلام سلام مطلبتون رو دو قسمت کنید و فسمت اول رو ارسال کنید بعد قسمت دوم رو ارسال کنید. اگر میخوایید یک تکه باشه ویرایش سریع رو بزنید و کد زیر حذف کنید ببینید درست میشه یا نه. کد قالب بندی شده: [hr] .اعتبار یه نوع تشویقه.البته کاش میشد یه چیزای با هاش خرید! مثلا صندوق پستی رو ارتقاء داد یا یه فضایی برای آپلود فایلها توی سرور سایت قرار داد!
|
|||
|
|
۰:۲۱, ۱۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۰:۲۲ توسط گل مرداب.)
شماره ارسال: #353
|
|||
|
|||
![]() [/quote] بنام خدا ببخشید شما این شکلک خلاقو از کجا آوردین؟ تو شکلکای تالار همچین چیزی نیست!! راستی خیلی خوب میشه که یه کم شکلکای تالارو ارتقا بدین.آدم نمیتونه باهاشون حق مطلبو أدا کنه.
|
|||
|
۰:۳۳, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #354
|
|||
|
|||
(۱۱/اسفند/۹۰ ۰:۲۱)سارا سلطانی نوشته است: بنام خدا از یکی از فروم ها گرفتم.توی اینترنت هم از این شکلکها پره. حالا حتما یه دلیلی داشته.شاید این جور شکلکها مناسب این تالار نباشه.ولی اگر به صورت ازمایشی شکلک اضافه میکردن خوب بود،چون قبلا هم چندین بار درخواست کرده بودن. |
|||
|
|
۹:۵۱, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #355
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۰۷)Ahmad-A.R.M نوشته است:(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۶:۰۲)آیدین نوشته است: سلام خیلی خیلی ممنونم کمک کردین متشکرم بله منم خواهش میکنم اقدام کنن و شکلک های زیادی رو برای امتحان بزارن ببینیم چی میشه شاید خوب جواب بده |
|||
|
|
۰:۱۸, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #356
|
|||
|
|||
|
ببخشید من وقتی میخوام یه عکس توی پستم بذارم سریع واسم اخطار میاد که پیامت طولانیه. {حتی به صورت تک هم امکان پذیر نیست}
ولی وقتی به پستای دیگه نیگا میکنم میبینم چند تا عکس با سایزای بزرگ تو پستشون گذاشتن. بدون اینکه مشکلی واسشون پیش بیاد. چجوریاست ؟؟؟؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید. |
|||
|
|
۹:۰۲, ۲۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #357
|
|||
|
|||
|
من تقریبا دو روز است نمی توانم مبحث جدید ایجاد کنم نمی دانم اشکال در نحو ی ارسال است یا جای دیگر لطفا راهنمایم کنید
|
|||
|
|
۹:۲۳, ۲۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #358
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۳/اسفند/۹۰ ۹:۰۲)نرجس نوشته است: من تقریبا دو روز است نمی توانم مبحث جدید ایجاد کنم نمی دانم اشکال در نحو ی ارسال است یا جای دیگر لطفا راهنمایم کنید شما مبحث جدیدتون رو دربخش سایر موضوعات ایجاد کردید،وطبق قوانین: موضوعات ایجاد شده در این بخش قبل از نمایش باید به تایید مدیران برسد . یاحق |
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۳/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۱ ۲۳:۲۲ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #359
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۱ ۱۲:۴۰)نرجس نوشته است: چرا بخش جست وجوی تالار درست کار نمیکنه ؟سلام ببینید در قسمت جستجو: http://forum.bidari-andishe.ir/search.php 2 بخش داریم اولی جستجوی تالار است دومی که پایین صفحه است، جستجوی گوگل مختص تالار اگر شما کلمات مورد جستجو را با دقت انتخاب کنید، حتما اگر موضوعی تکراری باشد آن را می یابید مثلا شما میخواهید موضوعی با عنوان (درباره لوگوی المپیک 2012 لندن) ایجاد کنید اگر کلمات: المپیک 2012 را جستجو کنید حتما موضوع مشابه را جستجو پیدا می کند اما اگر عینا عنوان را جستجو کنید، ممکن است موضوع مشابه پیدا نشود در مواردی جستجوی گوگل بهتر از جستجوی تالار عمل می کند و در مواردی باعکس.پس حتما با هر دو کلمات کلیدی را جستجو کنید |
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #360
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

.اعتبار یه نوع تشویقه.البته کاش میشد یه چیزای با هاش خرید!