|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 40 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۸, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #391
|
|||
|
|||
|
سلام.چه جوري ميتونم يه مطلبو بفرستم به ايميلم؟
|
|||
|
۲۲:۵۹, ۱۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #392
|
|||
|
|||
|
سلام
می خواستم دعایی که تو تالار پخش میشه رو دانلود کنم میشه یه لینک بدید؟(دعای معراج) |
|||
|
۱۵:۰۱, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #393
|
|||
|
|||
|
از کجا بفهمم که یک نفر پاسخ من را نقل قول کرده است؟؟؟
وهمینطور از کجا متوجه بشوم تو تاپیک هایی که پست دادم، پاسخهایی جدیدی دارد؟؟؟ یه پیشنهاد هم دارم، اونم این که یه تاپیک جامع درست کنید که همه سوال هاشون رو توی اون بپرسند، فقط اگه این امکان وجود داره که شخص متوجه نقل قول هاش بشه، این امکان میتونه خیلی به کاربرا کمک کنه.... |
|||
|
۱۸:۰۷, ۱۵/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۱ ۱۸:۰۷ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #394
|
|||
|
|||
(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۵:۰۱)دونده آزاد نوشته است: از کجا بفهمم که یک نفر پاسخ من را نقل قول کرده است؟؟؟سلام شما برید به این لینک: http://forum.bidari-andishe.ir/usercp.ph...on=options گزینه ی(حالت پیش فرض اشتراک موضوع) رو مثلا به (عدم آگاه سازی با ایمیل) تغییر بدید از این به بعد هر وقت وارد تالار شدید، به کنترل پنل خود بروید http://forum.bidari-andishe.ir/usercp.php اگر کسی جوابی داده باشه، شما خواهید فهمید ضمنا می توانید با انتخاب (آگاه سازی فوری به ایمیل) اگر پاسخی به موضوعی که شما مشترک هستید داده شد، یک ایمیل برایتان ارسال می شود |
|||
|
|
۱۹:۱۵, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #395
|
|||
|
|||
(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۸:۰۷)Mahdy2021 نوشته است:تو عدم آگاه سازی با ایمیل هستش و فقط از طریق صفحه کنترل پنل میشه فهمید یک موضوع ارسالهای جدیدی داره و نمیشه فهمید که پاسخ های من را نقل قول کرده اند(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۵:۰۱)دونده آزاد نوشته است: از کجا بفهمم که یک نفر پاسخ من را نقل قول کرده است؟؟؟سلام لطفا راهنمایی کنیید.... |
|||
|
۱:۱۶, ۲۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #396
|
|||
|
|||
(۲۱/مرداد/۹۱ ۱۹:۱۵)دونده آزاد نوشته است: تو عدم آگاه سازی با ایمیل هستش و فقط از طریق صفحه کنترل پنل میشه فهمید یک موضوع ارسالهای جدیدی داره و نمیشه فهمید که پاسخ های من را نقل قول کرده اندبا اجازه مدیر شما وقتی درموضوعی مشترک میشید که میخواید اون موضوع رو دنبال کنید و با ارسال جدید به تاپیک سر میزنید و اگر احیانا نقلی از شما کرده باشن با بازدید تاپیک میفهمید و همچین امکانی رو تالار نداره و بعید بدونم جایی دیگه ای همچین چیزی باشه |
|||
|
|
۳:۴۲, ۳۱/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۱ ۳:۵۰ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #397
|
|||
|
|||
|
دوستان چرا با وی پی ان نمی شه تالار اومد؟
![]() من نمی تونم خیلی از اوقات از وی پی ان قطع شم! دیروز هر کاری می کردم نمی شد! |
|||
|
|
۹:۴۱, ۳۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #398
|
|||
|
|||
(۳۱/مرداد/۹۱ ۳:۴۲)GrievingAngel نوشته است: دوستان چرا با وی پی ان نمی شه تالار اومد؟ ![]() http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17907.html |
|||
|
۱۰:۱۳, ۳۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #399
|
|||
|
|||
|
فکر کنم دیروز مشکل دار شده بود
چون من نه فی*ل*تر شکن دارم و نه وی پی ان ، اما بهم اجازه ورود نداد |
|||
|
۱۱:۱۶, ۳۱/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۱ ۱۱:۱۷ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #400
|
|||
|
|||
(۳۱/مرداد/۹۱ ۹:۴۱)Mahdy2021 نوشته است:تاپیک بسته بود نتونستم مشکلم رو بگم ...(۳۱/مرداد/۹۱ ۳:۴۲)GrievingAngel نوشته است: دوستان چرا با وی پی ان نمی شه تالار اومد؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |