|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 41 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۳۶, ۳۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #401
|
|||
|
|||
(۳۱/مرداد/۹۱ ۱۰:۱۳)nina نوشته است: فکر کنم دیروز مشکل دار شده بود درپیام خطا آدرس ایمیل دادم که اگر مشکلی بود اطلاع بدید. خوب چرا اطلاع ندادید؟ من که علم غیب ندارم که اگر مشکلی پیشآمد رفعش کنم
|
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #402
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۱۵, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #403
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #404
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۱ ۱۹:۱۵)Prestige نوشته است:لطفا جوگیر نشید ![]() تا جاییکه من یادمه ماههاست که عدد کاربر و ناظر و مدیرکل و معاون روی 10 بوده..... الان هم رفتم چک کردم همه روی 10 بود جز معاون که اونم گذاشتم روی 10 بعد هم این اعتبار واقعا انقدر ارزش داره که شما پای عدل الهی رو وسط می کشید؟؟؟ من شخصا کجا ادعای عادل بودن کردم؟؟؟ |
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #405
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۱ ۱۹:۲۶)Mahdy2021 نوشته است:(۳/شهریور/۹۱ ۱۹:۱۵)Prestige نوشته است:لطفا جوگیر نشید جوگیر نشدم اخوی ، صرف یک تذکر دوستانه عرض کردم ، روی حرف بنده هم نه شما بودید نه هیچ کس دیگر!
اعتبار ارزشی ندارد ، شما کل اعتبارهای بنده رو حذف کن ، قول می دهم آه هم نکشم!![]() ولی کاربرهای جدید وقتی با چنین صحنه هایی روبرو می شوند ، واقعا چی فکر می کنند؟ در تالارهای همسایه که برای هرکاربر حد اعتبار +1 بود ، می دیدی ، معاون +60 به یه کاربر می داد!!! ![]() خلاصه این که ما که اسم خودمون رو مسلمون می گذاریم ، بهتر نیست همه کارهامون در یک راستا باشد؟ ( خواهشا مدیرجان نگو که من کی کجا ادعای مسلمون بودن کردم! )موفق باشی ، خسته نباشی ، یا علی ![]() |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۱۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #406
|
|||
|
|||
|
سلام
عجب فونت قشنگی! تورو خدا عوضش نکنید باور کنید تایپیکای طولانی رو بخاطر فونت تو - هم قبلی نمیخوندم اصلا رو مخ بود |
|||
|
|
۴:۳۷, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #407
|
|||
|
|||
|
چطوری به یک کاربر اعتبار بدیم
من نمیتونم این کاررو بکنم ؟ |
|||
|
|
۴:۵۱, ۱۴/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۴:۵۹ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #408
|
|||
|
|||
نقل قول: بعد هم این اعتبار واقعا انقدر ارزش داره که شما پای عدل الهی رو وسط می کشید؟؟؟ ببخشید دوستان قصد بی احترامی ندارم. ![]() اما آنقدر از پستهای اخیر خندیدم که اشکم جاری شد! ![]() من وقتی ارسالهای دوستان را می خوانم چندان به اعتبارها یا تشکرهای دریافتی آنان نگاه نمی کنم. اگر هم نگاه کنم اهمیت نمیدهم. چون خیلی ها که اعتبار و تشکرهای زیادی دریافت کرده اند پستهای مهمی نداشته اند و معلوم نیست بر چه اساس اعتبار گرفته اند. ![]() دوستانی که اعتراض می کنید مانند من اهمیت ندهید. من اگر هیچ اعتبار یا تشکری نداشته باشم خیلی بهتر است تا یک ارسالم حذف شود. چون برای نوشته هایم ارزش قائلم اما .... راستی مدیر عزیز : این تالار امکان لغو عضویت ندارد؟ یا باید پیام خصوصی داد؟ اگر لغو کنیم تمامی ارسالهایمان هم حذف می شود؟ نقل قول: شما وقتی درموضوعی مشترک میشید که میخواید اون موضوع رو دنبال کنید و با ارسال جدید به تاپیک سر میزنید و اگر احیانا نقلی از شما کرده باشن با بازدید تاپیک میفهمید و همچین امکانی رو تالار نداره و بعید بدونم جایی دیگه ای همچین چیزی باشه با عرض معذرت اشتباه می کنید. با تغییر برنامه نویسی سایت می توان وقتی کسی از یک کاربر نقل قول زد یک ایمیل آگاه سازی برای آن کاربر ارسال شود. |
|||
|
۱۲:۴۳, ۲۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #409
|
|||
|
|||
|
سلام می خواستم بدانم چطور می توان حساب کاربری رالغو کرد؟
|
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۲۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #410
|
|||
|
|||
|
سلام ميشه موضوعي رو كه فرستاديم دوباره بفرستيم تا بالا تر از موضوعات جديد بياد؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

این که ما تو کوچکترین کارهامون هم نمی تونیم عدل رو هرچندکه نسبی باشه پیاده کنیم ، چه رسد به جامعه ، پس از دولت و ... هم انتظار بیشتری نداشته باشید ، که به مساوات برخورد کند! کابینه کابینه است ، چه مجازی چه حقیقی!