|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 39 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۰۵, ۱۷/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۱ ۱۳:۱۸ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #381
|
|||
|
|||
(۹/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۶)Ahmad-A.R.M نوشته است: سلام وقتی کسی رو شما به لیست دشمنان می افزایید ، ایشان نمی توانند به شما نامه ای ارسال کنند ، هنگام ارسال نامه با اخطاری مواجه می شوند ، و هنگامی که شما پستی از ایشون رو مشاهده کنید ، شما پست ایشون را مشاهده نمی کنی ، فقط شما قادر هستی ، اسم ایشان را و توضیحی مبنی بر این که این شخص در لیست دشمنان شما قرار دارد ، را ببینی! البته دکمه ای هم برای مشاهده کردن مطلب این شخص هم زیر پست ایشان هست!
امیدوارم مطلبی که نوشتم برایتان مفید واقع گشته باشد! ![]() |
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #382
|
|||
|
|||
|
سلام و خسته نباشی یه سوال که شاید جوابش نه باشه اما برای اطمینان لطفا جواب بدید؟
1-آیا میشود که نام کاربری خود را تغییر داد ؟ 2-برای دادن اعتبار به یک پست همه میتوانند اعتبار دهند یا فقط افرادی خاص؟ |
|||
|
۱۶:۳۵, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #383
|
|||
|
|||
(۴/تیر/۹۱ ۱۶:۳۰)s.majid hashemi نوشته است: سلام و خسته نباشی یه سوال که شاید جوابش نه باشه اما برای اطمینان لطفا جواب بدید؟سلام اگر صفحات قبل رو مطالعه می کردید، جواب هر دو سوال بود(به زودی لیست سوالات متداول faq را در صفحه اول می نویسم) 1-بله-نام کاربری مورد نظرتون رو سرچ کنید: http://forum.bidari-andishe.ir/memberlist.php اگر تکراری نبود به من پیام بزنید http://forum.bidari-andishe.ir/private.p...send&uid=1 2-همه کاربران منهای کاربرانی که حداقلهایی را کسب نکردن.... یعنی کمی کاربر فعال شود، اعتبار فعال می شود |
|||
|
۱۲:۵۵, ۱۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #384
|
|||
|
|||
|
با سلام .
چه طوری می تونم نظر سنجی ایجاد کنم ؟ |
|||
|
۱۲:۵۷, ۱۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #385
|
|||
|
|||
(۱۰/تیر/۹۱ ۱۲:۵۵)یا صاحب الزمان نوشته است: با سلام .http://forum.bidari-andishe.ir/thread-52...l#pid72340 |
|||
|
|
۱۲:۳۹, ۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #386
|
|||
|
|||
|
سلام
من خیلی وقت بود به سایت سر نزده بودم اما از دیروز که اومدم یه سری بزنم سایت برا من خیلی دیر باز میشه مشکل از سایته ؟(بقیه سایت ها رو سریع باز میکنه)(وایمکس دارم با سرعت 16 کیلو بایت) |
|||
|
۱۷:۴۸, ۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #387
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۱ ۱۲:۳۹)arman mohseny نوشته است: سلام سلام بعد از خیلی وق خوش آمدید ![]() راستش م الان چند ساعته در تالار آنلاین هستم و سرعت خیلی خوبه. شاید در اون مقطع خاص مشکلی بوده |
|||
|
۲۱:۴۵, ۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #388
|
|||
|
|||
|
سلام دوباره
متشکر ولی هنوز سرعتش کمه واقعا اعصاب آدم و خورد میکنه (پس باید مشکل از من باشه) |
|||
|
۲۱:۵۳, ۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #389
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۱ ۲۱:۴۵)arman mohseny نوشته است: سلام دوباره اگر مطمئنید مشکلتون مقطعی نیست، موارد زیر رو اعلام کنید که بتونم راهنمایی کنم: 1- مرورگری که استفاده می کنید و ورژن آن. با همه مرورگرها مشکل وجود داره؟ 2- سرعت اینترنت و شرکت خدمات دهنده به شما ؟ 3- سایتهای دیگر داخلی هم کند است؟ مثلا irna.ir 4- همه صفحات تالار مشکل وجود داره؟ |
|||
|
|
۲۱:۵۹, ۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۱ ۲۱:۵۹ توسط arman mohseny.)
شماره ارسال: #390
|
|||
|
|||
|
آقا خدا تو این ماه عزیزخیرتون بده
خوب شد گفتید مشکل مرورگره (با کروم که میام سرعت کم اما با اینترنت اکسپلورر سرعت خوبه) |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)