|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۲, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
سلام.
این قضیه چیه جلوی اسم بعضی ها نوشته:تعداد ارسالها:250 تشکر:از ایشان1000بار در270پست تشکر شده است! اگه پست ها250هست،چرا تشکر270؟ |
|||
|
۲۲:۲۲, ۲۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۰ ۲۲:۲۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۰ ۲۲:۱۲)mohammad.d. نوشته است: سلام.میشه یک مثال بزنید؟ احتمالا تشکرهای پستها حذف شده هم حساب شده باشه |
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
سلام من چطور باید بفهمم که مطلبم ارسال شده یا نشده ؟ اخطار برام نمیاد... یا اگه ارسال شد توی قسمت خاصی ذخیره نمیشه و چقدر طول میکشه روی سایت بیاد؟
ممنون |
|||
|
۲۰:۲۱, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
سلام
وقتی میخوایم یه موضوع جدید بذاریم عکس رو چطوری باید بذاریم؟ از روی هارد میخوام بذارم. |
|||
|
۲۲:۲۷, ۲۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۰ ۲۲:۵۴ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
(۲۹/مرداد/۹۰ ۲۰:۲۱)zoha نوشته است: سلام سلام برای راهنمایی به اینجا مراجعه کنید (۲۹/مرداد/۹۰ ۱۶:۲۵)رمز شب نوشته است: سلام من چطور باید بفهمم که مطلبم ارسال شده یا نشده ؟ اخطار برام نمیاد... یا اگه ارسال شد توی قسمت خاصی ذخیره نمیشه و چقدر طول میکشه روی سایت بیاد؟ سلام هر وقت شما مطلبی رو ارسال کنید بلافاصله نمایش داده میشه برای دیدنش هم می تونید به همون موضوع نگاه کنید در رابطه با ذخیره در قسمت خاصی !!! که گفتید فقط سایر موضوعات هستش که اگر بخواهید مبحث جدیدی ایجاد کنید باید صبر کنید تا مدیران تایید کنند تا به نمایش در بیاد |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۳۱/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام دوستان و کاربران گرامی بابت اون عکسی که راجع به سمت ناظر قرار دادید. اشتباه لپی ست و اصلاح میشه لازم نیست طبل دهل بردارید و بابت اینکه میگید مدیران چهل ساعته آنلاین نشدن باید عرض کنم که کوشش آنلاین نشدن ??!! بین افرادی که در 24ساعت گذشته آنلاین بودن نگاه کنید. تاییدات برعهده مهدی 2021 هست و به خدا اگر شما بتونید یک روز جای ایشون تالار رو اداره کنید اگر در پشت صحنه ها فعالیت کرده بودید میدونستید که یک تالار با 4000 کاربر چقدر سخته جمع وجور کردنش و اینطور مدعیانه صحبت نمیکردید. هیچ میدونید روزانه چقدر اسپم زده میشه و چقدر مطلب تکراری ایجاد میشه و مطالبی که نیاز به ادغام و اصلاح داره ... اینها وقت نمیبره??!!!???? اگر مدیران کم کاری کرده باشند شما به بزرگی خودتون ببخشید. ولی درد سر های گرداندن یک تالار پر هیاهو رودر نظر بگیرید ما اینجا همه واسه نوکری امام زمان جمع شدیم و با تمام توان کار میکنیم بنده این حرف رو با شناختی که از مدیران دارم میزنم اینجا هرکی با توانی که داره سعی میکنه هر چقدر که میتونه کمک کنه به تالار و انصاف نیست شما دوستان اینطور قضاوت کنید. بازهم بنده. به نوبه خودم بخاطر کم کاری ام عذر خواهی میکنم. یاالله |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۳۱/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۰ ۲۳:۳۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
(۳۱/مرداد/۹۰ ۱۵:۰۶)محمود نوشته است: کجایند مدیران بی ادعا برادر من شما یک سری به تالار های دیگه بزنید ببینید اگر یک بار این طور مدیران را خطاب قرار بدید چند روز بن می شدید .... حالا مدیران سعه صدر به خرج میدن شما فکر نکنید همه جا همین طوریه .... توی این تالار همه ی مدیران خدمت گذارای عاشقان امام زمان هستند و هیچ ادعایی هم ندارند و سودی هم نمی برند که اگر می بردند الان در دیوار تالار پر بود از تبلیغ .... کسانی که تو تالارهای دیگه مدیر بودن میفهمن چی میگم حتی سایت هم اینجوری نیست |
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۳۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
(۳۱/مرداد/۹۰ ۱۵:۰۶)محمود نوشته است: کجایند مدیران بی ادعاسلام موضوع شما ساعتی بعد ادغام شده: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-57...l#pid43343 تذکر: اگر موضوعی تایید نشد به احتمال زیاد یا مناسب نبوده یا ادغام شده |
|||
|
|
۱:۱۰, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
با سلام لطفا راهنمایی کنید چگونه می توانم ازرایانه به تالار عکس ارسال کنم
|
|||
|
|
|
|
| 3 میهمان |

![[تصویر: 3jhjl0ocgpgtl1tatw.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/3jhjl0ocgpgtl1tatw.jpg)