کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 32 رای - 4.34 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درباره تالار و امکانات آن
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.

حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!!
به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد

برخی عناوین مهم:
عنوان مناسب
نوای وبلاگ تالار
نحوه ارسال تصاویر در تالار
نحوه کار برخی از ابزار تالار
ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟
چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟
در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم!
رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: gorkan ، semnani ، aybaniz ، خادمة الزهرا ، Abasaleh ، آیدین ، nahal_m ، بهروز ، ساقی ، sevenmoons ، said_siraj ، iman33 ، ario65 ، یاشار ، moh3n ، mahdy30na ، 777 ، shaghhayeghh ، aliali ، Admirer ، s.majid hashemi ، elnaz alavi ، من انقلابی ام ، مسافر ، مجید املشی ، غلام نرجس(س) ، ascertained ، Farzaneh ، arghavan ، سلامت ، faraz_223 ، آفتاب ، رضوانه ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، mohamad 67 ، قلب ، حسن عزتي ، sadegh313 ، NARJES ، bi-ehsaas ، soheyl68 ، m.hossein ، نرگس مهدوی ، ما 3 تا ، مهربانو ، صبا ، السا ، mortozpasha ، mohamad ، ماحی ، Mahdy2023 ، Anti gods ، noyasystem

آغاز صفحه 37 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۱۲, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #361

نمی دونم که این رو قبلا گفتن یا نه (حدس می زنم گفته باشن ولی با عرض معذرت تنبلی کردم و بدون سرچ اینجا مستقیم نوشتم!)
چطور می شه حساب کاربری رو حذف کرد؟؟؟
۱:۲۲, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #362

(۱۸/فروردین/۹۱ ۱۴:۱۲)namvarpour نوشته است:  نمی دونم که این رو قبلا گفتن یا نه (حدس می زنم گفته باشن ولی با عرض معذرت تنبلی کردم و بدون سرچ اینجا مستقیم نوشتم!)
چطور می شه حساب کاربری رو حذف کرد؟؟؟
سلام
حساب کاربری رو فقط مدیر میتونه حذف کنه که اونهم بعید بدنم براتون حذفش کنن.
حالا چرا میخوایید حذف بشه؟حالا باشتش مشکلی پیش میاد؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۲:۳۲, ۲۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #363
آواتار
سلام من یک پست در مورد شبکه اهل بیت گذاشتم و لی الان مطمئن نیستم که نوشته ام درست باشد لذا برای پاک کردن آن پست اقدام کردم ولی گزینه ویرایش یا حذف نیست اشکال از کجاست؟
۱۳:۰۳, ۲۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #364

بسم الله الرحمن الرحیم

(۲۲/فروردین/۹۱ ۱۲:۳۲)عاطفه س نوشته است:  سلام من یک پست در مورد شبکه اهل بیت گذاشتم و لی الان مطمئن نیستم که نوشته ام درست باشد لذا برای پاک کردن آن پست اقدام کردم ولی گزینه ویرایش یا حذف نیست اشکال از کجاست؟

سلام

حذف پست رو که شما نمیتونید انجام بدید.و استفاده از ابزار ویرایش هم بعداز مدت زمانی همینطور.

به ناظر همان بخش برای ویرایش پستتون اطلاع بدید.

درپناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، عاطفه س
۱۳:۱۳, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #365
آواتار
چگونه می توان مطلبی را که قبلا یکبار در لیست آخرین موضوعات آمده بود دوباره در آنجا حاضر کرد تادر صدر موضوعات قرار بگیرد.
با تشکر
۱۳:۳۷, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #366
آواتار
(۲۳/فروردین/۹۱ ۱۳:۱۳)AlMatin نوشته است:  چگونه می توان مطلبی را که قبلا یکبار در لیست آخرین موضوعات آمده بود دوباره در آنجا حاضر کرد تادر صدر موضوعات قرار بگیرد.
با تشکر

سلام علیکم
باید در آن مطلب مورد نظر یک ارسال داشته باشید یم چیز جدیدی بنویسید یا یکی از کاربران مطلبی یا نکته ای را بنویسد تا تایپیک مورد نظر به ارسال های اول بیاید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AlMatin
۱۱:۱۷, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #367

سلام.میخوام موقع ورود خودم رمز و نام کاربری اعلام کنم.الان به صورت ذخیره شده در حافظه است و همکارانم به محض ورود به سایت میتونن با مشخصات من پست بزنن.چیکار کنم که به حالت اول برگرده؟خیلی برام مهمه.خواهش میکنم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه.با تشکر
۱۱:۳۳, ۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #368
آواتار
سلام
اول باید تیک اون گزینه :

برای مراجعه بعدی مشخصات ورودم را به یاد داشته باش
رو بردارید.
موقع وارد کردن مشخصات برای بار اول از شما سوال میشه که آیا مایل هستید مشخصات شما برای دفعات بعد ثبت بشه (البته به زبان شیرین انگلیسی
Blush ونوع پرسش با توجه به نوع مرورگر شما فرق می کنه) که شما باید no یا never remember رو انتخاب کنید.

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، taleb
۱۳:۰۴, ۷/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۰۷ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #369

(۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۱۷)ایران من نوشته است:  سلام.میخوام موقع ورود خودم رمز و نام کاربری اعلام کنم.الان به صورت ذخیره شده در حافظه است و همکارانم به محض ورود به سایت میتونن با مشخصات من پست بزنن.چیکار کنم که به حالت اول برگرده؟خیلی برام مهمه.خواهش میکنم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه.با تشکر
اول در بالای صفحه تالار سمت چپ کنار گزینه جستجو گزینه خروج رو بزنید و اگر در مرورگر فایرفاکس هستین ctrl+shit+delete رو بزنید و از این طریق میتونید پسوردهای ذخیره شده رو پاک کنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۱۰, ۷/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۱۲ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #370
آواتار
(۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۱۷)ایران من نوشته است:  سلام.میخوام موقع ورود خودم رمز و نام کاربری اعلام کنم.الان به صورت ذخیره شده در حافظه است و همکارانم به محض ورود به سایت میتونن با مشخصات من پست بزنن.چیکار کنم که به حالت اول برگرده؟خیلی برام مهمه.خواهش میکنم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه.با تشکر

سلام
شما همیشه سعی کنید وقتی کارتون با تالار تموم شد، از نوار بالای صفحه گزینه خروج رو بزنید ..حتما!!!!

بعضی مرورگرها به طور پیشفرض از شما می پرسن که میخواید نام کاربری و کلمه عبور شما در این سایت رو ذخیره کنن.شما باید گزینه never رو انتخاب کنید
اگر الان ذخیره شده باید برید به تنظیمات مرورگر و اونها رو حذف کنید

ضمنا موقع ورود به تالار، تیک این گزینه رو هرگز نزنید: (برای مراجعه بعدی مشخصات ورودم را به یاد داشته باش)
[تصویر: i313262_untitled.jpg]

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Ahmad-A.R.M ، taleb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها: