|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 42 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۰, ۲۷/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۱ ۲۲:۰۴ توسط ensan5.)
شماره ارسال: #411
|
|||
|
|||
|
یکی پیدا نمی شه به سوال من جواب بده؟ من می خوام حساب کاربریم رو حذف کنم اخه چطوری؟
|
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۲۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۱ ۱۹:۰۴ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #412
|
|||
|
|||
(۲۷/بهمن/۹۱ ۲۲:۰۰)adam نوشته است: من می خوام حساب کاربریم رو حذف کنم اخه چطوری؟ با سلام خدمت شما دوست عزیز اصولا در تالار های گفتگو، حساب های کاربری را لغو نمی کنند، چون ممکن است شما ارسال هایی داشته باشید که قسمتی از یک بحث باشد. البته دلیل شما برای لغو حساب کاربریتان نیز باید مهم باشد. مثلا اگر نمی خواهید ایمیل های سایت را دریافت کنید، به راحتی می توانید در کنترل پنل خود این گزینه را لغو کنید یا اگر می خواهید با نام کاربری دیگری در سایت عضو شوید یا اینکه نمی خواهید متون ارسالی شما با این نام کاربریتان وجود داشته باشد، می توانید نام کاربری خود را تغییر دهید. برای تغییر نام کاربری لطفا به "[b]بیداری اندیشه[/i]" اطلاع دهید. (۲۶/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۸)ali0077 نوشته است: سلام ميشه موضوعي رو كه فرستاديم دوباره بفرستيم تا بالا تر از موضوعات جديد بياد؟ برای اینکه موضوع شما در صدر فهرست قرار بگیرید، باید اعضای تالار درباره آن نظر بدهند البته خودتان نیز می توانید یک ارسال جدید در انتهای آن داشته باشید. ولی تکرار کردن، کل مطلب بصورت یک متن جدید درست نیز و در صورت مشاهده، توسط ناظرین سایت حذف می شود. با تشکر |
|||
|
|
۱۸:۱۱, ۲۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #413
|
|||
|
|||
|
سلام. قسمت جستجوی تالار خیلی ضعیفه. شاید هم بنده درست بلد نیستم استفاده کنم!
![]() مثلا وقتی یه کلمه رو تو متن ها جستجو می کنم چیزی پیدا نمیشه. اگه لطف کنید اصلاحش کنید یا توضیحی بدید، ممنون میشم. از زحمات شما و بچه های خوب مدیریت تالار هم متشکرم. اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیها) |
|||
|
|
۱۴:۰۶, ۲۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #414
|
|||
|
|||
|
|||
|
۱۶:۴۹, ۲۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #415
|
|||
|
|||
|
سلام میشه لطفا منو راهنمایی کنید که چه جوری به کسی اعتبار بدم؟
گزینه ی اعتبار برای من غیر فعال است. |
|||
|
|
۱۷:۳۵, ۲۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #416
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۲ ۱۶:۴۹)pari74bala نوشته است: سلام میشه لطفا منو راهنمایی کنید که چه جوری به کسی اعتبار بدم؟ (۲/آبان/۸۹ ۲۱:۴۱)Mahdy2021 نوشته است: سوال. چطور می توانم اعتبار دهم؟ (۲۶/آذر/۸۹ ۱۵:۳۹)Mahdy2021 نوشته است: با سلام |
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۲۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #417
|
|||
|
|||
|
با یاد حق....
چرا نمیشه ارسال هار و ویرایش کرد؟؟؟؟؟
|
|||
|
۲۲:۲۱, ۲۳/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۲ ۲۲:۲۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #418
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۲ ۲۲:۰۶)sheyda نوشته است: با یاد حق.... امکان ویرایش با محدودیت زمانی هست که به مرور از از محدودیتش کاسته میشه. هرگاه نیاز به ویرایش ارسالهای خودتون داشتید کافیست با زدن دکمه ی گزارش همون ارسال ویرایش مورد نظرتون رو با ناظران یا مدیران بخشها درمیون بگذارید. ![]() . |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۲۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #419
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۲ ۲۲:۰۶)sheyda نوشته است: با یاد حق....شما کدوم ارسال رو میخواید ویرایش کنید ولی نمیشه؟ |
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #420
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام منفی: 0 * - اعتبار منفی غیر فعال شده است برامن این جوریه یا برای همه دوستان غیر فعال شده؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

کلیک کنید.فکر کنم بقیش مشخصه